Elektronik

Har du det rette bredbånd til boligen? Bliv klogere på det her

0

Selvom man bruger sit internet hver dag, så er det ikke ensbetydende med, at man forstår sig på det. Mange har det nok sådan, at internettet bare er noget, der skal fungere. For mange er det også sådan, at de først tænker og eksistensen af internettet, hvis det ikke virker. Det kan være, at du skal overveje, om du har det rette bredbånd til din bolig? Ellers kan du finde ud af det, hvis du læser med i denne artikel. Der er nemlig nogle bestemte ting, der kan være med til at afgøre, hvor mange Mbit du har brug for.

Er det bare dig selv i hjemmet?

Hvis du bor alene, og hvis du ikke bruger din computer til noget ”hardcore” som gaming, så behøves du for det meste ikke den vildeste hastighed. Her kan det faktisk ofte være rigeligt, at man har mellem 50 og 100 Mbit. Derfor kan det også være, at det ikke er så dyrt for dig at betale for internettet. Man kan også godt streame på 50 eller 100 Mbit, hvis det bare er fra én enhed.

Er der flere end dig i hjemmet?

Men hvis du ikke bor alene, så kan det godt blive stramt med en internethastighed på 50-100 Mbit. Derfor kan det godt være, at man skal søge lidt højere, så man ikke skal døje med, at det lacker, hvis man f.eks. streamer. Her anbefales det ofte, at man kommer op omkring en internethastighed på 100-200 Mbit.

Hvad koster bredbånd?

Det kan være, at du slet ikke lige har en forestilling om, hvad det egentlig koster med bredbånd, og hvor meget mere man skal betale, hvis man skal have en bedre hastighed. Så er det noget, du nemt kan gøre gennem bredbånd sammenlign online  med det samme. Her kan du se, hvad de forskellige udbydere kan tilbyde, og hvad der er af forskellige internethastigheder at vælge mellem.

Hvis man er gamer, skal man have mere

Hvis man er vild med at game, så er det klart, at en god internetforbindelse og god hastighed er vigtigt. Her er de fleste gamere mest tilfredse, hvis de kommer op omkring de 200-300 Mbit i hastighed. Er man vild med at spille computer, så vil man sikkert også gerne betale lidt mere for, at ens spil ikke bliver forhindret af dårligt internet. Der er ikke noget mere irriterende!

Sørg for en god nattesøvn til dit barn

Previous article

Find en a-kasse, der passer til dig

Next article

Comments