Hus og have

Slangeopruller Test

0

En slangeopruller kan være uundværlig. Den gør det nemmere at tæmme vandslangen og rulle den sammen. Den gør det også nemmere at benytte dig af vandslangen, da du kan rulle den ud vha. slangeoprulleren. De fås dog i mange varianter, hvilket inkluderer alt fra vægmonterede modeller til små, kompakte modeller.

Det er dog ikke nemt at finde den rette slangeopruller blandt det store udvalg. Derfor er du nødt til at vælge med stor omhu, så du kan garantere at du vælger den rette løsning. Der er mange aspekter, der skal inddrages i dine overvejelser, hvilket blandt andet inkluderer størrelse, montering, kompatibilitet og meget andet.

Er du på jagt efter en slangeopruller, så er du dog kommet til det helt rette sted. Her på siden bliver du nemlig præsenteret for en række af de bedste modeller på markedet. Vi har dog ikke selv testet hvert enkelt produkt, men har i stedet hentet information fra uvildige tests, ekspertvurdering og anmeldelser fra forbrugere.

Einhell Slangeopruller – Trykluft, 9+1 meter

Forhandler Pris Information
649 DKK Se produkt
699 DKK Se produkt
699 DKK Se produkt

Einhell er én af de største producenter på markedet for havemaskiner og -redskaber. De laver ikke blot en lang række forskellige haveslanger, men står også bag et udpluk af forskellige slangeoprullere. Derfor er det også værd at inddrage Einhell i dine overvejelser, hvis du har planer om at investere i en ny slangeopruller.

Det kunne eksempelvis være denne model, der kan bryste sig af at være baseret på trykluft. Der er selvfølgelig tale om en model, der er lavet til vægmontering. Derfor er det muligt for dig at montere den på væggen til din bolig, skur eller deslige. Der er mange, der foretrækker at få monteret deres slangeopruller på en væg.

Slangen er udstyret med hurtigkobling

Det er ikke kun selve slangeoprulleren, du får med i prisen i dette tilfælde. Der medfølger nemlig også en god vandslange. Det er dog ikke en hvilken som helst vandslange, da der er tale om en slange, der kan bryste sig af at være udstyret med hurtigkobling. Det er en fordel, da det gør både fra- og tilkobling nemmere for dig.

Hvis du ønsker at skulle til- eller frakoble en kompressor, en trykluftpistol eller noget helt tredje, så har du nemt ved det, da enden af slangen byder på hurtigkobling. Samtidig er der også tale om en slange, der byder på automatisk stop, når du har rullet den ud til den ønskede længde, hvilket bestemt også er en klar fordel.

Vandslange på ni meter

Den medfølgende vandslange har en længde, der lyder på hele ni meter. Derfor er der også en god chance for at du ikke kommer til at mangle længde på slangen. Hvis du skal have en længere slange, så skal du have fat i en større slangeopruller. Dertil er den også udstyret med en tilslutningsslange, der måler en hel meter.

Den er i stand til at levere et samlet driftstryk, der lyder på 12 bar. Det er mere end nok til at klare de fleste opgaver, du måtte have i haven. Den lave vægt på blot 2,8 kg. gør det nemt at montere og flytte på den. Den har en god størrelse, som de fleste kan finde plads til, da den måler L: 300 mm., B: 275 mm. og H: 155 mm.

Detaljer:

 • Driftstryk: 12 bar
 • Længde på luftslange: 9 meter
 • Længde på tilslutning: 1 meter
 • Mål: L: 300 mm. x B: 275 mm. x H: 155 mm.
 • Vægt: 2,8 kg.

Stanley Slangeopruller – Trykluft til vægmontering

Forhandler Pris Information
488 DKK Se produkt
488 DKK Se produkt

Du kan finde et væld af forskellige slangeoprullere på det danske marked. Det er ikke dem alle, der er noget for dig. Hvis du gerne vil have en god slangeopruller, som du kan montere på din væg, så er det en god idé at tage et kig på denne model fra Stanley. Det er nemlig en automatisk slangeopruller til montering på din væg.

Det kan være en ideel løsning for dig, der ikke har brug for en lang slange. Her er der en slangeopruller, der er udstyret med en trykluftslange, der har en længde på hele ni meter. Der skal dog ikke være nogen tvivl om at det er en slangeopruller, der passer til de flestes behov, såfremt du reelt ønsker at montere den på væggen.

Trykluftslange fra Stanley på ni meter

Hvis du gerne vil have en simpel slangetromle, så er dette et oplagt bud. Den er ikke dyr, og der følger også en slange med, der er fremstillet af i et stærkt PU-materiale. Derfor er du sikret, at der er tale om en slange, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Derfor kan den holde til både megen og kraftig brug i rigtig mange år.

Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at slangen er udstyret med automatisk oprulning. Når du er færdig med at bruge slangen, så kræver det ikke andet end at du giver et træk i slangen. Når du har gjort det, så vil den selv rulle sig sammen igen. Derfor bliver det ikke meget nemmere for dig at rulle din vandslange sammen.

Er drejbar 180 grader

Det er en meget alsidig og fleksibel slangeopruller, da den er drejbar helt op til 180 grader. Det er en fordel, hvis du skal bruge den rundt i hele din have, da du kan trække den fra side til side, uden at det er noget, der ender med at give problemer. Dertil byder den også på et tryk, der lyder på 12 bar, hvilket er mere end nok.

Til købet medfølger der desuden også både en universalkobling og en ¼” lynkobling. Derfor er du sikret, at du kan tilkoble stort set alle former for udstyr og redskaber til denne vandslange. Hvis du f.eks. gerne vil koble en trykluftpistol til, så kan det lade sig gøre. Det er er endda rigtig nemt ved hjælp af dens lynkobling.

Detaljer:

 • Længde på vandslange: 9 meter
 • Vægt: 2,6 kg.
 • tryk: 12 bar (174 PSI)
 • Arbejdstemperatur: Fra -5°C til +45°C
 • Materiale på slange: PU

Flair Slangeopruller – Selvoprullende slangeopruller

Forhandler Pris Information
1.099 DKK Se produkt

Hvis du går på jagt efter en slangeopruller, så er det en rigtig god idé, at du vælger en selvoprullende model. Du kan sagtens finde en lang række slangeoprullere, der er manuelle og som derfor ikke kan rulle slangen sammen for dig. Hvis du gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt, så vælg en selvoprullende løsning.

Heldigvis er der et væld af gode muligheder for at finde frem til netop en sådan slangeopruller. Hvis det er noget, du har lyst til at investere dine penge i, så kan du med fordel vælge at tage et kig på denne model fra Flair. Her får du nemlig en slangeopruller, der bærer en lang række fordele med sig og en rigtig høj kvalitet.

Slangeopruller i et slagfast kabinet

Hvis du gerne vil sikre, at du får fat i en slangeopruller, der byder på en god kvalitet, så er det en god idé at du tager et kig på denne model. Her får du nemlig en maskine, der er udstyret med et slagfast kabinet. Det er dog ikke kun dens kabinet, der er værd at vælge denne model for. Den har også meget andet at byde på.

Flair har nemlig valgt at udstyre deres slangeopruller med en tilhørende vandslange. Det er dog ikke blot en vandslange, der har en kort længde på ni meter, som det er tilfældet på nogle af de modeller, der er beskrevet herover. Den er nemlig blevet monteret med en 30 meter vandslange i 1,2” PVC, der er meget smidig.

Leveres med svingbart aftageligt vægbeslag

Det er muligt for dig at montere denne model på en væg. Hvis du gerne vil have din slangeopruller monteret på en væg, så kan du med fordel vælge at tage et kig på denne model fra Flair. Den bliver nemlig leveret med et svingbart og aftageligt vægbeslag. Det er desuden brugervenligt, hvorfor det er nemt for dig at montere.

Ikke nok med det, så bliver den også leveret med en automatisk slangefører, vandkobling og spulepistol. Med andre ord, så er der tale om en slangeopruller, der har en selvoprullende funktion, som leveres med alt, hvad du har brug for. Derfor får du en komplet løsning, hvis du vælger denne selvoprullende løsning fra Flair.

Detaljer:

 • Materiale på vandslange: 1,2” PVC
 • Længde på vandslange: 30 meter
 • Kabinet: Slagfast
 • Farver: Sort og orange

Gardena AquaRoll L Easy – Inkl. slange på 50 meter

Forhandler Pris Information
799 DKK Se produkt
799 DKK Se produkt
805,25 DKK Se produkt

Der findes også andre muligheder end at købe en slangeopruller, der er monteret på en væg. Hvis du ikke har lyst til at montere en opruller på din væg på huset eller skuret, så er det dermed ikke umuligt for dig at finde en god løsning. Et oplagt valg kunne være at kaste et nærmere blik på Gardena AquaRoll L Easy.

Her er der nemlig ikke tale om en model, der skal montere på væggen. I stedet er der faktisk tale om en vogn, du kan tage med dig rundt i haven. Det i mange sammenhænge en klar fordel, at du kan trække en vogn med rundt, som slangen er rullet sammen på. Derfor er det også én af de absolut mest populære slangeopruller.

En meget praktisk løsning

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en meget praktisk løsning at investere i en AquaRoll L Easy fra Gardena. Her er der nemlig tale om en slangevogn, der gør det nemt for dig at komme rundt i haven, hvis du skal vande din blomster, planter eller din græsplæne. Det er nemlig markant nemmere, hvis du har en vogn.

Endvidere er du også sikret, at du ikke er begrænset af, at din slangeopruller er monteret og sidder fast på en væg. Dertil er det også en vogn, der er blevet udstyret med et funktionelt og blødt håndtag, der er blevet udformet med fokus på både brugervenlighed og pladsbesparende opbevaring, da du kan sænke det ned.

Byder på en robust slangestyring

Slangevognen fra Gardena kan selvfølgelig bryste sig af en robust slangestyring. Det er en fordel, da det er med til at sikre, at du har nemt ved at rulle slangen ind igen. Ikke nok med det, så er den også frostbeskyttet, hvilket kan sikre en længere holdbarhed. Dertil har slangen en længde, der lyder på intet mindre end 50 m.

Den byder også på en anti-drypanordning, der forhindrer at vandet ender med at lække efter brug eller i forbindelse med transport af vognen. Den vinklede slangeforbindelse på hjulets inderside er udformet på en sådan vis, at du ikke kan risikere at bøje slangen. Slangen har desuden en diameter, der lyder på 13 mm.

Du kan købe en ekstra haveslange til forlængelse

Hvis du ikke synes, det er nok med en haveslange, der har en rækkevidde, der lyder på 50 meter, så er det muligt for dig at købe en ekstra haveslange. Det er nemlig muligt for dig at forlænge den medfølgende slange med et samleled. Derfor kan den få en samlet rækkevidde på hele 100 m., hvilket er nok for langt de fleste.

Endvidere er der tale om en slangevogn, der er udstyret med stor hjul. De to hjul er fremstillet i kraftig plast, mens selve skelettet på vognen er lavet af aluminium. Derfor er du selvfølgelig sikret, at den er både robust og stabil. Til købet af denne vogn følger der både strålespids, slangekoblinger og to stk. hanekoblinger med.

Detaljer:

 • Slangelængde: 50 meter
 • Slangediameter: 13 mm.
 • Indstilleligt håndtag: Ja
 • Frostsikring: Ja
 • Materialer: Plast og aluminium
 • Tilbehær: Strålespids og 2 stk. hanekoblinger

Fiskars Slangesæt – 15 meter slange

Forhandler Pris Information
427 DKK Se produkt
427 DKK Se produkt
427,70 DKK Se produkt

Det behøver ikke at være avanceret, hvis du skal have fat i en slangeopruller. Der er også mange løsninger, der er nemme at have med at gøre, og som ikke behøver at monteres. Hvis du bare gerne vil have en enkel løsning, så er det oplagt at overveje dette slangesæt fra Fiskars, da det lige netop gør det nemt for dig.

Her får du nemlig et slangesæt, der er udstyret med en 15 meter lang slange. Det er dog langt fra det eneste, der følger med, hvis du vælger at investere i dette sæt. Tværtimod, så er der tale om et komplet sæt, der har et indhold af alt, hvad du skal bruge. Det er derfor med til at gøre vanding af din have markant nemmere.

En meget kompakt slangeopruller

Der er også tale om en meget kompakt løsning, da det faktisk er den mindste slangeopruller, der er med i denne artikel. På trods af det kompakte ydre, så er der dog alligevel tale om en funktionel løsning, da den gemmer på en 15 meter lang slange med en tykkelse på 9 mm. Det bevidner om en meget robust kvalitet.

Det er dog ikke kun slangen, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Det er i lige så høj grad noget, der er aktuelt for selve oprulleren. Den er desuden blevet udstyret med et håndtag foroven, der gør det nemt for dig at løfte den rundt. Den har også et håndtag, der gør det muligt at rulle haveslangen ind og ud af oprulleren.

Indeholder en stor mængde tilbehør

I midten af slangeoprulleren er der et stort opbevaringrum, hvor der er plads til en lang række tilbehør. Du kan derfor få adgang til alt det tilbehør, du har brug for. Med i købet følger der nemlig både en universal hanekobling, der passer til vandhaner på 1/2″, 3/4″ og 1″, såvel som en sprøjtepistol med en holder hertil.

Hvis det ønskes, så er det dog også muligt for dig at tilkøbe et vægbeslag. Den vejer dog ikke mere end blot 3,5 kg., hvorfor det er nemt for dig at bære den rundt i hånden eller blot lægge den på jorden, når du bruger den. Dertil er det også muligt for dig at gemme den væk i dit skur, når du ikke bruger den til at vande med.

Detaljer:

 • Slangelængde: 15 meter
 • Slangediameter: 9 mm., 3/8”
 • Materiale: Plast
 • Vægt: 3,5 kg.
 • Tilbehør: Sprøjtepistol og universal hanekobling

Gardena Vægslangeboks – 35 meter slange

Forhandler Pris Information
999 DKK Se produkt
999 DKK Se produkt

Her er der igen tale om en slangeopruller, der skal monteres på en væg. Den kan bryste sig af en automatisk oprulning, hvor det er nemt og hurtigt for dig at gøre brug af den. Du kan hurtigt vand dine blomster, plæne eller lignende. Når du er færdig, så kan du blot trække i slangen, hvorefter den klarer oprulningen for dig.

Du skal montere den på væg, men det er dog ikke noget, der begrænser din bevægelighed. Det er noget, der kommer til syne ved at den kan drejes 180 grader. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du ikke kan vande hele din have med denne slangeboks. Du er nemlig sikret en høj grad af bevægelsesfrihed.

Det er nemt at trække slangen ud

Det skal selvfølgelig også gøres klart, at det er nemt for dig at trække slangen ud, når du skal bruge den. Du kan stoppe den med korte intervaller, der lyder på max. 50 cm. Derfor kan du altid trække den ud i en længde, der er passende. Den samlede længde på slangen lyder på 35 meter, hvilket er passende for langt de fleste.

Endvidere er der også tale om en vandslange, der kan bryste sig af en diameter, der lyder på 13 mm., hvilket svarer til ½”. Derfor er du sikret, at du får en slange med i købet, der giver dig en god vandgennemstrømning og optimal havevanderfunktion. Derfor er du også garanteret at det er en vandslange, der er meget effektiv.

Endvidere skal det også gøres klart, at det ikke kun er nemt for dig at trække slangen ud. Det er lige så nemt for dig at skulle trække den ind igen. Det kræver intet andet end et kort træk i slangen, hvorefter dens lås bliver deaktiveret. Når den er deaktiveret, så rulles slangen ind i boksen igen, uden at du selv skal i gang.

Udstyret med et integreret slangestyr

Gardena har også valgt at udstyre deres slangeboks med et integreret slangestyr, der forhindrer både snoning og sammenfiltring af slangen. Når du ikke skal bruge slangeboksen længere, så er det nemt for dig at forbinde drypstoppet med forbindelsesslangen, så du ikke ender med at få problemer med at det drypper for slangen.

Det er også nemt for dig at opbevare både dyser, sprøjter og brusere, da der er plads til det i vægbeslaget, så du altid har dem lige i nærheden. Derfor er de også altid klar, når du skal bruge dem. Det er også nemt for dig at fjerne boksen fra vægbeslaget, da det blot kræver at du løfter op i det ergonomiske håndtag øverst.

Det er en klar fordel, da det gør det muligt for dig at opbevare den et mere frostsikret sted om vinteren. Den bliver selvfølgelig leveret med en slange og alt det nødvendige tilbehør. Derfor er der tale om en samlet pakke, der indeholder alt, du skal bruge. Den kommer med alt, hvad du skal bruge af både slanger og tilbehør.

Detaljer:

 • kapacitet v. 13 mm. (1/2”): 35 meter
 • Kraft: Fjeder
 • Slangelængde: 35 meter
 • Slangediameter: 13 mm.
 • Forbindelsesslange: 2 meter
 • Tilbehør: Strålespids, hanekoblinger, slangekobling og vandstop
 • Vægbeslag: Ja

Hozelock Vægslangeboks – 40 meter vandslange

Forhandler Pris Information
1.199 DKK Se produkt
1.199 DKK Se produkt
1.423 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have en simpel vægslangeboks, der byder på en stor kapacitet, så er det værd at tage et kig på denne model fra Hozelock. Der er tale om en simpel og moderne vægslangeboks, der bliver leveret med en vandslange, der har en længde på hele 40 meter. Derfor byder den også på en særdeles god kapacitet.

Dertil er der også tale om en vægslangeboks, der kan bryste sig af at have et relativt flot udseende. Den er fremstillet i plast, men det ændrer dog ikke på at den tager sig godt ud. Den byder nemlig på både grå og gul plast, hvilket passer rigtig godt sammen. Dertil er der lavet et samspil med slangen, der givet et flot look.

Byder selvfølgelig på automatisk slangeoprulning

Der er ikke megen idé i at købe en vægmontere slangeboks, hvis den ikke er udstyret med en slangeoprulning, der klare sig af sig selv. Hvis den ikke er i stand til at rulle sig ind selv, så skal du selv stå og bakse med det, og det er der ikke nogen grund til. Derfor er denne slangeboks også udstyret med helt automatisk oprulning.

Den automatisk oprulningsfunktion er selvfølgelig meget bekvem. Det er funktionen i sig selv, men det er en funktion, der er særligt smart, da den fungerer på meget simpel vis. Den fungerer ganske vis ved at trække i slangen, hvorefter en bliver rullet op. Derfor er det nemt for dig at ryde op, når du har brugt din vandslange.

Det er dog ikke kun automatisk oprulning, den kan bryste sig af. Den kan også bryst sig af at være udstyret med en smart, integreret opbevaringsboks, hvor der er plads til alle typer tilbehør og tilførselsslangen. Du kan derfor være helt sikker på, at du altid har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden, når du skal vande.

Medfølgende haveslange med tykkelse på 11,7 mm.

Der følger selvfølgelig en haveslange med til købet af denne slangeboks fra Hozelock. Faktisk er der tale om en meget robust vandslange, der har en diameter på hele 11,7 millimeter. Ikke nok med det, så er der også tale om en slange, der kan bryste sig af en yderst kraftig kvalitet, hvorfor den kan holde i rigtig mange år.

Du får også en lang række relevante tilbehør og udstyr med til købet. Det er med til at sikre, at du ikke ender med at mangle noget, uanset hvad du skal bruge din vandslange til. Udover selve haveslangen, så er der også både en strålespids samt to hanekoblinger til henholdsvis 1/2” og 3/4″ med, når du køber denne boks.

Detaljer:

 • Vægt: 3,5 kg.
 • Materiale: Plast
 • Slangelængde: 40 meter
 • Slangediameter: 11,7 mm.
 • Tilbehør: Strålespids og 2 stk. hanekoblinger

Opbevar din vandslange praktisk med en slangeopruller

En slangeopruller er selvfølgelig blevet lavet med fokus på at kunne opbevare din vandslange på en praktisk måde. Det er dog ikke det eneste, du kan bruge en slangeopruller til. Der er op til flere modeller på det danske marked, der kan bryste sig at byde på en lang række forskellige funktioner, der kan være en fordel for dig.

Det er funktioner, der kan være med til at gøre dit havearbejde markant nemmere at komme igennem. Der er mange opgaver i haven, der kræver at du bruger en vandslange. Hvis du også bruger den til sjov og ballade, så bruger du den blot endnu mere. Derfor kan der også være mange grunde til at købe en slangeopruller.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det fører en lang række fordele med sig, at du har mulighed for at kunne opbevare din haveslange på en praktisk måde. Det sandsynligvis også det, der har affødt, at du har valgt at gå på jagt efter en slangeopruller. Det gør sig gældende, uanset om den skal monteres på en væg eller ej.

Hvis du gerne vil købe en slangeopruller, så er det dog vigtigt, at du er klar over, at du skal vælge blandt en lang række forskellige modeller. Udvalget af disse er nemlig stort på det danske marked. Du bør dog blot se det som værende en fordel. Det er nemlig med til at sikre, at du også kan finde den rette model til netop dig.

En slangeopruller gør oprulning af vandslangen legende let

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange fordele ved at købe en slangeopruller. Det handler dog særligt om at en hurtig vanding af din græsplæne eller et blomsterbed hurtigt bliver til en større opgave, hvis man først har formået at rulle sin vandslange skævt. Derfor skal man selvfølgelig forsøge at undgå det.

Det er faktisk et besvær, du har nemt ved at undgå. Det eneste det kræver er, at du er villig til at betale dig fra det. Ved at bruge penge på at købe en automatisk slangeopruller, er du sikret, at den kan gøre det let og problemfrit for dig. Derfor er det også nemt for dig at rydde op, når du har vandet glas, blomster el.lign.

Hvis du ikke er villig til at nøjes med en normal manuel slangeopruller, der kan klare op til 40 meter slange, som du kan erhverve til blot et par hundrede kroner, så er der også flere andre muligheder. Hvis du ikke er tilfreds med en sådan løsning, så er du nødt til at betale en højere pris for din automatiske slangeopruller.

Her er der tale om en model, der vil koste dig mellem 400 kr. og 1.100 kr., da den er automatisk. I de fleste tilfælde kan den dog kun klare en slange på op til 20 meter. Derfor er du nødt til at gøre op med dig selv, om det egentlig er en lang nok slange. Er det ikke det, så er der heldigvis også mange andre mulige løsninger.

Forskellige funktioner giver forskellige priser

Der er mange, der tror, at en slangeopruller blot er en slangeopruller. Det er dog meget vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er tilfældet. Tværtimod, så kan der faktisk være op til flere forskelle mellem de forskellige slangeoprullere på markedet. Det er i særdeleshed noget, der gør sig gældende for de automatiske modeller.

Der er visse forskelle på de automatiske slangeoprullere, men der er dog tale om små variationer over samme tema. Det handler primært om at du kan slippe for det hårde arbejde. Der er nogle detaljer, der er værd at holde øje med, hvad end der er tale om et drejeligt ophæng, der kan lade tromlen følge en bestemt retning.

Ofte forholder det sig faktisk således, at der er nogle modeller, der lader selve tromlen følge tromlen i den retning, du skal anvende slangen i. Der er andre modeller, der er sidder mere fikseret på væggen, men det er dog typisk også noget, der betyder, at de fylder mindre, når de først er blevet monteret på husets væg.

Der er desuden også nogle modeller, der kan bryste sig af at være udstyret med et opbevaringsrum. Det er et rum, der kan bruges til at opbevare både kobling, spulepistol og andre redskaber, der kan være relevante. Fælles for samtlige funktioner er, at du skal betale for dem. Flere funktioner betyder derfor en højere pris.

Hvilke former for slangeoprullere findes der?

Det er ikke altid nemt at finde en slangeopruller. Der er nemlig rigtig mange at vælge mellem. Derfor skal du også vælge med omhu, hvis du har i sinde at købe en slangeopruller. Det gør sig gældende, hvad end du skal bruge den i en professionel sammenhæng til en luftslange eller derimod blot til vandslangen i din baghave.

Hvis du står over for at skulle købe en slangeopruller, så bliver dit valg dog en kende nemmere, hvis du sørger for at skabe en forståelse af de enkelte typer slangeoprullere på markedet. Hvis du er i tvivl om, hvad du har af muligheder, så kan du heldigvis blive klogere herunder, hvor de forskellige typer slangeoprullere beskrives.

Væghængt slangeopruller

Langt de fleste, der er på jagt efter en slangeopruller, vælger at købe en model, de kan hænge på væggen. Det gør de fordi, de dermed altid har deres vandslange eller luftslange det samme sted. Dertil kan slangen også blot være tilsluttet hele tiden, så det ikke er noget, man skal bøvle med, hver gang man skal bruge den.

Slangevogn

Hvis du gerne vil have din slange med rundt, når du skal vande i din have, så er det en god idé at købe dig en vogn. Det er en god måde at gøre det, hvis du ved, at du har en stor have, du ikke kan dække, hvis din slange er rullet fast til en fast. Det er dog op til dig selv at vurdere, hvad du mener, der er det bedste valg for dig.

Manuel oprullet

Hvis du vælger en væghængt model, så er den typisk også udstyret med automatisk oprul. Det betyder at du ikke selv skal rulle slange sammen, men blot kan give den et træk, hvorefter den selv sørger for at rulle sig sammen. Du kan dog også få en lang række modeller, der ikke sidder fast på en væg og som er manuelle.

Du kan spare penge ved at vælge manuelle slangeoprullere

Hvis du gerne vil købe en billig slangeopruller, så er det en god idé at vælge en manuel model. Hvis du køber en automatisk slangeopruller, så er der tale om et bekvemt, men dyrt køb. Ud over tromlen medfølger der både slange og kobling. Det gør sig ikke gældende, hvis du vælger at investere i en manuel slangeopruller.

Hvis du ikke har behov for en automatisk slangeopruller, fordi du i forvejen har en fin slange, så er der penge at spare ved at købe en manuel model. Gør du det, så skal du dog være opmærksom på, at det indebærer en vis form for manuelt arbejde. Det er nemlig ikke en elektronisk enhed, der automatisk ruller slangen sammen.

Du kan endda finde op til flere modeller, der er udstyret med en transportabel vogn. Det gør det nemmere for dig at flytte rundt på tromlen. Hvis du har en stor have, som du gerne vil vande, så er der en vis fordel i at vælge en transportabel model. På denne måde får du nemmere ved at nå rundt i samtlige dele af haven.

Er du i stedet mere interesseret i at finde en automatisk model, så bør du holde fokus på effektiviteten af selve trækket i slangen. Endvidere er det også vigtigt at holde fokus på, hvordan det bliver aktiveret. Der er nemlig stor uenighed om, hvorvidt prisen på de dyre modeller er det værd, hvorfor du skal være omhyggelig.

Kan det virkelig betale sig at købe en slangeopruller?

Det er ikke alle, der mener, at det er værd at købe en slangeopruller til deres vandslange i haven. Det er også korrekt, at det ikke er værd for alle at bruge penge på en slangeopruller til deres have, uanset om det er en manuel model, du kan løfte rundt på eller der er tale om en automatisk model, der kan monteres på væggen.

Derfor skal du også gøre op med dig selv, om det er værd at bruge dine penge på en slangeopruller. Hvis du kun bruger din vandslange et par gange om året, så er det næppe noget, der er værd at bruge penge på. Er det i stedet noget, du gør brug af flere gange i løbet af ugen, så er det en helt anden sag, om det er det værd.

Hvis du ikke bruger din vandslange specielt ofte, men du alligevel gerne vil behandle den godt, så kan du nøjes med at købe en manuel model. De kan fås i mange størrelser, men vælger du en mindre model, så du selv kan løfte den rundt, så kan du blot stille den i skuret, så du kan tage den frem, når du har brug for den.

Skal du i stedet bruge den relativt ofte, så er det en god idé at købe en automatisk slangeopruller, som kan monteres på din væg. Derfor handler det i høj grad om din egne behov og krav, når du skal gøre op med dig selv, om du ønsker at købe en slangeopruller eller ej. Tag dig derfor lidt tid til at overveje din beslutning nøje.

Køb med afsæt i dine egne krav og behov

Hvis du har i sinde at købe en slangeopruller, så er det vigtigt, at du sørger for at vælge med afsæt i dine egne behov og krav. Som der også er givet udtryk for herover, så er der stor forskel på, hvad folk stiller af krav og har af behov, når det kommer til slangeoprullere. Det er derfor, du skal sørge for at vælge med største omhu.

Det er meget vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig model, men at du i stedet sørger for at vælge med den største omhu. Hvis du er villig til at tage dig tid til at vælge, så er der også en langt større chance for, at du reelt set ender med at finde den rette løsning for dig. Derfor skal du ikke vælge din slangeopruller for hurtigt.

Er det den første slangeopruller, du skal købe, så er det en god idé at bruge lidt tid på at overveje de krav og behov, du har. Det gør det nemmere for dig at træffe et godt valg. Brug derfor lidt tid på at lave research og skabe et overblik over dine krav, inden du vælger. Heldigvis er udvalget stort nok til at alle kan finde noget.

Du bør altid prioritere kvalitet over pris

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde et stort antal slangeoprullere på det danske marked. Hvis du er på jagt efter en ny slangeopruller, så er du derfor nødt til at vælge den med omhu. Hvis du ikke gør det, så kan du ikke være sikker på, at du ender med at finde den bedste løsning, der passer til de krav, du har.

Hvad der dog i høj grad er vigtig er, at du altid sørger for at have fokus på kvalitet over pris. Mange vælger dog at lægge et større fokus på pris end på kvalitet, fordi de gerne vil spare penge. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er nogen god idé, at du vælger at have fokus på prisen i stedet for på kvaliteten.

Hvis du vælger at købe en model, der er for billig, så kan du nemt risikere at den kun holder i kort tid, inden du er nødt til at købe en ny. Hvis du gerne vil sikre dig selv bedst muligt, så er du bedst stillet ved at købe en slangeopruller, der kan bryste sig af en god kvaltiet. Det er dog ikke noget, der bør være svært at finde.

I dag kan du finde en lang række forskellige slangeoprullere på det danske marked. Dermed kan du også være helt sikker på, at du sagtens kan finde frem til en god løsning, er lever op til de krav og behov, du har. Det er også derfor, der ikke er nogen grund til at gå på kompromis, da du sagtens kan finde en ideel model for dig.

Skal jeg blot gå efter den dyreste løsning?

Derfor er der også mange, der tror, at de blot skal gå på jagt efter den dyreste løsning. Det er dog heller ikke den rette løsning. Hvis du blot går efter den dyreste slangeopruller, du kan finde på det danske marked, så kan du risikere at bruge penge på en slangeopruller, der reelt set ikke passer til de krav og behov, du har.

Hvis det er en dyr løsning, så er det sjældent, at der er tale om en model, der ikke kan dække dine krav. I de fleste tilfælde er der derimod tale om en slangeopruller, der byder på meget andet, end hvad du har brug for. Der er ikke nogen grund til at have en slangeopruller, der har mere at byde på, end hvad du har brug for.

I de fleste tilfælde vil det blot resultere i, at du har brugt for mange penge på din slangeopruller. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der sikkert er andet, du gerne vil bruge dine penge på. Derfor er det også værd at vælge din slangeopruller meget nøje. Det minimerer nemlig risikoen for at ende med et helt forkert valg.

Hvad det betyder er, at du ikke blot skal gå efter den dyreste løsning. Omvendt skal du dog heller ikke gå efter en helt billig løsning. Du skal i stedet holde fokus på dine egne krav og behov, så det er dem, du vælger ud fra. Gør du det, så er du nemlig sikret, at du faktisk ender med en slangeopruller, der passer godt til dig.

Derfor bør du købe din slangeopruller på nettet

Du kan finde rigtig mange slangeoprullere på det danske marked. Du kan dertil også selv vælge, om du ønsker at købe de på nettet eller i en fysisk butik. Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvorfor det er essentielt, at du vælger med omhu. De fleste vælger dog at handle på nettet, da fordelene er størst ved at gøre dette.

Hvis du har i sinde at købe en slangeopruller, så er det en god idé at købe den på nettet. Som givet udtryk for herover, så er der både fordele og ulemper ved at gøre dette. De mange fordele overstiger dog ulemperne, hvorfor det er værd at handle på en webshop i stedet for hos en butik. Nogle af fordelene er beskrevet her:

Du kan vælge din slangeopruller blandt et større udvalg

Den største fordel er, at du kan vælge din slangeopruller blandt et større udvalg. Hvis du gerne vil være sikker på at du kan finde den helt rette slangeopruller for dit vedkommende, så skal du handle på nettet. Her er det nemlig muligt at finde et markant større udvalg af slangeoprullere, end hvad du kan finde i de fysiske butikker.

I og med at udvalget er større, så er der også en større chance for at du kan finde frem til den helt rette model for dit vedkommende. Der er stor forskel på, hvad folk har i sinde, når de skal købe en slangeopruller. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert eller i denne forbindelse, hvorfor du skal vælge med fokus på egne krav.

Det er også som følge af dette, at du kan finde så stort et udvalg af slangeoprullere på nettet. Det er derfor kun en klar fordel, at folk stiller forskellige krav til deres slangeoprullere. Hvis du har i sinde at købe dig en ny slangeopruller, så er du derfor sikret, at udvalget på nettet er stort nok til at alle kan finde den rette løsning.

Du kan ikke blot finde et større udvalg hos hver enkelt webshop. Det er i lige så høj grad noget, der handler om at du kan klikke dig fra den ene webshop til den anden på få sekunder. Det får hele udvalget til at flyde sammen til ét stort udvalg. Uanset dine krav, så er du sikret, at du kan finde en god slangeopruller på nettet.

Mange penge at spare på nettet

Det er ikke blot noget, der handler om at du kan finde en slangeopruller blandt et større udvalg. Du kan både sikre, at du kan finde frem til den helt rette model, men du kan også sikre at du kan spare penge. Priserne er generelt lavere på nettet, hvorfor der er mange penge at spare ved at handle på nettet i stedet for i en butik.

Langt de fleste ønsker ikke at bruge for mange penge, når de skal investere i en slangeopruller. Hvis du gerne vil sikre, at du ikke ender med at bruge for mange penge på den nye slangeopruller, du skal købe, så skal du selvfølgelig købe den på nettet. Køber du den i en butik, så er du ikke sikret at du får den til den bedste pris.

Der er flere grunde til at du kan spare penge ved at handle på nettet. Det handler dog særligt om at der er en stor konkurrence mellem de mange forskellige webshops, hvorfor de forsøger at holde på deres kunder ved at sænke priserne. For dig som forbruger er det dog kun en fordel, da det kan spare dig for en del penge.

Ikke nok med det, så er det også muligt for dig at spare penge, fordi det ikke kræver nær så meget at skulle tjene penge på nettet. Det er ikke lige så dyrt at drive webshop, som det er at drive en butik, hvorfor de kan sælge deres produkter til lavere priser, men tjene det samme. Det er også noget, der kommer dig til gode.

Du kan få den leveret direkte til døren

Hvis du skal have fat i en slangeopruller, så er du enten nødt til at hente den i et byggemarked eller købe den hos en webshop. Det er en fordel for dig at vælge den sidstnævnte løsning, da det er med til at sikre dig, at du kan få den leveret direkte til døren. Derfor er du også sikret, at du ikke selv skal ud og hente den.

For mange er det en fordel, da de ikke selv skal ud efter den, hvis de vælger at handle på nettet. Det kan der være flere gode grunde til. Det kan handle om, at de ikke selv har en bil eller at de har en lille bil, der gør at de ikke har plads til slangeoprulleren. Uanset hvad, så er det ikke et problem, hvis du vælger at handle online.

Det beviser også at der er mange fordele ved at købe din slangeopruller på nettet i stedet for i en butik. Hvis det er noget, du har været i tvivl om, så er det en god idé at tage de ovenstående fordele med i tankerne. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det i de fleste tilfælde bedst kan betale sig at handle på nettet.

Testkilder

Vi har ikke selv teste de produkter, der er beskrevet herover. Det har vi også givet udtryk for i introduktionen til denne artikel. I stedet har vi sammensat en oversigt over nogle af de bedste modeller på markedet, ved at have lavet grundig research. En række af de testkilder, vi har benyttet, er blevet beskrevet herunder.

Gør Det Selv

Gør Det Selv er ét af de største danske medier, der har fokus på gør-det-selv. Her laver de også tests af mange typer værktøj, redskaber m.m. De har blandt andet lavet en stor test, hvor de har taget et kig på intet mindre end otte forskellige slangeoprullere til vægmontering. De har konkluderet at der er stor forskel på disse.

Hvis du gerne vil have en slangeopruller, der er lavet til at blive monteret på væggen, så er det er en god idé at tage et kig på den test, de har udført hos Gør Det Selv. I deres test har de taget et nærmere kig på en lang række slangeoprullere til vægmontering, der kommer fra blandt andet Gardena, Grouw, Kärcher og Biltema.

Hver enkelt af de otte modeller er blevet testet godt og grundigt. Der har dog ikke været fokus på andet end de funktioner, som de hos Gør Det Selv har ment er væsentlige. Der er f.eks. ikke blevet kigget specielt meget på udseendet, da de ikke mener, at det er noget, der har relevans, når man skal købe en slangeopruller.

I stedet har de valgt at kigge nærmere på, hvor nemt det er sætte dem op, om op- og udrulning er nemt for dig at have med at gøre, og om den bliver leveret med en slange, der er robust og armeret. Hvis du gerne vil købe en gode slangeopruller, der kan monteres på væggen, så kan du finde deres test ved at klikke her.

Viivilla.no

Her er der tale om et stort norsk medie med fokus på bolig og have. De har også lavet en test af et udvalg af slangeoprullere. Faktisk har de taget et kig på hele otte forskellige væghængte slangeoprullere. De har valgt særligt at holde fokus på de dyrere modeller, men der er dog også et par enkelte billige modeller med i testen.

Alle otte slangeoprullere er – som sagt – væghængte modeller. De er også alle blevet testet med fokus på de samme kriterier. Det er med til at sikre, at alle modeller er blevet testet på samme måde. Det giver dig det bedst mulige billede af de testede modeller. I denne test har der været fokus på de følgende kriterier:

 • Kvalitet – 30 %
 • Funktion – 40 %
 • Betjening – 30 %

Gardena 35 Li, som er en batteridrevet udgave af Gardena Comfort 35, er blevet kåret som den bedste af de otte modeller, der er blevet testet. Den klarer sg nemlig samlet set bedst af alle modeller, og får tilmed også topkarakter i funktion og brugervenlighed. Det er Cocraft 40-7013, der er blevet kåret til den værste model.

 

Popcornmaskine Test

Previous article

Plænelufter Test

Next article

Comments