Elektronik

Hårtørrer Test

0

Det er ikke alle hårtørrere, der er lige gode. Mange modeller efterlader håret kruset og tørt, mens andre er for besværlige og klodsede at bruge. Der findes dog også hårtørrere, der er både nemme at bruge, effektive og skånsomme mod håret. Derfor er det selvfølgelig også disse modeller, du skal fokusere på at finde.

Det har vi heldigvis gjort nemt for dig. Her på siden har vi nemlig samlet et udpluk af de mange modeller, der kan bryste sig af ovenstående. Derfor kan du roligt vælge at erhverve én af de hårtørrere, der er beskrevet herunder, uanset dine præferencer og kriterier.

HH Simonsen – Envy Hair Dryer

Forhandler Pris Information
539 DKK Se produkt
599 DKK Se produkt
679 DKK Se produkt

Envy Hair Dryer er en fornem hårtørrer, der er udviklet med henblik på at garantere en kort, effektiv tørretid. Efter at have brugt denne hårtørrer, vil dit hår blive efterladt glansfuldt samt fri for både frizz og krus. Der er især to aspekter, der har haft stort fokus under udviklingen af denne enhed, og det er vægt og ergonomi.

Som følge af dette, har hårtørreren en vægt på kun 375 gram. Endvidere er det også resultere i, at den ligger rigtig godt og behageligt i hånden under brug. Ikke nok med det, så er det også muligt at vælge mellem hele to hastighedsindstillinger og to varmeindstillinger. Derfor kan du altid finde en passende indstilling til dit hår.

Forsynet med en Cool Shot-funktion

HH Simonsen har også valgt at forsyne deres Envy Hair Dryer med en såkaldt Cool Shot-funktion. Det er en meget unik funktion, der bruges til at forsegle din frisure. Den er også udstyret med en kraftig motor, der kan yde en effekt på hele 1.600 W. Det er selvfølgelig en motor, der gør din hårtørrer både effektiv og hurtig.

Det er også en hårtørrer, der er udstyret med et SoftAire Flow-system. Det er et system, der byder på en høj koncentration af ioniske luftmolekyler. Det er derfor et system, der kan sikre dig et glansfuldt, glat og krusfrit hår, når du har brugt din Envy Hair Dryer. Til købet af denne hårtørrer medfølger der også et fønnæb.

Detaljer:

 • Hastighedsindstillinger: 2 stk.
 • Varmeindstillinger: 2 stk.
 • Motor: 1.600 W
 • Vægt: 375 gram
 • Garanti: 5 år

ghd Air Classic Hair Dryer

Forhandler Pris Information
895 DKK Se produkt
993,50 DKK Se produkt
999 DKK Se produkt

AIR® Classic Hair Dryer fra ghd er en enestående og eksklusiv hårtørrer, der tilmed også har et stilet, moderne udseende. Den kan bryste sig af en høj kvalitet, og en uhyre kort tørretid. Det er desuden muligt at indstille den til to forskellige temperaturer. Du kan også indstille den til kold luft, og vælge mellem to blæsestyrker.

Dertil er den også forsynet med et aftageligt luftfilter, der er nemt at tage ud, så du kan rengøre det. Som en stor del af de øvrige hårtørrere fra ghd, så er denne model også baseret på Ion-teknologi. Det er en speciel teknologi, der sørger for at holde dit hår på plads, mens det også forhindrer et både flyvsk og elektrisk hår.

Byder på et ergonomisk design

Der har også været et stort fokus på det ergonomiske aspekt ved denne hårtørrer. Derfor er du også sikret, at det er en hårtørrer, der ligger godt i hånden. Dertil er den også forsynet med en tre meter lang ledning, så du altid kan nå en stikkontakt og har en god bevægelsesfrihed. Der medfølger et fønnæb på 8 cm. i bredden.

Dette er endnu et bevis på, at ghd har sans for både stil, design og kvalitet. Det er en hårtørrer, der giver dig én af markedets hurtigste hårtørringsoplevelser. Du vil altid kunne opnå det perfekte resultat, hvad end du ønsker et glansfuldt hår, glat hår, eller du gerne vil have hår med volumen. Derfor er det et rigtig godt køb.

Detaljer:

 • Ledning: 3 meter
 • Blæsehastigheder: 2 stk.
 • Temperaturindstillinger: 3 stk.
 • Vægt: 1,5 kg.
 • Effekt: 1.800 – 2.100 W
 • Luftfilter: Aftageligt

Cloud Nine The Airshot

Forhandler Pris Information
1.199DKK Se produkt

Cloud Nine The Airshot er en kraftfuld og effektiv hårtørrer med et elegant og moderne design. Den kan yde en effekt, der lyder på helt op til 2.100 W. Derfor er det også en hårtørrer, der er én af de mest effektive på markedet. Samtidig er den også udstyret med turmalin- og keramiske varmere, der tager sig godt af dit hår.

Den byder også på en unik antistatisk teknologi, der reducerer mængden af negativt ladede partikler, hvilket er med til at reducere sandsynligheden for frizz og krus. Derfor er du sikret, at dit hår bliver efterladt glat og glansfuldt, når du har brugt Cloud Nine The Airshot. Derfor kan du også roligt bruge den til at tørre dit hår.

Er udstyret med en LED-indikator til temperaturstyring

Cloud Nine har også valgt at udstyre deres The Airshot med en LED-indikator. Den bruges til at holde øje med temperaturen, så du hele tiden har overblik den. Dertil kan du vælge mellem tre varmeindstillinger og har også adgang til en Cold Air-knap. Denne knap gør det muligt at køle håret ned, så din frisure bedst bevares.

Det er selvfølgelig også en ergonomisk udformet hårtørrer. Derfor er du garanteret, at den ligger rigtig godt i hånden. Den er blevet forsynet med en ledning, der måler hele tre meter i længden. Derfor har du god plads til at bevæge den rundt. Der medfølger to næb, der måler 60 mm. og 75 mm., som du kan af- og påmontere.

Detaljer:

 • Motor: AC
 • Effekt: 2.100 W
 • Ledning: 3 meter
 • Temperaturindstilling: 3 stk.
 • Cold Air-knap: Ja
 • Næb: 60 mm. og 75 mm.

Babyliss Retra-Cord 2000 Hair Dryer

Forhandler Pris Information
399 DKK Se produkt
399 DKK Se produkt
401,75 DKK Se produkt
449 DKK Se produkt

Denne hårtørrer gør sig bemærket på flere måder. Den særlige fordel er dog, at den er blevet forsynet med et ledningsoprul. Derfor er det en hårtørrer, der er nem at opbevare, da ledningen ikke optager for meget plads i skuffen. I stedet skal du blot klikke på en knap, hvorefter den automatisk ruller ledningen helt op.

Den går derfor fra en længde på 165 cm. til blot 0 cm. i én simpel berøring. Det er dog ikke noget, der betyder, at den ikke har andet at byde på. Den er også udstyret med to hastigheder og tre temperaturer, hvorfor den kan bruges til alle hårtyper – uanset om det er farvet eller ej. Den giver desuden altid en meget nøje styling.

Udstyret med Ion-funktion og AC-motor

Babyliss er ikke gået på kompromis med noget i forbindelse med udviklingen af deres Retra-Cord 2000. Derfor er den også blevet udstyret med både en Ion-funktion og en AC-motor. Den kraftfulde motor yder en effekt på op til 2.000 W. Det gør hårtørreren i stand til at blæse op til 75 km/t på maksimal hastighedsindstilling.

Den har desuden også koldluft-funktion. Det kan du bruge, når du er færdig med at tørre håret, og ønsker at køle det lidt ned. Den bliver leveret med et fønnæb samt en diffuser, der kan bruges til at give dit hår mere volumen. Diffuseren kan også bruges, hvis du ønsker en endnu mere skånsom tørring af krøllet hår.

Detaljer:

 • Motor: AC
 • Effekt: 2.000 W
 • Temperaturindstillinger: 3 stk.
 • Hastighedsindstillinger: 2 stk.
 • Ledning: 165 cm.
 • Koldluft: Ja

Dyson Supersonic HD01

Forhandler Pris Information
2.699 DKK Se produkt
2.699 DKK Se produkt

Vil du gerne være sikker på, at du får det bedste af det bedste, når du køber en hårtørrer? I så fald er Dysons Supersonic HD01 et oplagt bud. Det er en hårtørrer med 23,75 kt. guld, hvilket giver et eksklusivt udseende. Den har dog meget andet at byde på, da den også er udstyret med Dysons unikke digitale V9-motor.

Denne motor er placeret inde i selve håndtaget på hårtørreren. Den kan rotere gennemsnitligt seks gange hurtigere end andre hårtørrermotorer. Ikke nok med det, så formår den at gøre det på lydløs vis. Den byder også på en meget simpel betjening, da hele hårtørreren kan betjenes ved hjælp af fire forskellige knapper.

Er forsynet med Air MultiplierTM-teknologi

Dyson har forsynet deres Supersonic HD01 med en Air MultiplierTM-teknologi. Det er en teknologi, der gør det i stand til at konvertere højtryksluft til en kontrolleret og kraftig luftstrøm. Luftstrømmen, der trækkes ind ved hjælp af selve motoren, bliver tredoblet. Derfor får du et fortrinligt resultat ved brug af enheden.

Endvidere byder den også på tre forskellige hastighedsindstillinger. De hedder hurtig tørring, jævn tørring og styling. Dertil kan du også vælge mellem fire præcise varmeindstillinger. Du kan vælge mellem 100 °C, 80 °C, 60 °C og 28 °C. Hver af disse varmeindstillinger kan naturligvis tjene forskellige formål i forhold til styling.

Detaljer:

 • Effekt: 1.600 W
 • Temperaturindstillinger: 4 stk.
 • Hastighedsindstillinger: 3 stk.
 • Ledning: 2,7 meter
 • Vægt: 630 gram
 • Diffuser: Ja
 • Næb: Ja

Philips DryCare Pro BHD176/00

Forhandler Pris Information
335 DKK Se produkt

En hårtørrer behøver ikke nødvendigvis at være dyr, for at være god. Det er Philips DryCare Pro BHD176/00 et godt bevis på. Dette er en hårtørrer, der er skabt til store resultater. Derfor er den også forsynet med en professionel vekselstrømsmotor, der kan nå en lufthastighed på hele 95 km/t, hvilket er nok for de fleste.

Som følge af den kraftfulde motor, så får du et både hurtigt og professionelt resultat med denne enhed. Det er også en let hårtørrer, der byder på en lav vægt. Det er en klar fordel, da det gør den nemmere at håndtere, hvorfor den giver en komfortabel tørreoplevelse. Det gør sig gældende, uanset hvad du skal bruge den til.

Giver dit hår en Ion-behandling

Der er mange dyrere hårtørrer, der giver dit hår en Ion-behandling. Det er dog ikke kun de dyrere modeller, der er i stand til dette. Med DryCare Pro fra Philips får dit hår også en god behandling under brug, så det altid efterlades blankt og uden krus. Dertil kan du også vælge mellem to forskellige hastighedsindstillinger.

Samtidig kan du også vælge mellem hele tre forskellige temperaturindstillinger. Derfor kan du altid finde en passende temperatur. Du kan også gøre brug af en funktion, der udsender et koldt pust fra hårtørreren, som kan bruges til at style dit hår. Den leveres med et 7 mm. fønnæb til hårstyling, der giver perfekte resultater.

Detaljer:

 • Effekt: 2.200 W
 • Frekvens: 50 – 60 Hz
 • Tilbehørsdele: 2 stk.
 • Temperaturindstillinger: 3 stk.
 • Hastighedsindstillinger: 2 stk.
 • Ledning: 1,8 meter
 • Motor: Vekselstrømsmotor

Vigtigt at varmebeskytte håret, ved brug af hårtørrer

Når du bruger en hårtørrer til at tørre dit hår, kommer det i kontakt med høj varme. Det kan gøre stor skade på dit hår, hvorfor det er vigtigt at beskytte det. Det er især gældende, hvis du bruger din føntørrer hver dag. Heldigvis er det ikke specielt svært, da du blot skal gøre brug af en varmebeskyttelse til dette formål.

Det er faktisk meget vigtigt, at du gør brug af dette, hvis du ønsker at bibeholde det sundt og velplejet hår, på trods af den høje varme. Derfor er der ingen vej uden om brugen af varmebeskyttelse.

Hvilken form for varmebeskyttelse skal jeg bruge?

Der findes ikke én særlig form for varmebeskyttelse, du bør bruge. Det er nok, at du blot anvender en simpel varmebeskyttende spray. En sådan spray skal du blot sprøjte i håret, før du tager din hårtørrer i brug. Det er dog en spray, der gør flere ting, hvorfor det ikke kun beskytter dit hår mod den høje varme fra hårtørreren.

Det er nemlig også et produkt, der kan få dit hår til at se mere glansfuldt ud. I dag kan de fleste af disse sprays beskytte håret mod en varme på helt op til 230 grader. Det er faktisk mere end, hvad de fleste hårtørrere er i stand til at afgive. Derfor er de fleste varmebeskyttende sprays også gode nok til dette formål.

Når du benytter en sådan spray, så er det typisk nok at sprøjte mellem fem og seks pump i håret. Når du har gjort det, så skal du selvfølgelig sørge for, at det er fordelt i hele håret. Hvis du har meget tykt eller langt hår, så kan der være behov for mere spray, end dette. Det er dog sjældent, at det bliver en nødvendighed.

Sådan fungerer en varmebeskyttende spray

Varmebeskyttende spray til håret kan faktisk bedst sammenlignes med solcreme til huden. For på samme vis, som du beskytter din hud mod sol og varme med solcreme, kan du beskytte dit hår mod varme ved at bruge en varmebeskyttende spray. Derfor er det ikke noget, der er krævende at bruge, for at beskytte dit hår.

Det er muligt at bruge en sådan spray i både vådt og tørt hår. Når man sprøjter det i håret, vil det lægge sig som en hinde over håret. Det vil sige, at der ikke vil opstå en direkte kontakt mellem varme og hår, da der er denne hinde over håret. Det er dét, der i sidste ende leder til, at dit hår ikke tager skade af den høje varme.

Hvis du er én af de personer, der ikke tror på, at det er noget, der virker, så er der en nem måde at teste det på. Tag din hårtørrer frem og blæs lidt varm luft på din håndryg. Du vil tydeligt kunne mærke, at din hud bliver varm. Efter kort tid vil det blive så varmt, at du end ikke kan blive ved med at blæse varme på den.

Prøv herefter at sprøjte lidt varmebeskyttende spray på håndryggen, og blæs dernæst varm luft på den igen. Du vil kunne mærke en tydelig forskel, da varmebeskyttelse afholder varmen fra at komme i direkte kontakt med huden. Det er præcis det samme, der gør sig gældende, når du bruger det til at beskytte dit hår.

Damprenser Test

Previous article

Hometrainer Test

Next article

Comments