Sundhed og fitness

Proteinpulver Test

0

Det er ikke nemt at vælge det rette proteinpulver. Der er mange faktorer, der skal overvejes. Desuden er det ikke alt proteinpulver, der er lige godt. Hvis du skal købe nyt proteinpulver, så er det derfor et køb, der skal foretages med stor omhu. Det forøger dine chancer for at finde et proteinpulver, der er ideelt for dig.

Hvis du ikke, hvor du skal starte, så er du kommet til et godt sted. Herunder bliver du præsenteret for nogle af de bedste proteinpulvere på markedet. Derfor er der sandsynligvis også ét eller flere af dem, der appellerer til dig. Det vigtigste er nemlig, at det er et pulver, der harmonerer med formålet med dit indtag af det.

Bodylab Whey 100

Forhandler Pris Information
149 DKK Se produkt
169 DKK Se produkt

Hvis du vælger Bodylab Whey 100, så vælger du også et proteinpulver, der er produceret i Danmark. Det er udvundet af komælk. Det er sket via moderne og skånsomme filtreringsprocesser, for at sikre, at det bliver det bedste resultat. Derfor er det selvfølgelig også et pulver, der kan øge og vedligeholde din muskelmasse.

Det er bestående af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat samt valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Valleprotein er især kendt for sin alsidige aminosyreprofil. Det er med til at give produktet et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Én af disse er selvfølgelig brugen i et proteinpulver som dette.

Har en meget høj biologisk værdi

I forhold til mange andre typer af proteinkilder, så har Bodylab Whey 100 en meget høj biologisk værdi. Dertil har den et indhold på hele 22,9 % forgrenede aminosyrer (BCAA). Det er selvfølgelig med til at gøre det til en optimal kilde til ekstra protein. Det er instantiseret og kan opløses i vand, mælk eller juice, eller i en shaker.

Det er et produkt, der smager godt, og som ikke er tilsat nogen former for sukker. Dertil har det også kun få gram naturligt mælkesukker. Bodylab har desuden ikke tilføjet hverken aspartame eller AZO-farvestoffer til deres Whey 100. Produktionen af dette proteinpulver foregår desuden i Hadsund i det nordlige Jylland.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 1680 kJ / 400 kcal
 • Fedt: 7,5 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 2,5 gram
 • Kulhydrater: 4 gram
 • – Heraf sukkerarter: 4 gram
 • Kostfibre: 0 gram
 • Protein: 78 gram
 • Salt: 0,38 gram

Nutramino Whey Strawberry Dream

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt
349 DKK Se produkt

Her får du et proteinpulver fra Nutramino med smagen af jordbær. Uanset om du har et ønske om at blive større, stærkere, hurtigere eller slankere, så er du nødt til at opbygge muskler. Det gør du selvfølgelig ved at træne, men også ved at give dine muskler godt med protein, hvilket du kan tilføre med Nutramino Whey.

Når du træner, så presser du dine muskler. Derfor er de tvunget til at vokse sig større og stærkere. Det er dog ikke nok. Du er også nødt til at indtage godt med protein. Du opnår det klart bedste resultat ved at gøre dette inden for 30 min. fra endt træning. Derfor er det en god idé at gøre det lige så snart, du kommer hjem.

Har et indhold af 100% valleprotein

Nutramino Whey har et indhold af 100 % valleprotein. Det er en del af en nøje udvalgt kombination af både et ultrafiltreret isolat og koncentrat. Denne kombination og et minimalt indhold af sukker og fedt, er med til at give det bedste fundament til at opbygge ren muskelmasse. Derfor er det også et rigtig godt proteinpulver.

Ikke nok med det, så er det også et pulver, der er rig både de tre vigtigste BCAA’er. Det er hhv. L-leucin, L-isoleucin samt L-valin. Desuden bliver det også hurtigt absorberet i kroppen, hvilket medvirker til at du får de resultater, du gerne vil opnå. Det er et perfekt pulver til dig, der ønsker at skære ned på kulhydraterne.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 398 kcal / 667 kJ
 • Fedt: 7,5 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 3,5 gram
 • Kulhydrater: 11 gram
 • – Heraf sukkerarter: 8,5 gram
 • Kostfibre: 0,4 gram
 • Protein: 71 gram
 • Salt: 0,21 gram

Bodyman Casein

Forhandler Pris Information
129 DKK Se produkt

Bodyman Casein er et ideelt valg for dig, der gerne vil have et tilskud af protein, der har en længerevarende optagelse end, hvad du kan få ved andre typer af proteinkilder. Kasein består af en mere kompleks struktur af aminosyrer. Det er med til at give en jævn optagelse over flere timer i modsætning til whey-/valleprotein.

Da der er tale om en relativt langsom optagelse, så kan kasein også bruges som et tilskud inden sengetid. Det kan lade sig gøre, da det er med til at hæmme muskelnedbrydning under søvnbetinget faste. Det er nemlig et proteinpulver, der har en anti-katabolsk effekt. Dertil er Bodyman Casein et meget velsmagende kasein.

Kan bruges som tilskud under vægttab

Du kan dog også bruge det som et tilskud under vægttab, da der er tale om en langsom optagelse, som faktisk også vil resultere i en længerevarende følelse af mæthed. Dette kasein fra Bodyman kommer med en lækker smag af chokolade. Endvidere har pulveret også en konsistens, der giver en mere fyldig og cremet shake.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får fat i et kasein, der har en god smag, så er dette et oplagt valg. Det er de også godt klar over hos Bodyman. Derfor har de også valgt at give smagsgaranti på dette produkt. Det betyder, at kan du finde en tilsvarende variant, der smager bedre end deres, så refunderes det fulde beløb.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 350 kcal / 1460 kJ
 • Kulhydrat: 6 gram
 • – Heraf sukkerarter: 6 gram
 • Fedt: 3 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 3 gram
 • Kostfibre: 1 gram
 • Protein: 74 gram
 • Salt: 0,4 gram

Optimum Nutrition Gold Standard Whey

Forhandler Pris Information
249 DKK Se produkt

Her er der tale om et helt fantastisk proteinpulver, hvor der ikke skal være nogen tvivl om, at det har en rigtig høj kvalitet. Optimum Nutrition har været på markedet i rigtig mange år efterhånden. Derfor har de også den nødvendige erfaring, der er påkrævet, for at kunne skabe et proteinprodukt, der er stort set perfekt.

Det er en meget krævende proces, der ligger bag at skulle skabe dette proteinpulver. Alle ingredienser, der bliver brugt, bliver ekstra filtreret. Det gøres selvfølgelig med henblik på at udvide Whey Protein Koncentrat (WPC), som i sidste ende bliver til Whey Protein Isolates (WPI), som er det reneste valleprotein, der findes.

24 gram protein pr. portion

Det er en helt unik proces, men det er dog ikke uden grund, at Optimum Nutrition har valgt at bruge den til at skabe deres Gold Standard Whey. Det er nemlig som følge af denne proces, at det er muligt at optage hele 24 gram rent protein pr. portion. Det er en markant højere mængde af rent protein, end andre proteinkilder.

Ikke nok med det, så har Optimum Nutrition også fundet plads til hele 5,5 gram BCAA i hver eneste portion af deres Gold Standard Whey. Derfor skal der ikke herske tvivl om, at det er fuldt ud berettiget, at de kalder det for en guldstandard. Der er nemlig ikke mange proteinkilder, der kan konkurrere med det.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 1597 kJ / 382 kcal
 • Kulhydrat: 6,5 gram
 • – Heraf sukkerarter: 5 gram
 • Fedt: 4,6 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 2,1 gram
 • Kostfibre: 1,9 gram
 • Protein: 77 gram
 • Salt: 0,25 gram

Bulk Powders Pure Whey Protein

Forhandler Pris Information
99 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er en kilde til protein, der giver dig enestående værdi. Der er tale om et valleproteinpulver, der købes direkte fra et europæisk mejeri, som kun bruger mælk fra græsfodrede køer. Derfor har Pure Whey Protein også et indhold af hele 82 % valleprotein, hvilket er et rigtig godt indhold.

Da det har et højt indhold af protein, men også et lav indhold af både fedt og kulhydrater, så er det et ideelt valg for alle. Hvis du har et ønske om at supplere din allerede sunde livsstil, så er dette pulver en god måde at gøre det på. Proteinen er desuden også med til at give dig en øget følelse af mæthed, efter det er indtaget.

Byder på en fremragende aminosyreprofil

I og med, at der er tale om et produkt, der byder på en rigtig god aminosyreprofil. Det inkluderer bl.a. et højt niveau af forgrenede kædeaminosyre, hvilket er med til at gøre dette proteinpulver ideelt til alle. Hvis du har et ønske om at tilføje protein i din diæt, som en del af en sund livsstil, så er Pure Whey Protein et godt bud.

Endvidere er det også en kilde til protein, du kan gøre brug af, hvis du har et ønske om at opbygge muskel. Protein er nemlig med til at bidrage til en større vækst i muskelmassen. Samtidig er Pure Whey Protein også en kilde til protein, der kan bryste sig af et lavt indhold af både kulhydrater, fedt, laktose og kolesterol.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 1708 kJ / 402 kcal
 • Kulhydrat: 5 gram
 • – Heraf sukkerarter: 5 gram
 • Fedt: 6,67 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 2,5 gram
 • Protein: 80 gram

Bulk Powders Aftermath All In One

Forhandler Pris Information
459 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have et All In One-tilskud, så er Aftermath fra Bulk Powders et rigtig godt bud. Bulk Powders er selv meget stolte af deres produkt, og de mener tilmed, at det er det bedste All In One-tilskud i hele verden. Derfor er de også nogle af de eneste i hele verden, der giver en tilfredshedsgaranti på deres proteintilskud.

Udgangspunktet for Aftermath er brugen af et europæisk valleproteinisolat af høj kvalitet. Det bliver brugt som den primære proteinkilde, hvilket giver dig hele 40 gram protein pr. portion. Det er dog ikke det eneste, det har et indhold af. Det suppleres nemlig også med høje koncentrationer af andre vigtige næringsstoffer.

Indeholder mange vigtige næringsstoffer

Som angivet herover, så er der tale om et proteinpulver, der har et stort indhold af vigtige næringsstoffer. I Aftermath finder du bl.a. et indhold af Creapure® kreatinmonohydrat (5 g pr. portion), glutaminpeptider (5 g pr. portion), leucin (3 g pr. portion) og HMB (1,5 g pr. portion). Det giver dig lige netop et All In One-tilskud.

Ikke nok med det, så er kulhydratkilden i Aftermath en kilde, der stammer fra Vitargo®. Det er ikke en hvilken som helst form for kilde til kulhydrat. Faktisk bliver det betragtet som værende det bedste sportskulhydrat i verden. Derfor er du også sikret, at den kan hjælpe med en hurtig glykogengenopretning efter en træning.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 1590 kJ / 380 kcal
 • Kulhydrat: 31 gram
 • – Heraf sukkerarter: 1 gram
 • Fedt: 3 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 2 gram
 • Protein: 57,2 gram
 • Salt: 0,45 gram

Puori PW1 Organic Whey Protein

Forhandler Pris Information
339 DKK Se produkt
349 DKK Se produkt

Hvis du vælger at købe Puori PW1 Organic Whey Protein, så køber du også et proteinpulver, der er lavet af de bedste naturlige ingredienser. Dertil er det også et produkt, der er minimalt behandlet, har en god smag samt en ren etiket, der byder på kun 4-5 ingredienser. Derfor er det selvfølgelig også et 100 % organisk pulver.

Produktets vallen stammer fra økologiske og græsfødte kvæg, der går på marker i Europa. Dertil har det også en aroma, der selvfølgelig stammer fra økologisk kakao. Sødmen kommer dog fra økologisk kokosnød, mens smagen kun er afbalanceret med naturlig aroma. Der er gjort meget for at holde dette produkt helt naturligt.

Kan bruges i løbet af dagen eller lige efter træning

Når du indtager Puori PW1 Organic Whey Protein, kan det enten gøres lige efter din træning eller i løbet af dagen. Det kan det selvfølgelig i form af et proteintilskud, som du kan indtage, for at sikre, at du når dit indtag af protein. Såfremt det ønskes, så kan Puori PW1 dog også bruges som en både bekvem og fyldende snack.

Et protein er komplet, når det har et indhold af alle aminosyrer. Valle er derfor et komplet protein, som byder på alle aminosyrer. Det inkluderer blandt andet et godt niveau af muskel-syntese-startende aminosyre leucin. Det er vigtigt for initiering af muskelproteinsyntese. For hver portion PW1 får du 20 g protein og 1,8 g leucin.

Næringsindhold pr. 100 gram:

 • Energi: 1589 kJ / 378 kcal
 • Fedt: 4,8 gram
 • – Heraf mættede fedtsyrer: 3,5 gram
 • Kulhydrater: 16 gram
 • – Heraf sukkerarter: 15 gram
 • Kostfibre: 3,2 gram
 • Protein: 65 gram
 • Salt: 2,3 gram

Hvad er et proteinpulver?

Der findes mange kilder til protein, men én af de mest populære kilder til protein, er proteinpulver. Det er et kosttilskud, der i høj grad består af proteiner, der stammer fra en lang række forskellige kilder. Det er blevet omdannet til et pulver, der gør det nemt at indtage. Det er dét, der har gjort proteinpulver særligt populært.

Det kan udvides mange steder fra, hvilket bl.a. kan være fra æg, mælk, ris, hamp, ærter eller soja. Der er dog især én type protein, der er populær i denne sammenhæng. Valleprotein, der udvides fra mælk, er nemlig én af de mest brugte kilder til protein. Mælken renses fra kulhydrater, fedt og endda også for noget af proteinen.

Det er dog kun den del af proteinen, der er langsomt optageligt, der bliver fjernet. Efter rensningen er blevet gennemført, har valleprotein et indhold af ca. 80 % protein, der er hurtigt optageligt. Hvis du ønsker at få en langsommere optagelse af proteinen, så skal man i stedet vælge et kasein, som fx kan være Bodyman Casein.

Mange er dog af den opfattelse, at de kan få en effekt i sig selv, hvis de gør brug af et proteinpulver. Det er dog ikke helt tilfældet. Hvis du vil have det maksimale ud af det, så skal du også træne ved siden af. Protein er ikke andet end et kosttilskud, som gør det nemmere for dig at nå dit proteinbehov ved siden af træningen.

Hvad skal kroppen bruge protein til?

Protein er ét af de tre vigtigste makronæringsstoffer sammen med fedt og kulhydrater. Kulhydrater bliver i høj grad brugt som kroppens brændstof, mens protein bedre kan betragtes som kropens byggesten. En stor del af de proteiner, vi indtager i form af vores kost, vil blive brugt til at genopbygge alle muskler i kroppen.

Hvis du ofte styrketræner, så er det vigtigt, at du sørger for at indtage tilstrækkeligt med protein. Hvis du ikke indtager protein nok, så har din krop ikke en god nok mulighed for at genopbygge musklerne efter træning. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at proteinpulver er en vigtig del af at opbygge større muskler.

Dit indtag af protein er meget vigtigt, hvis du skal have det maksimale ud af din træning. Hvis du ikke har et stort nok indtag af protein i løbet af dagen, så vil du opleve, at du ikke får større muskler af din træning. Det er der flere grunde til, men det handler dog især om, at du hurtigt rammer en grænse for muskelopbygningen.

Hvor meget protein behøver kroppen?

Der kan ikke gives et konkret og fast svar på, hvad det daglige proteinbehov lyder på. Der er flere variabler, der har relevans i denne sammenhæng. Det afhænger primært af, hvor meget du træner og hvor meget du vejer. Derfor er det selvfølgelig også noget, der skal tages højde for i forbindelse med dit indtag af protein.

En tommelfingerregel, der bruges af mange er, at mænd der tager sin styrketræning seriøst, skal indtage ca. 1,7 gram protein pr. kg. kropsvægt. Hvis en mand fx vejer 80 kg., så skal han derfor indtage cirka 136 gram protein i løbet af dagen. Det er en nødvendighed, hvis denne mand vil have det maksimale ud af sin træning.

Det er dog ikke kun mænd, der styrketræner. Der er også mange kvinder, der styrketræner. De skal faktisk have det samme indtag af protein som en mand. Derfor skal en kvinde også have 1,7 g protein pr. kg., hun vejer. Hvis hun vejer 60 kg. og styrketræner relativt ofte, skal hun derfor indtage 102 g protein om dagen.

Er der nogle bivirkninger ved brug af proteinpulver?

Der er mange, der er bange for at bruge proteinpulver, fordi de er bange for at der er bivirkninger ved at gøre brug af det. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at der ikke er nogle bivirkninger, der er farlige eller som man skal være bange for. Derfor er der ikke nogen risiko ved at indtage proteinpulver, for at få mere protein.

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er noget, der betyder, at det ikke er helt uden bivirkninger. Der er nemlig en række bivirkninger, som man kan opleve, hvis man gør brug af proteinpulver. Det vil du dog kun opleve ved et overdrevet brug af proteinpulver. De ting, man kan opleve, kan fx være de følgende:

 • Der er få personer, der oplever at deres hud bliver mindre ren, hvis de har et for stort indtag. Det er dog noget, der vil forsvinde igen, hvis man stopper med at indtage proteinpulver.
 • Dertil er der også brugere af proteinpulver, der har oplevet, at de får dårlig mave, hvis de har et alt for stort indtag af proteinpulver.
 • Hvis du er enten laktoseintolerant eller har mælkeallergi, så er det naturligvis også noget, du er nødt til at være opmærksom på ved indtag af proteinpulver.

Du kan dog sagtens indtage proteinpulver som et tilskud. Det kan du gøre efter træning eller i enhver anden situation. Det er dog vigtigst, at du får dækket dit daglige proteinbehov gennem reel kost. Gør du ikke det, så giver det ikke meget mening at indtage et proteintilskud. Derfor skal dette også prioriteres først.

Er proteinpulver bedre end andre former for protein?

Det kan der gives et ganske kort svar på: Nej, proteinpulver er ikke bedre end andre kilder til protein. Det er dog lige så godt som så mange andre kilder til protein. Det gør sig gældende, uanset om du vælger at indtage protein via æg, kylling, fisk, oksekød eller mælkeprodukter, der også alle har et højt indhold af protein.

Proteinpulver har nemlig et godt indhold af de essentielle aminosyrer, som du også finder i kød. Der er derfor, det er vigtigt, at du sørger for at variere din kost, så du både får protein og alle andre næringsstoffer fra flere forskellige kilder. Derfor skal det også gøres klart, at det ikke er muligt for dig at erstatte en varieret kost.

Derfor er det også svært at give et konkret bud på, hvad der er den bedste kilde til protein. Det er noget, der i høj grad afhænger af den enkelte persons behov. Hvis du har et ønske om at tabe dig, så er det en god idé at indtage kyllingebryst, da det ikke indeholder fedt. Derfor er det også det, der skal tages højde for.

Er der nogle fordele ved proteinpulver?

På trods af ovenstående, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at der også er fordele ved proteinpulver. Dem kan du blive klogere på herunder:

 • Hvis der er tale om proteinpulver fra mælk, så vil det have en komplet aminosyreprofil. Præcis som det også er gældende for både kød og æg. Proteinpulver har et godt indhold af alle de ni essentielle aminosyrer, som skal bruges til proteinsyntese (muskelopbygning).
 • Det bliver en del lettere for dig at styre dine madplaner og følge en kostplan, hvis du indtager protein i form af et proteinpulver. Det skyldes, at det har et lavt indhold af kulhydrater og fedt.
 • Det er også lidt mere overskueligt at lave en proteinshake, end at skulle lave en madpakke. Omvendt er det også muligt at variere din proteinrige mad, hvis den er blevet lidt for ensformig.
 • Hvis du får en del af dit proteinindtag fra et pulver, så skal du også bruge mindre tid på at lave mad, forberede og gøre rent. Du kan dog ikke blot erstatte maden.
 • Proteinpulver er faktisk også billigere end kød. Du kan købe fedtfattigt svine-, okse- og kyllingekød til cirka 0,4 – 0,7 kr. pr. gram protein. Hvis du køber proteinpulver, skal du betale cirka 0,2 kr. pr. gram protein.

Hvilken type af proteinpulver skal man vælge?

Der findes flere forskellige typer af proteinpulver. Derfor skal man overveje nøje, hvilket type proteinpulver, man ønsker at indtage. Der er både fordele og ulemper ved samtlige typer af proteinpulver, hvorfor der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Det kan du læse mere om herunder.

Valleprotein

Dette er den mest populære form for protein. Det er derfor også det protein, der findes i de fleste former for proteinpulver, du kan finde på det danske marked. Det er den slags protein, der bliver udvundet fra komælk. Det er ikke uden grund, at det er den mest brugte type af protein. Det er der faktisk op til flere grunde til.

Det handler nemlig om, at det er den billigste type af protein. Det er dog ikke kun det, for på trods af det, så er det faktisk også den type af protein, der har den mest komplette aminosyreprofil. Der er også mange, der er af den opfattelse, at det er valleprotein, der smager bedst, hvilket gør det til den bedste type af protein.

Endvidere er der tale om en type af protein, der hurtigt bliver optaget i kroppen. Faktisk optages det i kroppen i løbet af blot en times tid. Det er det, der gør det oplagt at indtage lige efter endt træning.

Kaseinprotein

Kasein er også et proteinpulver, der udvindes fra komælk, men i modsætning til valleprotein, så er din krop ikke helt så hurtig til at optage det. Faktisk er det noget, der tager omtrent otte timer, før det er optaget i din krop. Det skyldes, at det er en type af protein, der danner små klumper, når det er i kontakt med mavesyren.

Som følge af dette, så vil selve proteinerne også langsommere blive frigivet. Det foretrækkes af nogen, mens andre ikke ser det som en fordel. Det betyder dog, at det er noget, der både kan indtages om morgenen og om aftenen. Det er ikke tilfældet med valleprotein, såfremt du ønsker at have mest muligt ud af dit indtag.

Kaseinprotein er dog særligt nyttigt, hvis du ønsker at forsyne kroppen med proteiner, mens du sover. Derfor anbefales det også, at du indtager denne type af protein kort inden sengetid. På denne måde vil du nemlig få mest muligt ud af dit proteinpulver.

Proteinpulver fra æg, ris, ærter og soja

Fælles for den type af protein, der bliver udvundet fra disse kilder, er følgende:

 • De er ofte en del dyrere end eksempelvis valleprotein, som ikke er specielt dyrt at købe
 • De er særligt populære blandt både vegetarer, veganere (dog ikke æg), eller folk der er ramt af enten laktoseintolerans eller mælkeallergi
 • De bliver desuden også optaget en smule langsommere end valleprotein, men dog bliver det optaget hurtigere end hhv. kaseinprotein og hamp-protein
 • Hvis du gerne vil bruge det til madlavning, så er disse typer af proteinpulver ideelle. De kan bruges i hver deres sammenhænge, hvorfor det blot handler om at være kreativ

Der findes også mange smagsvarianter

Når du skal købe proteinpulver, så er der mange ting, du skal tage med i dine overvejelser. Som du kan se, så skal du både finde den type af protein, der er bedst for dig, men du skal også finde en smag, du kan lide. Det bør dog ikke være noget problem, da der findes et meget stort udvalg af smagsvarianter blandt udvalget.

Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at du også kan finde frem til en smag, der er lige noget for dig. Det kan dog være svært, men der er ikke andet for, end at smage på lidt af hvert, indtil du til sidst har fundet en smag, der er lige dig. Det er der dog rig mulighed for at gøre, uanset hvilken type af protein, du helst vil have.

Det kan være en god idé at købe en smagspakke, der indeholder en række af forskellige smage. Du vil derved ikke være nødt til at købe en stor bøtte med protein, for at smage hver af de mange smage. Det kan derfor spare dig for en del penge, når du er på jagt efter lige netop den smag, du bedst kan lide til dit protein.

Varmepude – Bedst i test

Previous article

Proteinbar Test

Next article

Comments