Elektronik

Skægtrimmer Test

0

Der findes mange skægtrimmere på det danske marked. Det kan derfor være svært at vælge den rette model. Der er stor forskel på de enkelte modeller, hvorfor det er vigtigt at vælge med omhu. Nogle af modellerne er bedre end andre, men dit valg skal i lige så høj grad være baseret på dine egne præferencer.

Der er mange aspekter, du skal inddrage i dine overvejelser, når du skal vælge en skægtrimmer. Derfor er det også vigtigt at vælge din skægtrimmer med stor omhu. Det kan du heldigvis få hjælp til i denne test, hvor du bliver præsenteret for en række af de bedste skægtrimmere på det danske marked.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi ikke selv har testet de skægtrimmere, der er beskrevet herunder. Vores test er baseret på uvildige testkilder, ekspertvurderinger og produktanmeldelser. Vi har sammensat en liste over de bedste modeller med afsæt i grundig research og troværdige kilder.

Panasonic ER-GP21-K Professional Hair Clipper

Panasonic ER-GP21-K Professional Hair Clipper

 

Forhandler Pris Information
567 DKK Se produkt
598 DKK Se produkt
599 DKK Se produkt
899,95 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en lille og praktisk trimmer, der er nem at have med på farten eller ikke optaget for meget plads I skuffen på badeværelset, så bør du tage et kig på Panasonic ER-GP21-K Professional Hair Clipper. Det er nemlig en skægtrimmer, der kan bryste sig af at leve op til dette som følge af dens kompakte størrelse.

Den byder på et ergonomisk design, der er med til at sikre, at den ligger rigtig godt i din hånd. Det gør ikke blot at den er komfortabelt at arbejde med, men gør faktisk også dit arbejde nemmere, da det medfører, at det bliver nemmere at levere et præcist og skarpt stykke arbejde, så du opnår et resultat, du bliver glad for.

Der medfølger to afstandskamme

Beslutter du dig for at købe en ER-GP21-K Professional Hair Clipper fra Panasonic, så får du to afstandskamme med i prisen. For mange er det nok, men hvis du leder efter en trimmer med mange indstillingsmuligheder, så er dette næppe det rette valg for dig. Du kan nemlig kun vælge mellem en afstand på 3 mm. eller 6 mm.

Hvis du gerne vil have en skægtrimmer, der giver dig mulighed for at variere længden på dit skæg, så er det ikke denne model, du skal vælge. Hvis du derimod gerne vil have en skægtrimmer, der har et kompakt og småt design, så er dette et ideelt valg. Derfor er den også et godt valg for dig, der ofte er ude at rejse.

Har en køretid på op til 40 minutter

Selve batteritiden på denne trimmer er ganske fornuftig. Hvis den er fuldt opladet, så kan den nemlig køre i helt op til 40 minutter uden behov for tilslutning til strøm. Det skal dog gøres klart, at det tager op mod otte timer at lade batteriet fuldt op. Derfor er du også nødt til at lade den op i god tid, inden du skal bruge den.

Der medfølger dog en praktisk ladestation, som du blot kan have stående fremme på dit badeværelse. Her er der ikke blot plads til, at du altid kan have din trimmer stående til opladning, men der er dertil også plads til de to afstandskamme. Det gør det naturligvis også praktisk at opbevare både trimmer og dit udstyr.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes et væld af maskiner, der kan bryste sig af flere indstillinger og muligheder for tilpasning. Hvis det er dét, der er det vigtigste for dig, så er ER-GP21-K Professional Hair Clipper ikke det rette valg for dig. Vil du gerne have en stilren og kompakt model, så er det et godt valg.

Detaljer:

 • Batteritid: 40 minutter
 • Opladetid: 8 timer
 • Afstandskamme: 2 stk. (3 mm. og 6 mm.)
 • Tilbehør: Ladestation, olie og børste

Babyliss For Men Hair Trimmer W-tec (E751E)

Babyliss For Men Hair Trimmer W-tec (E751E)

Forhandler Pris Information
199 DKK Se produkt
207 DKK Se produkt
318 DKK Se produkt

Hvis modellen herover fra Panasonic ikke er det rette valg for dig, fordi den ikke giver dig nok muligheder i forhold til indstilling og justering, så kan du i stedet vælge at tage et kig på Babyliss For Men Hair Trimmer W-tec (E751E). Her er der nemlig tale om en skægtrimmer, der kan bryste sig af langt flere muligheder.

Faktisk er der tale om en maskine, der kan garantere dig et præcist resultat hver gang. Den er nemlig udstyret med en justerbar trimmerkam, der byder på intet mindre end 32 forskellige indstillinger, hvor der er blot 1 mm. mellem hvert trin. Derfor kan du også ramme lige netop dén længde, der passer bedst til dit skæg.

Er udstyret med et selvsmørende blad

Ikke nok med, at du kan nyde godt af hele 32 længdeindstillinger, så kan den tilmed også bryste sig af at være udstyret med et selvsmørende w-tec-blad, der er fremstillet i rustfrit stål. Det er et blad, der til hver en tid kan sikre dig en både perfekt og ensartet klipning – uanset hvilket ønsker, du reelt set har for dit skæg.

I og med, at det er selvsmørende, så er der også mindre vedligeholdelse forbundet med dette blad i forhold til andre blade, hvor du enten er nødt til at udskifte dem eller derimod selv stå for at smøre og slibe dem. Det er en klar fordel, da langt de fleste ganske enkelt glemmer at holde bladet på deres trimmer ved lige.

En højeffektiv trimmer

Det er ikke alle, der har god tid til at trimme deres skæg i hverdagen. Derfor er det også vigtigt for mange, at de har en trimme, der er både effektiv og præcis. På denne måde kan du nemlig hurtigt og nemt opnå det ønskede resultat, så de kan komme videre med deres dag. Det kan denne trimmer heldigvis bryste sig af.

Dertil skal det også gøres klart, at der medfølger to afstandskamme, der kan monteres på maskinen. Den ene passer til længder fra 3 mm. og op til 18 mm., mens den anden skal i brug, hvis du ønsker at trimme i en længde, der lyder på mellem 21 mm. og 36 mm. Derfor er det også en model, der kan bruges af alle og enhver.

Aftageligt blad for let rengøring

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at du er nødt til at gøre bladet rent på din trimmer i ny og næ. Hvis det ikke kan afmonteres, så kan det dog være svært. Heldigvis er det noget, de har tænkt på i forbindelse med designet af denne model. Derfor er den blevet udstyret med et aftageligt blad for en lettere rengøring.

Den er i stand til at køre i helt op til 45 minutter på et fuldt opladet batteri. Hvis blot du sørger for at lade maskinen op, så skal du ikke være bange for, at du ikke kan trimme hele dit skæg på én opladning. Det er desuden en skæg- og hårtrimmer, der har fået gode anmeldelser af både forbrugere og af flere eksperter.

Detaljer:

 • Batteritid: 35 minutter
 • Afstandskamme: 2 stk. (3 mm. til 18 mm. og 21 mm. til 36 mm.)
 • Kniv: 40 mm.
 • Blade: Selvsmørende

Babyliss For Men Hair- & Beard Trimmer Pro 45 (E951E) (U)

Babyliss For Men Hair- & Beard Trimmer Pro 45 (E951E) (U)

Forhandler Pris Information
328 DKK Se produkt
459 DKK Se produkt
598 DKK Se produkt
599 DKK Se produkt

Her er der tale om en helt fantastisk trimmer, der både kan bruges til hår og til skæg. Den er meget effektiv, og det er netop dét, der gør, at du kan bruge den til at trimme både skæg og hår. Det er en klar fordel for dig, der gerne vil have en maskine, der både kan bruges til at holde håret og skægget nede på uhyre effektiv vis.

I og med, at der er tale om en maskine, der både kan bruges til at trimme hår og skæg, så giver det næsten sig selv, at den også kan bryste sig af en lang række forskellige indstillinger og længdemuligheder. Derfor kan du også være sikker på, at det er muligt for dig at indstille den til en længde, der passer perfekt til netop dig.

Er udstyret med massive og ekstra store blade

Babyliss har valgt at udstyre denne maskine med massive og ekstra store blade, der måler hele 45 mm. Ikke nok med det, så er der tale om blade, der er lavet i rustfrit stål, som ikke blot er med til at sikre en lang levetid og et effektivt resultat. Det er også med til at sikre, at det føles behageligt mod huden eller mod hårbunden.

Hvad det dog også betyder er, at du kan være sikker på, at du får et både flot, ensartet og præcist resultat hver gang, du benytter dig af din Babyliss For Men Hair- & Beard Trimmer Pro 45 (E951E) (U). Hvis du gerne vil være sikker på, at du køber én af de bedste trimmere på markedet, så er dette bestemt et rigtig godt bud.

Byder på et væld af forskellige justeringsmuligheder

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der tale om en maskine, der kan bryste sig af at give brugeren et væld af forskellige justeringsmuligheder. Du kan nemlig klippe og trimme såvel skæg som hår i en lang række forskellige længder. Det er med til at sikre, at det er en maskine, der kan tilpasses til enhvers ønsker.

I og med, at du får adgang til en lang række justeringsmuligheder, så er du også sikret, at du kan få præcis den længde, du ønsker – og dertil helt uden der er besvær forbundet med det. Det er tilmed muligt at justere trimmeren, så du kan få forskellige længder i dit hår, hvilket kan give din frisure et nyt spil og mere energi.

Det skal derfor også gøres klart, at du kan indstille afstanden fra 3 mm. til 25 mm., hvis det er dit hår, der står for skud, mens det er muligt for dig at justere den fra 0,6 mm. til 3 mm., hvis det i stedet er dit skæg, du skal trimme. Afstanden på trimmeren bliver øget med 0,6 mm. pr. gang, hvilket måske er en anelse for meget.

Endvidere medfølger der også intet mindre end otte forskellige afstandskamme. Det er en klar fordel, da det er disse afstandskamme, der er med til at sikre dig en præcis og sikker klipning eller trimning. Derfor er det også én af de klare årsager til, at der her er tale om en trimmer, der får gode anmeldelser med på vejen.

Kan bruges både med og uden ledning

Langt de fleste har prøvet at deres trimmer, barbermaskine eller lignende løber tør for strøm midt i det hele. Det er en knap så spændende situation at stå i – specielt hvis man er på vej ud ad døren. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for, hvis du vælger at erhverve dig en Babyliss Hair- & Beard Trimmer Pro 45.

Her er der nemlig tale om en trimmer, der ikke blot kan bryste sig af en batteritid, der lyder på ca. 30 min., når den er fuldt opladet, men som oven i købet også kan bruges både med og uden ledning. Skulle det ske, at den løber tør for strøm midt i en trimning, så er det ikke værre end, at du blot kan tilslutte den til kontakten.

Vælger du at købe denne skægtrimmer, så medfølger der desuden også både en rengøringsbørste og olie til skægget. Derfor får du en samlet pakke til at opnå et knivskarpt og fejlfrit resultat, når du trimmer dit skæg. Derfor skal der heller ikke herske tvivl om, at det er et rigtig godt køb for langt de fleste mænd.

Detaljer:

 • Blade: 45 mm.
 • Afstand (hårklipper): Fra 3 mm. til 25 mm.
 • Afstand (skægtrimmer): Fra 0,6 mm. til 3 mm.
 • Afstandsforøgelse: 0,6 mm. pr. gang
 • Batteritid: 30 min.
 • Afstandskamme: 8 stk.

Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD60-s)

Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD60-s)

Forhandler Pris Information
353 DKK Se produkt
699 DKK Se produkt

Hvis du leder efter det perfekte redskab til dig, der har et ønske om at få et flot skæg, som ligner at du er kommet direkte fra barberen, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et kig på Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD60-s). Det er nemlig en skægtrimmer, der lever op til de kriterier, der er nævnt her.

Her er der tale om en trimmer, der er blevet specifikt udviklet til både at kunne trimme, forme og fjerne skæg i hjemmet, men uden at skulle gøre brug af mere end blot ét redskab. Hvad det betyder er, at du reelt set ikke har behov for andet end denne maskine, hvis du gerne vil have et skæg, der står snorlige og helt fejlfrit.

Skab den ønskede form på dit skæg

Med Panasonic Design, Shave And Trim kan du skabe den ønskede form på dit skæg, hvilket du endda kan gøre med snorlige kanter. Derfor er det også nemt for dig at fjerne de uønskede hår, der vokser på bl.a. kinder og hals, som ikke er en del af dit skæg, men blot er med til at give dig et mere rodet og usoigneret look.

Det kan du også opnå med langt de fleste andre trimmere, men faktum er at det er nemmere at opnå et godt resultat, hvis du gør brug af denne trimmer fra Panasonic. Den er nemlig lavet med et særligt fokus på, at det skal være nemt at skabe lige, rene linjer – det er ikke helt så nemt med en maskine, der har et større hoved.

Selve bladet på Panasonic Design, Shave And Trim kan nemlig bryste sig af at have en længde på 35 mm. Der medfølger dog også et andet mundstykke, som du kan sætte på maskinen, som gør det muligt for dig at få et lille stykke på blot 10 mm., som gør det nemt at komme ind på smalle områder og opnå nogle helt rene linjer.

Det er dog også muligt at gøre brug af det lille mundstykke til at barbere eller trimme dit overskæg, hvilket er en del nemmere med et smalt mundstykke i stedet for et bredt mundstykke eller en bred maskine. Når du har trimmet dit overskæg, så kan du blot sætte det andet mundstykke på igen og trimme resten af dit skæg.

Ideel til dig, der har travlt om morgenen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en maskine, der især er ideel for dig, der har travlt om morgenen, hvorfor du gerne vil bruge din tid så effektivt som muligt om morgenen. Du kan dog være helt sikker på, at du ikke er nødt til at gå på kompromis med dit resultat, hvis du vælger at bruge denne maskine.

Det er der flere årsager til. Det er dog i høj grad noget, der skyldes, at den kan give dig en god og tæt barbering uden at gøre brug af skum. Det er blot at tænde for maskinen og give dig i kast med arbejdet – kort tid efter er du færdig og er klar til at tage på arbejde. Det er selvfølgelig derfor, det er en maskine, der er et godt køb.

Dertil skal det også gøres klart, at der medfølger en pose, du kan opbevare din maskine i. Det er ikke blot med til at sikre, at du altid kan finde din maskine, fordi den ligger det samme sted, men samtidig er det også nemt at have den med på farten. Det er en klar fordel, hvis du ofte er på farten ifm. f.eks. forretning el.lign.

Er udstyret med et stærkt batteri

Det er langt fra alle trimmere, der kan bryste sig af at være udstyret med et stærkt batteri. Det er derfor også noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny skægtrimmer. Du kan dog roligt vælge denne model, da den er udstyret med et batteri, der kan bryste sig af at have en batteritid på helt op til 1 time.

Ikke nok med det, så er det tilmed også muligt at lade batteriet helt op på blot 50 min. Det er ikke just noget, du kan forvente ved enhver trimmer. Nogle modeller kræver helt op til 8 timers opladning, for at give en brugstid på ca. 45 min. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at denne maskine har et stærkt batteri.

Medfølgende afstandsstykke

Til denne maskine medfølger der naturligvids også et afstandsstykke. Én af ulemperne er dog, at der kun medfølger ét af disse, hvor andre maskiner inkluderer flere afstandsstykker. Du kan dog indstille den med intervaller fra 0,5 mm. til 10 mm., hvilket er nok for de fleste, mens andre dog kræver mere end blot dette.

Endvidere er det også værd at notere sig, at den er udstyret med et blad, der er meget skånsomt mod huden. Der vil derfor ikke opstå irritation eller anden form for gene, når du har brugt denne maskine. Samtidig bør det også nævnes at den kan anvendes med og uden ledning, hvorfor den reelt set altid er klar til brug.

Detaljer:

 • Opladningstid: 50 minutter
 • Batteritid: 1 time
 • Afstandsstykke: Fra 0,5 mm. til 10 mm.
 • Mundstykke: 2 stk. (35 mm. og 10 mm.)
 • Tilbehør: Pose til opbevaring

Wahl 9918-1416

Wahl 9918-1416

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Wahl er med helt i front, når det kommer til skæg- og hårtrimmere. Du kan derfor roligt vælge at investere i en skægtrimmer som Wahl 9918-1416, da det er én af de førende på markedet. Det er blandt andet noget, der understreges ved, at den har fået gode anmeldelser med på vejen.

I dette tilfælde er der tale om en opladbar skægtrimmer, der gør det muligt for dig at trimme i helt op til 60 min. på en fuld opladning. Du skal derfor ikke være bekymret for, at den lige pludselig ender med at løbe tør for strøm i midten af en trimning. Det er selvfølgelig én af grundene til at den er udstyret med et godt batteri.

Er udstyret med et selvslibende præcisionsskær

Wahl har valgt at udstyre denne maskine med et selvslibende præcisionsskær. Det er der op til flere fordele forbundet med. Det er dog i høj grad en tilføjelse, de har valgt at lave, da det er med til at sikre, at brugeren altid får en effektiv trimning, hvor der ikke er gået på kompromis med noget ift. til detaljer og resultat.

Det er dog også med til at sikre, at du ikke selv skal bruge tid på at holde skæret ved lige. Det klarer din Wahl-trimmer nemlig helt selv, da det – som sagt – er selvslibende skær, der er tale om. Det er en klar fordel for dig, der bare gerne vil have en god og skægtrimmer, der virker som den skal – og bliver ved med dette.

Kommer med et ergonomisk greb

Det er ikke rart at arbejde med en skægtrimmer, hvis ikke den har et ergonomisk greb. Som følge af de mange års erfaring, de har med at lave sådanne maskiner hos Wahl, så er de ganske bevidste om dette. Derfor er denne maskine også blevet udstyret med et ergonomisk design og et Soft Touch-greb, der givet et godt greb.

Det er ikke blot med til at sikre, at den er komfortabel i brug. Det betyder nemlig også, at du er sikret at du får et godt resultat, da du får markant nemmere ved at føre maskinen korrekt. Hvis du går meget op i, at du får lavet rene, lige linjer på dit skæg, så kan Wahl 9918-1416 nemt vise sig at være et godt værktøj for dig.

Det er nemt at indstille klippelængden

Det er nemt for dig at indstille klippelængden. Det kan du endda gøre i flere forskellige trin. Faktisk er det muligt at indstille den til at kunne klippe eller trimme i både 0,7 mm., 1 mm., 2 mm., 3 mm, 4 mm., 4,5 mm., 6 mm., 8 mm., 10 mm., og 12 mm. Derfor er der naturligvis også en længde, der lever op til netop dine krav.

I og med, at amerikanske Wahl har været på markedet og har solgt deres elektriske hårklippere i 100 år, så skal der ikke være nogen tvivl om, at de er én af de mest erfarne producenter på markedet. Dertil sælger de deres produkter i intet mindre end 160 lande, hvilket er sikkerhed for både kvalitet og for god kundeservice.

Detaljer:

 • Driftstid: 60 min.
 • Skær: Selvslibende
 • Klippebredde:
 • Klippelængde: 0,7 mm. til 12 mm.
 • Tilbehør: Kam, rensebørste, skærolie og opbevaringstaske

Braun BT5070

Braun BT5070

Forhandler Pris Information
314 DKK Se produkt
399 DKK Se produkt
439 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have en skægtrimmer, der kan give dig nøjagtige længder og præcise konturer, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du roligt kan vælge at tage et kig på BT5070 fra Braun. Det er nemlig en skægtrimmer, der er blevet udviklet med henblik på netop dette formål, hvilket er vigtigt for mange mænd.

Hvis du skal trimme dit skæg, så skal der nemlig ikke være nogen tvivl om, at der i høj grad er to ting, der skal være i fokus, for at opnå et lækkert look; det er nemlig de nøjagtige længder og præcise konturer. Derfor er det også noget, du bør have fokus på, når du skal investere i en ny skægtrimmer som f.eks. Braun BT5070.

Giver dig en stor fleksibilitet

Hvad end du helst går efter en diskret stubbe eller du har i sinde at trimme hele skægget, så kan du være sikker på, at du med denne maskines store fleksibilitet kan opnå det resultat, du ønsker at opnå. Den kommer nemlig med en aftagelig trimmerkam, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for, når du trimmer dit skæg.

Hvad det betyder er, at der ikke skal herske nogen tvivl om, at du med en Braun BT5070 ved hånden kan opnå både en perfekt trimning og styling. Der er op til flere årsager til dette, men når du først har prøvet at arbejde med den én gang, så er det nemt at mærke, at det er en maskine, hvor der ikke er gået på kompromis.

Vælg mellem hele 25 forskellige længdeindstillinger

Der er stor forskel på folks ønsker i forhold til længden af deres skæg. Dertil er det også meget normalt, at det er noget, der skifter i ny og næ. Hvad det betyder er, at det er en god idé at købe en skægtrimmer, der er udstyret med en lang række forskellige længdeindstillinger, så du nemt kan indstille til den rette længde.

Det har de selvfølgelig tænkt på hos Braun. Hvis du vælger at købe denne skægtrimmer, så får du en trimmer, der har intet mindre end 25 forskellige længdeindstillinger. Derfor kan du selvfølgelig også finde en længde, der passer godt til de ønsker og krav, du har – og så er det endda nemt at indstille den til den rette længde.

Er udstyret med kraftige NiMH-batterier

Hvis du gerne vil have en skægtrimmer, der ikke skal tilsluttes en stikkontakt, så er du nødt til at vælge en maskine, der er udstyret med et batteri. Det skal dog gøres klart, at du ikke blot kan vælge en hvilken som helst skægtrimmer, da det ikke er alle, der kan bryste sig af at være udstyret med et kraftigt, holdbart batteri.

En producent som Braun, der har mange års erfaring med at lave skægtrimmere, er ganske bevidste om dette. Derfor er BT5070 blevet udstyret med kraftige NiMH-batterier, der kan holde i helt op til en time og levere uafbrudt strøm til hele 50 minutters ledningsfri barbering, hvilket er mere end nok for langt de fleste.

Udskydelig detaljetrimmer

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der tale om en trimmer, der er rigtig god til dig, der gerne vil kunne style dine skægkonturer. Den er nemlig blevet udstyret med en udskydelig detaljetrimmer, der er med til at gøre det nemt at opnå en effektiv styling af dine skægkonturer, så du får et resultat, som du ønsker det.

Ikke nok med det, så har Braun også valgt at udstyre deres BT5070 med både holdbare og skarpe blade. Det er selvfølgelig også med til at give et skarpt og rent resultat. Faktisk er der tale om så præcis en trimmer, at du kan opnå et lige så godt resultat, som hvis du lige havde fået trimmet dit skæg af en professionel barber.

Rengøringen er nemt klaret

Det giver sig selv, at du er nødt til at gøre din trimmer rent. Hvis du ikke gør det, så bliver den ikke blot mindre præcis, men den bliver også meget uhygiejnisk. Det er dog ikke noget problem med denne maskine, da der er tale om en trimmer, der er fuldt vaskbar under rindende vand, hvorfor det er nemt for dig at rengøre den.

Detaljer:

 • Længdeindstillinger: 25
 • Batteritype: NiMH
 • Vaskbar: Ja
 • Batteritid: 50-60 minutter
 • Opladelig: Ja

Moser 1031-0460

Moser 1031-0460

Forhandler Pris Information
699 DKK Se produkt

Det er ikke alle, der er klar over det, men Moser er faktisk én af de helt store producenter, når det kommer til skægtrimmere og lignende maskiner. Du kan derfor også være helt sikker på at det er et godt køb at købe en Moser 1031-0460, hvis du gerne vil være sikker på at du køber en effektiv og professionel skægtrimmer.

Der er op til flere grunde til at der er tale om et godt køb. Hvis du har i sinde at investere i en skægtrimmer, og ikke har lyst til at gå på kompromis med dit valg, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at dette er et godt valg. Moser 1031-0460 har nemlig fået gode anmeldelser med på vejen fra både forbrugere og fra eksperter.

Er udstyret med et opladeligt Lithium-Ion-batteri

Moser har valgt at udstyre deres 1030-0460 med et opladeligt Lithium-Ion-batteri. Det er et batteri, der kan bryste sig af en levetid, der er længere end andre batterityper, som f.eks. NiMH. Dertil er det også et batteri, der er fremstillet af et lettere materiale, hvilket blandt andet gør batterierne ideelle til brug i skægtrimmere.

Det er dog ikke et hvilket som helst Lithium-Ion-batteri, de har valgt at bruge til netop denne trimmer. Det er nemlig et meget kraftfuldt batteri, der kan give dig helt op til 150 minutters klipning på blot én opladning. Det er kun ganske få andre trimmere, der kan bryste sig af at have så lang en driftstid som denne trimmer.

Du kan dog bruge den både med og uden ledning. Det betyder at du ikke skal være bekymret for, hvorvidt den pludselig løber tør for strøm midt i det hele. Skulle det ske, så kan du blot slutte den til en stikkontakt. Du kan dog lade batteriet fuldt op på blot tre timer, hvilket er imponerende taget driftstiden i betragtning.

Kommer med et selvslibende rustfrit stålskær

Hvis du skal købe en skægtrimmer, så er der mange ting, du ikke bør gå på kompromis med. Én af disse ting er skæret. På denne maskine får du et selvslibende rustfrit stålskær, der er blandt de bedste på markedet. Derfor kan du også være helt sikker på, at du får en stabil og professionel klipning, hver gang du bruger den.

Det er dertil også blevet diamantslebet, hvilket er med til at sikre, at det er ultraskarpt. Selve skæret er blevet fremstillet i Tyskland, hvorfor der er garanti for tysk kvalitet. Det er derfor ikke blot et tilfældigt skær, der er blevet importeret, men er derimod fremstillet af Moser selv, for at kunne garantere en god virkning og effekt.

Justerbar afstandskam, der kan justeres fra 2 mm. til 24 mm.

I dag er det de færreste skægtrimmere, der ikke kan indstilles i forhold til klippelængden. Det kan du derfor også sagtens gøre på denne maskine. Den har dog en fast klippebredde, der lyder på 32 mm. Klippelængden kan derimod indstilles fra 2 mm. til 24 mm., hvilket naturligvis skyldes den medfølgende afstandskam.

Du kan indstille afstandskammen i følgende trin: 2 mm., 6 mm., 10 mm., 14 mm., 17 mm., 21 mm., og 24 mm. Du får også et stort udvalg af tilbehør med i købet, da du får både skærolie, en rensebørste og en oplader med, hvorfor du får alt, hvad du skal bruge, for at få et pænt og veltrimmet skæg, som passer til dine ønsker.

Detaljer:

 • Batteritype: Lithium-Ion
 • Driftstid: 150 min.
 • Opladningstid: 3 timer
 • Skær: Rustfrit stålskær
 • Klippebredde: 32 mm.
 • Justerbar afstandskam: 2 mm. tll 24 mm.
 • Tilbehør: Skærolie, rensebørste og oplader

Sådan finder du den bedste skægtrimmer

Det er ikke nemt at finde den bedste skægtrimmer. Der er stor forskel på de enkelte modeller, og der er dertil også stor forskel på folks behov og præferencer i forbindelse med valget af en skægtrimmer. Det er derfor, du er nødt til at vælge med stor omhu, når du skal erhverve en ny skægtrimmer, for at sikre et optimalt valg.

Det skal dog gøres klart, at der er en række faktorer, der bør være i fokus, når du køber en skægtrimmer. Ved at holde fokus på de mest essentielle faktorer, så er der også markant større sandsynlighed for, at du ender med at erhverve en god skægtrimmer, der harmonerer med både de krav, men også med dine præferencer.

Heldigvis bliver du herunder præsenteret for de faktorer, du særligt skal have fokus på, når du skal købe en ny skægtrimmer. Det gør det markant nemmere at sikre et fornuftigt valg, der lever op til dine krav. Derfor er det også en god idé at læse med herunder, inden du går på jagt efter en ny skægtrimmer, du kan erhverve.

Klippelængde

Det er en god idé at vælge en skægtrimmer, der har en indstillelig klippelænge. På denne måde kan du nemt indstille den til at klippe i den længde, du foretrækker. Det er særligt en fordel, hvis du ikke skal have samme længde skæg over det hele. I et sådant tilfælde er det en del nemmere at bruge en indstillelig klippelængde.

I denne forbindelse bør det også nævnes, at en maskine, hvor du kan indstille klippelængden, giver dig bedre mulighed for at afprøve forskellige skægstile. Du er derfor ikke låst fast til at klippe eller trimme dit skæg på samme måde hver gang. Det kan også nemt vise sig at være en fordel ved at have en indstillelig klippelængde.

Blade

Hvis du vælger en skægtrimmer, der er udstyret med gode blade, så kan du ikke være sikker på, at den kan give dig et godt resultat. Derfor er blade også noget, du skal have fokus på. Her kan det f.eks. være en god idé at vælge en model med titaniumbelagte blade, da der er mere effektive og dertil også er mere slidstærke.

Samtidig skal det også nævnes, at du til hver en tid bør vælge en skægtrimmer, der er udstyret med blade, der er selvslibende. Det er nemlig med til at sikre, at du ikke selv er nødt til at slibe bladene, men at maskinen sørger for at gøre det for dig. Det sikre at de altid er skarpe, og at du ikke skal tænke på at vedligeholde dem.

Batteritid

Hvis du er på udkig efter en model, der er udstyret med et batteri, så giver det næsten sig selv, at du skal være på udkig efter en skægtrimmer, der kan bryste sig af en god batteritid. Det giver nemlig ikke så meget mening at investere i en trimmer, der har en dårlig batteritid, da det kan være til stor gene i flere tilfælde.

Her er det meget vigtigt, at du er klar over, at der er stor forskel på batteritiden. Nogle holder i flere timer, mens andre blot holder i 30 minutter. Derfor er det også meget vigtigt, at det er noget, du har fokus på. Det er selvfølgelig en god idé at vælge en model med så lang batteritid som muligt, men det koster også ekstra.

I denne forbindelse skal det dog også gøres klart, at det ikke kun er batteritiden i sig selv, der skal være i fokus. Det er mindst lige så vigtigt, at du vælger en maskine, der ikke skal lade op i alt for lang tid. Der er fx op til flere eksempler på skægtrimmere, der kræver en opladningstid på otte timer, for at køre i 30 minutter.

Komfort

Det er vigtigt at du vælger en skægtrimmer, der er komfortabel. Du skal nemlig have et godt greb om den, når du trimmer dit skæg. Hvis du ikke har det, så er det ikke nemt at sikre, at du faktisk ender med et resultat, du bliver glad for. Samtidig er det ganske enkelt også bare mere komfortabelt at gøre brug af trimmeren.

Det kan dog være svært at vurdere, om det er komfortabelt at holde om en given trimmer, hvis du har i sinde at købe den på nettet. Det er dog ikke noget, der er helt umuligt. Du skal blot kigge efter, hvorvidt der er tale om en trimmer, der er ergonomisk udformet. Dertil skal den også været lavet af et komfortabelt materiale.

Pris

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at prisen også er noget, du bør have med i dine overvejelser. I denne forbindelse bør det nævnes, at der kan være stor forskel på, hvad du skal være villig til at betale, hvis du gerne vil investere i en god skægtrimmer – nogle af dem koster få hundrede kroner, andre over tusind kr.

Det er dog svært at definere, hvor meget, du skal være villig til at betale for en skægtrimmer. Det er i høj grad personligt, da der er stor forskel på folks budget i denne sammenhæng. Nogen vil ikke gå ned på kvalitet, hvorfor de også er villige til at betale for det. Andre vil helst bare gerne have en god trimmer til en god pris.

Sådan trimmer du dit skæg

Hvis du gerne vil have et flot skæg, så er du nødt til at holde det ved lige. Det er dog ikke muligt for dig at opnå, hvis du ikke ved, hvordan du skal gribe din trimning an, for at opnå det bedst mulige resultat. Det kan virke nemt, men det er det faktisk ikke. Derfor er det også noget, du er nødt til at læse op på og lære dig selv.

Hvis det ikke er noget, du kender til, og ikke er noget, du har specielt meget erfaring med, så kan du herunder finde en række gode råd til, hvordan du skal trimme dit skæg og hvor ofte, det er nødvendigt at gøre, hvis du skal sikre, at det hele tiden fremstår pænt og velplejet. Derfor er det en god idé at du læser med herunder.

Trim skægget jævnligt

Det har ingen relevans, om du ønsker et langt og stort fuldskæg eller du blot har et ønske om at have lidt skægstubbe, så er det vigtigt, at du sørger for at dit skæg altid er veltrimmet. For at opnå dette, så skal du trimme det jævnligt. Årsagen til dette er, at det er med til at opretholde en pæn og jævn form i hele ansigtet.

Sørg for at barbere halsen

Hvis du har i sinde at dit skæg skal bruges som en form for redskab til at fremhæve dit ansigts karaktertræk, så bør du til hver en tid sørge for at din hals er barberet helt glat. Det er nemlig en stor del af at opnå et look, der er både rent og velplejet. Lader du dit skæg vokse på halsen, så kan det nemt vise sig at se usoigneret ud.

Trim også dit overskæg

Det er ikke alle, der er klar over det, men på lige fod med at du skal sørge for at trimme dit skæg på både hals og kinder, så er det også vigtigt at du jævnligt trimmer dit overskæg. Det skal gerne trimmes i samme længde som resten af dit skæg, så du får et ensartet resultat. Du kan eventuelt rette til med en lille, men skarp saks.

Følg altid ansigtskonturen

For at sikre, at dit skæg bliver proportionelt korrekt, så er det en god idé at trimme efter linjerne på dit ansigt. Her er det vigtigt, at du særligt er opmærksom på at følge ansigtets linjer ude i siderne. For at gøre det nemt for dig selv, så er det en oplagt idé at følge den linje, der går ned langs ørerne, når du skal trimme dine sider.

Sådan plejer du dit skæg

Det er ikke nok, at du blot sørger for at trimme dit skæg regelmæssigt. Det er i lige så høj grad vigtigt, at du sørger for at give det god pleje og holde det ved lige, hvis du har et mål om at det skal fremstå sundt og velplejet – og det er naturligvis et mål for langt de fleste. Derfor bør det bestemt også være et fokuspunkt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst kan pleje dit skæg, så kan du herunder finde en række gode råd til at opnå et både velplejet og sundt skæg. Derfor er det også en god idé, at det er noget, du får læst op på. Du kan hurtigt ende med at gå rundt med et skæg, der ikke ser sundt ud, hvis du ikke bruger tid på at pleje det.

Sørg for at vaske dit skæg regelmæssigt

Det er ikke kun dit hår på hovedet, der skal vaskes regelmæssigt. Det er nemlig også noget, der gør sig gældende for dit skæg. Hvis ikke du gør det, så kan du ikke undgå, at det ender med at fremstå fedtet. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste, at du sørger for at vaske dit skæg, når du står i badet og vasker dit hår.

Der er faktisk mange, der glemmer, at det er mindst lige så vigtigt at få vasket sit skæg, som det er at vaske sit hår på hovedet. Når du vasker dit skæg, så er det bedst, at du gør brug af en mild sæbe til dette, så du er sikker på, at alt snavs og skidt vaskes væk, men at du samtidig skåner din hud for parfume, kemikalier osv.

Plej dit skæg med olie eller creme

Der er mange, der tror, det kun er skægget, der skal være i fokus, hvis man skal pleje sit skæg. Det er dog ikke helt sandt. Det er lige så vigtigt at pleje huden inde bag skægget. Hvis du ikke gør det, så kan du risikere at din hud tørre ud. Det er et problem, da tør hud inde bag dit skæg vil ende med at efterlade skæl i dit skæg.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at åbne porerne op ved hjælp af varmt vand. Når du har gjort det, så bør du påføre en fugtende creme eller olie. Det er dog vigtigt, at du også sørger for at lukke af for dine porer igen. Det er dog ikke svært, da du blot kan gøre dette ved hjælp af en klud med lidt koldt vand.

Det er også en procedure, der er med til at forebygge irriteret hud efter barbering. Dertil er det faktisk også med til at mindske urenheder. Hvis du har langt skæg og har et ønske om at få lidt glans i dit skæg, så kan du bruge en olie, der er lavet til dette formål. Den kan både give glans og er dertil også med til at pleje dit æg.

Form skægget med voks

Hvis du har langt skæg, der giver dig mulighed for det, så kan du med fordel vælge at forme dit skæg ved hjælp af en smule voks. Du kan faktisk finde flere typer voks, der er specifikt fremstillet til brug i skæg. Derfor skal du ikke gøre brug af hårvoks, da det blot vil få dit skæg til at fremstå fedtet, hvilket det bestemt ikke skal.

Ved at gøre brug af voks, så vil du få skæggets form til at holde meget bedre. Ikke nok med det, så er det også med til at sikre, at du kan samle alle de små hår, så dit skæg deraf også fremstår mere voluminøst og velplejet. Det bør dog gøres klart, at det kun giver mening at bruge voks i dit skæg, hvis du har langt eller stor skæg.

Testkilder

Som det også er blevet nævnt i starten af denne artikel, så har vi ikke selv testet de produkter, der er blevet beskrevet herover. Vi har derimod taget udgangspunkt i en lang række forskellige kilder. En række af de kilder er blevet beskrevet herunder, så du kan læse nærmere om deres fremgangsmåde, autoritet og så videre.

Aftonbladet

Hos Aftonbladet har de lavet en grundig test af skægtrimmere. Mere specifikt, så er der tale om 5 forskellige modeller, der er blevet testet af et uafhængigt testpanel. Hver enkelt maskine er blevet testet på ensartet vis, da testen foregik ved at hver testperson udviklede et fuldskæg, som de kunne teste deres maskiner på.

Dertil er hver af de 5 skægtrimmere også blevet medbragt til en professionel barber og frisør. Her er de også blevet testet og der er blevet givet en professionel vurdering af hver af de fem modeller. Derfor er der også tale om en meget gennemarbejdet test, hvor der blandt andet har været fokus på de to følgende faktorer:

 • Trimmer egenskaber
 • Opladning og rengøring

I denne test er der tale om flere forskellige modeller og producenter. Det er blandt andet følgende modeller: Babyliss, Philips, Gillette og Remington. Det står dog meget klart i testen at Babyliss E886 er den klare vinder blandt de modeller, der er blevet testet, hvorfor den naturligvis også er værd at overveje som dit næste køb.

Dertil er Gillette Fusion Proglide også med i den bedste liga, men den er dog ikke udnævnt som testvinder. I denne forbindelse skal det dog nævnes, at det fortsat er en anbefalelsesværdig model. Det kræver et betalt medlemskab hos Aftonbladet, hvis du ønsker at læse hele testen – har du dog, så kan testen læses lige her.

M3 Sverige

Her er der igen tale om en svensk test. Det er ligeledes igen en test, der er blevet udført af et helt panel. Der er dog blevet kigget nærmere på 8 modeller i stedet for 5 modeller i denne test. Det skal gøres klart, at der både er tale om barbermaskiner og skægtrimmere, som faktisk ikke er det samme, selvom mange tror det.

Der bliver ikke taget udgangspunkt i nogle særlige kriterier eller lignende. I stedet har der blot væres fokus på at skabe en god helhedsvurdering af hver enkelt af de modeller, der er med i deres test. Derfor er det også en test, der adskiller sig fra andre tests, du kan finde på nettet, hvor der er fokus på specifikke kriterier.

Det er i høj grad Philips, der klarer sig godt i denne test hos M3 Sverige. Det er nemlig tre af deres modeller, der er blevet fremhævet blandt deres de otte modeller, der er med i testen. Både Philips S9711/31 og Philips BT9297 får købsanbefaling med på vejen, mens det er den billigere Philips BT7201, der bliver testens vinder.

Hvis det ønskes, så er det muligt at læse hele testen helt gratis hos M3. Det inkluderer blandt andet panelets grundige vurdering af hver af de otte modeller. Derfor er der også meget relevant læsestof at komme efter i deres artikel. Den er – som sagt – gratis, hvorfor det ikke kræver noget medlemskab. Du kan finde den her.

TV2.no

Hos norske TV2 har den professionelle frisør Snorre Andreassen haft fat i intet mindre end fem forskellige skægtrimmere, som han har testet meget grundigt. I samme ombæring gør han det også meget klart, at hvis du ønsker at opnå et flot skæg, så er du nødt til at købe en god skægtrimmer, der kan hjælpe dig med dette.

Det skal dog også gøres klart, at det sagtens kan lade sig gøre at finde en god skægtrimmer til en billig pris. Det er også derfor, der er tale om en test, hvor der tages udgangspunkt i fem billige skægtrimmere. Faktisk kan den dyreste model i denne test købes til blot 699 norske kroner, hvilket svarer til ca. 533 danske kroner.

På førstepladsen i denne test finder du BaByliss E845E. Den klarer sig rigtig godt ifølge den professionelle frisør, men den er dog stærkt efterfulgt af Philips QT 4022/32, som dog koster en kende mere end BaByliss E845E. Derfor er det naturligvis op til hver enkelt person at vurdere, om man ønsker at betale den ekstra pris.

Snorre Andreassen giver stor ros til skægtrimmeren fra BaByliss. Det gør han på baggrund af flere ting, men blandt andet for at den ligger rigtig godt i hånden og være nemt at gøre brug af. Dertil fremhæver han også, at den er nem at indstille, mens den også er lille og stærk. Hvis du selv ønsker at læse testen, så klik her.

GQ

Det er de færreste, der ikke kender til GQ. Det er ét af de største medier i hele verden. Den britiske version af det verdenskendte magasin, der både udkommer i fysisk og digital version, har taget et kig på en række forskellige skægtrimmere, for at finde frem til de bedste skægtrimmere, der kan købes til en fornuftig pris.

I modsætning til mange andre tests af skægtrimmere, så er der dog ikke tale om en test, hvor der har været fokus på at finde en klar vinder. De har i stedet valgt at holde fokus på at finde frem til en vinder i forskellige kategorier. Mere specifikt, så har British GQ kåret en vinder i hver af de følgende seks kategorier:

 • Best for versatility
 • Best for travel
 • Best for durability
 • Best for beginners
 • Best for value
 • Best for stubble

Det har de selvfølgelig gjort med henblik på at gøre det nemt for deres læsere at finde frem til den helt rette skægtrimmer for netop deres vedkommende. Der er nemlig stor forskel på, hvorvidt du leder efter en model til nybegyndere eller en rejsevenlig model. Hvis du gerne vil læse GQs test, så klik her, hvor den er helt gratis.

Independent.co.uk

Independent er ét af de største medier i Storbritannien. Derfor er det også et medie, du roligt kan stole på. De har testet en lang række skægtrimmere, men har kun præsenteret otte modeller i deres artikel, som hver især er blevet udnævnt som vinder i deres egen kategori, mens én af dem af kåret som den primære vinder.

Babyliss 7896U i-Stubble 3 er blevet kåret som “Best Buy”. Den er kåret som vinder, fordi de har formået at skabe en effektiv, men dog simpel skægtrimmer. Det er en både fleksibel og funktionel skægtrimmer, der gør det nemt at opnå lige netop dét skæg, du ønsker – derfor er den også blevet kåret som testens vinder.

Det er dog ikke den eneste skægtrimmer, der klarer sig godt. Det gør sig også gældende for Wahl Blitz 3-in-1, der dog primært henvender sig til dig, der ganske enkelt ikke vil gå ned på udstyr. Den bliver nemlig leveret med et væld af funktioner og tilbehør, men du skal dog også betale for det, da det er en meget dyr trimmer.

Der er dog også andre model, der er blevet fremført som værende gode køb i denne test hos Independent. Det inkluderer blandt andet modeller, der kommer fra producenter som Philips, Gillette, Panasonic, Remington og Braun. Hvis du gerne selv vil læse testen, så kan det gøres på Independents hjemmeside.

Expert Reviews

Expert Reviews er én af de største test- og forbrugssider på nettet. De har lavet tests og anmeldelser af flere tusinde forskellige produkter. Nogle af de produkter, de har testet, er en række forskellige skægtrimmere. Med afsæt i disse tests har de udformet en artikel med deres bud på de otte bedste modeller på markedet.

Derfor skal det også gøres klart, at der ikke er én klar vinder i denne test, men i stedet har de valgt at beskrive de otte bedste modeller – set ud fra deres synspunkt. Her er der tale om modeller fra producenter som Wahl, Remington, Braun, Philips, Panasonic og BaByliss, hvoraf nogle af disse brands er repræsenteret flere gange.

De har dog valgt at udnævne Wahl Aqua Blade som den bedste overordnede maskine, men den er dog ikke blevet kåret som en decideret testvinder. Eksempelvis har de også udnævnt Remington Barba som værende det bedste køb til prisen. Hver af de 8 modeller er blevet kåret med fokus på forskellige formål og kategorier.

I og med, at det er én af de største medier inden for test, guides og anmeldelser hele verden over, så kan du også roligt stole på denne test. Hvad det også betyder er, at hver af de otte modeller, der er blevet beskrevet i denne artikel. Du skal blot klikke her, hvis du selv har et ønske om at læse hele artiklen hos Expert Reviews.

Produkterne i artiklen er ikke testet af Forbruger-guide.dk, men vi har derimod set på andre tests på internettet og derved samlet produkter.

Powerbank Test

Previous article

Vakuumpakker Test

Next article

Comments