Elektronik

Epilator Test

0

Det er ikke nemt at finde den rette epilator. Der er rigtig mange gode bud, men det er ikke dem alle, der er noget for dig. Derfor er det et valg, der skal træffes med omhu, med fokus på de rette kriterier, og med afsæt i dine egne krav. Dertil bør du undersøge hvilke modeller, der generelt betragtes som værende de bedste.

I denne artikel finder du en oversigt over de bedste epilatorer på markedet. Derfor kan du passende bruge vores oversigt til at finde en model, der harmonerer med de krav og præferencer, du har. Samtidig finder du en guide til hvordan du bedst finder en god epilator.

Det skal dog understreges at vi ikke selv har testet de modeller, der er beskrevet herunder. Vi har derimod lavet grundig research og har indhentet information fra en række troværdige kilder. Disse kilder inkluderer blandt andet uvildige tests, ekspertvurderinger og anmeldelser fra forbrugere.

Braun Silk-épil 9

Braun Silk-épil 9

Forhandler Pris Information
1.268 DKK Se produkt
1.268 DKK Se produkt

Brauns Silk-épil-serie er én af de mest kende inden for epilatorer. Modellerne i denne serie har vundet et utal af tests, og nu har de igen hævet barren for, hvad der er muligt med deres Silk-épil 9. Det er en model, der er bedre end samtlige andre modeller på markedet, og derfor også er med til at diktere en helt ny standard.

Hvis du er på jagt efter en god epilator, og du ikke har lyst til at gå på kompromis med dit valg, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et kig på Braun Silk-épil 9. Det er nemlig én af de klart bedste valg, du kan foretage dig, hvis du vil have en effektiv, men dog også skånsom maskine til at klare din epilering med.

Giver en sublim epilering med et bredt epilatorhoved

Det er ikke meget værd at bruge penge på en epilator, hvis den ikke er i stand til at give en sublim epilering. Du kan dog være helt sikker på at Silk-épil 9 fra Braun er i stand til dette, da den giver dig en fremragende epilering som følge af det brede epilatorhoved, der er blevet udviklet specifikt til netop denne maskine.

Det er et bredt hoved, der ikke blot er i stand til at give dig hurtigere resultat, men som oven i købet også er blevet udstyret med den unikke MicroGrip-teknologi. Selve hovedet er 40% bredere end på andre modeller fra Braun, hvorfor maskinen kan dække et større område og derfor også fjerne mere hår med blot ét tag.

Som følge af dette, så er du sikret, at du får en hurtig epilering, hvilket er med til at gøre det mere skånsomt. For mange er det vigtigt at de får en epilator, der er skånsom i brug, da det ikke er en rar følelse af få trukket hår ud af sin hud. Hvis det også er noget, der er vigtigt for dig, så kan du roligt købe en Silk-épil 9 fra Braun.

Er udstyret med den banebrydende MicroGrip-pincetteknologi

Braun har valgt at udstyre deres Silk-épil 9 med den banebrydende MicroGrip-teknologi. Det er en teknologi, der introducerer de mest innovative pincetter fra Braun. Der er flere årsager til at de er bedre end på tidligere modeller, men det er blandt andet som følge af en forbedret geometri på hver enkelt af de mange pincetter.

Den forbedrede geometri er med til at øge tilføringen og plukningen, hvorfor den nænsomt kan fjerne hår i ét tag. Det er også derfor, du får en hurtig fjernelse af dine hår, hvilket tilmed også gælder for selv de helt korte hår på helt ned til 0,5 mm., som du ikke engang kan fjerne, hvis du vælger at gøre brug af voksstrips.

Som følge af den innovative pincetteknologi, som denne maskine er blevet udstyret med, så er den faktisk i stand til at garantere helt op til 4 ugers glat hud. Derfor er det også en oplagt maskine for dig, der helst ikke ønsker at bruge for meget tid på at fjerne hår. Med Silk-épil kan du nøjes med at gøre det én gang i måneden.

Er både ledningsfri og vandtæt

Hvis du gerne vil kunne bruge din epilator under vand, så er du nødt til at vælge en model, der er vandtæt. Silk-épil 9 fra Braun er både ledningsfri og vandtæt, hvorfor du sagtens kan tage den med i både bruse- og karbad. Det giver dig en langt mere nænsom epilering, at bruge den under vand, hvorfor det også anbefales.

Sørger du for at bruge den regelmæssigt, så vil din epilering være stort set smertefrit, hvilket særligt gør sig gældende, hvis den bruges under rindende vand fra bruseren. Det er et aspekt som dette, der er med til at understrege, hvorfor det er én af de bedste modeller på markedet, da den er meget skånsom under vand.

Bliver leveret med stort udvalg af tilbehør

Når du køber en Braun Silk-épil 9, så får du også et stort udvalg af tilbehør med i prisen. Det er ikke sikkert, du skal bruge det hele, men hvert stykke tilbehør tjener dog et formål, hvorfor det bestemt er rart at have. Du får blandt andet både et barberhoved og en trimmerhætte, som du kan skifte mellem efter behov.

Dertil medfølger der faktisk også en højfrekvent massagehætte, en hudkontakthætte og en helt særlig ansigtsepilator, der ikke blot kan sikre dig en præcis fjernelse af ansigtshår fra roden, som giver en langvarig glathed, men som også gør det mere skånsomt at benytte epilatoren i ansigtet, hvilket kan være smertefuldt.

Detaljer:

 • Hastighedsindstillinger: 2
 • Epilationsmetode: 40 pincetter
 • Batteritid: Op til 40 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Genopladelig: Ja
 • Tilbehør: Barberhoved, trimmerhætte, massagehætte, hudkontakthætte og ansigtsepilator

OBH NU9420N0 Spa Sensation

OBH NU9420N0 Spa Sensation

Forhandler Pris Information
578 DKK Se produkt
578 DKK Se produkt

OBH er også én af de producenter, der har gjort sig godt bemærket på markedet for epilatorer. Det har de gjort med op til flere modeller. Én af dem, der dog særligt har fået nogle gode anmeldelser med sig, er deres NU9420N0 Spa Sensation. Den er de så stolte af, at de faktisk giver alle kunder 100 dages tilfredshedsgaranti.

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en epilator, der befinder sig blandt nogle af de absolut bedste på markedet. Der er dog op til flere gode grunde til at den har gjort sig fortjent til at få en sådan placering på markedet, hvilket naturligvis er noget, du kan blive meget klogere på lige herunder.

Kommer med OBHs egen Skin Respect-teknologi

Én af de ting, der har været med til at gøre denne model fra OBH til en rigtig god epilator, er at den er blevet udstyret med deres helt egen Skin Respect-teknologi. Det er en helt særlig teknologi, der er blevet udviklet specifikt til deres epilatorer. Derfor er det ikke blot en teknologi, der f.eks. er blevet lånt fra deres shavere.

Tværtimod, så er der tale om en teknologi, der er udviklet specifikt til deres epilatorer med henblik på at give dem et langt bedre glid og dermed også efterlade dig med mindre irritation i huden, når du er færdig med at epilere med din OBH NU9420N0 Spa Sensation. Med andre ord, så er det både en effektiv og skånsom model.

Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at du selv kan indstille hastigheden på maskinen. Du kan frit vælge mellem to forskellige hastigheder. Hvis du gerne vil have din epilering hurtigt overstået, så kan du blot skrue op for hastigheden. Vil du gerne være 100% sikker på, at den får alle hår med første gang, så skru lidt ned.

Ledningsfri epilator med helt op til 60 min. brugstid

Det er faktisk ikke alle epilatorer, der er udstyret med et batteri. Nogle maskiner skal tilsluttes en stikkontakt, før den kan bruges. Hvis du gerne vil have en ledningsfri model, der er udstyret med et batteri, så er OBH OBH NU9420N0 Spa Sensation fortsat en potentiel epilator for dig, da det nemlig er en ledningsfri model.

Det er dog ikke blot en ledningsfri epilator. Det er faktisk en maskine, der kan bryste sig af at præstere en brugstid, der lyder på helt op til 60 minutter. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt det er muligt for dig at nå en komplet epilering, inden den løber tør for strøm – det kan du nemlig nå helt uden problemer.

Tilbyder våd brug for ekstra smertelindring og er 100% vandtæt

Langt de fleste, der bruger en epilator til at fjerne hår, foretrækker at gøre det under rindende vand fra deres bruser eller i et badekar. Det skyldes et det giver en lindrende følelse at lade vandet løbe ned over din hud, når du er i færd med at fjerne hår med en epilator. Det er også af denne grund, at denne model er vandtæt.

Den er 100% vandtæt, hvorfor den ikke blot tåler rengøring under vandhanen, men i det omfang, at du kan tage den med i bad, så du kan epilere, mens du er i bad. Det giver dig en ekstra form for smertelindring, der bestemt er med til at gøre det mere skånsomt og tåleligt at epilere med din OBH NU9420N0 Spa Sensation.

Der medfølger hele seks tilbehørsdele

Hvis du beslutter dig for at investere i en OBH NU9420N0 Spa Sensation, så får du ikke blot en fremragende epilator, men du får også hele seks forskellige tilbehørsdele med i købet. Det er tilbehørsdele, der er med til at forøge antallet af formålet, du kan bruge maskinen til, men også til at gøre din epilering mere skånsom.

Mere specifikt, så medfølger der både et epileringshoved, et barberhoved, en trimmerkam samt tilbehør til følsomme områder som bikinilinje og under armene, så det ikke gør lige så ondt på dig, når hårene bliver trukket ud. Du får tilmed også et særligt hoved med, der skal bruges i forbindelse med fjernelse af ansigtshår.

Detaljer:

 • Hastigheder: 2
 • Batteritid: Op til 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
 • Opladelig: Ja
 • Klippebredde: 31 mm.
 • Vægt: 507 gram
 • Tilbehør: epileringshoved, barberhoved, trimmerkam, tilbehør til følsomme områder

Braun Silk-épil 7

Braun Silk-épil 7

Forhandler Pris Information
665 DKK Se produkt
849 DKK Se produkt
999,95 DKK Se produkt
1.099 DKK Se produkt

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er Silk-épil-serien fra Braun den mest anerkendte serie, når det kommer til epilatorer. Det er derfor ikke blot Silk-épil 9, du roligt kan købe, hvis du er på jagt efter en epilator. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende for Silk-épil 7, der også er blandt de absolut bedste modeller.

Der er op til flere gode grunde til, at du skal bruge penge på at købe en Braun Silk-épil 7. Én ting er, at det er én af de bedste modeller på markedet, men noget helt andet er, at den faktisk ikke er dyrere end så mange andre modeller. Derfor bør der ikke herske tvivl om, at du gør et godt valg ved at købe netop denne model.

Kommer med den innovative SensoSmart™-teknologi

Silk-épil 7 Wet & Dry er en epilator, der er i stand til at give dig den mest nænsomme epilering, du vil opleve at få. Det skyldes blandt andet, at den er udstyret med den innovative SensoSmart™-teknologi. Det er en helt unik teknologi, der er udviklet med henblik på at gøre din epilering nemmere og dertil også mere skånsom.

Det er et resultat, der opnås ved at teknologien helt automatisk guider din epilering og fjerne flere hår med ét enkelt strøg. Derfor får du en mere skånsom epilering, samtidig med at der også trækkes flere hår ud på én gang – det bliver ikke meget bedre. Det er blandt andet derfor denne maskine har vundet op til flere tests.

Det er dog ikke kun som følge af den innovative SensoSmart™-teknologi, at det er noget, der kan lade sig gøre. Det er i lige så høj grad som følge af, at Braun har valgt at udstyre deres Silk-épil 7 med deres MicroGrip, der er i stand til at fjerne fire gange kortere hår, end voks kan gøre, så du er helt sikker på at få en glat hud.

Ledningsfri epilator med et godt batteri

Det er de færreste, der har lyst til at være begrænset af en leding, når de skal bruges deres epilator. Hvis det også er noget, du kan nikke genkendende til, så er en Silk-épil 7 Wet & Dry bestemt en epilator lige for dig. Det er nemlig en ledingsfri maskine, der kan bryste sig af at være udstyret med et fremragende batteri.

Som følge af det kraftfulde batteri, så er den faktisk i stand til at levere en ledningsfri brug, der strækker sig til helt op til 50 minutter. Du kan derfor også være helt sikker på, at du sagtens kan nå at blive færdig med hele din epilering på denne tid. Hvis ikke, så medfølger der selvfølgelig en ledning, du kan sætte i kontakten.

Er 100% vandtæt og kan bruges i badet

Hvis du bedst kan lide at epilere, når du står under bruseren, så er det heller ikke en grund til at takke nej til en Silk-épil 7 Wet & Dry. Som navnet også giver udtryk for, så er der tale om en epilator, de både kan bruges både våd og tør hud, hvorfor den selvfølgelig også er 100% vandtæt, og kan tages med, når du går i bad.

Det er en klar fordel, da det giver dig en langt mere nænsom epilering, at gøre brug af den, mens du har vand, der løber ned af kroppen. Det er også derfor, at de fleste gerne vil have en maskine, der er vandtæt, fordi det bestemt er noget, der gør en forskel – specielt hvis du har i sinde at skulle bruge den over hele kroppen.

Der medfølger hele syv forskellige tilbehørsdele

Hvis du beslutter dig for at købe en Silk-épil 7 Wet & Dry, så kan du være helt sikker på at du ikke kommer til at mangle noget. Ikke nok med, at du får én af de klart bedste epilatorer på det danske marked, så får du også hele syv forskellige tilbehørsdele med i prisen. Derfor er der bestemt også tale om en god investering.

Køber du denne maskine, så får du nemlig også både en shaver og en trimmerhætte til sensitive områder med, mens der også medfølger både hudkontakthætte, ansigtshætte, sensitivhætte, pose til opbevaring af epilatoren samt en ansigtsbørste. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at du bestemt ikke vil mangle noget.

Detaljer:

 • Ledningsfri brug: 50 minutter
 • Opladelig: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Tilfredshedsgaranti: 60 dage
 • Hastigheder: 2
 • Vægt: 375 gram
 • Opladningstid: 1 time

OBH NU2900N0 Skin Comfort

OBH NU2900N0 Skin Comfort

Forhandler Pris Information
300,99 DKK Se produkt

Det er ikke kun store epilatorer, du kan købe fra OBH. De har nemlig også valgt at involvere sig på markedet for de små og kompakte modeller. Det er blandt andet noget, de har valgt at gøre med deres OBH NU2900N0 Skin Comfort, der får ros i flere anmeldelser og derfor også bliver betragtet som et godt køb af flere eksperter.

Hvis du ikke har lyst til at købe en stor epilator, der både er svær at finde plads til og som kan virke klodset, når du bruger den, så kan du i stedet vælge at tage et kig på en OBH NU2900N0 Skin Comfort. Her får du en kompakt, men fortsat effektiv maskine, der kan give dig en langtidsholdbar epilering og en helt glat hud.

Er udstyret med et massagesystem med smertelindringsteknologi

Én af de ting, der i høj grad er med til at få denne epilator til at skille sig ud fra mængden af øvrige modeller i denne størrelse, er at den kan bryste sig af at være udstyret med et helt unikt massagesystem, der oven i købet også byder på en helt unik smertelindringsteknologi. Det er bestemt imponerende i så lille en maskine.

Det er en teknologi, der bærer flere fordele med sig, men den er blandt andet med til at sikre, at du får en effektiv, men også nænsom epilering. Det kan nemt vise sig at være smertefuldt at fjeren hår med en epilator, men som følge af denne teknologi, så er det ikke nær så smertefuldt, men er derimod langt mere skånsomt.

Selve pincetterne er dermatologisk testede og er fremstillet i rustfri stål. Der er udviklet til at forebygge mod bakterier, der kan forårsage betændelse i hårsækkene. Derfor får du ikke blot en effektiv, men også en sund epilering, når du benytter dig af en OBH NU2900N0 Skin Comfort, hvilket naturligvis også er en klar fordel.

Byder på den patenterede Skin Respect Technology

Denne epilator er desuden blevet udstyret med den patenterede Skin Respect Technology. Det er en teknologi, der er udviklet med et særligt fokus på at give en renere og mere effektiv epilering. Det er noget, OBH har opnået til fulde, og derfor er du også sikret, at den giver dig et perfekt resultat – hver eneste gang.

Skin Respect Technology er en helt unik teknologi, der faktisk er en kombination af hele seks forskellige funktioner. Tre af dem har fokus på at arbejde i retning af det perfekte resultat og tre af dem har i stedet fokus på at arbejde på at minimere det ubehag, der typisk er forbundet med fjernelse af hår med en epilator.

Teknologien er desuden blevet designet med henblik på at kunne skabe en behagelig oplevelse med mindre irritation og rødme, når du benytter dig af en epilator. Resultatet af den patenterede teknologi, er en blødere og smukkere hud, men som en klar bonus, så opnår du også en langt mere behagelig epileringsoplevelse.

Vælg frit mellem to hastighedsindstillinger

Der er mange, der tror, de blot skal bruge deres epilator på den hurtigst hastighed hele tiden. Det er faktisk ikke helt tilfældet. Hvis du gerne vil have et helt glat resultat, så er det en god idé, at du i stedet vælger at skrue en smule ned for hastigheden, da det er med til at sikre, at din epilator for trukket alle hår med op.

Hvis du gerne vil have en epilator, hvor du kan skrue op og ned for hastigheden, så kan du med fordel vælge at tage et kig på OBH NU2900N0 Skin Comfort. Her er der nemlig tale om en epilator, der kan bryste sig af at have to forskellige hastighedsindstillinger, som du frit kan vælge mellem – og som du nemt kan skifte mellem.

Kommer med et vaskbart hoved

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt at have fokus på hygiejne, når det kommer til barbering. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du vælger at gøre brug af en shaver, en epilator eller du blot benytter dig af en helt almindelig skraber. Det er også derfor denne model er udstyret med et vaskbart hoved.

I langt de fleste tilfælde handler det ikke om, at folk ikke har lyst til at holde deres epilator elle barbermaskine ren, så den er hygiejnisk at gøre brug af næste gang. Det handler om, at det enten er for svært eller er for tidskrævende. Det er dog ikke tilfældet med OBH NU2900N0 Skin Comfort, da det kan gøres på kort tid.

Det skal desuden også gøres klart, at der ikke er tale om en ledningsfri model. Du skal derfor have den sluttet til en stikkontakt, når du ønsker at bruge maskinen. Hvis du i stedet er på jagt efter en model, der er udstyret med et batteri, så er det ikke en OBH NU2900N0 Skin Comfort, du skal vælge at bruge dine penge på.

Detaljer:

 • Hastighedsindstillinger: 2
 • Vaskbar: Ja
 • Ledningsfri: Nej
 • Pincetter: 24
 • Bredde: 31 mm.

Beurer HL070

Beurer HL070

Forhandler Pris Information
599 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have høj kvalitet til en god pris, så er det værd at tage et kig på en epilator fra Beurer. Et godt bud på en sådan maskine, kunne være deres HL070. Det er der flere årsager til, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at der er tale om en 3-i-1-maskine, der har andet at byde på end blot epilering.

Faktisk er den i stand til både at epilere, shave og eksfoliere din hud. Den kan derfor klare alt, hvad der har med hårfjernelse at gøre. Det er selvfølgelig en fordel, da det betyder, at du kun skal have én maskine til det hele. Derfor er dette også en maskine, der kan bryste sig af at have fået rigtig mange gode anmeldelser.

Epilatorhovedet består af 42 par nikkelfri pincetter

Det er ikke et hvilket som helst epilatorhoved, du får med til en HL070 fra Beurer. Det er nemlig et sublimt ét af slagsen, der består af hele 42 par nikkelfri pincetter. Det er pincetter, der er med til at sikre, at selv de fineste, små hår bliver fanget og fjernet, når du epilere. Derfor efterlades din hud også fuldstændig glat.

Disse nikkelfri pincetter er naturligvis i stand til at rive håret op ved roden. Det er en klar fordel, da det giver dig en hårfjerning, der holder i længere tid end blot et par dage. Når både hårrod og -sæk rives ud, så tager håret nemlig markant længere tid om at gro tilbage, hvorfor der er tale om en epilering, der holder i længe.

Hvis du gerne vil have en hårfjerning, som holder i længere tid end blot et par dage, så kan en Beurer HL070 derfor sagtens vise sig at være svaret. Den mest markante fordel ved denne maskine er dog, at du ikke går glip af muligheden for at barbere dig eller eksfoliere, da det – som sagt – også kan klares med denne maskine.

Der medfølger flere forskellige hoveder

Der medfølger både et epilatorhoved, et barberskær samt et eksfolieringshoved, når du køber en HL070 fra Beurer. Det er derfor, du kan bruge den til så mange forskellige formål. Det er dog ikke det eneste, du får med, da der også medfølger en påsættelse til maskinen, der sørger for at formindske dit epilatorhoved.

Med denne påsættelse er det nemmere for dig at bruge maskinen på områder, hvor der er krævet en lidt større præcision. Det er eksempelvis en god idé, at du benytter dig af denne, hvis du har i sinde at bruge den i ansigtet eller derimod i bikinilinjen, da der er behov for en vis præcision i både ansigtet og ved bikinilinjen.

Apparatet byder på to forskellige hastighedsindstillinger

Du kan desuden selv vælge mellem to forskellige hastigheder, når du gør brug af din Beurer HL070. Det er en større fordel end de fleste er klar over. Ved at kunne skrue ned for hastigheden, så kan du få en grundigere epilering – det gør sig specielt gældende på de områder, hvor det ikke altid er nemt at komme til med den.

Dertil skal det også gøres klart, at Beurer har valgt at udstyre deres HL070 med et LED-lys, der helt automatisk lyser op, når du bruger maskinen. Det er selvfølgelig rigtig smart, da det gør det markant nemmere for dig at se det område, der behandles. Endvidere kan du bruge den på både våd og tør hud, når du epilerer med den.

Det skal selvfølgelig også nævnes at maskinen er vandtæt. Det er en klar fordel, da det betyder, at du kan tage den med i bad. Når du skal epilere din hud, så er det en god idé at gøre det under rindende vand, da det er med til at lindre den stikkende følelse, du får af epilatoren, og derfor bør du også vælge en vandtæt model.

Fjern døde hudceller ved at eksfoliere din hud

Når du eksfoliere din hud, så fjerner du døde hudceller. Det er sundt for din hud, at du får fjernet de døde hudceller, men det er dog ikke det eneste, du får ud af at eksfoliere din hud. Samtidig er det nemlig også med til at reducere chancen for at få indgroede hår, som kan være svære at komme af med, når du epilere.

Både det medfølgende epilatorhoved samt det medfølgende barberhoved (IPX4) kan vaskes. For at sikre en optimal hygiejne, så bør du altid sørge for at vaske hovederne, inden du tager dem i brug. Af samme grund bør er det ikke et apparat, der bør deles mellem personer, men i stedet kun bruges af én og samme person.

Detaljer:

 • Hastigheder: 2
 • Pincetter: 42 sæt
 • Opladelig: Ja
 • Opladestation: Ja
 • Vandtæt: Ja
 • Batteritid: Op til 30 minutter
 • Ladetid: 120 minutter
 • LED-lys: Ja

Philips BRE605/00 Wet&Dry

Philips BRE605/00 Wet&Dry

Forhandler Pris Information
394 DKK Se produkt
504,95 DKK Se produkt

Her er der tale om den hurtigste epilator fra Phillips. Da Phillips er én af de producenter, der er med helt i front, så er det også én af de hurtigste modeller på hele markedet. Du kan derfor være færdig med at epilere på ingen tid, hvorfor det ikke længere er noget, du skal sætte lang tid af til, uanset omfanget af din epilering.

Hvis du er på jagt efter en epilator, der kan bryste sig af at levere en uhyre hurtig hastighed, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er en oplagt idé, at du vælger at tage et nærmere kig på BRE605/00 Wet&Dry fra Philips, da det netop er dét, den kan bryste sig af. Det er dog langt fra det eneste, der har at bryste sig af.

Er udstyret med unikke keramiske skiver

Det er ikke uden grund, at der her er tale om en maskine, der er i stand til at levere en hastighed, der er langt højere end stort set alle andre epilatorer på det danske marked. Det er nemlig som følge af, at Philips har valgt at udstyre den med nogle helt unikke keramiske skiver, der ikke blot er hurtigere, men også effektive.

Det er de keramiske skiver, der er i stand til at rotere ved en højere hastighed end nogensinde før. Ikke nok med det, så er de dog også i stand til at få fat i de helt små og helt fine hår. Derfor kan du være helt sikker på at du får en helt glat hud, når du er færdig med at epilere med din effektive BRE605/00 Wet&Dry fra Philips.

Du får lynhurtigt en silkeblød hud

Hele idéen med at investere i en epilator som denne er, at du kan få en silkeblød og helt glat hud på ingen ting, når du bruger den til at epilere med. Det er der flere grunde til, men det er dog i høj grad noget, der skyldes at den er udstyret med et både bredt og effektivt epileringshoved, der kan hjælpe dig med dette.

Her er der nemlig tale om et epileringshoved, der er i stand til at fjerne ekstra mange hår på én gang, hvorfor der ikke er noget behov for at gøre brug af din BRE605/00 Wet&Dry fra Philips på samme område flere gange, hvilket naturligvis er med til at sikre, at du hurtigere er færdig med din epilering end med andre maskiner.

Egner sig ikke til brug i ansigtet

Du kan sagtens epilere dit ansigt. Det kræver dog at du vælger en maskine, der er lavet til dette formål. Det er ikke tilfældet for Philips BRE605/00 Wet&Dry, da den kun er lavet til brug på kroppen. Hvis du gerne vil have en epilator, du også kan bruge i ansigtet, så er det derfor ikke denne model, du skal erhverve dig.

Når du har gjort brug af maskinen, så kan du nemt gøre den rent under hanen, hvilket er en klar fordel, da det er med til at sikre, at du ikke skal bruge for meget tid på at holde den rent. Det eneste, du skal gøre, er at skylle den under lunkent vand efter eller inden brug. Andet skal der ikke til, for at holde maskinen ren.

Da du godt kan skylle den under vand, så kan du også sagtens bruge den i badet, da den er helt og aldeles vandtæt. Det er en klar fordel, da det lindrer smerten ved at epilere, at du vælger at gøre brug af den, mens du står under bruseren. Det er ikke alle epilatorer, der er vandtætte, hvilket faktisk er en skam.

Har et godt batteri med en levetid på op til 40 minutter

Da der er tale om en epilator, du kan gøre brug af, mens du er i bad, så er den selvfølgelig også ledningsfri. I stedet er den udstyret med et batteri. Det er dog ikke et hvilket som helst batteri, men derimod et kraftfuld ét af slagsen, der kan bryste sig af en levetid på helt op til 40 min., hvilket er mere end nok for langt de fleste.

Philips har også valgt at udstyre deres BRE605/00 Wet&Dry med et såkaldt Opti-light. Det er et lys, der sidder nær hovedet på maskinen, som oplyser det område, du arbejder på. Det gør det nemmere for dig at se og fjerne selv de mest vanskelige hår. Derfor er der bestemt også mange funktioner, der gør det til et godt køb.

Detaljer:

 • Batteritype: Li-Ion
 • Ledningsfri brug: 40 minutter
 • Opladelig: Ja
 • Vaskbar: Ja
 • Vandtæt: Ja

Remington EP7010

Remington EP7010

Forhandler Pris Information
259,99 DKK Se produkt
262 DKK Se produkt

Der skal ikke lægges skjul på, at det ikke er alle, der er på jagt efter en stor epilator med et bredt hoved. Hvis du er én af dem, der bare gerne vil have en lille og kompakt maskine, der dog fortsat er i stand til at klare sit arbejde på effektiv vis, så er du i målgruppen for Remington EP7010, der er blevet designet til én som dig.

Det er nemlig en lille, simpel og kompakt model, der faktisk kan bryste sig af at være lige så effektiv som en lang række af de helt store modeller. Du skal derfor ikke frygte for, at du er nødt til at gå på kompromis med det endelige resultat efter din epilering, blot fordi du ønsker at klare det med en mindre model som denne.

Kan holde dig hårfri i helt op til fire uger

Hvis du er på jagt efter en ny epilator, så er det med garanti som følge af, at du ikke har lyst til at gøre brug af en barbermaskine, skraber eller voks. Alle tre metoder kan være effektive, men der er dog ingen af dem, der kan måle sig med en god epilator, hvis du gerne vil sikre, at du kan være hårfri i en længere periode efter.

Med en EP7010 fra Remington kan du faktisk være hårfri i helt op til fire uger efter du har epileret. Ikke nok med det, så kan den også fjerne hår helt ned til blot 0,5 mm., hvorfor du også er sikret, at du efterlades med et helt glat resultat, hvor der ikke er ét eneste hår at mærke eller se – og det er netop derfor man bør epilere.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det især er som følge af de fire uger, hvor du er helt hårfri, at de fleste vælger at investere i en epilator. Det skal dog gøres klart, at du i starten er nødt til at epilere lidt oftere. Når du får et helt glat resultat efter en epilering, så er der ikke behov for at epilere igen før om cirka fire uger.

Er ekstremt nem at bruge og giver et godt resultat

Én af de klare fordele ved denne model er, at den er nem at bruge. Du skal derfor ikke frygte for, om du kan finde ud af at bruge den, hvis du ikke har prøvet at gøre brug af en epilator før. Du skal ikke gøre andet end at trykke på en knap og lade den glide over din hud, som du ville gøre, hvis du f.eks. gjorde brug af en shaver.

Den er udstyret med hele 40 pincetter, der hver især kan glide ned over din hud og trække hvert et hår op, de møder på deres vej. Det er derfor, du er sikret, at du står tilbage med et blødt og glat resultat, når du har gjort brug af maskinen. Det er endda noget, du kan forvente at kunne opnå i løbet af nærmeste ingen tid.

Den kan dertil også bryste sig af at være udstyret med hele to hastigheder, som du nemt kan skifte mellem, så du kan gøre brug af lige netop den hastighed, du mener er den mest passende for dit vedkommende. Det er en fordel, hvis der f.eks. er nogle hår, der ikke vil med ud, eller hvis du gerne blot vil være hurtigt færdig.

Epilatoren er med ledning

Det er en epilator med ledning, hvorfor den skal være sluttet til en kontakt, når du bruger den. Hovedet på den er vaskbart, hvorfor det også er nemt at holde den ved lige og holde den ren. Ikke nok med det, så får du også en børste med i prisen, der blot er med til at gøre det endnu nemmere for dig at holde den helt ren.

Detaljer:

 • Pincetter: 40 sæt
 • Hastigheder: 2
 • Vaskbar: Ja
 • Opladbar: Nej
 • Ledningsfri: Nej
 • Tilbehør: Børste

Sådan fungerer en epilator

Hvis du ikke har gjort brug af en epilator før, så vil du med garanti gerne vide, hvordan den fungerer, så du har en idé om det, inden du gør brug af den. En epilator kan bedst beskrives som en maskine, der er udstyret med en række små pincetter, der sidder på et hjul. Det er disse små pincetter, der trækker dine hår ud.

Når du har tændt for maskinen, så begynder hjulet at rotere og dine hårstrå vil først blive løftet op, hvorefter de bliver trukket ud med de små pincetter, der sidder på hjulet. Du kan dog også finde flere modeller, der er udstyret med et indbygget skæreblad, der sørger for at tage de helt fine hårstrå, som pincetten ikke kan få.

Én af de modeller, der kan bryste sig af dette, er Braun Silk-épil 7. Det er en god model, der også kan bryste sig af at have vundet en lang række tests, som du kan læse om længere nede. At den er udstyret med et sådant skæreblad, har også haft stor indflydelse på, at den er blevet kåret som bedst i test hos flere steder.

Hvordan føles det at gøre brug af en epilator?

Det skal gøres klart fra start, at det ikke er helt uden smerte at skulle gøre brug af en epilator til at fjerne hår. Derfor er det også noget, der kræver en smule tilvænning. Hvis det ikke er noget, du har prøvet før, så kan det bedst beskrives som en irriterende prikken, som dog er noget, du vil væne dig til, når du bruger maskinen.

Der er mange, der siger, at det føles meget som om, du bliver prikket på huden med en nyspidset blyant i et højt tempo. Med tiden vil dine hår dog blive mindre, og det vil derfor også gøre mindre ondt at bruge den. Derfor er det vigtigt, at det er gjort klart, at det ikke er noget, der er helt uden smerte at bruge en epilator.

Hvis du skal prøve at gøre brug af en epilator for første gang, så er det en god idé, at du gør brug af den på et mindre følsomt område, inden du vælger at give dig i kast med at bruge den på hele kroppen. På denne måde kan du nemlig nå at vænne dig lidt til at bruge den, og se hvordan din krop reagerer på brugen af den.

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge en epilator?

Hvis du er vant til at fjerne hår med en helt almindelig skraber, så kan det godt være lidt af et chok for dig, når du skal prøve at bruge en epilator for første gang. Den fungerer nemlig på en helt anden måde end en skraber, da den hiver hårene op i stedet for at skære dem af, og det giver – som sagt – også lidt mere smerte.

Som der også er givet udtryk for herover, så er det noget, der bedst kan beskrives som en form for prikken i din hud. Men da hovedet på epilatoren hele tiden roterer ved en hurtig hastighed, så vil du ikke mærke at hvert hår bliver trukket ud af huden, som det f.eks. gør sig gældende, hvis du trækker dem ud ét efter ét.

På trods af, at det er samme princip, så kan det derfor ikke helt sammenlignes med at gøre brug af en alm. pincet. Selvom det godt kan være en kende ubehageligt, når du skal bruge en epilator for første gang, så vil det dog ændre sig med tiden, og efter blot et par ganges brug, vil du have vænnet dig til at bruge den.

Når du først er begyndt at bruge en epilator til at fjerne dine hår, så er det faktisk ikke nødvendigt for dig, at du fjerne dine hår mere end blot én til to gange pr. måned. Hvis det er noget, du gerne vil i gang med, så er det en god idé at du forbereder dig lidt, inden du blot kaster dig ud i det. Det kan du gøre på følgende måde:

Start med at bruge den på de mindre følsomme områder

Det kan godt komme som et chok, når du skal gøre brug af en epilator for første gang, som der også er givet udtryk for herover. Hvis du gerne vil bruge den under dine arme eller på din bikinilinje, så vil det være en rigtig god idé at du først vænner din hud til følelsen, da det ellers kan være for smertefuldt at håndtere.

Det kan du bedst gøre ved at starte med at epilere nogle af de mindre følsomme områder. Det kan f.eks. være dine ben og dine lår. Her bør du derfor starte med at gøre brug af din epilator, inden du vælger at bevæge dig videre til de områder, hvor din hud er en del tyndere og derfor også vil være langt mere følsom.

Hvis du ved at du har en meget følsom hud, så kan det være en god idé, at du først prøver din nye epilator af på et lille område. Det skal du gøre med henblik på at se, hvordan din hud reagerer på brugen af den. Det er nemlig ikke alle, der har en hud, der egner sig til en epilator, og så er det selvfølgelig bedre at du lader være.

Brug altid din epilator under en varm bruser

Der er op til flere gode grunde til at du bør gøre brug af din epilator under en varm bruser. Det er dog i høj grad noget, der handler om, at det vil få dine porer til at åbne sig. Som følge af dette, så er det også langt nemmere for din maskine at få fat i dine hår. Det vil både være mindre smertefuldt og give et bedre resultat.

Det er nemlig med til at gøre din epilering både nemmere og hurtigere. Dertil kan det rindende vand også være med til at give en lindrende effekt, når dine hår bliver trukket ud af maskinen. Det er i høj grad noget, du vil sætte pris på de første par gange, du benytter dig af maskinen, da du lige skal vænne dig til følelsen.

Ikke nok med det, så er det også mere hygiejnisk at epilere under rindende vand. Du kan dertil også nemt vaske din epilator efter brug, hvis du står i badet, så den er ren og klar til brug næste gang. Det kræver dog at du køber en model, der er vandtæt, men nu til dags er langt de fleste epilatorer heldigvis 100% vandtætte.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil købe en epilator, så kan det derfor også kun anbefales, at du sørger for at vælge én af de mange modeller, der er 100% vandtætte.

Sådan finder du den bedste epilator

Hvis du skal købe en ny epilator, så er det ikke nemt at vælge den rette. Det er specielt noget, der er aktuelt, hvis du står over for at skulle købe din første epilator, da du derfor ikke er klar over, hvad du reelt set skal være på jagt efter. Der er dog en række kriterier, der er særligt vigtige at holde fokus på, når du skal vælge.

Der er nogle kriterier, der er vigtigere end andre, når du skal købe en epilator, hvorfor det også er en god idé, at du sørger for at holde fokus på disse. Ved at gøre dette, så er det også markant nemmere for dig at finde frem til den bedst mulige epilator for dit vedkommende. Det er noget, du kan blive klogere på herunder.

Pincetteknologi

Der er forskel på de enkelte modellers pincetteknologi. Derfor er det også noget, du skal have fokus på, når du skal købe en epilator. Det er nemlig ikke alle teknologier, der kan bryste sig af at være lige gode og lige effektive. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du er sikret en effektiv maskine.

Her er det vigtigt, at du har fokus på at vælge en teknologi, der er i stand til at fjerne selv de helt små hår, så du kan få en helt glat hud, da det er dét, der er hele idéen med at bruge en epilator i stedet for en skraber. Det er f.eks. noget Braun har bevist, at de er rigtig gode til med deres populære MicroGrip-pincetteknologi.

Det er dog ikke kun Braun, der har formået at skabe en god teknologi, der gør deres maskiner effektive, om end de dog er nogle af de mest velkendte på markedet for epilatorer, hvilket også understreges ved, at der er op til flere af deres modeller, der kan bryste sig af, at være kåret som bedst i test i op til flere store test.

Batteri

Det er også en rigtig god idé, at du sørger for at vælge en model, der er udstyret med et godt batteri. Der er ikke noget ved at have en epilator, som du skal lade op hver gang, du skal bruge den. Derfor er det også et vigtigt aspekt at have fokus på, når du skal købe en epilator – og det er heldigvis nemt at holde øje med.

Her skal det dog gøres klart, at du ikke blot skal have fokus på levetiden på batteriet. Det er nemlig ikke det eneste, der har relevans i denne sammenhæng. Der er også en lang række andre ting, der skal være med i dit fokus. Det er f.eks. vigtigt at der er tale om en god batteritype, som ikke mister effekt i løbet af kort tid.

F.eks. kan et Lithium-Ion-batteri typisk bryste sig af at have en lang levetid. Det er ikke noget, der taber effekt over tid. Dertil er det også et batteri, der sagtens kan holde til at blive klatlade lidt her og der. Derfor er det naturligvis også oplagt, at du vælger at gå på jagt efter én af de modeller, der kommer med et sådant batteri.

Vandtæthed

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er der flere fordele ved at bruge en epilator, når du er i bad. Det er med til at give dig et bedre resultat og det har dertil også en lindrende effekt på din hud. Derfor er det også en rigtig god idé, at du – som udgangspunkt – altid forsøger at epilere, når du står under din bruser.

For at det kan lade sig gøre, så er du dog nødt til at købe en epilator, der er vandtæt. På trods af, at det burde være sådan, så er det faktisk ikke alle modeller, der kan bryste sig af at være vandtætte. Derfor er det noget, du er nødt til at være opmærksom på, når du skal købe en epilator – uanset om det er din epilator eller ej.

Det skal dog også gøres klart, at selvom en given epilator skilter med at den er vandtæt, så er det ikke noget, der kan give dig en garanti for, at den kan klare at være med en tur i bad. Du er derfor også nødt til at holde øje med graden af vandtæthed, da det også er noget, der er forskel på blandt de mange forskellige epilatorer.

Størrelse

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er forskel på, hvor vigtig størrelsen er for folk. Hvis du kun skal bruge den i eget hjem og sjældent har den med, når du fx er ude at rejse, så er det ikke nær så vigtigt, at der er tale om en kompakt model. Hvis du rejser en del og gerne vil have den med, så er det dog en helt anden sag.

I langt de fleste tilfælde vil folk dog foretrække at deres epilator ikke er alt for stor. Hvis den er det, så kan den nemlig hurtigt komme til at virke en kende for klodset at arbejde med. Derfor er det også en god idé at du er opmærksom på størrelsen, så du er sikret, at der er tale om en epilator, der har en god størrelse.

Det skal selvfølgelig nævnes, at du kan finde epilatorer i en lang række forskellige størrelser. Derfor kan du også finde frem til en model, der har en størrelse, der er lige for dig, uden du er nødt til at gå på kompromis med nogle af de andre krav, du stiller. Der findes tilmed epilatorer, der er udviklet specifikt til rejsebrug.

Tilbehør

Hvis du ikke har brugt en epilator før, så kan det være svært at se, hvad du skal med tilbehør. Når du først er begyndt at bruge den, så finder du dog hurtigt ud af, at der er flere typer tilbehør, der er med til at gøre den nemmere at bruge eller som giver dig mulighed for at bruge din epilator til flere formål eller flere områder.

Det kan f.eks. være meget ubehageligt at gøre brug af en epilator til at fjerne ansigtshår. Derfor er der op til flere epilatorer, der bliver leveret med en speciel hætte til maskinen, som er lavet med fokus på, at den skal bruges i ansigtet. En sådan hætte er med til at nedsætte smerteniveauet, når du fjernet hår i dit ansigt.

Der findes dog også mange andre former for tilbehør, der kan være relevant at have med. Det kan være alt lige fra en massagehætte til en stander, der kan bruges til at lade din epilator op. Der er ikke nogen specifikke krav i denne sammenhæng, da det hovedsageligt er folks egne præferencer, der skal afgøre deres valg her.

Pris

Det er ikke til at komme udenom, at pris også er et vigtigt kriterie for langt de fleste, der skal købe en epilator. Det skal dog gøres klart, at du kan finde epilatorer i stort set alle prisklasser. Derfor kan du også sagtens finde en model, der passer til det budget, du har sat dig, men det er dog ikke alle modeller, der er pengene værd.

I langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig, at du vælger kvalitet over pris. Derfor er det også bedre, at du betaler en kende mere for en model, der byder på en god kvalitet, og som er i stand til at levere et godt resultat, når den bliver brugt. Et sådant køb vil du nemlig også blive meget gladere for på længere sigt.

Testkilder

Herunder har vi samlet de kilder, vi har benyttet os af i forbindelse med vores research. Vi linker direkte til de enkelte kilder, hvis du ønsker at læse deres artikler, vurderinger af de enkelte modeller, eller deres gode råd. Det er derfor også med afsæt i følgende kilder, at vi har fundet frem til de ovenstående produkter.

Aftonbladet

I samarbejde med WiseGuide, har Aftonbladet lavet en grundig test af epilatorer. Mere specifikt, så har de taget et nærmere kig på seks forskellige modeller, der adskiller sig på baggrund af flere punkter. Derfor er der også tale om epilatorer, der befinder sig i forskellige prisklasser. Ingen af dem er dog helt ubetalelige.

Alle modeller er blevet testet på samme vis, for at give et retmæssigt resultat. De er derfor alle blevet testet på tør hud, mens det allokerede testpanel har sammenlignet både hvor effektivt og hvor skånsomt, de er i stand til at fjerne uønsket behåring. Dertil er det også blevet vurderet, hvor nemme de er at gøre brug af.

Hele testen er blevet udført med fokus på særligt udvalgte kriterier. Det er følgende parametre, der er blevet vægtet højest af testpanelet, i forbindelse med vurdering af de enkelte modeller:

 • Betjening
 • Kapacitet/resultat
 • Kvalitet

Aftonbladet har kåret Braun Silk-épil 9 Wet & Dry som vinder af deres test. Den er derfor blevet tildelt deres “Bedst i test”-mærke. Det er netop denne model, der er blevet udvalgt, fordi den er både effektiv og skånsom. Samtidig er det en maskine, der kan bryste sig af at klare sig godt på alle parametre, der er nævnt herover.

De gør dog læseren opmærksom på at Braun Silk-épil 9 Wet & Dry ikke er helt så fintfølende som Panasonic ES-ED90-P, der ender med at indtage 2. pladsen i testen. Fælles for begge maskiner er at de er skånsomme og effektiv. Hvis du gerne selv vil læse artiklen, så kræver det et betalt medlemskab. Testen kan findes her.

GP.se (Göteborgs-Posten)

GP.se (Göteborgs-Posten) har også udgivet en test. På lige fod med Aftonbladet, så er den også blevet lavet i samarbejde med den svenske testorganisation WiseGuide. I denne test er der dog blevet kigget nærmere på lidt mere end seks modeller, da testen omfatter otte epilatorer, med henblik på at finde den bedst mulige.

Hver enkelt af de otte epilatorer er blevet testet på samme vis. De er alle blevet testet på fugtige ben sammen med barberskum til kvinder. Det er selvfølgelig blevet gjort i et forsøg på at opnå det bedste resultat. Derfor er det også kun vandtætte epilatorer, der er blevet testet i denne test Göteborgs-Posten og WiseGuide.

Den endelig vurdering og bedømmelse at givet ud fra hvor effektivt og skånsomt, de enkelte modeller er i stand til at fjerne håret. Dertil er de dog også alle sammen blevet vurderet for deres byggekvalitet, funktioner, design og pris. Det understreger naturligvis, at der er tale om en meget gennemarbejdet og grundig test.

På lige fod med testen hos Aftonbladet, så er det også her en epilator fra Braun, der løber med sejren. Denne gang er det dog deres Silk-épil 7, der har formået at få rene topbedømmelse på stort set alle parametre. Den klarer sig så godt i testen, fordi den både kan bryste sig af at være effektiv og skånsom, når den er i brug.

Det eneste minus, der er blevet fremhævet, er dens relativt høje pris, men i samme ombæring bliver det dog også gjort klart, at det bliver vejet op af en god holdbarhed og flot resultat. Philips SatinPerfect HP6579 klarer sig dog også godt, da den også har fået topscorer-status, da den også klarer sig godt på samtlige parametre.

Her siger de dog, at det eneste minus ved maskinen er at hastighedsreguleringen er en kende besværlig at finde ud af. Dertil medfølger der også en manual, der er lidt for mangelfuld. Du kan læse hele testen gratis hos GP.se, hvor du også kan læse en grundig bedømmelse af hver af de otte epilatorer, de har testet.

Haus & Garten

Haus & Garten er et stort, anerkendt magasin fra Tyskland, hvor de skriver om alt lige fra hus og have til fritid. Hos det tyske magasin har de også lavet en epilator test, hvor der indgår hele otte modeller. De er alle blevet testet samme vis, hvilket er gjort med henblik på at finde den bedste, og derfor kårer de også en testvinder.

I modsætning til mange andre tests, så har der ikke blot været fokus på at finde frem til den mest effektive model. Der har i lige så høj grad været fokus på at vælge den mest skånsomme. Det har dog ikke været muligt at finde en epilator, der var helt smertefri, men der er dog særligt to modeller, der har klaret sig godt alligevel.

Det er Panasonic ES-ED90, der er endt med at blive kåret som bedst i test. Det er der flere grunde til, men det skyldes blandt andet det dobbelte epilatorhooved, der giver en meget grundig epilering, men dog uden at den bliver ubehagelig at bruge. Philips SatinSoft HP6522 vurderes desuden også som værende et godt køb.

Årsagen til at netop denne epilator bliver vurderet som værende et godt køb er at den også klarer sig rigtig godt i deres test, mens den ligeledes ikke koster alverden. Hvis du gerne vil læse testen fra Haus & Garten, så er du nødt til at købe dig adgang til testen mod en engangspris på 1,99 EUR. Det kan du gøre lige her.

VLT.se (Vestmanlands Läns Tidning)

Vestmanlands Läns Tidning, der er en stor svensk avis, har også lavet en test af en række epilatorer. Her er der faktisk igen tale om en test, der er blevet lavet i samarbejde med organisationen WiseGuide, der udgiver et bredt spektrum af forskellige tests i samarbejde med forskellige svenske medier – herunder også VLT.se.

I denne test har de taget et nærmere kig på hele seks forskellige epilatorer. Hver af disse er blevet testet med blandt andet et fokus på at undersøge hvor nemme, de er at bruge. Dertil er det også blevet undersøgt hvor effektive og skånsomme, de enkelte modelle er, når de er i brug og du bruger dem til at fjerne dine hår med.

Det skal selvfølgelig understreges at testen af alle de enheder, der er inddraget i denne test, er foretaget på tør hud. Ifølge Vestmanlands Läns Tidning og WiseGuide er der særligt tre kriterier, der har været fokus på. Det er de følgende kriterier, der er blevet lagt mest vægt på i forbindelse med test at de seks epilatorer:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Betjening

Det er igen en model fra Braun, der kan bryste sig af at løbe afsted med sejre i denne test, da det er Braun Silk-épil 9 961, der klarede sig bedst i deres test, og er derfor også blevet kåret som bedst i test. Det er dog ikke den eneste model, der klarer sig godt, men det gør sig f.eks. også gældende for Panasonic ES-ED90-P.

Panasonic ES-ED90-P er nemlig også med helt i toppen af deres bedømmelse. Derfor har begge epilatorer naturligvis også fået en rigtig god samlet bedømmelse. Hvis det ønskes, så har du mulighed for at læse hele testen hos VLT.se – den er gratis tilgængelig, men er selv udgivet på svensk. Du kan finde den på dette link.

Bäst-i-Test

Bäst-i-Test er én af de største kilder til test af et væld af produkter. Derfor er det også en kilde, vi har gjort brug af til denne artikel, da de også har lavet en epilator test. I denne test har de taget et kig på hele seks forskellige epilatorer, der alle er blevet testet med henblik på at finde frem til den absolut bedste epilator.

Det er en test, der er blevet udført af eksperter, der har undersøgt og vurderet hver enkelt epilator under brug. Der er alle blevet testet med et henblik på at finde frem til den bedste, og dertil også at finde ud af hvor godt de fungerer. Derfor kan du også finde frem til en god epilator ved at læse testen her hos Bäst-i-Test.

Man skulle næsten tro, at det er utroligt, men igen er det en model fra Braun, der ender med at løbe afsted med sejren som værende den bedste epilator. Mere specifikt, så er det Braun Silk-épil 7, der ender med at vinde testen. Hvis du gerne vil læse en nærmere beskrivelse af alle de testede modeller, så find testen her.

Den er kåret som vinder af denne test, da den bliver leveret med en masse brugbart tilbehør og dertil også er i stand til at klare din epilering med et rigtig flot resultat. Det er et resultat, der kommer tættest på følelsen af en professionel voksbehandling. Derfor er det bestemt også en epilator, du roligt kan vælge at investere i.

Hvis du gerne vil holde din investering på et mere sobert niveau, så kan du i stedet vælge at tage et kig på Brauns Siilk-épil 3, der også kan bryste sig af at være et godt køb. Den har dog ikke lige så mange finesser som Silk-épil 7, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at den kan klare sin opgave til fuld tilfredshed.

Produkterne i artiklen er ikke testet af Forbruger-guide.dk, men vi har derimod set på andre tests på internettet og derved samlet produkter.

DAB Radio Test

Previous article

Løvsuger Test

Next article

Comments