Sundhed og fitness

Sørg for en god nattesøvn til dit barn

0

En god nattesøvn er vigtig for os alle sammen og det er det så sandelig også for dit barn. Uden en god nattesøvn har det nemlig ikke energi i løbet af dagen til at gøre alle de ting de skal nå at gøre; lege, udvikle hjernen og motorikken og hænge ud med deres venner.

Det er vigtige begivenheder for ens barn og derfor må man ikke gå på kompromis med deres nattesøvn. Læs med her for at se gode råd om hvordan du hjælper dit barn til at få en god nattesøvn.

Læsning om aftenen

Skærme er aldrig godt for en, når man skal til at falde i søvn. Prøv derfor så vidt muligt at holde skærmene væk fra dit barn, før det skal i seng. Det gælder både diverse tablet, fjernsyn, computer og mobiler.

Vælg i stedet for at hive nogle børnebøger frem og gå i gang med en smule læsning. Du kan enten sidde på sengekanten eller med ungen i skødet og læse højt. På den måde kan du også så småt lære barnet at læse. Find et stort udvalg hos karensunivers.dk.

Og hvis barnet er gammel nok til selv at læse, så kan det i stedet for læse højt for dig. Og du kan så rette det undervejs, hvis det laver nogle småfejl.

Lav jeres egne godnathistorier

Historier er altid en god ting at falde i søvn til og i stedet for at få dem gennem bøger kan man også finde på dem selv. I kan sammen finde på en masse sjove ideer til hvad der skal ske for en bestemt person i jeres opfundne historier.

Når du laver den slags ting med dit barn, styrker du også barnets kreativitet, hvilket er en vigtig egenskab at kunne. Der er mange måder hvorpå du kan gøre den sidste lille halve time før nattesøvnen til en stille og rolig halv time – og samtidig gøre den meget lærerig.

Campingudstyr

Previous article

Har du det rette bredbånd til boligen? Bliv klogere på det her

Next article

Comments