Elektronik

Printer Test

0

Det er ikke nemt at finde den rette printer. Der er flere typer printere at vælge mellem, mens du også skal vælge blandt et stort udvalg af forskellige modeller. Uden den store viden eller erfaring på området, kan det derfor være en sand jungle.

Hvis du er på udkig efter en ny printer, så kan du få assistance i denne artikel. Herunder bliver du præsenteret for en række af markedets bedste modeller. Derfor er du garanteret, at du også kan finde en printer, der har fået gode anmeldelser og ligeledes harmonerer med dine kriterier og præferencer.

Vi har ikke selv testet de printere, der er beskrevet herunder. Vi har blot samlet en liste over testvindende printere. De er derfor udvalgt med afsæt i ekspertvurderinger, troværdige testkilder og anmeldelser fra andre forbrugere. Listen indeholder derfor de bedste modeller på markedet.

Brother DCP-J774DW

Forhandler Pris Information
915 DKK Se produkt
975 DKK Se produkt
1.069,95 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter en elegant og kompakt alt-i-én inkjetprinter, så er DCP-J774DW et oplagt valg. Det er et ideelt valg, hvis du er på udkig efter en god printer, der enten kan bruges i det private hjem eller på et mindre kontor. Det er en printer, der er i stand til både at printe, scanne og kopiere diverse dokumenter.

Det betyder, det er en printer, du kan bruge til alt lige fra at printe børnenes lektier til at scanne fakturaer ind på din PC. Hvad der dog i høj grad er værd at notere er, at det er en printer, der er meget kompakt, men dog uden, at der er gået på kompromis med noget. Den har oven i købet også et moderne og elegant design.

Med basisfunktioner til print, kopi og scan

Hvis du gerne vil købe en printer, der kan dække alle de basale funktioner, så bør der ikke være nogen tvivl om, at en Brother DCP-J774DW er lige noget for dig. Den er i stand til både at lave et klart print, en præcis kopiering samt scanning i høj opløsning. Det er imponerende taget i betragtning af den kompakte printer.

Det er netop dét, der er med til at gøre det til et ideelt valg til både private hjem og til et mindre kontor. Den har alle de funktioner, du skal bruge til dagligt, men det er oven i købet også en printer, der kan bryste sig af, at have et elegant og moderne design. Derfor er det ikke noget problem at have den stående fremme.

En all-round farveprinter

Den kompakte inkjetprinter kan bedst beskrives som værende en alt-i-én-printer. Der er op til flere årsager til, at det er en god printer til både private hjem og til det mindre kontor. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er en printer, der kan bryste sig af, at have en hurtig printhastighed – uanset dit udskrift.

Ydermere, så er den også i stand til at printe billeder og grafik ud, hvilket særligt gør det til en interessant printer, hvis du ved, at du skal bruge din printer til at skrive billeder eller grafik ud. Det er også derfor, at du sagtens kan beskrive Brother DCP-J774DW som værende en all-round farveprinter, der kan bruges til alt.

Både enkel og brugervenlig opsætning

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af, at gøre brug af denne printer. Den er nemlig meget brugervenlig, da den er udviklet med særligt fokus på, at den skal være nem både at sætte op og gøre brug, når du har sat den op. Det er også derfor, det er en farveprinter, som alle kan finde ud at gøre brug af.

Den kan nemlig bryste sig af, at have et brugervenlig interface, der selvfølgelig også går rigtig godt i spænd med det elegante design. Derfor bør det også gøres klart, at det er meget imponerende, at så lille en printer er i stand til at gøre så stort og positivt et indtryk – og så er driftsomkostningerne oven i købet på et lavt plan.

Ydermere, så bør det også gøres klart, at der er tale om en printer, der både kan bryste sig af trådløs og mobil print. Det gør det nemt for dig (og andre brugere) at dele printeren. Det betyder også, at det er nemt for dig at skrive ud fra flere enheder. Det er – kort og godt – en printer, der er designet til at være nem at bruge.

Kan spare dig tid på fotoprint

Hvis du skal printe fotos i en fart, så er det vigtigt, du har en printer, der er i stand til dette. Der er mange, der tror, det er noget, alle farveprintere er i stand til. Det er dog slet ikke tilfældet. Du kan dog være sikker på, at en Brother DCP-J774DW er en ideel printer, hvis du skal have printet fotos ud i en fart, uanset størrelse.

Dertil er den altid klar til brug, når du skal have skrevet fotos ud. Det kan du takke dens funktion “Print fra USB Flash Memory Drive” for. Det er nemlig en funktion, der gør det muligt blot at isætte et USB-stik eller et hukommelseskort i printeren. Når du har gjort dette, kan du blot vælge de fotos, du gerne vil printe ud.

Det hele kan styres ved hjælp af det intuitive og brugervenlige touchdisplay, der er placeret på den forreste del af printeren. Du behøver ikke engang at tilslutte en PC eller anden enhed. Det er selvfølgelig kun en fordel, hvis du skal skrive fotos ud. Derfor er det heller ikke en printer for dig, der har et mere begrænset behov.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 27 sider pr. min.
 • Printhastighed (Farve): 23 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 120 ark
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • Mål: 400 mm. x 151 mm. x 341 mm.
 • Vægt: 6,6 kg.
 • System: Windows & Mac

Canon PIXMA MG3650

Forhandler Pris Information
490 DKK Se produkt

Her får du ganske enkelt en printer, der er kompakt og elegant, men som fortsat kan alt, du skal bruge den til. Du kan både printe, kopiere og scanne, og det hele kan endda foregå via Wi-Fi, såfremt det foretrækkes. Endvidere er den i stand til at levere hurtig print i høj kvalitet og uden kant.

Print fotos i imponerende kvalitet

Canon PIXMA MG3650 er i stand til at printe imponerende fotos uden kant, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Det er dog ikke kun fotos, du kan skrive ud, men også professionelle dokumenter, hvor al tekst står skarpt. Det kan du takke deres eget FINE-patronsystem for, som er udviklet af Canon selv.

Det er dog også noget, der handler om, at den har en opløsning, der lyder på hele 4800 DPI. Det er nemlig med til at sikre, at der altid er tale om en udskrift af høj kvalitet. Den kan desuden skrive ud i ISO ESAT-hastigheder på 9,9 IPM i sort/hvid samt 5,7 IPM i farve, der lyder på ca. 44 sek. for et foto på 10×15 cm.

Print og scan vha. mobile enheder

I dag har langt de fleste en smartphone. Der er også mange, der bruger denne til at læse mails, dokumenter osv. Derfor er det også en fordel, at du har mulighed for at printe direkte fra dine mobile enheder. Det kan du sagtens gøre på denne printer, hvis du blot downloader Canons PRINT-app til din smartphone.

Det er en app, der giver dig mulighed for at printe og scanne direkte fra din smartphone eller tablet-pc. Samtidig er det også en app, der giver dig adgang til en række forskellige cloud-tjenester. Noget af det bedste er dog, at du end ikke er nødt til at være tilsluttet et Wi-Fi-netværk, for at gøre brug af denne funktion.

Printeren er nemlig udstyret med et indbygget Access Point Mode, som du blot kan tænde for. Det får printeren til at oprette sit eget trådløse netværk, som du kan bruge til at printe og scanne, uden at skulle være tilknyttet et Wi-Fi-netværk. Det gør typisk processen med print fra mobile enheder en del hurtigere.

Oplev friheden ved Cloud Print

Du får en stor frihed til at printe overalt, hvis du har en Canon PIXMA MG3650. Den er nemlig udstyret med PIXMA Cloud Link, der gør det muligt for dig at printe dokumenter eller fotos i løbet af få sekunder fra f.eks. Facebook, Twitter eller et online-fotoalbum. Det er en særdeles smart funktion, der kan være meget brugbar.

Det er dog ikke det eneste, du får mulighed for med PIXMA Cloud Link. Det giver dig nemlig også mulighed for at printe samt scanne dokumenter til cloud-tjenester, hvilket inkluderer bl.a. Google Drev, OneDrive og Dropbox. Du kan endda vedhæftet og sende én eller flere indscannede filer via e-mail, uden brug af din PC.

Få flere udskrifter for pengene med XL-blækpatroner

De fleste ved, at det ikke er billigt at købe blækpatroner til deres printer. Derfor er det også en god idé, at have fokus på at købe en printer, der er udstyret med XL-blækpatroner. Det har de selvfølgelig tænkt på hos Canon i forbindelse med udvikling af PIXMA MG3659, hvorfor den er udstyret med såkaldte XL-blækpatroner.

Den er også udviklet til at minimere spild og skabe en maksimal besparelse. Du kan nemlig være sikker på, at du kan printe flere sider for pengene, når du bruger XL-blækpatroner. Faktisk er det noget, der kan give dig en besparelse på helt op til 50%. Du kan oven i købet også spare penge med automatisk 2-sidet print.

Vær kreativ med Easy-PhotoPrint+

Canon har altid været kendt for at tage et skridt videre end mange andre producenter. Det er også noget, der gør sig gældende i forhold til denne printer. Den er nemlig blevet udstyret med en funktion, der hedder Easy-PhotoPrint+. Det er en fremragende applikation, der giver dig mulighed for at slippe kreativiteten løs.

Den gør det nemlig muligt at designe samt printe alt lige fra lykønskningskort til fotocollager. Det er en webbaseret tjeneste, hvor du kan gøre brug af dine egne billeder fra enten din tablet, PC eller en cloud-tjeneste. Det kan selvfølgelig også sagtens bruges til invitationer, takkekort eller noget helt tredje.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 9,9 IPM
 • Printhastighed (Farve): 5,7 IPM
 • Papirkapacitet: 100 ark
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • Mål: 449 mm. x 304 mm. x 152 mm.
 • Vægt: 5,4 kg.
 • System: Windows & Mac

Brother DCP-L3550CDW

Forhandler Pris Information
2.138 DKK Se produkt
2.486 DKK Se produkt
2.642,50 DKK Se produkt

Med Brother DCP-L3550CDW bliver det nemt både at printe, scanne og kopiere. Den er nemlig designet til at være nem i brug og til at kunne placeres på et skrivebord. Det er en ideel printer til det private hjem eller til det lille kontor. Det er en LED-farveprinter, der har alle de funktioner, du typisk har brug for i en printer.

Det er dog værd at bemærke, at det er en printer, der på billedet synes en del større end, den er. Faktisk er den relativt kompakt og derfor kan den også sagtens stå på et skrivebord ved siden af din PC-skærm. Den har mange funktioner og kan bryste sig af en stor fleksibilitet, samtidig med at den er lydsvag under brug.

Kan spare dig for tid og penge

Det er en printer, der er både hurtig, driftssikker og giver dig stor værdi for sin pris. Den er blandt andet udstyret med en stor papirskuffe, der har en kapacitet, der lyder på hele 250 ark. Det er med til at gøre den i stand til at arbejde længe uden at skulle fyldes op med nyt papir, inden du kan komme videre med arbejdet.

Ydermere, så gør den også brug af stor toner, så det er ikke nødvendigt at skifte toner synderligt ofte. Samtidig får du også en lavere pris pr. side, uanset om du skriver ud i sort/hvid eller i farve. Du får reduceret udgifterne og får optimeret produktiviteten ved hjælp af en printer som Brother DCP-L3550CDW.

Sæt lidt kulør på dine udskrifter

Vil du gerne have at dine dokumenter får lidt mere liv? I så fald kan du opnå dette ved at sætte lidt mere kulør på dem. Med denne printer kan du levere en printkvalitet, der lyder på helt op til 2.400 DPI. Den bruger oven i købet LED-teknologi til at producere professionelle print, hvor kvaliteten er intet mindre end helt i top.

Den er i stand til at printe i farve og byder tilmed også på en brugervenlig og intuitiv touchskærm (der oven i købet også er i stand til at vise farver). Ved hjælp af denne skærm er det selvfølgelig nemt og hurtigt at tilgå samtlige af de funktioner, der er installeret i denne fremragende printer fra Brother.

Både let at sætte og let at bruge

Du får leveret en driftssikker print, der er klar til brug, når den er pakket ud. Der følger toner med, så det er ikke noget, du skal ud og købe selv. Den medfølgende toner kan printe op til 1.000 sider. Dertil er den udstyret med et trådløst netkort, der ikke blot er nemt at sætte op, men bestemt også nemt at gøre brug af.

Du får også mulighed for hurtigt at printe fra din smartphone eller din tablet-pc. Det er en klar fordel i disse tider, hvor en stor del af vores mailaktivitet f.eks. foregår på vores mobile enheder. Dertil er den også udstyret med en praktisk 50-arks automatisk dokumentføder til både scan og kopi, hvorfor den altid er klar.

Udviklet med fokus på effektivitet

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en robust printer, der er nem at have med at gøre og er enkel at sætte op. Det er dog slet ikke det eneste, den kan bryste sig af. Dette er nemlig en printer, der er designet til at være effektiv. Du kan derfor være sikker på, at den altid er klar til at løse de opgaver, du har.

Den er også indstillet til at lave automatisk dobbeltsidet print, hvilket er gjort for både at sikre et hurtigere print, men mest af alt for at spare på papiret. Dette kan naturligvis slås fra, hvis det ikke er noget, du ønsker at gøre brug af. Samtidig kan den printe op til 18 sider pr. minut, såfremt der er tale om print i sort og hvid.

Få en støjsvag printer

Hvis du er på udkig efter en printer, du kan bruge på et lille kontor, så er der mange årsager til, at det er oplagt at tage et kig på DCP-L3550CDW fra Brother. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at den er støjsvag. Du har nemlig ikke brug for, at du og andre forstyrres af støj fra en printer, der larmer for meget.

Som der er givet udtryk for herover, så er den i stand til at printe op til 18 sider pr. min., hvilket en kan gøre på et støjniveau, der lyder på under 47 dB. Det er mere lydsvagt end en alm. samtale, som der trods alt altid er en del af på et kontor. Det er egenskaber som disse, der gør det til en ideel printer til et mindre kontor.

Detaljer:

 • Farveprinter: Ja
 • Printhastighed (Sort): 18 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 250 ark
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • Lydniveau: 47 dB

HP LaserJet Pro M102w

Forhandler Pris Information
721 DKK Se produkt
806 DKK Se produkt
1.134 DKK Se produkt

Her er der et bevis på, at du ikke er nødt til at investere en formue, hvis du gerne vil have fat i en laserprinter. Hvis du gerne vil holde det enkelt og ikke har de store behov, så er det oplagt, at du vælger at tage et kig på HP LaserJet Pro M102w, der er en prisvenlig printer, der gør brug af HPs egne JetIntelligence-tonerpatroner.

Den kan erhverves til en relativt lav pris og kan oven i købet udskrive dokumenter i en professionel kvalitet fra alt lige fra din PC til flere af dine mobile enheder. Du kan også spare energi ved at bruge en kompakt printer som denne. Vær dog ikke bange for at gå på kompromis, da den er designet med fokus på effektivitet.

Laserprinter designet med fokus på effektivitet

HP LaserJet Pro er i stand til at lave hurtige udskrifter. Faktisk er den endnu hurtigere end sin forgænger, der også gjorde sig bemærket ved at være effektiv. Mere specifikt, så kan du med denne printer skrive op til 22 sider ud pr. min. Det betyder, du ikke skal bruge for lang tid på at stå og vente foran din laserprinter.

Du får en hurtig levering af de dokumenter, du skriver ud. Du får derfor hurtigt det, du skal bruge, så du kan komme videre. Faktisk er printeren i stand til at levere den første side på blot 7,3 sekunder. Samtidig er det muligt for dig at spare energi ved hjælp af HPs teknologi, der sikrer automatisk tænding og slukning.

Skriv ud direkte fra din mobile enhed

I dag bruger vi vores mobile enheder mere end vores PC. Derfor er det kun naturligt, at du også kan skrive ud direkte fra dine mobile enheder. Det er muligt for dig at skrive ud direkte fra din iPhone eller iPad via AirPrint 1.5. Den sørger oven i købet for selv at skalere dine printopgaver, så de passer til den rette papirstørrelse.

Det er faktisk nemt at lave et print fra én af dine mobile enheder. Det kræver intet andet end, at du sender en e-mail fra din mobil, tablet eller anden enhed. Du kan dog også gøre brug af HP ePrint, hvis du foretrækker dette. Endvidere, så kan du også bruge Wi-Fi Direct, hvor du hopper direkte på printerens eget netværk.

Det er også muligt for dig at sende printopgaver afsted fra din smartphone, tablet-pc eller computer ved hjælp af Google Cloud Print 2.0. Hvad det betyder er, at du reelt set ikke behøver at være i nærheden af din HP LaserJet Pro M120w, hvis du skal skrive ud fra den – og det kan i mange henseender være en klar fordel.

Du er garanteret højt kvalitet – hver gang

Det er vigtigt, at du altid får en klar og tydelig tekst, når du skriver noget ud. Det kan du være sikker på, at du får hver gang med denne printer. Du får nemlig ikke blot en klar tekst, men også dybe sorte toner og en skarp grafik med sort præcisionstoner – derfor er der ikke så meget som en finger at sætte på dine udskrifter.

Det skal dog gøres klart, at det også kræver, at du reelt set gør brug af en original toner fra HP. Det er vigtigt, du sørger for at bruge disse toner, hvis du gerne vil være sikker på, at du altid får en høj kvalitet på dine udskrifter. Det er ganske enkelt ikke værd at bruge uoriginale toner, eftersom kvaliteten ikke følger med.

Der er indbygget en funktion i printeren, der gør det muligt for dig at holde øje med tonerniveauerne. Det er en teknologi, der er udviklet specifikt til dette formål. Du vil derfor også få besked, hvis det er en god idé, at du skifter dine tonerpatroner, inden du laver en ny udskrift, for at sikre den bedst mulige kvalitet.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 22 sider pr. min.
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • AirPirnt: Ja
 • Google Cloud Print: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 364 mm. x 190 mm. x 247 mm.
 • Vægt: 4,7 kg.

Brother HL-2350DW

Forhandler Pris Information
597 DKK Se produkt
766 DKK Se produkt
801 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Brother er én af de mest prominente brands på markedet for printere. Det beviser de gang på gang – og det er også noget, de har understreget med denne printer. Her får du nemlig en lydsvag, kompakt og brugervenlig laserprinter, der sagtens kan stå på fremme på dit skrivebord.

Faktisk er det én af de mest effektive små printere på markedet. Derfor er det også et oplagt valg for dig, der gerne vil være sikker på, du får mest mulig værdi ud af din printer. Du kan f.eks. nemt printe direkte via en mobil enhed med det trådløse netkort. Den store papirskuffe sørger for, at du sjældent skal fylde papir i.

Designet til morgendagens kontor

HL-L2350DW fra Brother er ikke blot en hurtig printer – den er også både hurtig og nem at sætte op. Du kan derfor være i gang med at bruge denne printer få minutter efter, du har modtaget den. Ikke nok med det, så er det en printer, der er designet til morgendagens kontor, hvorfor den indeholder mange smarte funktioner.

Der har i høj grad været fokus på tidsbesparende funktioner. Den kan bl.a. præstere en høj printhastighed, der lyder på hele 30 sider pr. min., mens den også er udstyret med en stor papirskuffe, der har en kapacitet på hele 250 ark. Det trådløse netkort gør det muligt for dig at printe direkte fra dine mobile enheder.

Du får maksimal værdi for pengene

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt at holde dine udgifter i bund. Det gør sig gældende, uanset om du har i sinde at printeren skal bruges i hjemmet eller på et kontor. Hvis du vælger en HL-2350DW, så er det dog ikke noget, du skal frygte. Det er nemlig et aspekt, som Brother har haft med i tankerne under design.

Du kan derfor være helt sikker på, at du får maksimal værdi for dine penge og at dine udgifter holdes nede. Den gør nemlig brug af store tonere og er i stand til at printe dobbeltsidet (duplex). Der er derfor flere måder at holde dit forbrug og dermed dine udgifter i bund, hvis du vælger at investere i en Brother HL-2450DW.

Lydsvag uden kompromis med kvalitet

Det er de færreste, der har lyst til at høre på en printer, der larmer. Derfor har Brother haft fokus på at sikre et lavt støjniveau. Det har de klaret på ganske fornem vis, da den printer ved et støjniveau, der lyder på 50 dB. Det er faktisk et niveau, der ikke er meget højere end en almindelig samtale mellem to personer.

Der er dog mange, der tror, at det betyder, at printeren dermed er langsom. Det er dog vigtigt at pointere, at det lave støjniveau ikke er ensbetydende med, at printeren er langsom, når du bruger den. Tværtimod, så er det faktisk en yderst effektiv printer, der er i stand til at skrive hele 30 sider i sort og hvid ud pr. minut.

Bygget til at holde i mange år

På trods af, at der her er tale om en relativt billig printer, så skal du ikke være bange for dens levetid. Den er nemlig bygge til at holde i mange år. Der er kun brugt robuste materialer, hvorfor dens levetid ikke er noget, du skal være bekymret for. Det gør sig også gældende, selvom den bruges mange gange i løbet af en dag.

Ydermere, så er det også værd at notere sig, at den lever op til en række miljøstandarder. Det tæller bl.a. det nordiske Svanemærke, det tyske Blue Angel samt Energy Star. Det er derfor en printer, der ikke blot er effektiv, men samtidig også er miljøvenlig. Derfor kan du skåne miljøet ved at anvende netop denne model.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 30 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 250 ark
 • Wi-Fi: Ja
 • USB: Ja
 • AirPrint: Ja
 • Google Cloud Print: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 356 mm. x 183 mm. x 360 mm.
 • Vægt: 7 kg.

Epson Expression Home XP-342

Forhandler Pris Information
620 DKK Se produkt

Epson er også et brand, der har gjort sig bemærket på markedet for printere. Deres fokus er dog i høj grad på blækprintere. Én af deres mest populære modeller er deres Expression Home XP-342. Det er en alt-i-én printer, der både er kompakt og robust. Derfor egner den sig rigtig godt til det lille kontor eller private hjem.

Den er udstyret med en LCD-farveskærm på 3,7 cm. Det er en skærm, der gør det nemt for dig at klare diverse opgaver. F.eks. er det på denne skærm, du kan kopiere og scanne, hvis du har brug for dette. På denne skærm kan du også udføre en PC-fri udskrift ved hjælp af et hukommelseskort – særligt smart til udskrift af fotos.

Økonomisk udskrift i høj kvalitet

Er det muligt at lave økonomiske udskrifter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten? Ja, det er det faktisk – og det beviser Brother med denne printer. Den gør brug af separate blækpatroner, hvilket betyder, at det kun er netop den farve, der er brugt op, der skal udskiftes, og ikke alle farver på én gang.

Som Epson af dette, så kan du opnå store besparelser, hvis du ofte printer i farve. Samtidig er du også sikret, at Brother Expression Home XP-342, der desuden er en del af deres uhyre populære Small-in-One-serie, kan levere udskrifter af høj kvalitet. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om sort/hvid eller et print i farve.

Kompakt størrelse

Hvis du ikke har meget plads at gøre godt med, så er det en oplagt idé at købe en kompakt printer. Det er dog – desværre – noget, der betyder, at du i mange tilfælde er nødt til at gå på kompromis med enten kvalitet eller funktioner. Det er dog ikke tilfældet, hvis blot du vælger at investere i en Expression Home XP-342.

Ikke nok med, at den har en kompakt størrelse, der gør, at det faktisk er muligt at have den stående på dit bord, så kan den også bryste sig af et moderne og elegant design. Det betyder, at du rent faktisk ikke vil have noget problem med at have den stående på bordet, da den kan pynte på sin helt egen, unikke måde.

Kompatibel med både Wi-Fi og Wi-Fi Direct

Du får mulighed for at udskrive trådløst med din Epson Expression Home XP-342. Det er nemlig en printer, der er kompatibel med både Wi-Fi og Wi-Fi Direct. Hvad det betyder er, at du kan skrive ud både med og uden et trådløst netværk, du kan koble printeren på. Særligt en fordel, hvis du vil skrive ud fra mobilen.

Det er også noget, der giver dig friheden til at udskrive og scanne hvor som helst. I nogle tilfælde skal du dog benytte dig af Epson Connect. Er du i nærheden af printeren, vil du blot kunne koble dig direkte på printerens eget netværk. Kort efter er du klar til at skrive ud, uanset om du bruger en smartphone eller en PC.

Gør brug af Claria Home Ink

Som der også er givet udtryk for tidligere, så gør den brug af separate blækpatroner. Det betyder, det kun er nødvendigt at udskifte netop dén farve, du er løbet tør for. Den gør brug af Claria Home Ink og det anbefales naturligvis, at du bliver ved med at bruge de originale blækpatroner, for at sikre den bedste printkvalitet.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 33 sider pr. min.
 • Printhastighed (Farve): 15 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 100 ark
 • Wi-Fi: Ja
 • USB: Ja
 • AirPrint: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 390 mm. x 300 mm. x 146 mm.
 • Vægt: 4,3 kg.

HP OfficeJet Pro 8715

Forhandler Pris Information
895 DKK Se produkt
2.083 DKK Se produkt

Her får du en All-in-One-printer, der ikke blot klarer sig godt i test, men også er både hurtig og prisbillig i sine udskrifter – og så er det endda helt uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Faktisk er den i stad til at levere en farveudskrift til halvdelen af prisen pr. side i forhold til de gængse laserprintere.

Du skal derfor ikke være i tvivl om, at det er en komplet printer, du får. Den kan klare det hele og kan sikre dig en høj produktivitet, da den både er hurtig og kan håndtere selv store opgaver. Den er oplagt til det lille kontor, da den ikke blot kan printe ud, men også har funktioner til både at scanne, kopiere og sende fax.

Enestående kvalitet på professionelle farverudskrifter

Ét af de aspekter, der særligt er værd at fremhæve ved denne printer er, at den er i stand til at levere en enestående kvalitet på sine farveudskrifter. Ikke nok med, at der er tale om en kvalitet, der er helt i top, så sker det oven i købet til en pris, der er 50% lavere pr. side end de mange laserprintere på markedet.

I og med, at der bruges langt mindre blæk pr. udskrift, så er det også muligt at udskrive op til dobbelt så mange sider pr. patron, hvis blot der er tale om en original blækpatroner fra HP. De professionelle farver gør, at det er en printer, der kan bruges til at udskrive alt lige fra kontrakter og e-mails til billeder og invitationer.

Du kan samtidig også være helt sikker på, at du får en kvalitet, der giver dig holdbare dokumenter. De er derfor både vandfaste, tværer ikke ud og de falmer ikke i farven kort efter udskrift, som ellers kan være tilfældet. Hvis kvaliteten af dine udskrifter er vigtige for dig, så er HP OfficeJet Pro 8715 et rigtig godt valg.

Indeholder alle de funktioner, du skal bruge

Du kan være helt sikker på, at der er tale om en printer, der har alle de funktioner, du skal bruge. Derfor kan den også hjælpe dig med at få mere fra hånden, da den er meget effektiv. Mere specifikt, så kan den faktisk tage sig af alle de opgaver, du har med både at printe ud, sende fax, scanne ind og kopiere.

Den byder også på en 50-siders automatisk dokumentføder, hvorfor hastigheden også er på sit højeste. Den er i stand til at lave hurtig tosidet udskrivning, kopiering og scanning, så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde. Det hele kan du endda betjene på den 6,75 cm. store touchskærm, der sidder foran på den.

Du behøver ikke at bøvle med at tilkoble din PC via et kabel hver gang, du skal bruge printeren. I stedet kan du f.eks. scanne dine filer direkte til e-mail, netværksmapper eller til en cloud-tjeneste, du benytter dig af. Printeren leveres nemlig med en række forudinstallerede apps, der gør sådanne opgaver nemme at klare.

Udskriv direkte fra mobilen

Vi skriver det 21. århundrede. Vi bruger vores mobile enheder til flere og flere opgaver. Du kan derfor også printe ud direkte fra dine mobile enheder. Du behøver ikke engang at være tilsluttet samme netværk som printeren. Du kan både udskrive dokumenter og fotos direkte fra din smartphone eller fra din tablet-pc.

Hvis du har i sinde at bruge printeren i et erhvervsmæssigt henseende, så kan der være brug for at beskytte dine udskrifter. Det kan du også nemt klare med OfficeJet Pro 8715, eftersom du både kan beskytte oplysninger samt selve adgangen til fortrolige udskrivningsopgaver via HP JetAdvantage Private Print.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 22 sider pr. min.
 • Printhastighed (Farve): 18 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 250 ark
 • Wi-Fi: Ja
 • USB: Ja
 • AirPrint: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 495 mm. x 339 mm. x 530 mm.
 • Vægt: 11,5 kg.

Brother HLL6300DWT

Forhandler Pris Information
3.973 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en printer, der kan bruges i erhvervsmæssig regi, så er det vigtigt, at den er driftssikker og hurtig. Ønsker du ikke gå på kompromis, så er en Brother HLL6300DWT et oplagt valg. Den giver dig ikke blot en fremragende papirhåndtering, men også en hurtig printhastighed, der sikrer en høj produktivitet.

Endvidere, så er det også en printer, der kan tåle at blive brugt meget. Dens levetid er lang og der er oven i købet gjort plads til ekstra store tonere, hvilket betyder, at du kan forvente at reducere dine udgifter på markant vis. Derfor er det også et oplagt valg af printer til både små og mellemstore virksomheder.

Maksimér performance  og reducer omkostninger

Der er flere funktioner i denne printer, der er med til at maksimere performance på kontoret. Det inkluderer blandt andet dens fleksible håndtering af papir, der gør det muligt for at tilføje flere skuffer samt en mailbox med hele fire lag. Det er med til at garantere, at printeren har en maksimal oppetid og altid er klar til brug.

Samtidig er det dog også med til at sikre, at der skal bruges minimal tid på at lægge papir i skufferne eller lede efter dine printede dokumenter blandt de andre udskrifter. De ekstra store tonere er ikke blot med til at holde udgifterne bund, men hjælper desuden også på produktiviteten, da de sjældent skal udskiftes.

Driftssikkerhed på højeste niveau

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det vigtigt, at en printer har en god oppetid og driftssikkerhed, hvis den skal bruges på et kontor. Det har de tænkt på hos Brother i forbindelse med udvikling af deres L6000-serie. Det er nemlig printere, der er bygget til at leve op til virksomheders krav om en høj printvolumen.

Det er bygget med det formål at være den mest robuste og modstandsdygtige printerserie på markedet. Du kan derfor være sikker på, du ikke kommer til at opleve problemer i forhold til oppetid eller den generelle drift af denne printer. Det er særligt en fordel, hvis printeren skal lave mange udskrifter hver eneste dag.

Forbedret arbejdsflow og højere sikkerhed

Printeren har et intuitivt og brugervenligt interface, der gør det nemt at bruge den. Dertil har den også understøttelse for en langrække cloud-tjenester, der blandt andet inkluderer Dropbox og Google Drive. Er det noget, du bruger i din virksomhed, så er det – uden tvivl – med til at forbedre jeres arbejdsflow gevaldigt.

En printer, der blot skal bruges i privat regi, skal ikke leve op til de samme krav ift. sikkerhed, som en printer, der skal bruges til erhverv. Det er de godt klar over hos Brother og de lægger derfor ikke skjul på, at sikkerhed er noget, der er tænkt meget på. Du er derfor garanteret, at du med denne printer får den højeste sikkerhed.

For at imødekomme de krav, de fleste virksomheder har ift. sikkerhed, så er printeren udstyret med både Secure Function Lock 3.0, 802.1x og Internet Protocol Security (IPsec). Samtidig har den også funktioner som både Print Archive, Secure Reset, Certificate Management og Near Field Communication (NFC).

Fleksibel og kompatibel printerløsning

Det skal også gøres klart, at dette er en printer, der er designet til at kunne integrere og imødekomme alle de krav, du har, uden at det er noget, der vil volde dig problemer. Derfor kan du også være sikker på, at du får en printer, der er kompatibel med en lang række forskellige former for software og online services.

Det er noget, der er med til at maksimere din printereffektivitet samt minimere de omkostninger, der er forbundet med din printer. Dertil bør det også nævnes, at der er tale om en miljøvenlig printer, der bl.a. kan bryste sig af, at have modtaget det nordiske Svanemærke og det tyske Blue Angel.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 46 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 1.090 ark
 • LAN: Ja
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 400 mm. x 396 mm. x 420 mm.
 • Vægt: 17,1 kg.

Samsung Xpress SL-M2070W

Forhandler Pris Information
1.244 DKK Se produkt
1.819 DKK Se produkt

Samsung Xpress M2070W er en printer, der er i stand til at kombinere brugervenlighed med en høj ydeevne. Ikke nok med det, så kan den tilmed også købes til en god pris. Det er en printer, der er ideel til både private hjem, men også til det mindre kontor, der ikke har de store behov og ikke har specielt mange udskrifter.

Den har dog en række funktioner, der er med til at gøre den interessant i forhold til andre printere i dette prisleje. Én af disse funktioner er, at du kan lave udskrifter via NFC. Det kræver dog, at du har en Samsung-enhed, hvis dette skal fungere. Heldigvis kan du også blot bruge en app til at skrive ud fra din mobile enhed.

Enkel og nem at installere

Det er de færreste, der ønsker at bøvle med en printer i flere timer, når de skal tilslutte den. Derfor har de haft fokus på at gøre denne del af processen så nem som mulig. I løbet af få minutter kan din printer være klar til brug. Det hele fungerer trådløst, hvorfor den ikke engang behøver at stå i nærheden af din computer.

Du kan endda nyde godt af både Wi-Fi og Wi-Fi Direct. Det betyder, du enten kan skrive ud ved at være på samme netværk som din printer, men også ved at koble dig direkte til printerens eget netværk. Det er typisk nemmest at vælge sidste løsning, hvis du f.eks. skal skrive ud fra en mobil enhed såsom en mobil eller tablet.

Udstyret med knap til mere økonomisk udskrift

Hvis du har et ønske om, at spare både egen pengepung og miljø, så kan du tænde for printerens økonomiske funktioner ved blot at trykke på en knap. Denne knap har fået navnet Eco og kan hjælpe dig med at spare på både toner, papir og energi. Det er alt sammen noget, der kommer både din pengepung og miljøet til gode.

Det bør dertil også nævnes, at det er nemt for dig at administrere indstillingerne generelt set. Det kan du nemt gøre ved hjælp af Easy Print Manager. Her kan du ændre på et væld af indstillinger, der bl.a. inkluderer brug af toner, beskæring og meget andet. Det hele kan du styre via touchskærmen øverst på printeren.

Hurtige udskrifter uden kompromis på kvalitet

Når man bruger en printer, så vil man gerne have, det går hurtigt. Det er spild af tid, hvis du skal stå og vente på din udskrift i lang tid. Med denne printer fra Samsung kan du dog være sikker på, at det ikke bliver et problem. Derfor vil du faktisk også sagtens kunne bruge Xpress SL-M2070W i et erhvervsmæssigt regi.

Den kan nemlig sagtens håndtere store, komplekse print- og scanningsjob som følge af dens 600 MHz Cortex A5-processor. Dertil kan den også bryste sig af en hukommelse, der lyder på 128 MB. Det er med til at sikre, at den levere tryk ved en høj hastighed, men dog uden, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af det.

Med denne printer er du nemlig sikret, at du får både skarp tekst, rene billeder og en smidig udskrift hver eneste gang. Årsagen til dette er ikke blot, at den har stærke specifikationer, men også at den er udstyret med Samsungs egen Rendering Engine for Clean Page (ReCP) teknologi.

Detaljer:

 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 20 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 150 ark
 • Wi-Fi: Ja
 • USB: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 406 mm. x 253 mm. x 359 mm.
 • Vægt: 7,4 kg.

Epson EcoTank ET-7700

Forhandler Pris Information
3.589 DKK Se produkt
3.799 DKK Se produkt
4.131,84 DKK
Se produkt

En god løsning til dig, der ofte udskriver fotos eller dokumenter med farverig grafik. Den er økonomisk og leverer et godt resultat hver gang. Den har store indbyggede blæktanke, der leveres fyldt. Det betyder, du kan udskrive op til 3.400 fotos med den blæk, der er i dem. Det fortæller noget om deres store kapacitet.

Det er dog ikke kun et økonomisk valg, for du er også sikret, at hver enkelt udskrift er af høj kvalitet. Det kan du takke de fire farver og pigmentbaserede blæk for. Heldigvis skal du ikke være bekymret for, at det gør den vanskelig at bruge, da hele denne printer er designet med henblik på, at den skal være nem at gøre brug af.

Den seneste generation af EcoTank-printeren

EcoTank er en serie af printere fra Epson, der har været på markedet i mange år. Det har altid været et populært valg og har altid været en serie, der klarer sig rigtig godt i diverse tests. Med netop denne printer får du mulighed for at opleve den eneste generation af EcoTank, der er udstyret med blækbeholder forrest.

For mange kan dette lyde irrelevant, men det er faktisk en placering, der har gjort det muligt at gøre den mere kompakt end før, mens det også har sikret, at det er endnu nemmere at bruge printeren. Hver af de tanke, du finder i printeren er udviklet på en sådan vis, at du er beskyttet imod både spild og lækage.

Disse tanke er dertil også udviklet til at kunne beskytte mod lækager og spild. De er nemlig blevet udstyret med et forbedret system til opfyldning af blæk. Det har været et problem på nogle af de tidligere versioner, men det er ikke længere tilfældet. De har også en mekaniske, der sikre, at kun den rette farve kan fyldes på.

Fotoudskrivning i høj kvalitet

Hvis du ved, at du i høj grad skal bruge din printer til at udskrive fotos, så er EcoTank ET-7700 en printer, du roligt kan købe. Den er nemlig i stand til at udskrive fotos i høj kvalitet, som faktisk kan holde i op til 300 år i et fotoalbum. Det skyldes, at den er udstyret med et 5-farve blæksystem, der indeholder sort fotoblæk.

Ikke nok med det, så er den også udstyret med en SD-kortplads, så du kan skrive ud direkte fra et SD-kort. Du er derfor ikke afhængig af, at du altid skal tilkoble en PC. Den kommer også med en dobbelt papirbakke, der giver dig en samlet kapacitet på 100 ark. Det er dertil også værd at nævne, at den kan skrive ud helt til kanten.

Slip din kreativitet løs

Du skal ikke være bange for, at der er for høje udgifter forbundet med at skrive fotos ud på denne printer. Den leveres ikke blot med nok blæk til at skrive op til 3.400 fotos ud i en størrelse, der lyder på 10 cm. x 15 cm., men beholderne i printeren har også en stor kapacitet, der gør det muligt at skrive ud i rigtig lang tid.

Derfor kan du også roligt slippe din kreativitet løs. Denne printer er nemlig lavet med fokus på at blive brugt. I og med, at den ikke gør brug af deciderede blækpatroner, så skal du heller ikke udskifte disse hele tiden. I stedet skal du blot fylde blækbeholderne op i ny og næ. Det er dog – som sagt – meget sjældent, det skal ske.

Nem udskrift fra mobile enheder

Som følge af både Wi-Fi og Wi-Fi Direct er det muligt for dig at skrive ud direkte fra dine mobile enheder. Det er nemlig muligt for dig at sende filer til udskrivning fra diverse enheder. Det kan du nemt gøre ved hjælp af Epson iPrint3, der er en app, du kan downloade til enheder, der er baseret på både Android og på iOS.

Du har også nemt ved at få mest muligt ud af dine Facebook-fotos ved hjælp af Creative Print3-appen. Det er en app, du kan bruge til at udskrive fotos, lave sjove lykønskningskort, malebøger og meget andet. Det handler blot om at være kreativ. Herefter kan du selvfølgelig nemt udskrive det på din EcoTank ET-7700.

Detaljer:

 • Farveprinter: Ja
 • papirstørrelse: A4
 • Printhastighed (Sort): 32 sider pr. min.
 • Printhastighed (Farve): 32 sider pr. min.
 • Papirkapacitet: 100 ark
 • USB: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • System: Windows & Mac
 • Mål: 390 mm. x 138 mm. x 341 mm.
 • Vægt: 6,7 kg.

Gode råd ift. valg af rette printer

I dag kan du finde mange printere, der ikke koster mere end 1-200 kr. Det kan virke tiltalende at købe en sådan printer til en lav pris. Det er dog ikke sikkert, det er en god idé. Det er der flere årsager til, men det er dog særligt noget, der skyldes, at der ikke kan stilles en garanti ved, at de lever op til forventningerne.

De billigste blækprintere er dog typisk ikke værd at investere i. På den lang bane bliver de nemlig dyrere end en relativt dyr printer. Det er der en god grund til; at de er udstyret med plads til små patroner, der ikke har synderligt stor kapacitet. Derfor skal de skiftes ud relativt ofte og det er på længere sigt en dyr fornøjelse.

Det er efterhånden en alment kendt hemmelighed, da det faktisk er noget, der bliver spekuleret i hos flere af producenterne. De tjener mange penge ved at sælge dig disse patroner, hvorfor de også forsøger at sælge dig de printere, der bruger disse patroner. Det er dog vigtigt, du ikke falder i, selvom det kan virke tiltalende.

Find ud af, hvad dine behov er

Det er en god idé, du starter med at finde ud af, hvad dine behov er. Der er ikke nogen grund til at købe en billig printer, hvis du har et stort behov for at printe. Det vil blot ende med at koste dig rigtig mange penge på den lange bane. De helt billige modeller er dog kun værd at købe, hvis du skal printe yderst sjældent.

Har du blot et moderat printbehov, kan det nemlig sagtens betale sig for dig at kigge på det blækforbrug en given printer har. Hvis du har i sinde at købe en printer, så er dette faktisk ét af de vigtigste aspekter. Der er dog mange, der helt glemmer, at det er noget, der kan være forskellen på, om det bliver dyrt eller billigt.

Det er vigtigt, du er klar over, at der kan være stor forskel på det forbrug af blæk, de enkelte printere har. Dertil er der også stor forskel på prisen på en blækpatroner, der passer til de forskellige printere. Derfor er det også noget, du bør inddrage i dine overvejelser, når du skal investere i en ny printer – uanset dens formål.

Laserprinteren kan fås til overkommelige priser

Før i tiden var det for dyrt at købe en laserprinter, hvis blot den skulle bruges i hjemmet eller på et kontor i ny og næ. I dag er det dog noget helt andet. De mange laserprintere er nemlig faldet en hel del i pris i løbet af de seneste år. Det er dog i særligt høj grad aktuelt for de mange laserprintere, der skriver ud i sort og hvid.

Det er dog ikke noget, der betyder, at det ikke er muligt at finde en laserprinter, der kan skrive ud i farve, som du kan købe til en god pris, for det er også muligt. Det er dog sjældent, det kan betale sig at købe sådan en printer, hvis ikke, du har et reelt behov for at kunne skrive ud i farve – og det har de færreste faktisk.

Hvis du gerne vil købe en printer, der er billig, men som også bliver ved med at holde, så er det værd at overveje én af de mange billige laserprintere, du i dag kan finde på det danske marked. Dem findes der mange af, hvilket også er ensbetydende med, at der er gode forudsætninger for at finde frem til en sådan printer.

Toner er dog dyrere en blæk

Det skal selvfølgelig tilføjes at toner til en laserprinter typisk er en del dyrere end blæk til en alm. blækprinter. Derfor er der mange, der tror, at en laserprinter er dyrere i drift. Det er dig vigtigt, det gøres klart, at det ikke er tilfældet. Tværtimod, så er det faktisk billigere at benytte sig af toner frem for blæk til din printer.

Det er naturligvis noget, der skyldes, at de en toner holder en del længere tid end en blækpatroner. Der bruges nemlig markant mindre toner pr. side i forhold til mængden af blæk, der bruges på at skrive en side ud. Derfor vil der rent faktisk være rigtig mange penge at spare på længere sigt, hvis du vælger en laserprinter.

En laserprinter egner sig til større behov

Hvis du er på udkig efter en printer, der skal bruges en del, så vil du typisk være bedst stillet ved at købe en laserprinter. Hvis du skal skrive mange sider ud hver dag, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en klar fordel for dig at købe en laserprinter. Det skyldes ganske enkelt den lave udgift pr. udskreven side.

Det skal dog gøres klart, at der er op til flere blækprintere, der så småt er begyndt at nærme sig de mange laserprintere. Det er noget, der gør sig gældende i forhold til både kraft og budget. Det er derfor, det er så vigtigt, at du sørger for at allokere tid til at lave en grundig undersøgelse af dine muligheder, inden du vælger.

Hvad der også er værd at bemærke i denne sammenhæng er, at de moderne laserprintere ikke alle kan bryste sig af, at være lige så skarpe som blækprinterne, når det kommer til grafik og billeder. Er det i høj grad det, du kommer til at printe ud, så er det værd at overveje at investere i en blækprinter frem for en laserprinter.

Kend til de forskellige printere

Der findes op til flere typer printere på markedet. Det er dog typisk et valg, der står mellem en laserprinter og en blækprinter. Hvis ikke du ved, hvilken af disse printere, du bør vælge, så er det en god idé, at du starter ud med at læse lidt om de forskellige printertyper. Det gør det nemlig nemmere at vælge den rette.

Overordnet set findes der tre forskellige printertyper. Vi har givet en kort introduktion til hver af dem herunder, så du får nemmere ved at træffe en beslutning:

Laserprinter

Det er ofte relativt billigt at skrive ud i sort og hvid på en laserprinter. Det er også derfor, det er en god printer at vælge, hvis du har i sinde at bruge den til at skrive en stor mængde tekst. Hvis du har brug for at skrive grafik eller billeder ud, så er det ikke en god idé at købe en laserprinter. I stedet bør du vælge en blækprinter.

Det bør dertil også nævnes, at det er en printer, der er i stand til at printe hurtigere end en Inkjet. Det skyldes at den gør brug af toner i stedet for blæk, som er langt hurtigere. Du kan sagtens gøre brug af en laserprinter med farve til at udskrive diverse former for billeder og grafik, men ikke med samme resultat som en Inkjet.

Inkjetprinter

Hvis du gerne vil have en printer, der er i stand til at printe både grafik, billeder og andre typer indhold, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal på jagt efter en Inkjet- og ikke en laserprinter. Det skyldes i høj grad, at det er en printer, der klarer sig langt bedre på disse områder end, hvad en laserprinter er i stand til.

Det er også værd at notere sig, at der er tale om en printer, der fylder en del mindre end en laserprinter Hvis den blot skal bruges derhjemme, så er det typisk en fordel, at den ikke er så stor. Typisk vil en fotoprinter også kaldes for en Inkjet, da den er i stand til at printe i de mest normale fotoformater, og i en god kvalitet.

Multifunktionsprinter

Langt de fleste, der går på jagt efter en ny printer, vil kunne nyde godt af en såkaldt multifunktionsprinter. Som navnet også antyder, så er der tale om en printer, der kan bryste sig af, at have alle de nødvendige funktioner samlet i én pakke. Derfor er det bestemt også en printer, der kan bruges til flere forskellige formål.

Det er muligt at bruge den til både at kopiere, scanne og printe. Denne type printer kan både fås som laser- og inkjetprinter. Derfor er det op til dig selv at vurdere, om du foretrækker en inkjet- eller en laserprinter. Det er i denne sammenhæng, du skal tage udgangspunkt i det, du ved om printertyperne fra herover.

Du kan ofte være heldig at finde frem til et godt tilbud på en sådan printer, da de er meget populære og derfor også sælges i et stort antal. Langt de fleste tror ikke, de får behov for hverken scanning eller kopiering, men det er dog noget, der lynhurtigt kan opstå et behov for – både på et kontor, men også i hjemmet.

Gode råd ved køb af blækprinter

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en blækprinter, så skal du være klar over, at du både kan købe en alm. blækprinter, men også en blækprinter, der er i stand til at printe fotos. Med en foto-blækprinter kan du skrive billeder ud i meget høj kvalitet, så det faktisk næsten ligner, at det kommer fra en fotobutik.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at en alm. blækprinter ikke helt kan leve op til det niveau, der leveres i en fotobutik. Det kommer dog meget tæt på, hvis du vælger at gøre brug af en foto-blækprinter. Derfor er det også et oplagt valg, hvis du på forhånd ved, at det er en printer, der kommer til at skulle printe fotos.

En blækprinter er ikke altid blot en printer

På samme vis som det er aktuelt med din telefon, som ikke blot længere er en telefon, men en enhed, der giver dig adgang til en lang række spændende og brugbare apps, så er en blækprinter ikke længere blot en printer. Nogle modeller er nemlig multifunktionelle og giver dig adgang til et væld af forskellige funktioner.

Et rigtig godt eksempel er, at du kan finde frem til en lang række blækprintere, der er udstyret med både scanner og kopifunktion. Det er funktioner, du måske ikke skal bruge hver dag, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at de kan vise sig at være brugbare i op til flere henseender. Derfor er de også rare at have.

Det er f.eks. nemt for dig, hvis du skal scanne et dokument ind, som du har skrevet under på eller hvis du skal kopiere et ark, du gerne vil gemme og ét, du kan give ud el.lign. Det er funktioner, der kan vise sig at være brugbar i et væld af sammenhænge. På trods af, at de virker overflødige til en start, så er de gode at have.

Derfor er det også en god idé, at du bruger lidt tid på at overveje, om du er bedst stillet med at købe en alm. blækprinter eller du i stedet bør gå på jagt efter en model, der har lidt mere at byde på. Det koster lidt ekstra at få disse funktioner med, men du kan være helt sikker på, at du vil ærgre dig den dag, du mangler dem.

Stort udvalg af tilslutningsmuligheder

Der skal ikke lægges skjul på, at der er sket meget ift. tilslutningsmuligheder i løbet af de seneste år. Derfor kan du også få en lang række af tilslutningsmuligheder på og til en blækprinter. I dag er det f.eks. muligt for dig at tilslutte din printer til dit trådløse netværk, så den kan kommunikere sammen med dine enheder.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en klar fordel, at du kan tilslutte din printer til et trådløst netværk. Det er nemlig med til at sikre, at du ikke er nødt til at tilslutte din PC via et kabel, hvis du skal skrive noget ud. I stedet kan du sidde et hvilket som helst sted i huset og koble dine enhed sammen med din blækprinter.

Endvidere, så er det faktisk også ved at blive meget normalt, at en printer kan forbindes direkte til nettet. Det betyder, at du kan sende en e-mail direkte til din printer med ét eller flere dokumenter, du ønsker at printe ud. Derfor behøver du ikke engang at være i nærheden af din printer, for at skrive noget ud.

Forbindelsen til internettet er desuden med til at gøre det muligt for dig at scanne dokumenter ind, som printeren automatisk sendes til din e-mail. Du behøver derfor ikke at have din PC i nærheden af din printer, mens du end ikke behøver at scanne dokumentet ind på egen PC først, hvis det blot skal sendes videre.

På trods af, at du har en lang række muligheder i denne sammenhæng, så kan du dog også sagtens tilslutte din printer ved hjælp af USB, hvis dette foretrækkes. Det er nemlig ikke alle, der har lyst til at bruge tid på at sætte det trådløse system op, hvis de blot kan tilslutte deres computer ved hjælp af et medfølgende kabel.

Derfor skal du købe din printer på nettet

Hvis du har i sinde at investere i en printer, så er det en god idé, at du køber den på nettet. Der er op til flere fordele forbundet med at købe en printer på nettet. Det er dog ikke alle, der er villige til at købe elektronik på nettet. I denne forbindelse bør det dog understreges, at der ikke er nogle problemer forbundet med dette.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en printer på nettet eller i en fysisk butik, så kan du herunder læse en række af de fordele, der er forbundet med at handle hos en forhandler på nettet i stedet for i én af de mange fysiske forretninger. Med afsæt i disse fordele kan du vurdere, om du ønsker at handle online eller ej.

Du finder et større udvalg af printere

Den mest markante fordel ved at handle på nettet er, at du kan finde et stort udvalg af printere. Ikke nok med, at hver enkelt af de forhandlere, du kan finde på nettet har et større udvalg end de fysiske butikker, så kan du være helt sikker på, at det samlede udvalg er markant større på nettet end selv i den største butik.

I og med, at du kan handle blandt et større udvalg, så er der også langt større chance for, at du kan finde frem til netop dén printer, der er den bedste i dine øjne. Det er ikke altid tilfældet, hvis du har i sinde at handle i en fysisk butik, da du her er begrænset af udvalgets størrelse – og det er du bestemt ikke på nettet.

Dertil bør det også gøres klart, at du hurtigt kan klikke dig fra den ene webshop til den anden. Det får også udvalget til at virke som ét stort udvalg. Det er en klar fordel ved at handle på nettet. Samtidig bør det også kort nævnes, at de samme webshops selvfølgelig har alt, du har behov for ift. både udstyr og tilbehør.

Der er penge at spare

Det er de færreste, der synes, det er sjovt at bruge penge på en ny printer. Er det også noget, du kan vedkende dig, så bliver du glad for at høre, at du kan spare mange penge ved at handle på nettet i stedet for at handle i en fysisk butik. Der kan selvfølgelig ikke gives noget specifikt svar på, hvad du reelt set kan spare.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der kan være tale om relativt høje beløb, hvorfor det også er dét værd. Det er dog i høj grad noget, der er aktuelt, hvis du har i sinde at købe en printer, der i sig selv er relativt dyr.

Nogle modeller kan nemlig sagtens koste dig på den anden side af 3-4.000 kr., og så er en besparelse på 10% eller 20% pludselig et stort beløb.

Testkilder

Som der også er givet udtryk for i starten af denne artikel, så har vi ikke selv testet de forskellige printere, du finder i denne test. Vi har derimod indsamlet information fra relevante og troværdige testkilder. Herunder kan du se et udpluk af de testkilder, vi har gjort brug af til udarbejdelse af denne artikel.

Forbrugerrådet Tænk

Vi har bl.a. brugt Forbrugerrådet Tænk som kilde. De har testet mere end 200 forskellige printere. De er alle testet for bl.a. hastighed, kvalitet, forbrug, brugervenlighed osv. Deres test indeholder printere fra brands som HP, Canon, Brother, Epson og Samsung, og er udført i 2019. Du kan se testen ved at klikke her.

Råd & Rön

Råd & Rön er et uafhængigt svensk forbrugermagasin, der minderom danske Tænk. De har testet mere end 147 printere for at finde frem til de bedste printere. Blandt toppen af deres liste finder du hovedsageligt printere fra Brother. Er du nysgerrig efter at se deres oversigt, så kan du se den fulde liste her.

Techradar

Techradar er ét af de største internationale websider om teknologi. De skriver nyheder, guides og laver tests af en lang række elektroniske produkter. Derfor er det kun naturligt, at de også har lavet en oversigt over de bedste printere. Journalisterne Rod Lawton og Ian Osborne har lavet en liste over de bedste printere.

Trusted Reviews

Her er der tale om én af de mest troværdige testkilder på verdensplan. Trusted Reviews har eksisteret siden 2004 og tester mere end 1.000 forskellige produkter. Herkan du se en liste over de syv bedste printere ifølge Evan Kypreos, der er journalist hos Trusted Reviews. Han har selv testet en lang række printere.

Produkterne i artiklen er ikke testet af Forbruger-guide.dk, men vi har derimod set på andre tests på internettet og derved samlet produkter.

4.7/5 - (12 votes)

Motionscykel Test

Previous article

Sovemaske Test

Next article

Comments