Elektronik

Valg af bordkomfor: dette skal du være opmærksom på

0

Er du på jagt efter et nyt bordkomfor? Er du i tvivl om, hvordan du vælger den bedste model? Så er du kommet til den rette artikel. Her hjælper vi dig på vej til at vælge det bedste bordkomfur, som passer til dine kriterier. Markedet for bordkomfurer og bordovne er større end nogensinde, og derfor er der rigeligt at vælge imellem.

Der er en lang række ting, som bør være i fokus, når du vælger et bordkomfur. Det kan du blive klogere på herunder.

Hvad er et bordkomfur? 

Et bordkomfur er lige som en transportabel kogeplade, som du kan stille på dit køkkenbord. I modsætning til et almindeligt komfur, så fylder et bordkomfur meget mindre. Det tilsluttes via en stikkontakt i dit køkken, og kan derfor også hurtig blive frakoblet og taget med over alt. Bordkomfuret bruger derfor også mindre i strøm og er langt mere energieffektiv.

Hvad skal et bordkomfur kunne?

De bedste bordkomfurer har mange smarte indstillinger, som gør at du kan bruge dem lige som en helt normal kogeplade. De kan for eksempel bruges til at stege kød og grønt, varme suppe, lave røræg og, hvad end du kunne forestille dig. Det er rigtig smart at bruge et bordkomfur, hvis du for eksempel ikke har særlig meget køkkenplads i dit hjem, da den ikke optager særlig meget plads på bordet.

Hvad dit bordkomfur skal, kommer rigtig meget an på, hvad du har behov for. Hvis du bare har brug for et apparat, der kan varme færdigretter op, så behøver du måske ikke et bordkomfur, men bare en bordovn. Hvis du derimod har brug for en ovn, som kan lave mad til hele familien, så er det måske en bedre ide at investere i et bordkomfur med tilhørende miniovn, som også har mange madlavningsfunktioner. 

Dine madlavningsbehov

Dit valg af bordkomfur afhænger af, hvad du laver i køkkenet. De fleste bordkomfurer har en indbygget ovn med både over- undervarme og grill. De kan varmes op på hele 230 grader og varme i op til 90 minutter. Det vil sige de kan bruges til at varme retter op, bage brød og kage, stege kød og grøntsager og den slags ting. Oftest er der kun plads til to kogeplader oven på bordkomfuret, så hvis du gerne bruger flere kogeplader ad gangen, så skal du overveje om det er nok med to. 

Et bordkomfur er smart til dig, som ikke har behov for at lave mad til en masse mennesker på en gang. Du er nemlig lidt begrænset af pladsen på dit bordkomfur, men funktionaliteten er naturligvis stadig i top. 

Vælg det bedste bordkomfur i test

Når du vælger dit næste bordkomfur, så gå efter en kvalitetsbevidst investering frem for alt. Find det bedste bordkomfur i test, så du er sikker på, at du får det bedste af det bedste. Det er penge lige ud af vinduet, hvis du køber noget, som ikke fungerer, som det skal efter blot et år. Hellere investere i et godt bordkomfur, som opfylder dine krav og laver god mad hver eneste dag. 

Sådan vælger du den bedste plakat til dit hjem

Previous article

Sådan finder du de bedste skihandsker til skituren

Next article

Comments