Elektronik

Popcornmaskine Test

0

Det burde være ganske simpelt at købe en popcornmaskine. Faktum er dog at det ikke er tilfældet. Du finder mange forskellige modeller på markedet, og det er ikke dem alle, der er pengene værd. Derfor er det vigtigt at du vælger din popcornmaskine med stor omhu. Det forøger forudsætningerne for et fornuftigt køb.

Der er mange parametre, der skal være i fokus, når du skal udvælge en popcornmaskine. Står du over for at skulle købe din første popcornmaskine, så er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du skal være opmærksom på. Det kan du heldigvis blive klogere på i denne artikel, hvor du også præsenteres for flere modeller.

Vi har ikke selv testet de maskiner, der er beskrevet herunder. Vi har derimod indsamlet information fra et udpluk af relevante kilder. Det inkluderer både ekspertvurdering, forbrugeranmeldelser m.m. Med afsæt i denne information har vi sammensat en liste over de bedste popcornmaskiner på det danske marked.

Great Northern Little Bambino

Forhandler Pris Information
702 DKK Se produkt

Vil du gerne have en følelse af, at du befinder dig i biografen, selvom du sidder hjemme i stuen? Hvis det er tilfældet, så skal du selvfølgelig have fat i en popcornmaskine. Dem kan du finde mange på markedet, men det er ikke dem alle, der er lige gode. Et rigtig godt bud er dog denne model fra anerkendte Great Northern.

Det er en populær amerikansk maskine, der har fået navnet Little Bambino. Det er en meget populær model, der har fået rigtig gode anmeldelser fra både forbrugere og eksperter. Det har den blandt andet fået, fordi der er tale om en maskine, der kan give dig lige så lækre og sprøde popcorn, som du får i en hver biograf.

En popcornmaskine med en rigtig god størrelse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde en lang række popcornmaskiner på det danske marked. De adskiller sig på baggrund af en lang række punkter, hvilket blandt andet gør sig gældende for størrelsen. Denne maskine byder på en rigtig god størrelse, men ikke nok med det, så byder den også på et stilrent look.

Hvis du gerne vil have en maskine, der kan lave popcorn, som du roligt kan lade stå fremme, så skal der ikke herske tvivl om, at Little Bambino fra Great Northern er et rigtig godt valg. Den har nemlig et udseende, der er meget retroinspireret, hvorfor den nærmest skaber tanker i retning af maskiner fra biografer og cirkusser.

Kan lave mellem to og tre liter popcorn ad gangen

Du skal dertil ikke være bekymret for, om du kan få nok popcorn med denne maskine. Den er nemlig i stand til at lave mellem to og tre liter popcorn ad gangen. Det er selvfølgelig mere end nok til én person. Faktisk er det også nok til at glæde den lille familie. Skal der bruges flere popcorn, så kan det laves på ganske kort tid.

Hvis du gerne vil lave en gang popcorn, så kan du gøre det i løbet af ganske kort tid. Det er en klar favorit, som især har fundet vej til en lang række amerikanske hjem. Her er den nemlig blevet meget populær, og det er nu også tilfældet i Danmark. Derfor er det selvfølgelig en maskine, du roligt kan vælge at købe.

Er udstyret med en aftagelig kasserolle

Hvis du gerne vil have en popcornmaskine, så er det en god idé at købe en maskine, der er nemt at have med at gøre ift. rengøring. Det er ikke alle maskiner, der er nemme at have med at gøre, når det kommer til at gøre den rent. Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, så er Little Bambino et rigtig godt valg.

Årsagen til dette er, at det er en maskine, der er udstyret med en aftagelig kasserolle. Derfor kan du blot tage den ud af maskinen, når du ønsker at gøre den rent. Det er selvfølgelig med til at sikre, at du har nemt ved at få rengjort den. For mange er det med til at forøge glæden ved brug af deres egen popcornmaskine.

Detaljer:

 • Højde: 48 cm.
 • Bredde: 28 cm.
 • Dybde: 25 cm.
 • Farve: Sort
 • Kapacitet: Op til tre liter pr. gang

Champion Retro Popcornmaskine

Forhandler Pris Information
489 DKK Se produkt
495 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du har i sinde at købe en popcornmaskine, der skal stå fremme i din bolig, så bør den have et retrolook. Dem kan du dog finde mange af, hvorfor det kan være svært at finde frem til den rette. Du kan dog roligt vælge at købe denne maskine, da den byder på en yderst høj kvalitet.

Som følge af dens flotte udseende, der selvfølgelig er inspireret af de maskiner, du før i tiden har kunne finde i både biografer og cirkusser, så kan du roligt lade den stå fremme. Den kan både stå fremme i dit køkken, på et børneværelse eller måske endda i en reel hjemmebiograf. Den vil tage sig pænt ud ethvert sted i boligen.

Fungerer ligesom en popcornmaskine i biografen

Det er nemt at gøre brug af maskinen. Den fungerer nemlig som en popcornmaskine i biografen gør. Derfor kan du med stor sandsynlighed allerede til, hvordan den fungerer. Den er udstyret med en kasserolle, som du blot skal fylde med hhv. olie eller smør samt korn. Herefter begynder den at lave lækre, sprøde popcorn.

I løbet af ganske kort tid formår den at fylde hele kammeret med friske og sprøde popcorn. Du kan roligt lade den passe sig selv, når den først er blevet sat i gang. Derfor kan du koncentrere dig om at hente sodavand eller lave kaffe til filmen. Derfor er det også en popcornmaskine, som alle og enhver kan benytte sig af.

Beholderen kan holde dine popcorn lune

Da der er tale om en relativt stor maskine, der kan lave en del popcorn på én gang, så er det ikke sikkert, du har plads til dem alle i din skål. Det er dog ikke noget problem, hvis du gerne vil holde dem varme, da du blot kan lade dem blive i beholderen. Gør du det, så sørger den helt selv for at holde dine popcorn helt lune.

Endvidere er det også en fordel, da det holder dine popcorn friske og lune, mens resten bliver poppet. Du er derfor ikke nødt til at spise en blanding af halvkolde og lune popcorn, hvis de er lavet med en maskine som denne fra Champion. Derfor er det selvfølgelig også en maskine, der passer til langt de flestes behov.

Maskinens kasserolle kan nemt afmonteres

Hvis du har i sinde at lave popcorn i en reel popcornmaskine, så er der ikke nogen vej udenom, at du er nødt til at gøre kasserollen ren. Derfor er det vigtigt at vælge en maskine, der er nem at have med at gøre, når det kommer til rengøringen. Det er der heldigvis blev tænkt på ift. med designet af denne Champion-maskine.

Den er nemlig blevet udstyret med en kasserolle, du nemt kan afmontere. Derfor er det også nemt for dig at afmontere kasserollen, når du skal rengøre den. Derfor skal du ikke være bekymret for, at du ender med at skulle bruge for lang tid på at gøre den rent. Dertil skal det nævnes, at den virker med både olie og smør.

Detaljer:

 • Vægt. 4 kg.
 • Maskinopvask: Nej
 • Kapacitet: 1-3 dl korn pr. omgang
 • Farve: Rød
 • Fedtstof: Smør eller olie

Severin Popcornmaskine

Forhandler Pris Information
218 DKK Se produkt
226 DKK Se produkt
229 DKK Se produkt
289,95 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have en popcornmaskine, så er du hverken nødt til at betale i dyre domme eller at købe en stor maskine, du er nødt til at have stående fremme. Det er denne maskine fra Severin et rigtig godt bevis på. Det er en maskine, du kan bruge til at lave popcorn, men den koster dig ikke synderligt mange penge.

Ikke nok med det, så er det faktisk en maskine, der er i stand til at lave lækre popcorn helt uden brugen af fedtstof. For mange kan det lyde helt urealistisk, at det er en mulighed, men sådan er det faktisk ikke. Med en maskine som denne, så får du lige netop mulighed for at lave lækre, sprøde popcorn, uden at bruge fedt.

Kan lave popcorn på ingen tid

Hvis du gerne vil lave popcorn, så du har lidt snacks til en god film, så er det en god idé at lave dem med en maskine, der kan gøre det hurtigt. Hvis det er vigtigt for dig, så kan du roligt vælge denne maskine. Her får du nemlig en maskine, der gør det muligt for dig at lave popcorn til aftenens film i løbet af blot 2,5 minutter.

Derfor er det faktisk endnu hurtigere for dig at bruge en sådan maskine, end at lave popcorn i din mikroovn. Du får derfor ikke kun bedre popcorn, men de er også lavet hurtigere med denne maskine fra Severin. Derfor er der mange fordele forbundet med at vælge denne maskine fra Severin som din nye popcornmaskine.

Slip for brændte eller under tilberedte popcorn

Har du normalt lave popcorn i din mikroovn? Eller har du altid lavet dem i en gryde? I så fald har du garanteret oplevet at nogle af dine popcorn ender med at blive brændte eller ikke er blevet tilberedt nok. Det er ganske normalt, hvis du laver popcorn i en mikroovn eller i en gryde, hvorfor en popcornmaskine gør det bedre.

Vælger du at investere i en popcornmaskine som denne, så skal du ikke længere være bekymret for, at du ender med en skål fyldt med brændte eller under tilberedte popcorn. Du er derimod sikret, at du får en skål fyldt med popcorn, der er både lækre og sprøde. Det bedste er, at det endda sker helt uden brug af fedtstof.

Udstyret med et transparent låg

Severin har dertil også valgt at udstyre deres maskine med et låg, der er transparent. Derfor er det nemt for dig at følge processen. Du kan derfor holde øje med, om du har fået lavet popcorn, der er nok. Dertil er det også muligt for dig at følge med i, hvor mange popcorn, der er blevet lavet, så du kan få placeret en stol.

Endvidere skal det også nævnes, at den er blevet udstyret med non slip-fødder. Derfor er du sikret, at den står fast, når den er i brug. Du kan – som sagt – lave lækre popcorn på blot 2,5 min., hvorfor det er både nemt og hurtigt. Samtidig er det også en klar fordel ved denne maskine, at der ikke er behov for at bruge fedstof.

Detaljer:

 • Effekt: 1.200 W
 • Bredde: 21,8 cm.
 • Dybde: 14,6 cm.
 • Højde: 28,2 cm.
 • Farver: Hvid og sort
 • Materiale: Plast

OBH Big Popper

Forhandler Pris Information
307,24 DKK Se produkt
319 DKK Se produkt
324 DKK Se produkt
353 DKK Se produkt

Det behøver ikke at være svært eller tage lang tid, når du skal lave popcorn. Hvis du skal se film, hvad end det er med dig selv, din udkårne, et par venner eller hele familien, så kan du både hurtigt og nemt lave lækre og sprøde popcorn med Big Popper fra OBH. Du kan være helt sikker på, at det faktisk ikke bliver nemmere.

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, når du skal lave popcorn, så skal du have fat i en popcornmaskine. Det er meget nemmere end at lave popcorn i en mikroovn eller i en gryde. Et godt eksempel på en sådan maskine, er Big Popper fra OBH, da den både er billig, nem at gøre brug af, og dertil er den også hurtig i brug.

Kan lave helt op til 4,5 liter popcorn ad gangen

Det er ikke alle maskiner, der kan bryste sig af en lige så høj kapacitet som denne model. Her er det nemlig muligt at lave helt op til 4,5 liter popcorn ad gangen. Derfor er det også nemt for dig at lave popcorn til hele familien på én gang. Hvis du gerne vil gøre det nemt at lave lækre popcorn, så brug denne popcornmaskine.

Den klarer hele arbejdet for dig, hvorfor du blot kan lade den passe sig selv, når du først har sat den i gang. Du kan blot tænde for den, hvorefter du kan gøre film, drikkevarer osv. klar, hvorefter du kan hente dine popcorn, når de er klar. Der er endda ikke behov for at bruge fedtstof til at lave popcorn med denne maskine.

Du kan bruge låget som serveringsskål

Når du er færdig med at lave dine popcorn, så kan du blot bruge låget som serveringsskål. Hvad det betyder, er at du blot skal vende den på hovedet, når den er færdig. Derfor er det også nemt for dig at lave popcorn, der er både sprøde og nemme at servere. Du skal derfor ikke tænke på, hvordan du får flyttet dine popcorn.

Dertil skal det også gøres klart, at der er tale om en maskine, der er udstyret med non stick-belægning. Det er med til at sikre, at dine popcorn ikke ender med at brænde fast. Derfor er det nemt for dig at gøre den rent, når du er færdig med at bruge den. Det er en klar fordel, da det gør din rengøring hurtigere overstået.

Udstyret med en simpel strømafbryder

Det er ikke svært at afbryde strømmen fra denne maskine, hvis det er det, du ønsker. OBH har valgt at udstyre deres Big Popper med en simpel strømafbryder. Derfor kan du nemt slukke for strømmen, hvis du er færdig med at bruge den eller ikke ønsker at lave flere popcorn. Den er dertil også udstyret med en signallampe.

Den har en effekt, der lyder på 1.000 W. Det er nødvendigt, da den kan lave helt op til 4,5 L popcorn i løbet af næsten ingen tid. Dertil skal det også nævnes, at den har en ledning, der måler hele 1,1 meter. Derfor er det nemt at finde et sted, hvor du kan tænde for den. Dertil har den også en relativt lav vægt på blot 1,9 kg.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Dybde: 23 cm.
 • Bredde: 34,5 cm.
 • Højde: 39 cm.
 • Ledningslængde: 1,1 meter
 • Kapacitet: 4,5 liter
 • Effekt: 1.000 W
 • Vægt: 1,9 kg.

Funktion Popcornmaskine

Forhandler Pris Information
251 DKK Se produkt
259 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at popcorn er en lækker snack. Det er de færreste, der er i tvivl om dette. Derfor er der også rigtig mange, der gerne vil lave deres egne popcorn derhjemme. Det er dog ikke alle, der er klar over, at de faktisk har andre muligheder end at lave deres popcorn i en gryde eller i deres mikroovn.

Du kan faktisk finde en lang række popcornmaskiner på det danske marked. Hvad er det, der gør, at denne maskine fra Funktion er værd at tage et kig på. Det er dog i høj grad som følge af, at du kan købe den til en lav pris. Det er et godt bevis på, at du kan få en popcornmaskine til en lav pris, som du kan bruge derhjemme.

Laver popcorn kun ved hjælp af varmluft

Hvis du gerne vil spise popcorn, men samtidig også har et ønske om at holde det på et minimum, fordi det ikke er for sundt, så kan du roligt vælge at bruge denne maskine fra Funktion til det. Der bliver nemlig ikke brugt nogen form for fedt til at lave popcorn med denne maskine. Den gør nemlig kun brug af alm. varmluft.

Derfor er der ikke tale om fedtfyldige popcorn, men faktisk det modsatte. Det er en rigtig god måde at lave en popcorn på, da de både smager godt, men også er fri for fedt. Når du er færdig med at lave dine popcorn, så kan du selv vælge at tilføje lige netop den smag, du ønsker. Du kan derfor lave popcorn, som du ønsker.

Maskinen er udstyret med et gennemsigtigt låg

Der er ikke tale om en popcornmaskine, der byder på et design, der sender dine tanker i retning af en biograf eller et cirkus. Det er en meget simpel maskine, der gør det nemt for dig at lave popcorn ved hjælp af intet andet end varmluft. Dertil har den også en lille størrelse, så det er nemt at gemme den væk i et køkkenskab.

Dertil er det også værd at tilføje, at Funktion har valgt at udstyre deres maskine med et gennemsigtigt låg. Du er derfor sikret, at det er nemt for dig at følge med i, hvordan det står til med at lave popcorn. Det gør det nemt for dig at sikre, at du ikke står tilbage med en skål med brændte eller under tilberedte popcorn.

Praktisk måleske installeret i låget

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvordan du får den rette majskerne i en popcornmaskine. Hvis du vælger at investere i en popcornmaskine fra Funktion, så er det dog ikke noget, der vil vise sig at være et problem. Den er nemlig blevet udstyret med en praktisk måleske, der er blevet installeret direkte i maskinens låg.

Derfor er det også nemt for dig at sikre, at du kan få doseret den rette mængde majskerner, så du får lavet den rette mængde popcorn. Dertil er låget også blevet udstyret med et smart udløb. Det medfører at du blot kan lade popcornene løbe direkte ned i en skål. Du skal derfor ikke flytte rundt på popcornene, når de er klar.

Detaljer:

 • Farve: Hvid
 • Låg: Transparent
 • Fedtstof: Intet
 • Tilberedning: Varmluft
 • Påfyldningsske: Ja

Great Northern Skyeline

Forhandler Pris Information
2.159 DKK Se produkt

Vil du gerne have noget af det bedste af det bedste på det danske marked, når det kommer til en maskine, der kan lave popcorn i eget hjem, så er det Skyeline fra Great Northern, du leder efter. Her er der tale om en maskine, der sikrer dig, at du ikke længere skal tage i biografen, for at få en rigtig film- og biograffølelse.

Hvis du vælger at gøre brug af Great Northern Skyeline, så er det muligt for dig at lave popcorn, som du får dem i biografen. Det er netop derfor, der ikke længere er behov for at tage i biografen, hvis du gerne vil se en god film og nyde en skålfuld lækre popcorn. Med denne maskine kan du derimod klare det hele hjemme.

Kan give dig helt op til 10 liter popcorn adgangen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan lave popcorn til hele familien med denne maskine. Faktisk kan du lave popcorn til langt flere end blot din familie. Her er der nemlig tale om en maskine, der er i stand til at lave mellem 8 og 10 liter popcorn pr. gang. Det er der ikke mange andre maskiner, der kan bryste sig af.

Ikke nok med det, så er den også blevet udstyret med varmeflader i både bund og top. Det er med til at sikre, at du har nemt ved at holde dine popcorn varme – endda efter de er poppet, og du venter på at resten af dine popcorn bliver lavet. Du skal derfor ikke være bekymret for, at du ender med halvvarme popcorn.

Er udstyret med tempereret sikkerhedsglas

Det er dog ikke kun varmefladerne i bunden og toppen, der er med til at holde dine popcorn varme. Great Northern har nemlig også valgt at udstyre den med tempereret sikkerhedsglas. Det er ikke blot med til at forøge sikkerheden, men er dertil også med til at holde dine popcorn varme, efter de er blevet poppet.

Endvidere er det også værd at pointere, at det er en maskine, der er både CE- og RoHS-certificeret. Den har et meget simpelt design, der i høj grad bæres af den klassiske sølvfarve. Derfor er du også sikret, at der er tale om en maskine, der passer perfekt på dit køkkenbord – det kræver dog at du kan finde plads til den.

Kommer med en aftagelig kasserolle

På trods af at du gerne vil undgå det, så er det ikke til at komme udenom, at du skal gøre din maskine rent, når du har brugt den. Det er dog ikke alle maskiner, der er besværlige at have med at gøre, når du har brugt den til at lave popcorn. Én af dem, der er nemme at have med at gøre, er nemlig Skyeline fra Great Northern.

Her får du en maskine, der er udstyret med en aftagelig kasserolle. Det er en klar fordel, da det er med til at gøre det muligt for dig blot at fjerne kasserollen, når du skal gøre den ren. Ydermere er de store vinduer også med til at gøre det nemt at følge med, når popcornene bliver lavet og duften af popcorn spreder sig i boligen.

Detaljer:

 • Kapacitet: Op til 8-10 liter popcorn pr. gang
 • Kasserolle: Aftagelig
 • Bredde: 46 cm.
 • Højde: 69 cm.
 • Dybde: 38 cm.
 • Vægt: 17 kg.
 • Effekt: 220 W
 • Glas: Tempereret sikkerhedsglas

Great Northern All Star

Forhandler Pris Information
2.529 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde popcornmaskiner i et væld af størrelser. Hvis du gerne vil have noget af det ypperste på det danske marked, når det kommer til at kunne lave popcorn i eget hjem, så er det en All Star fra Great Northern, du skal på jagt efter. Det er nemlig det klart ypperste på markedet.

Der er tale om en reel popcornvogn, som du kender det fra både cirkusser og biografer. Hvis du har i sinde at skabe en reel biografstemning i dit hjem, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en vogn som All Star fra Great Northern, du skal have fat i. Det er på denne måde, du opnår det resultat, du gerne vil opnå.

Popcornmaskine med dertilhørende vogn

Der er mange ting, der er med til at gøre dette til noget af det ypperste på markedet, når det kommer til popcornmaskiner. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det ikke blot er en maskine. Tværtimod, så er det en maskine, der bliver leveret med en dertilhørende vogn, der er udstyret med letrullende cykelhjul.

Derfor er det også en vogn og en maskine, du har nemt ved at flytte rundt, såfremt det er noget, der er behov for. Dens størrelse, kapacitet og effekt er med til at gøre, at det er en maskine, der både kan stå på et kontor, hos en forening, på en restaurant eller blot i dit eget hjem. Det understreges blot at det flotte retrodesign.

Kan lave helt op til 10 liter popcorn ad gangen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en maskine, der i høj grad tiltaler dig, der er på jagt efter en maskine, der er i stand til at lave mange popcorn. Her får du nemlig en maskine, der er i stand til at lave helt op til 10 liter popcorn ad gangen. Den laver altid et sted mellem 8 og 10 liter popcorn ad gangen.

Ikke nok med det, så har Great Northern valgt at udstyre den med en varmelampe i toppen. Det har de gjort med henblik på at kunne holde dine popcorn varme i så lang tid som muligt. Det kan den endda klare lang tid efter de er færdige. Derfor kan du sagtens fylde maskinen helt op, og blot tage flere popcorn, når du har lyst.

Maskinen er både CE- og RoHS-certificeret

Der findes op til flere certificereringer, der har relevans, når du skal vælge en popcornmaskine. Derfor er det også værd at tilføje, at denne popcornvogn og -maskine fra Great Northern både er CE- og RoHS-certificeret. Når du modtager den, så kræver det blot mellem 5 og 10 minutter, når du skal samle den for første gang.

Vil du gerne opnå det bedste resultat, når du bruger den, så er det en god idé at gøre brug af Great Northerns egne 24-pak popcornposer. Gør du det, så er du nemlig sikret, at du får den rette mængde olie, smørsalt og selvfølgelig også popcornkerner. Derfor er du også sikret, at du på denne måde kan lave perfekte popcorn.

Hvis du beslutter dig for at investere i en All Star-popcornvogn fra Great Northern, så får du også en maskine, der er udstyret med en aftagelig og vaskbar gryde. Derfor er det også nemt for dig at klare rengøringen af denne popcornmaskine. Det er også værd at tage med, da du derfor ikke skal bruge lang tid på rengøringen.

Detaljer:

 • Farve: Sort
 • Vægt: 26 kg.
 • Højde: 152 cm.
 • Dybde: 44 cm.
 • Bredde: 68 cm.
 • Kapacitet: Op til 8 til 10 liter pr. gang
 • Gryde: Aftagelig

Champion Popcornmaskine

Forhandler Pris Information
141 DKK Se produkt

Der er mange, der tror, at de er nødt til at bruge en mindre formue, hvis de er på jagt efter en både effektiv og velfungerende popcornmaskine, der kan bruges i hjemmet. Det skal dog gøres klart, at det slet ikke er tilfældet. Faktisk har du et væld af muligheder for at finde popcornmaskine, du kan få til en god og lav pris.

Hvis du selv er på jagt efter en sådan maskine, så er det oplagt, at du vælger at tage et kig på denne maskine fra Champion. Der skal nemlig ikke herske tvivl om, at det er én af de billigste modeller, du kan finde på det danske marked. På trods af den lave pris, så er den dog fortsat i stand til at lave nogle rigtig gode popcorn.

Kan lave popcorn på mellem 3 og 5 minutter

Det er ikke blot en maskine, der beviser, at du sagtens kan finde frem til en maskine, der kan købes til en god pris. Der er også tale om en maskine, der gør det muligt for dig at lave lækre popcorn på ganske kort tid. Du får faktisk mulighed for at have en skålfuld popcorn i løbet af blot 3 til 5 minutter efter du har tændt den.

Hvis du er træt af, at du altid skal bruge lang tid på at lave dine popcorn i en gryde eller i din mikroovn, så er det oplagt at investere i en popcornmaskine som denne. Den gør det ikke blot nemmere for dig at lave dem, men gør det oven i købet også hurtigere. Derfor er der mange fordele forbundet med en sådan maskine.

Kan bruges både med smør og olie

Hvis du gerne vil lave popcorn med denne popcornmaskine fra Champion, så er det helt op til dig selv, om du ønsker at gøre brug af smør eller olie. Du kan nemlig bruge begge dele, hvorfor det blot er et spørgsmål om dine egne præferencer. Derfor kan du få en skålfuld popcorn, der smager netop, som du ønsker at de skal.

Det er selvfølgelig en klar fordel, at du selv har mulighed for at vælge den type fedtstof, du ønsker at bruge. Det skal dog gøres klart, at du rent faktisk også har mulighed for at begrænse mængden af fedt, der bruges, så det bliver sundere for dig. Hvad det betyder, er at maskinen ligeledes kan gøre popcorn sundere for dig.

Du holder selv styr på dit valg af ingredienser

Hvis du har planer om at lave popcorn, så vil du sikkert gerne selv bestemme, hvordan de skal smage. Sådan har de fleste det, for der er faktisk stor forskel på, hvordan dine popcorn smager, og hvad folk har af ønsker i denne sammenhæng. Med denne popcornmaskine får du selv mulighed for at bestemme dine ingredienser.

Maskinen er desuden i stand til at præstere en høj effekt på 1.200 Watt. Samtidig er den udstyret med en række aftagelige dele, der alle tåler at blive vasket i opvaskemaskinen. Derfor er du også sikret, at du kan klare rengøringen i løbet af kort tid. Det er bestemt også én af de klare fordele ved netop denne maskine.

Detaljer:

 • Effekt: 1.200 W
 • Farver: Sort og rød
 • Vægt. 1 kg.
 • Højde: 28 cm.
 • Bredde: 20 cm.
 • Dybde: 14 cm.
 • Maskinopvask: Ja (aftagelige dele)

Hvad er en popcornmaskine?

Som navnet også antyder, så er det en maskine, der kun har én funktion og ét formål; at lave popcorn. Det er ikke alle, der mener, at det er værd at købe en specifik maskine til dette formål, da du blot kan bruge en mikroovn. Det er dog noget helt andet, da den ikke blot laver popcorn, men også giver dig en hel oplevelse.

Der bør ikke herske tvivl om, at du godt ved, hvad en popcornmaskine er. Det er nemlig en type maskine, du har kunne finde på markedet i mere end 100 år. Derfor er der bestemt intet nyt over dem. Og dog – i dag kan du nemlig finde mindre modeller, der er nemme at finde plads til i køkkenskabet, så den kan gemmes væk.

De er ikke alle lige så stor som biografens popcornmaskine

Mange finder popcorn med en tur i biografen. Når du køber popcorn i biografen, så er det friske popcorn, der er blevet lavet på deres store maskine. Derfor er der også mange, der tror, at man er nødt til at købe en maskine af denne størrelse, hvis man vil have en popcornmaskine. Sådan forholder det sig dog slet ikke.

I dag er der nemlig rig mulighed for at finde popcornmaskiner i et hav af forskellige størrelser. Derfor bør du ikke være bekymret for, hvorvidt det er noget, du kan finde plads til derhjemme. Nogle af dem er så små, at de endda kan være i en køkkenskuffe. Derfor finder du også en model, der passer godt til de krav, du har.

Hvis du har savnet smagen af rigtige popcorn, der ikke er lavet i en pose i mikroovnen, så kan det kun gå for langsomt med at købe en popcornmaskine. Med en sådan maskine kan du lave popcorn, der smager ligesom dem, du får i biografen. Derfor er det oplagt at investere i en sådan maskine – særligt hvis du har børn.

Fordele ved en popcornmaskine

Det kan virke besynderligt, men der er faktisk mange fordele ved at lave dine popcorn i popcornmaskine. Da der er mange fordele forbundet med brugen af maskinen, så er der selvfølgelig også mange gode grunde til at købe én. Er du i tvivl om de mange fordele, du kan nyde godt af, så kan du læse mere om dem herunder.

1. Der er flere sundhedsmæssige fordele

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er faktisk god nok. Hvis du vælger at lave dine popcorn i en popcornmaskine, så kan du faktisk nyde godt af en lang række sundhedsmæssige fordele. Det handler i høj grad om at der er langt færre kalorier i de popcorn, du selv laver, frem for dem du laver i din mikroovn.

Hvis du laver dem selv, så kan du også selv være herre over, hvor meget fedt, du vælger at bruge. I mange tilfælde er der endda ikke engang behov for at tilsætte fedt. Det er dog ikke alle maskiner, der kan tilbyde dig dette, hvorfor du skal være opmærksom på dette. Det er nemlig en god idé at vælge en sådan model.

Ikke nok med det, så er popcorn faktisk også fuldkorn. Det betyder at de har et naturligt indhold af fibre, som er sunde og gode for din krop. Fuldkorn byder på en lang række fordele, som du derfor også kan få ved at spise popcorn. Det er eksempelvis med til at sænke risikoen for kræft, diabetes og andre hjertesygdomme.

2. Du kan ikke lave popcorn hurtigere

Hvis du gerne vil have popcorn, så gider du med garanti ikke at vente i lang tid på dem. Derfor vil du gerne kunne lave dem så hurtigt som muligt. Hvis det er tilfældet, så er det en god idé at købe en maskine, der er udviklet til udelukkende at kunne lave popcorn. Det er nemlig den klart hurtigste måde at lave popcorn på.

Faktisk kan du lave dine popcorn på blot et par minutter. Er du villig til at vente i et par minutter, så kan du endda lave en middelstor portion. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på de mange modeller, hvorfor det ikke er dem alle, der arbejder lige hurtigt. Derfor er tilberedningstiden vigtig at have fokus på.

Ovenstående er dog ikke noget, der ændrer på, at du kan få lavet en skålfuld popcorn på hurtigere vis, hvis du gør brug af en popcornmaskine i stedet for en mikroovn. Hvis det har stor betydning for dig, at du kan få dine popcorn på kort tid, så skal der ikke herske tvivl om, at du skal ud og finde dig en god popcornmaskine.

3. Spar penge på dine popcorn

Hvis du vælger at lave dine popcorn i en maskine, der er lavet til formålet, frem for at lave dem i en mikroovn, så får du dem ikke blot serveret hurtigere. Der er faktisk også en del penge at spare ved at lave dem på denne måde. Det kan lyde mærkeligt, da popcorn ikke er specielt dyre, men der er faktisk alligevel penge at spare.

Skal du lave popcorn i en popcornmaskine, så skal du nemlig blot købe en stor pose korn. Du skal ikke købe en pakke med forberedte mikrobølgeovnspopcorn, som er et dyrere valg end det originale råprodukt. Derfor giver det også kun god mening, at det er muligt for dig at spare penge ved at bruge en popcornmaskine.

Det er ikke blot noget, der gør sig gældende, når det kommer til popcorn. Det er også noget, der er aktuelt, hvis du f.eks. vælger at købe chips eller chokolade. Er du træt af at betale i dyre domme for popcorn, der skal i mikroovnen, så bør du i stedet købe en popcornmaskine. Så slipper du nemlig med en markant lavere pris.

4. Det bliver også sjovere at lave dine popcorn

Langt de fleste er enige om, at det ikke er specielt sjovt at lave popcorn i en mikroovn. Hvis du laver dem i en mikroovn, så er det blot en pose, du smider ind i mikroovnen. Laver du dem i stedet i en maskine, der er lavet til formålet, så kan du følge med i, hvordan popcornen bliver poppet – præcis ligesom du kan i biografen.

Derfor får du også en hel anden oplevelse, når du laver popcorn, som sender dine tanker i retning af en tur i biografen. For mange er popcorn noget, der bliver lavet, hvis man skal se film el.lign. Derfor er det heller ikke helt dumt, at man få en maskine, der kan sende tankerne i retning af en biograf. Det gør også filmen bedre.

Hvis du har børn, så kan du også være helt sikker på, at det er en stor succes, at I nu kan få lov til at lave jeres popcorn i en rigtig popcornmaskine. Hvis det er en maskine, du har i sinde at købe, fordi du gerne vil glæde dit barn eller dine børn, så er det en god idé at vælge én af de maskiner, der ligner den, der er i biografen.

5. Du kan selv vælge, hvad du ønsker at tilsætte

Popcorn er ikke bare popcorn. Du har et væld af muligheder for at tilsætte lidt af hvert. Det er ikke alle, der har lyst til at tilsætte noget, mens andre gerne vil tilføre lidt ekstra smag til deres popcorn. Her er der stor forskel på folk, hvorfor det er en fordel, at du selv kan bestemme, hvad du ønsker at tilsætte til dine popcorn.

Der er mange, der bare gerne vil have lidt salt på deres popcorn. Det er den mest almindelige måde at lave popcorn på. Det er dog ikke den eneste mulighed, du har. Der er eksempelvis også mange, der gerne vil lave deres popcorn med sukker eller kanel. Andre vil gerne give dem et skud karamel, når de er blevet færdige.

Hvis du er typen, der godt kan lide at eksperimentere lidt, så er det også en oplagt idé at købe en maskine til at lave popcorn. Det giver dig – som sagt herover – rig mulighed for at prøve kræfter med at tilsætte lidt af hvert, når du laver popcorn. Hvem ved? Måske finder du en helt ny og unik måde at lave dine popcorn på.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger popcornmaskine?

Hvis du gerne vil købe en popcornmaskine, så er der rigtig mange ting, der skal være i fokus. Derfor er det ikke et helt så simpelt valg, som du sikkert gerne ville have at det var. Hvad det også betyder, er at du skal sørge for at vælge med stor omhu. Gør du ikke det, så kan du nemt risikere at du vælger den forkerte model.

Hvis du skal købe din første popcornmaskine, så er det ikke sikkert, at du egentlig er klar over, hvad du er på jagt efter. Hvis det er noget, du kan vedkende dig, så er du heldigvis kommet til det helt rette sted. Her på siden får du nemlig en introduktion til nogle af de mest vitale aspekter ved købet af en popcornmaskine.

1. Kvaliteten af de færdige popcorn

Du kan finde popcornmaskiner i rigtig mange prisklasser og kvaliteter. Derfor kan det også være tiltalende at købe en billig maskine, fordi du dermed kan spare penge. Det er dog et faktum, at det ikke er det værd. Hvis du køber en for billig og dårlig maskine, så kan du risikere at få popcorn, der ikke smager som de skal smage.

Det kan virke underligt, for det er ikke specielt svært at lave popcorn. Ikke desto mindre, så kan du risikere at du får brændte popcorn eller en skålfuld popcorn, der er fyldt med kerner, der ikke er poppet. Derfor er det ikke værd at vælge én af de helt billige modeller, da prisforskellen typisk kun er på få hundrede kroner.

Vælger du i stedet at købe en god maskine, der kan bryste sig af en vis kvalitet, så er der også en langt større sandsynlighed for, at den kan tilberede sprøde, lækre popcorn. Samtidig kan du dermed også undgå, at der ikke ligger en masse upoppede korn i bunden af skålen. Det er f.eks. ofte også et problem i mikroovnen.

2. Kvaliteten af materialerne

Kvalitet kan være flere ting, når der er tale om popcornmaskiner. Én ting er at kvaliteten af de popcorn, der bliver lavet, skal være i top. Noget helt andet er, at det også er vigtigt, at du vælger en maskine, der rent faktisk er blevet produceret i nogle materialer af høj kvalitet. Det bærer nemlig op til flere fordele med sig.

Du kan finde rigtig mange popcornmaskiner på det danske marked, og det er langt fra dem alle, der byder på en lige høj kvalitet. Hvis du vælger en billig model, der er bestående af dårlige materialer, så kan du risikere, at den går i stykker i løbet af kort tid. Derfor er det ikke værd at købe en sådan maskine på længere sigt.

I stedet kan det bedre betale sig at vælge en mere professionel maskine, der er produceret i materialer, der er af høj kvalitet. Det er ikke blot med til at forlænge levetid og forbedrer holdbarheden. Det er faktisk også med til at højne sikkerhedsniveauet. Robuste materialer er typisk også bedre til at håndtere dens varme.

3. Vælg en maskine, der er BPA-fri

BPA er ikke sundt. Derfor er det også noget, du skal sørge for at undgå. Det er også noget, der er aktuelt, når du skal købe en popcornmaskine. Hvis blot du vælger en maskine, der kan bryste sig af en vis kvalitet, så er du sikret, at den er uden BPA. Ikke desto mindre, så er det selvfølgelig noget, du skal være opmærksom på.

Det er noget, der kan vise sig at være direkte sundhedsskadeligt, hvorfor det selvfølgelig ikke er noget, du skal se let på. Da du i dag ikke skal betale synderligt meget ekstra for en maskine, der er fri for BPA, så er der ikke nogen grund til at lade være. Sørg derfor for at være opmærksom på dette, når du vælger din maskine.

Hvis du køber din maskine hos en dansk forhandler, så er det dog næppe noget, du skal være bekymret for. Der er nemlig nogle relativt strenge krav, man skal leve op til som dansk forhandler af plastprodukter. Hvis du i stedet vælger at handle på en udenlandsk webshop, så er det noget, du skal være mere opmærksom på.

4. Hvor stor kapacitet har du brug for?

Det er ikke blot den fysiske størrelse af maskinen, der har relevans. For mange er det dog også noget, der er i fokus. Det er dog endnu vigtigere at have fokus på dens kapacitet. Du kan sagtens købe en stor maskine, uden at den egentlig har en særlig kapacitet. Derfor er det også noget, du skal sørge for at holde fokus på.

Der er ikke noget, der er rigtig eller forkert i denne sammenhæng. Det er et spørgsmål om egne behov, da der er forskel på folks formål med købet. Mange skal bruge den til at lave popcorn til mellem tre og fire personer, mens andre blot skal bruge den selv. Nogen skal måske endda bruge den til et stort arrangement.

Uanset hvad, så er det dog vigtigt, at du sørger for at vælge din popcornmaskines kapacitet med afsæt i dine egne krav. Der er ikke nogen grund til at købe en maskine med en stor kapacitet, hvis du alligevel ikke har brug for det. Ofte skal du også betale for en større kapacitet, hvilket du kun bør gøre, hvis der er brug for det.

5. Skal den bruge fedtstof eller ej?

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er én af fordelene ved at bruge en popcornmaskine, at du kan lave sundere popcorn. Det er dog et valg, du selv skal træffe. Du kan sagtens finde maskiner, hvor det er et krav, at du tilsætter smør eller andre fedtstoffer, mens andre maskiner ikke har brug for at du gør dette.

Derfor skal du også gøre op med dig selv, om du vil have en maskine, der gør brug af fedtstof til at lave dine popcorn eller ej. Hvis du gerne vil have lækre og smagfulde popcorn, så er de fleste af den mening, at det er nødvendigt at bruge fedtstof. Det er dog op til dig selv, om du mener at sundheden er vigtigere for dig.

Hvis du har i sinde, at det er en maskine, der ofte skal være i brug, så kan det være en god idé at have mere fokus på sundheden. Hvis du kun skal bruge den til at lave en skålfuld popcorn i ny og næ, så skader det ikke det store, at der bruges lidt fedtstof. Som nævnt herover, så er det dog helt op til dig selv at vurdere dette.

6. Overvej også den fysiske størrelse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde popcornmaskiner i et væld af størrelser. Derfor er du også nødt til at have fokus på den fysiske størrelse af maskinen, når du skal vælge. Vælger du en stor maskine, så vil den – uden tvivl – se sejere ud og give dig flere popcorn, men den vil dog også fylde mere i dit køkken.

Hvis du gerne vil have en maskine, du har nemt ved at gemme væk og tage frem, når der er behov for det, så er den fysiske størrelse særligt vigtig. Det er nemlig langt fra alle modeller, der kan bryste sig af at gøre dette nemt for dig. Heldigvis findes der dog mange kompakte modeller, der tillader dig at gøre lige netop dette.

Er du på jagt efter en popcornmaskine, fordi du godt kan lide oplevelsen ved at lave popcorn i en maskine, der reelt set er lavet til formålet, så gå ikke på kompromis med størrelsen. Du kan være helt sikker på, at du får en markant bedre oplevelse, hvis du får fingrene i en popcornmaskine, der minder om den i en biograf.

7. Tænk også på rengøring og opsætning

Når du har lavet dine popcorn i din maskine, så skal du selvfølgelig også gøre den rent. På lige fod med langt de fleste andre, så vil du med garanti gerne have, at det er noget, du kan gøre på hurtigst mulig vis. Det kan hurtigt blive til en træls oplevelse at lave popcorn i en popcornmaskine, hvis rengøringen er for besværlig.

Derfor bør du også sørge for at vælge en maskine, der er nemt at have med at gøre, når det kommer til at skulle gøre den rent. Det er langt fra alle modeller, der kan bryste sig af dette, hvorfor det er meget vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu. Hold derfor gerne fokus på et relativt minimalt rengøringsarbejde.

Endvidere er det også værd at nævne, at det er en fordel at vælge en maskine, der er nem at stille op. Hvis du gerne vil gemme den væk, når du er færdig med den, så skal den også frem, når du skal bruge den. Hvis det er for besværligt, så ender det til sidst med, at du blot lader din popcornmaskine stå i dit køkkenskab.

Skab ægte biografstemning i hjemmet med en popcornmaskine

Hvis du gerne vil lave lækre og sprøde popcorn derhjemme, så vil du sikkert også gerne kunne skabe en lige så god stemning, som du kender fra biografen. Det kan du ikke helt gøre, hvis det blot er mikroovnen, der bliver brugt til at lave popcorn. Til et sådant formål skal du i stedet gøre brug af en rigtig popcornmaskine.

Heldigvis har du rig mulighed for at købe en popcornmaskine, der både er nem at bruge og som du også kan bruge til at skabe den stemning, du efterspørger. Ikke nok med det, at det skaber en helt anden stemning, hvis du vælger at købe en popcornmaskine til at lave popcorn med, så får du faktisk også bedre popcorn.

Ikke alle popcornmaskiner bidrager til biografstemningen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er stor forskel på de popcornmaskiner, du kan finde på markedet. Nogle af dem er meget simple, hvorfor de ikke bidrager synderligt meget til at skabe en biografstemning. Hvis det er dét, der er formålet med dit køb, så er det en god idé at have det med i tankeren, når du vælger.

Du kan dog finde op til flere maskiner, der faktisk ligner dem, du kan finde i biografer – blot i en mindre skala. Derfor er det også oplagt, at det er én af disse maskiner, du vælger, hvis det er biografstemningen, du er på jagt efter. Du kan tilmed finde dem i fulde størrelse, hvis det er noget, du har plads til et sted i hjemmet.

Gå ikke på kompromis med kvalitet for designets skyld

Er du på jagt efter en popcornmaskine, der kan hjælpe dig med at opnå en rigtig biografstemning i hjemmet, så er designet en vigtig del af det. I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at det ikke er værd at gå ned på kvalitet, for at få et anderledes design. Det vil ganske enkelt gå ud over kvaliteten af dine popcorn.

En popcornmaskine, der ikke kan lave ordentlige popcorn, er ikke meget værd. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, når du står over for at skulle købe en popcornmaskine. Det kan virke sjovt at købe en maskine, der minder om udseendet på én fra biografen, men den skal også lave gode popcorn.

Det er dog ikke noget, der betyder, at det slet ikke er muligt for dig at finde frem til en popcornmaskine, der både er af høj kvalitet og har et godt design. Det betyder blot, at det er noget, du skal have fokus på, når du vælger din maskine. Det kræver selvfølgelig at du er villig til at betale for det, hvis du skal have høj kvalitet.

Kan det virkelig betale sig at købe en popcornmaskine?

Det er ikke alle, der mener at det er værd at bruge penge på at købe en popcornmaskine. Der er stor forskel på, hvordan folk ser på dette. Hvis du gerne vil kunne lave lækre og sprøde popcorn i eget hjem, så kan du enten vælge at gøre det i en gryde, i en mikroovn eller ved at gøre brug af en effektiv popcornmaskine.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du sagtens kan lave popcorn i en gryde eller i en mikroovn. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at hvis du gerne vil lave de bedst mulige popcorn derhjemme, så er du nødt til at investere i en popcornmaskine. Dine popcorn bliver ganske enkelt lidt bedre og en tand sprødere.

Hvis du rigtig godt kan lide popcorn, så skal der derfor heller ikke være nogen tvivl om, at det er en god idé at du vælger at købe en popcornmaskine. Som du kan se herover, så er det muligt at finde sådanne maskiner i et væld af prisklasser. Derfor kan du også finde en maskine, der passer godt til det budget, du har sat dig.

Der er mange, der har holdt sig fra at købe deres helt egen popcornmaskine, fordi de tror, at de er nødt til at bruge en mindre formue på at købe en popcornmaskine. Sådan forholder det sig slet ikke. I dag er det faktisk muligt at købe popcornmaskiner til blot et par hundrede kroner, hvorfor det ikke behøver at være for dyrt.

Spiser du ofte popcorn?

Hvis du er typen, der ofte spiser popcorn, så kan det ganske enkelt ikke betale sig at gå på kompromis med dit valg af udstyr. Hvis du gerne vil lave popcorn, så er der ikke noget, der slår en popcornmaskine, for det giver dig ganske enkelt en bedre smag, end både gryde og mikroovn. Derfor er det også pengene værd.

Er ovenstående ensbetydende med at alle popcornmaskiner er pengene værd? Nej, sådan forholder det sig ikke. Du kan finde et væld af forskellige maskiner, der ikke er værd at bruge penge på, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at vælge med stor omhu. Du kan dog roligt vælge de modeller, der findes i denne artikel.

Det giver dog bedre mening at købe en dyr popcornmaskine, hvis du allerede ved på forhånd, at du kommer til at bruge den ofte. Hvis du er glad for at spise popcorn, når du ser film, så er der ikke nogen vej udenom at du skal købe en popcornmaskine. Det er et køb, du kommer til at blive rigtig glad for på kort og lang sigt.

Skal jeg blot gå på jagt efter en dyr popcornmaskine?

Som der også er givet udtryk for herover, så er det ikke alle modeller, der er værd at bruge penge på. Det er langt fra dem alle, der kan bryste sig af at have en kvalitet, der er værd at betale for. Det er netop derfor, du skal sørge for at vælge med stor omhu, hvis du har i sinde at købe en popcornmaskine, du kan bruge hjemme.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at hvis du gerne vil have kvalitet, så er du også nødt til at betale for det. Er det så noget, der betyder, at du skal gå på jagt efter en dyr maskine? Sådan forholder det sig dog slet ikke. Du kan finde en lang række modeller, der er dyre, men dog uden at byde på en synderligt høj kvalitet.

Der er rigtig mange, der begår den fejl, at de blot vælger at gå på jagt efter en dyr maskine, fordi de tror, at det er en garanti for høj kvalitet. Det er dog slet ikke noget, der er aktuelt. Det er dog heller ikke noget, der betyder, at du er bedre stillet ved at gå på jagt efter en billig model, for det er heller ikke den rette løsning.

Ofte er det de dyre modeller, du får mest ud af købe. Du får nemlig en højere kvalitet, hvis du er villig til at betale for det. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der også er andre aspekter af dit køb, du skal have fokus på. Hvis du gerne vil købe en god popcornmaskine, så bør du vælge en af modellerne her i denne artikel.

Er en popcornmaskine ikke blot en popcornmaskine?

Der er mange, der tror, at en popcornmaskine blot er en popcornmaskine. Det er dog slet ikke tilfældet. Der er derimod stor forskel på de mange maskiner, du kan finde frem til på det danske marked. Hvis du har planer om at købe en popcornmaskine, så er du derfor også nødt til at gå på jagt og vælge din maskine med omhu.

Der er stor forskel på de enkelte maskiner. Ikke blot i forhold til aspekter som størrelse, kapacitet og kvalitet, men også i forhold til kvaliteten af de popcorn, der bliver lavet. Her er det selvfølgelig sidstnævnte, der er det klart vigtigste, når du skal vælge din maskine, for den skal være i stand til at lave popcorn af høj kvalitet.

I langt de fleste tilfælde er det svært at vurdere, om en maskine er i stand til at lave popcorn, der kan bryste sig af en høj kvalitet, hvis du ikke har prøvet den. Det er derfor, det er så vigtigt, at du sørger for at bruge lidt tid på at læse anmeldelser, inden dit valg. Det giver dig bedre chancer for at vælge en god maskine.

Uanset hvad, så kan du være helt sikker på, at du vil sætte stor pris på at du har købt en sådan maskine, hvis du er vild med at få en skål popcorn, når du ser film. Det er noget helt andet, at du har en reel maskine, der kan bruges til at lave popcorn, end at du fx blot laver dem i en gryde, hvilket også gør det til et godt køb.

Testkilder

Vi har ikke selv testet de popcornmaskiner, der er beskrevet herover. Vi har i stedet benyttet os af en række kilder til at skabe et overblik over markedets bedste modeller. Det inkluderer både tests og vurderinger fra eksperter samt anmeldelser fra forbrugere. Du kan se en række af de kilder, vi har gjort brug af herunder.

TopTenReviews

Vi har bl.a. taget et kig på TopTenReviews oversigt over, hvad de mener er markedets bedste modeller. De har brugt mere end 80 timer på at teste en lang række forskellige popcornmaskiner. De har testet modeller, der adskiller sig på en lang række forskellige punkter, for at sikre at der er tale om en test med god diversitet.

TopTenReviews er én af de absolut største og mest troværdige forbrugerportaler på hele nettet. De har været på markedet i rigtig mange år, og har i løbet af deres tid testet mange tusinde produkter. Derfor er du sikret, at deres test af popcornmaskiner er troværdig. Deres tests udføres nemlig på en meget detaljeret vis.

De har dog ikke blot nøjes med at kåre én vinder af hele deres tests. De har også kåret vindere i et mindre udpluk af øvrige kategorier. Mere specifikt, så er det følgende kategorier, foruden testens vinder: Best Value Popcorn Maker, Best Hot Air Popcorn Maker, Great For Large Quantities og Smaller & Simple Hot Air Popper.

Der er blevet lavet to omgange popcorn i alle de testede maskiner. Der er også blevet taget tid på dem alle, ligesom det også er blevet undersøgt nøje, om der er brændte eller upoppede popcorn. Alle modeller er derfor blevet anmeldt og vurderet på samme grundlag. Hvis du gerne vil læse hele testen, så find den her.

Independent.co.uk

The Independent er en britisk avis, der blev grundlagt tilbage i 1986. I dag er ét af de største britiske medier, der ikke blot leverer nyheder fra hele verden, men som også hjælper forbrugere hele verden over med at finde den bedste produkter inden for forskellige produktkategorier. Det inkluderer bl.a. popcornmaskiner.

De har ganske enkelt lavet en hel sektion på deres hjemmeside, der er dedikeret til dette formål. De har valgt at kalde denne sektion for IndyBest. Hos redaktionen på IndyBest har de lavet en oversigt over, hvad de ser som værende de syv bedste popcornmaskiner på markedet. Disse maskiner adskiller sig på mange punkter.

Derfor er du sikret, at du i denne artikel kan finde en popcornmaskine, der passer til ethvert behov. Det er selvfølgelig det, der er meningen med deres artikel. De har dog testet alle maskinerne selv, hvorfor der ikke blot er tale om blinde anbefalinger. Derfor kan du også roligt vælge én af de syv fremhævede maskiner.

Hele artiklen er desuden gratis tilgængelig på deres hjemmeside, hvis du gerne vil læse den. Vil du gerne det, så skal du blot klikke her. De har dog blot beskrevet de enkelte maskiner og givet deres mening til kende om dem. Der er givet nogen videre uddybning af, hvad der er blevet gjort for at teste de mange maskiner.

NYMag

De to kilder, der er nævnt herover, har selv stået for at teste de maskiner, de har anbefalet. Det er dog ikke helt den samme fremgangsmåde, de gør brug af hos The Strategist, der er en sektion på NYMag. De vælger i stedet at lade det være op til forbrugerne, da de fremviser de produkter, der har fået de bedste anmeldelser.

Derfor er der også nogle helt bestemte kriterier, der skal opfyldes, hvis et produkt skal være med på listen hos NYMag. For at få en plads på deres liste, så skal et produkt have en rating, der lyder på min 4,1. Dertil er det også et krav, at det er en rating, der er opnået med mere end 100 anmeldelser – ellers gælder det ikke.

Endvidere er det også et krav, at minimum 60 procent af alle anmeldelser skal være på enten fire eller fem stjerner. Derfor stilles der nogle meget høje krav til produkterne. Det er med til at sikre, at du roligt kan købe et produkt, der er anbefales af NYMag, da det som minimum har fået en rating, der lyder på hele 4,1 stjerner.

Derfor er det også en artikel, der er værd at tage med i dine overvejelser, da der ikke kun er givet udtryk for én eksperts vurderinger. I stedet er det flere tusinde forbrugeres anmeldelser, der er blevet brugt. Du kan læse hele artikel gratis på NYMag, hvor du derfor selv kan læse om de popcornmaskiner, de har fundet.

Mashable

Mashable er ét af de største medier i verden. De har i høj grad fokus på teknologi, gadgets og internettet. De har dog også en sektion, hvor de tester og anmeldelser en lang række forskellige produkter. De har blandt andet lave en test af forskellige popcornmaskiner, hvorefter de har lavet en liste over de bedste maskiner.

På deres liste finder du syv modeller, som de har vurderet til at være de bedste popcornmaskiner til de private hjem. De har dog ikke kun udnævnt én vinder, men har i stedet kåret en overordnet vinder samt kåret en maskine til at være det bedste køb til prisen samt det bedste køb, hvis du sætter pris på brugervenlighed.

Alle syv modeller er blevet testet med fokus på de samme aspekter. De er nemlig blevet testet efter den samme fremgangsmåde. Derfor er du garanteret, at der er tale om en meget gennemført test. I forbindelse med testen af popcornmaskinerne, har der være fokus på de følgende parametre – i hvert fald primært:

 • Kvalitet af de færdige popcorn
 • Brugervenlighed
 • Strømkilde
 • Sikkerhed

Samtlige modeller befinder sig i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Det har også været et fokus for Mashable, da pointen selvfølgelig er at finde modeller, der henvender sig til private forbrugere. Derfor kan du med garanti også finde en passende model. Hvis du gerne selv vil læse testen, så følg blot dette link.

Forbrugeranmeldelser

Vi har ikke kun gjort brug af tests og vurderinger fra eksperter. Vi har også læst et hav af anmeldelser fra helt almindelige forbrugere, der rent faktisk har brugt de respektive popcornmaskiner i deres hjem. Det har vi gjort med henblik på at sikre, at det ikke kun er store tests, der danner grundlaget for vores liste herover.

Vi har læst anmeldelser fra forbrugere hos danske og udenlandske forhandlere. Dertil har vi også læst en række anmeldelser, der er blevet publiceret på personlige blogs. Dermed har vi skabt et bredt grundlag med en stor mængde data. Dette har vi selvfølgelig kombineret med de øvrige kilder, der er beskrevet herover.

Kontinentalseng Test

Previous article

Slangeopruller Test

Next article

Comments