Elektronik

Her er de 3 bedste luftkølere i 2022

0

Dette indhold er sponsoreret

Selvom Danmark ikke er det varmeste land, så kan der godt blive varmt, når sommermånederne nærmere sig. På de varme dage kan det være rart, at kunne køle luften og sænke temperaturen i rummet. Det kan man gøre på mange effektive måder, men den nemmeste måde er, at benytte sig af en luftkøler. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og det kan derfor være svært at skelne modellerne fra hinanden.  Læs en guide til valg af luftkøler her i artiklen. Her bliver man præsenteret for de bedste luftkølere på markedet.

Det bedste indeklima

Vil man gerne have det bedste indeklima, så bør man overveje en Electrolux ChillFlex Pro. Det er en luftkøler, som er udviklet til at skabe et dejligt indeklima. Hvis man kæmper med at få skabt eller opretholde et optimalt indeklima, så kan denne luftkølere være løsningen. Det eneste man skal gøre er, at tænde for den, så finder den selv den helt rigtige temperatur. Den kan også holde indeklimaet køligt og frisk, selvom det er en varm sommerdag udenfor. Denne luftkøler udmærker sig ved den effektive køling. Derudover har den også et bæredygtigt aspekt, da den benytter sig af den bæredygtige R290-gas. Denne type gas er med til at reducere det globale opvarmningspotentiale med 99,8% i forhold til f.eks. R410a.

Den lydsvage køler

Hvis man leder efter en luftkøler uden så meget støj, så kan man overveje en støjsvag model som DeLonghi PAC N90. Den udmærker sig nemlig ved, praktisk talt, at være lydløs. Den yder en kraftig kølekapacitet på 9.800 BTU/t til rum på op til 85 m3. Maskinen har også den funktion, at den kan bruges som affugter, hvis dette er nødvendigt. Den kan affugte op til 34 liter i døgnet. Den kommer med en fjernbetjening, hvor man kan indstille funktioner som timer, temperatur og kølefunktion.

Den transportable køler

Vil man gerne have en luftkøler, som både er kompakt og transportabel, så kan man overveje en Whirlpool PACW29COL, da den er forsynet med praktiske hjul. Det er en fordel for dem, som gerne vil kunne flytte luftkøleren rundt i hjemmet. Derudover har den en vægt på 34 kg, som gør den nem at flytte rundt på. Denne luftkøler er et energivenligt valg i energiklasse A. Den bruger også den organiske væske R290-gas, som gør luftkøleren til et bæredygtigt og effektivt valg til hjemmet. Den kommer med en masse smarte funktioner. En af disse funktioner er JET-funktionen, som kan sænke et lokales temperatur til 5 grader på 10 minutter. Til denne luftkøler følger også en fjernbetjening, som gør det nemt og bekvemt at indstille luftkøleren.

Find alle produkter kåret bedst i test

Previous article

Står du og skal have ny sofa?

Next article

Comments