Sundhed og fitness

Løbebånd Test

1

Løbebåndet er én af de mest populære trænings- og motionsmaskiner – både i fitnesscentrene, men også når danskerne køber maskiner til egne hjem. Hvis du selv har gjort dig overvejelser om at investere i et løbebånd til hjemmebrug, så står du overfor en svær beslutning. Der er mange producenter og modeller på markedet, hvorfor du skal være selektiv.

Har du ingen erfaring med eller dybere sigt i løbebånd, så er det blot endnu sværere at vælge det rette løbebånd. Der er heldigvis hjælp at hente her på siden. På baggrund af grundig research bestående af troværdige tests og vurderinger fra eksperter, har vi udarbejdet denne løbebånd test, der indeholder en oversigt over de bedste løbebånd.

Sole F85

Sole F85

Forhandler Pris Information
16.900 DKK Se produkt

Vil du gerne have det bedste løbebånd til hjemmebrug? I så fald skal du kigge nærmere på Sole F85. Det er bl.a. kåret som topmodel til hjemmebrug og som Bedste køb af Treadmilldoctor.com. Det er dertil kåret som testvinder i Nordens største test af løbebånd. Der skal derfor ikke herske tvivl om, at Sole F85 er et rigtig godt køb.

Det er et robust løbebånd, der kan holde til op mod fire timers dagligt brugt. Derfor er det også en model, der kan bruges af en mindre virksomhed eller forening. Det er dertil meget stabilt, da det er baseret på den specielle rammekonstruktion kaldt Double Horseshoe, som er udviklet af Sole Fitness selv. Det står derfor helt fast.

Udstyret med god støddæmpning i løbefladen

Sole F85 har en god støddæmpning i løbefladen. Det skyldes, det er udstyret med et dæmpningssystem, der kaldes Cushion Flex. Der er flere tests og undersøgelser, der viser, at dette system resulterer i en reduktion på hele 40% mod at løbe på asfalt. Det er særligt værd at bemærke, hvis du skal genoptræne eller ønske at skåne din led.

Foruden en kraftig støddæmpning er der også god plads på løbefladen. Du skal derfor ikke frygte for, du træder forkert, når det går vildt for sig. Og det kan det hurtigt komme til, da den kraftige motor kan præstere en tophastighed på 20 km/t og en stigning på op til 15 procent. Det er nok til at presse selv den mest garvede løber.

Overskueligt display forrest

Forrest på maskinen er der placeret et overskueligt display. Ved hjælp af denne skærm kan du bl.a. justere stigning og hastighed. Det er dog også her, du kan følge med i relevant data om din træning. Det inkluderer bl.a. data om hastighed, stigningsprocent, tid, distance og kalorieforbrug. Du kan også måle og følge din puls på dit F85 fra Sole.

Der medfølger endda et trådløst pulsbælte, der kan bruges til pulsmåling. Dermed er du ikke tvunget til brugen af puls i håndtagene. Der medfølger også en drikkedunk, ligesom en tube silikone til vedligeholdelse også er inkluderet i prisen. Folder du løbefladen op, står maskinen på fire hjul, hvorfor du nemt kan flytte den frem og tilbage.

Specifikationer:

 • Vægt: 127 kg.
 • Mål: L: 207 cm. x B: 93 cm. x H: 144 cm.
 • Mål (sammenfoldet): L: 113 cm. x B: 93 cm. x H: 181 cm.
 • Løbefalde: 152,4 cm. x 55,8 cm.
 • Effekt: 4 HK
 • stigning: 15%
 • Træningsprogrammer: 10 stk.
 • hastighed: 20 km/t
 • personvægt: 180 kg.

Masterfit TP900

Masterfit TP900

Forhandler Pris Information
14.900 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil være sikker på, du ikke går på kompromis med dit valg af løbebånd, så er det vigtigt, du er klar over, at du er nødt til at betale for et løbebånd af høj kvalitet. Et godt eksempel på en sådan model er Masterfit TP900, der – uden tvivl – er én af de absolut bedste modeller fra Masterfit og på hele markedet.

Det er et løbebånd, der er udstyret med en kraftig AC-motor. Det er med til at sikre, at det er en motor, der ikke blot tåler flere, men også længere træningspas. Derfor er det også et løbebånd, der egner sig godt til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten eller dig, der ved, du kommer til at bruge det rigtig meget.

Er udstyret med en 2,5 HK AC-motor

Med Masterfit TP900 får du lov til at løbe på et både lækkert og kraftigt bånd. Det er nemlig en maskine, der er blevet udstyret med en kraftfuld 2,5 HK AC-motor. Det er med til at sikre, at det kan levere modstand nok til at udfordre enhver løber. Derfor passer det også til alt lige fra nybegynderen til den mere garvede løber.

Du kan tilmed opnå en hastighed, der lyder på intet mindre end 22 km/t. Det er også derfor, du kan være sikker på, det er et løbebånd, der kan udfordre langt de fleste løbere. Samtidig er det også værd at pointere, at Masterfit har udstyret maskinen med et bånd i en god størrelse, så der er masser af plads at løbe frit på.

Egner sig til flere brugere

Det er ikke alle løbebånd, der egner sig til flere brugere. Er I flere i husstanden, der kommer til at bruge det løbebånd, du kigger efter, så er det vigtigt at være opmærksom på. Heldigvis er Masterfit TP900 et løbebånd, der snildt kan bruge af flere brugere, da det er robust og godt kan holde til det ekstra slid, det udsættes for.

Det er dertil også et løbebånd, der er perfekt til dig, der gerne vil løbe flere gange om ugen. Det er nemlig også noget, det sagtens kan holde til. Hvis ikke, du mener, det er nok at kunne justere på tempoet, så er det også muligt for dig at sætte stigning på. På dén måde kan du være helt sikker på, at du kan udfordre dig selv.

Kommer med 22 forudindstillede programmer

Langt de fleste er klar over, at det nemt kan vise sig at blive en kende ensformigt at løbe. Det er derfor, det er en god idé, at du vælger at købe et løbebånd, der kan bryste sig af at være udstyret med en lang række forudindstillede programmer. Det er heldigvis noget, de har tænkt på hos Masterfit ift. deres TP900.

Med Masterfit TP900 får du nemlig mulighed for at vælge mellem intet mindre end 22 programmer. Det er med til at sikre, at du kan holde dig selv motiveret til at træne. Dertil er det også udstyret med et sæt taster, hvor du hurtigt kan justere på både tempo og stigning, så det også er noget, du kan gøre under hastigt løb.

Flot LED-skærm giver dig overblik over din træning

Én af de klare fordele ved at løbe på et løbebånd er, at du nemt kan følge med i din træning. Masterfit TP900 er nemlig udstyret med en god LED-skærm, der kan bruges til at vise data om din træning. Det er bl.a. noget, der inkluderer de følgende data: tid, hastighed, distance, kalorieforbrug og puls, der vises under din træning.

Dertil er der på konsollen også monteret et sæt højttalere. Det giver dig mulighed for at tilslutte enten en mobil eller tablet. På denne måde kan du lytte til musik eller podcasts, mens du løber på dit løbebånd. Det er også værd at notere sig, at der er tale om et løbebånd med hjul, så du har nemt ved at flytte det rundt.

Specifikationer:

 • hastighed: 22 km/t
 • Effekt: 2,5 HK
 • hastighed: 0,8 km/t
 • Vægt: 150 kg.
 • Træningsprogrammer: 22 stk.
 • Løbeflade: B: 56 cm. x L: 157 cm.
 • personvægt: 180 kg.

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750

Forhandler Pris Information
17.900 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at NordicTrack Commercial 1750 er ét af de bedste løbebånd på det danske marked. Hvis du gerne vil have noget af det bedste, du overhovedet kan komme i nærheden, så bør der ikke herske tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Commercial 1750 fra NordicTrack – da det er netop dét.

Der er op til flere aspekter, der er med til at gøre dette til et løbebånd, der er ét af de bedste på markedet. Det er konstrueret med et stort motorrum, hvilket er gjort med henblik på at siker et mindre antal vibrationer. Det er dertil også blevet udstyret med dobbelt køleventilator, som sikre at der bliver afledt mindre varme.

Udstyret med en stor 3,6 HK DC-motor

Hvis du skal have et godt løbebånd, der kan udfordre dig og give dig en hård træning, så er det vigtigt, du vælger et løbebånd, der er udstyret med en kraftig motor. Dette løbebånd fra NordicTrack er udstyret med en effektiv 3,6 HK DC-motor, der kan garantere dig, at du får et bånd, der hele tiden kører stabilt og jævnt.

Ikke nok med det, så er der også tale om et løbebånd, der har en stor løbeflade, der har en bredde på 55 cm. og en længde på 152 cm. Det er også udstyret med et to-sidet bælte, der er specifikt konstrueret med fokus på at mindske lyd og friktion. Du får derfor også en lydsvag træning og dertil også et mere holdbart løbebånd.

Giver dig en ekstra god støddæmpning

Ét af de aspekter, der særligt er værd at fremhæve ved dette løbebånd er, at det kan bryste sig af en rigtig god støddæmpning. Det gør det ikke blot mere komfortabelt for dig at træne, men det er dertil også med til at skåne både knæ og ryg, når du løber, hvilket naturligvis også er én af fordelen ved at løbe på et løbebånd.

Det er også værd at notere sig, at det er muligt for dig at ændre på stigningen, så du både kan løbe op ad bakke og ned ad bakke. Du kan opnå en stigning, der lyder på intet mindre end 15%, men du kan dertil også løbe ved en hældning på 3%. Det er langt fra alle bånd, der kan bryste sig af at have en hældning under løb.

Konsollen er udstyret med en touchskærm

På den store konsol på løbebåndet kan du finde en syv tommer stor touchskærm. Det er dog ikke en hvilken som helst form for touchskærm, da du på denne skærm kan finde intet mindre end 400 gratis videoer, der er udviklet af personlige trænere. Disse kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af hver af dine træninger.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du bliver underholdt af god musik under din træning, så kan du blot tilslutte en mobil eller en iPod til de højttalere, der er integreret i løbebåndet. Dertil er der også en holder til din tablet på konsollen, hvor du kan stille en tablet, så du f.eks. kan se film eller en tv-serie, mens du løber.

Medfølger et trådløst pulsbælte fra iFit

Hvis du vælger at købe et NordicTrack Commercial 1750, så får du også et trådløst pulsbælte fra iFit med i købet. Det er selvfølgelig med til at sikre, at du altid kan følge din præcise puls på den store touchskærm. Det er muligt for dig at bruge iFit på løbebåndet, men det er dog noget, der kræver, at du tilkøber et abonnement.

Det kan dog være en fordel at gøre dette, da det er noget, der giver dig mulighed for at tilgå en ny træning hver dag, du kan følge din fremgang, lave dine egne ruter i Google Maps rundt i hele verden, og dertil får du også et bredt spektrum af øvrige muligheder for at skræddersy din træning, så den passer til netop dig.

Specifikationer:

 • Vægt: 130 kg.
 • brugervægt: 135 kg.
 • stigning: 15%
 • hældning: -3%
 • hastighed: 22 km/t
 • Løbeflade: B. 55 cm. x L: 152 cm.
 • Mål: L: 196 cm. x B: 97 cm. x H: 175 cm.
 • Effekt: 3,6 HK

ProForm Power 995i

ProForm Power 995i

Forhandler Pris Information
9.900 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange gode grunde til at købe Power 995i fra ProForm som dit kommende løbebånd. Én ting er, at der tale om et løbebånd, der kan bryste sig af at være fra én af de bedste producenter af løbebånd. Derfor kan du også være sikker på, at det er et løbebånd, der er et rigtig godt køb.

Én af de primære grunde til, at der er tale om et rigtig godt løbebånd er, at det kan give en god træning til enhver løber. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du er nybegynder, der gerne vil i gang med at løbe eller du derimod er en garvet løbet, der har trænet i mange år og derfor allerede er i rigtig god form.

Følg med i relevant data om din træning

Når du løber på et løbebånd, så er det en klar fordel, at du til hver en tid kan følge med i relevant data om din træning. Det er ikke lige så nemt, når du løber i det fri, men på et løbebånd er det intet problem – slet ikke hvis du vælger et ProForm Power 995i, hvor du kan følge med i alt relevant data om dit træningspas.

På konsollen kan du finde et stort display, der er baggrundsbelyst, så du altid har nemt ved at se den data, der har din interesse. Det er på denne skærm, at du altid kan se de vigtigste data, som du ønsker at følge med i, når du træner. Det er også med til at gøre det nemt for dig at følge med i din træning og din udvikling.

Et tempo og stigning, der kan udfordre de fleste

Det er nemt for dig at ændre på både tempo og stigning på dit løbebånd. Dertil har du også et stort spænd af valgmuligheder i denne sammenhæng – både i forhold til tempo og stigning. På dette løbebånd kan du opnå en maksimal hastighed, der lyder på intet mindre end 22 km/t, hvilket kan udfordre langt de fleste.

Ikke nok med det, så er det også muligt for dig at få en maksimal stigning på hele 12%. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at du med disse muligheder har mere end rig mulighed for både at blive udfordret og samtidig også vil have nemmere ved at holde motivationen oppe til både din træning og din udvikling.

Computer med indbygget Bluetooth

Du har også mulighed for at tilkoble din mobil eller anden enhed via Bluetooth. Det er dog også muligt for dig at tilkoble et trådløst pulsbælte via Bluetooth, så du dermed har mulighed for at måle din puls, når du træner. Det giver dig ligeledes også markant bedre forudsætninger for at intervaltræne på dit løbebånd.

Derudover er det selvfølgelig også værd at pointere, at du har mulighed for at tilkoble enten en MP3-afspiller, en smartphone eller derimod en helt tredje form for enhed. Det betyder, at du kan få lov til at lytte til din yndlingsmusik gennem de integrerede højtalere, så du dermed ikke er nødt til at have et headset i ørene.

Udstyret med ProShox-afdæmpningssystem

Et løbebånd er i sig selv en mere skånsom løsning end at løbe på f.eks. asfalt eller grus. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg, så er netop dette løbebånd et rigtig godt valg. Det er nemlig udstyret med ProShox, der er et specialudviklet afdæmpningssystem udviklet af ProForm selv.

Det er et afdæmpningssystem, der er udviklet til at give dig en god affjedring og derfor er det også et system, der vil lægge mindre pres på dine led. Sammen med den kraftfulde motor på 3 HK, er du sikret, at det er et løbebånd, der egner sig rigtig godt til alt lige fra gåture til intens intervaltræning på flere forskellige niveauer.

Kommer med indbygget iFit-modul

ProForm Power 995i er blevet udstyret med et indbygget iFit-modul. Det giver dig rig mulighed for at løbe på ruter rundt i hele verden, hvilket er gjort muligt ved hjælp af Google Maps. Du har dog også mulighed for at træne med afsæt i ét af de mange træningsprogrammer, der er udviklet specifikt af personlige trænere.

Blandt disse programmer er der mulighed for at finde noget, der appellerer til alt lige fra nybegynderen til maratonløberen. Dertil kan iFit Live tilmed også bryste sig af at være ét af markedets mest interaktive former for træningssystemer på hele markedet. Vær dog opmærksom på, at det kræver et månedligt abonnement.

Specifikationer:

 • Effekt: 3,0 HK
 • effekt: 6,0 HK
 • personvægt: 136 kg.
 • stigning: 12%
 • Løbeflade: B: 51 cm. x L: 152 cm.
 • Vægt. 92 kg.
 • hastighed: 22 km/t
 • Mål: L: 198 cm. x B: 92 cm. x H: 145 cm.

Sole F63 Bluetooth

Sole F63 Bluetooth

Forhandler Pris Information
12.900 DKK Se produkt

Her er der tale om en ny version af Sole F63. Det nye ved netop denne version er, at det nu kan bryste sig af at være kompatibel med Bluetooth. Det er også noget, der betyder, at det nu er muligt at bruge deres Sole F63 sammen med deres egen applikation. Det er ikke noget, der tidligere har været muligt med denne model.

Det er en applikation, der giver dig mulighed for både at overføre og gemme din træningsdata. Det er blot med til at gøre dette til et endnu mere interessant løbebånd end det tidligere har været. Sole er stolt over den kvalitet, de leverer i dette løbebånd, og de har også vundet flere priser for op til flere af deres modeller.

Kåret som testvinder i Skandinaviens største test

Det er blandt andet noget, der sættes en tyk streg under af Sole F63, der nemlig kan bryste sig af at være kåret som testvinder i den største test af løbebånd i hele Skandinavien. Hos Bäst-i-test.se har de nemlig kåret Sole F63 (både med og uden kompatibilitet for Bluetooth) som værende det bedste løbebånd i testen.

Det er ikke ét af de dyreste løbebånd på markedet, men befinder sig dog godt i midten. Det er udstyret med en stærk 3 HK Duty-motor, der kan levere en god modstand til stort set alle løbere. Det er naturligvis også noget, der er med til at sikre, at der er tale om et løbebånd, der kan bruges af både nybegyndere og erfarne.

Udstyret med Soles Flex-dæmpningssystem

Ét af de aspekter, der altid har været fremhævet af eksperter, når der tages et kig på Sole og herunder også F63 er, at det er udstyret med et dæmpningssystem, der hedder Flex, som er udviklet af Sole selv. Det er et system, der er i stand til at mindske belastningen på dine led i forhold til løb på bl.a. asfalt eller grusvej.

Det er dog ikke det eneste, dette dæmpningssystem kan bryst sig af. Det er nemlig et system, der også er i stand til at mindske den støj, der leveres af løbebåndet, når det er i brug. Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at det er et dæmpningssystem, der gør det langt mere komfortabelt at løbe på dette Sole-løbebånd.

Stort display midt på konsollen

Sole har dertil også valgt at udstyre deres F63 med et stort display midt på konsollen. Det er noget, der giver dig op til flere fordele. Det er blandt andet med til at gøre det let for dig at navigere, men det er dog ikke det eneste, du kan bruge skærmen til. Til hver en tid viser den nemlig relevante data om hele dit træningspas.

Det er en skærm, der tydeligt viser information som hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls. På selve konsollen kan du finde en række hurtigknapper, du nemt kan bruge til at justere både hastighed og stigning. Det gør sig gældende, uanset om du er stationær eller du allerede er i fuld gang med at løbe.

Samtidig skal det også understreges, at Sole F63 er udstyret med en række forskellige træningsprogrammer. Faktisk er der mulighed for at vælge mellem hele seks træningsprogrammer, hvilket er noget, der inkluderer både et fedtforbrændingsprogram såvel som et cardioprogram – derfor er der også noget, der passer til dig.

Sole F63 har indbyggede højtalere

Der er mange, der godt kan lide at lytte til musik, podcasts eller lydbøger, mens de løber. Det er dog ikke alle, der synes, det er rart at have et headset i eller over ørene, når de løber. Er det også noget, du kan genkende? I så fald bliver du glad for at høre, at Sole har valgt at udstyre deres F63 Bluetooth med indbyggede højttalere.

Ydermere, så bør det også nævnes, at det både er muligt for dig at folde det sammen. Ikke nok med det, så er det også udstyret med transporthjul. Hvad det betyder er, at du vil have nemt ved at finde plads til det og du oven i købet også vil have nemt ved at flytte rundt på det, hvis det er noget, du har et behov for.

Specifkationer:

 • Mål: L: 210 cm. x B: 89 cm. x H: 144 cm.
 • Mål (sammenfoldet): L: 120 cm. x B: 89 cm. x H: 185 cm.
 • Vægt: 115 kg.
 • Løbeflade: B: 51 cm. x L: 152 cm.
 • Træningsprogrammer: 6 stk.
 • hastighed: 18 km/t
 • stigning: 15% Max. personvægt: 147 kg.
 • Effekt: 3 HK DC

Odin T8

Odin T8

Forhandler Pris Information
8.999 DKK Se produkt

Dette løbebånd anses som værende ét af de bedste modeller på markedet i dette prisleje. Det er designet specifikt til dig, der gerne vil have et solidt løbebånd med mange funktioner, men uden at skulle ofre hele din opsparing. Du får eksempelvis mulighed for at tilkoble en tablet (iOS eller Android), som kan placeres på en holder på fronten af maskinen.

Løbebåndet kan bryste sig af en stærk motor, der yder op til 5 HK. Det betyder, du kan løbe helt op til 20 km/t. Det er mere end nok for de fleste. Du kan dertil indstille det i hele 15 niveauer for stigning, som nemt kan hæves og sænkes elektronisk på computeren. Der er også forprogrammerede knapper, hvor du nemt kan vælge hhv. niveau 6, 8 og 10.

12 indbyggede træningsprogrammer

Der er indbygget 12 programmer i løbebåndet. Derfor har du rig mulighed for at skabe variation i din træning ved at skifte mellem disse programmer. Du kan endda også kombinere programmerne med de føromtalte de 15 forskellige stigningsniveauer, hvis dette ønskes. Du har desuden også mulighed for at udføre en body fat-test på løbebåndet.

På den brugervenlige computer kan du følge med i relevant data om dit træningspas. Her er de vigtigste faktorer typisk: kalorier, stigning, tid, distance, hastighed og puls – og det hele kan du naturligvis få indblik i på Odin T8. Noget relativt unikt er dog, at alt denne data vises på fire mindre LED-skærme fordelt over konsollen i stedet for blot én.

Stødabsorbering i særklasse

Du er garanteret, at du får en stødabsorbering, der er i en klasse for sig, hvis du vælger T8 fra Odin. Selve båndet er udstyret med et helt nyt Multi Shock Absorption-system. Det gør ikke blot din løbetur mere behagelig, men skåner også både led og knæ. Det betyder også, at Odin T8 er et oplagt valg, hvis løbebåndet skal bruges til genoptræning.

Du kan endda tilslutte din tablet (enten en iPad eller Android-baseret tablet), hvorfra du nemt kan overtage styringen af dit løbebånd. Har du valgt at tilslutte en tablet, kan du desuden bruge denne til visning af statistik, vælge mellem brugerprofiler og meget andet. Derfor er dette særligt et ideelt valg for dig, der ejer en tablet til dette formål.

Stor løbeflade, der giver god løbefrihed

Den store løbeflade sikrer, at du har frihed til at løbe som du ønsker. Den måler 51 cm. i bredden og 140 cm. i længden. Derfor er der rigtig god plads til at udfolde sig på. Det stopper dog ikke her, for der er også integreret et sæt højttalere i løbebåndet, hvilket betyder, at du kan afspille musik via AUX-stikket. Der er også USB til opladning af en mobil enhed.

Vedligeholdelse af dit løbebånd er vigtigt. Derfor medfølger der en flaske smøremiddel. Det anbefales, at du smører maskinen hver tredje måned, såfremt løbebåndet bruges mellem tre og fem timer ugen. Bruges det hyppigere end dette, bør du smøre løbebåndet hver anden måned. Det forøger både levetiden og dets generelle holdbarhed markant.

Specifikationer:

 • Effekt: 3 HK
 • Træningsprogrammer: 12 stk.
 • Hastighed: Op til 20 km/t
 • Mål: L: 180 cm. x B: 86 cm. x H: 139 cm.
 • Mål (sammenfoldet): L: 110 cm. x B: 86 cm. x H: 156 cm.
 • Vægt: 89 kg.
 • Foldbar: Ja

Peak Fitness Smart+

Peak Fitness Smart+

Forhandler Pris Information
5.999 DKK Se produkt

Dette løbebånd er for dig, der gerne vil have kvalitet, design og pris til at gå op i en højere enhed. Det lyder som en umulig cocktail, men Peak Fitness beviser her, at det er muligt. Det har oven i købet en relativt kompakt størrelse, så det er nemt at finde plads til i hjemmet. På trods af dette, er der dog ikke gået på kompromis med kvaliteten af båndet.

Tværtimod, så vil du opleve, at der er tale om et robust og stabilt løbebånd. For at gøre det nemt, har Peak Fitness skruet det sammen således, at det kan leveres samlet, så det kan pakkes ud på få minutter og herefter tages i brug. Du har endda mulighed for at montere et ekstra håndtag, hvis dette ønskes. Det er blot fire skruer, der skal skrues i.

Kan foldes sammen til kompakt størrelse

Én af de særlige fordele ved at investere i et Peak Fitness Smart+ er, at du kan folde det sammen, så det kan stå i en helt lodret position. Det gør løbebåndet uhyre fleksibelt i forhold til opbevaring og spare plads i hjemmet, når det ikke er i brug. Det er faktisk så kompakt, at du blot kan klappe det sammen og opbevare det under din seng, når det ikke bruges.

Det er dog ikke kun den gode størrelse og at det er nemt for dig at klappe det samme, der gør Peak Fitness Smart+ sin pris værd. Der er også mange andre lækre detaljer, der beviser at løbebåndet er hver en krone værd. At løbebåndet kan bryste sig af et stilrent design, der er både enkelt og flot er også tiltalende for mange, da det skal stå i hjemmet.

Computer-display til visning af data

Det er selvfølgelig forventeligt, men dog værd at fremhæve; på displayet kan du se de mest nødvendige data om dit træningspas. Det inkluderer blandt data såsom tid, distance, hastighed, kalorier, hældning og puls. Derfor kan du også følge med i udviklingen gennem dit træningspas, men også følge din udvikling i takt med at du løber mere og mere.

Du kan tilmed også tilkoble din smartphone eller tablet-pc via Bluetooth. Det giver dig mulighed for at benytte dig af en træningsapp såsom FitShow. Denne applikation giver dig mulighed for at løbe en bestemt rute på dit løbebånd og få den registreret i din app. Du kan løbe op til 14 km/t og op med 12% hældning som følge af effekten på op til 2,5 HK.

Specifikationer:

 • Effekt: 1,25 HK
 • Hastighed: Op til 14 km/t
 • Hældning: Op til 12%
 • personvægt: 100 kg.
 • Mål: L: 146 cm. x B: 75 cm. x H: 126 cm.
 • Mål (sammenfoldet): L: 75 cm. x B: 27 cm. x H: 146 cm.
 • Vægt: 57 kg.

Masterfit TP100

Masterfit TP100

Forhandler Pris Information
6.495 DKK Se produkt

Et simpelt løbebånd i sin reneste form. Masterfit TP100 er udviklet specifikt til hjemmebrug. Derfor er det et ideelt valg, hvis du vil nyde en løbetur i komforten af dit eget hjem. Det betyder ikke, du skal gå være villig til at gå kompromis, hvis du vælger dette løbebånd. Det er et kompakt, men dog ideelt løbebånd for såvel nybegyndere som garvede løbere.

Det er dog kun en fordel, at det er kompakt. Det betyder, det ikke optager for meget plads i din bolig. Der findes mange modeller, der er markant større, men det er ikke alle, der kan finde plads til dette. Hvis du gerne vil have et mindre bånd, så du kan løbe en tur et par gange i ugen, så er TP100 et oplagt valg. Det egner sig nemlig godt til dette formål.

Kan opnå en tophastighed på 18 km/t

På trods af, at der er tale om et mindre løbebånd, så kan det fortsat bryste sig af en fornem effekt. Motoren indbygget i Masterfit TP100 kan levere en tophastighed, der lyder på hele 18 km/t. Ikke nok med det, så kan du også vælge mellem intet mindre end 15 stigningsniveauer. Derfor er det bestemt et løbebånd, der kan presse selv den mest garvede løber.

Du har også mere end rig mulighed for at variere din træning på nem og hurtig vis. Som standard leveres den med 12 forudindstillede programmer og tre manuelle. De tre manuelle programmer kan du selv indstille med afsæt i dine egne kriterier og præferencer. Det er igen med til at understrege, at det er et løbebånd, der kan presse de fleste løbere.

Følg de vigtigste data på konsollen

På den moderne konsol forrest på løbebåndet, kan du følge med i de vigtigste data vedr. dit træningspas. Du kan derfor følge med i alt lige fra distance og kalorier til puls og stigning. Pulsmålingen foregår via pulsmålere, der er integreret i håndtagene. Du kan desuden bruge disse pulsmålere til det integrere pulsprogram, som er installeret i computeren.

Såfremt det ønskes, så har du mulighed for at tilkoble en smartphone eller tablet-pc via et kabel. Det betyder, du kan lytte til musik via det indbyggede lydsystem mens du træner. Selve løbefladen på Masterfit TP100 lyder på 50 cm. i bredden og 140 cm. i længden, hvilket er en ganske fremragende størrelse på et kompakt løbebånd som dette.

Specifikationer:

 • Effekt: 2,5 HK
 • Mål: L: 183 cm. x B: 87 cm. x H: 142 cm.
 • Træningsprogrammer: 15 stk.
 • stigning: 15%
 • hastighed: 18 km/t
 • Vægt: 84 kg.
 • Løbeflade: B: 50 cm. x L: 140 cm.
 • vægtkapacitet: 125 kg.

Finnlo Endurance III

Finnlo Endurance III

Forhandler Pris Information
12.999 DKK Se produkt

Professionelt løbebånd til hjemmebrug udstyret med stærk 2 HK-motor. Det er udstyret med en god løbeflade, der giver god bevægelsesfrihed, på trods af selve løbebåndets relativt kompakte størrelse. Foruden dette leveres Endurance III med justerbare støtteben, så du kan placere det stabilt på ethvert underlag – hvor skævt det end er.

Det er et løbebånd, der har en rigtig god størrelse, der gør, at de fleste kan finde plads til netop denne maskine i deres bolig. Den måler nemlig 196 cm. x 88 cm. x 141 cm. Hvis du synes, det er for stort til at have stående fremme hele tiden, så kan den foldes sammen, så den i stedet måler kun 115 cm. x 88 cm. x 168 cm.

Kan udfordre langt de fleste løbere

Du skal ikke være bange for, at der er tale om tale om et løbebånd, der ikke kan udfordre dig. Tværtimod, så er det faktisk noget, du kan være helt sikker på. Det er nemlig muligt for dig at løbe helt op til 20 km/t på dette løbebånd. Det er en hastighed, der bestemt er høj nok til at kunne udfordre selv den mest garve løber.

Ikke nok med det, så er det oven i købet også muligt for dig at indstille løbefladen til at have en stigning på intet mindre end 12% på Finnlo Endurance III. Det er nemt at justere denne stigning, da det hele er noget, der foregår ved hjælp af knapper på kontrolpanelet – du kan indstille stigningen med intervaller på blot 1%.

Udstyret med en fremragende LCD-skærm

Finnlo har selvfølgelig udstyret deres Endurance III med en skærm af LCD-typen. Det er en skærm, der har til formål at vise dig relevant data om din træning. Derfor er det også på denne skærm, at du kan finde data om blandt andet distance, tid, hastighed, kalorier, stigning samt puls, så du kan holde øje med din træning.

Det er også ved hjælp af denne skærm, at det er muligt for dig at vælge mellem de fem træningsprogrammer, der er installeret i den integrerede computer. Det er træningsprogrammer, der kan hjælpe dig med at skabe en bedre variation i din træning, hvilket naturligvis også er noget, der kan være vigtigt, hvis du løber en del.

Specifikationer:

 • Motor: 2 HK
 • Stigning: Op til 12%
 • Hastighed: Op til 20 km/t
 • Træningsprogrammer: 5 stk.
 • Løbeflade: L: 146 cm. x B: 52 cm.
 • Mål: 196 cm. x 88 cm. x 141 cm.
 • Vægt: 103 kg.
 • Mål (sammenfoldet): 115 cm. x 88 cm. x 168 cm.
 • brugervægt: 160 kg.

Hvorfor bør jeg købe et løbebånd?

Der er mange gode grunde til at købe et løbebånd. Det kan dog være svært at vurdere, om det er en sådan motionsmaskine, du skal vælge, eller du er bedre stillet ved at kigge i retning af andre motionsmaskiner. Det er i sidste ende noget, der handler om dine egne præferencer og det mål, du har for din træning på maskinen.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at et løbebånd er en form for motionsmaskine, der byder på en lang række fordele. Derfor er det også noget, der er værd at overveje for langt de fleste. Er du ikke bevidst om, hvorvidt det er det rette valg for dit vedkommende, så bliver du herunder præsenteret for en række fordele:

Du er ikke afhængig af vejret

Hvis du køber et løbebånd, så er du ikke længere afhængig af, at det skal være godt vejr, inden du kan snøre dine løbesko. Du kan selvfølgelig sagtens løbe, selvom det er dårligt vejr, men hvis du løber i sne eller på et isglat underlag, så kan det være farligt. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, hvis du løber på dit eget løbebånd.

Vil du gerne undgå at løbe i regnvejr? Eller synes du ikke, det er rart at løbe udenfor, når det er koldt? I så fald skal du anskaffe dig et løbebånd. Det giver dig nemlig mulighed for at løbe hele året rundt, uden at skulle tænke på, om det er godt eller skidt vejr. Derfor er det også en afgørende grund for købet hos rigtig mange.

Du kan holde et konstant tempo

Én af de mest markante udfordringer, der er ved at løbe udenfor er, at det ikke er nemt at holde det samme tempo under hele din løbetur. Det er ikke noget, tænker over, men hvis du ofte løber udenfor, så bør du prøve at tænke over det næste gang. Det er nemlig ikke nemt for dig at opretholde et konstant tempo.

Selvom du ikke tænker over det, så vil du helt automatisk variere i dit tempo, hvis du løber i det fri. Det er fordi, der kan være forskel på alt lige fra underlag til stigning. På et løbebånd vælger du en fast stigning og et fast tempo. Det betyder naturligvis, at du kan være helt sikker på, at du altid kan holde et helt fast tempo.

Du kan bedre måle din præstation

Langt de fleste kan godt lide at følge med i deres udvikling og fremgang. Du kan sagtens måle din præstation, når du løber i det fri, men det er dog ikke noget, du har helt så gode forudsætninger for, som hvis du i stedet valgte at løbe på et løbebånd – dertil kræver det også, at du investerer i et løbebånd, hvis du ønsker dette.

På et løbebånd er der et væld af gode muligheder for at måle din præstation indbygget. Du skal derfor ikke ud og investere i en eller anden form for ekstraudstyr. Det er nemlig muligt for dig at låne på blandt andet din fart, distance, puls, kalorier og meget andet – og det er noget, du kan på langt de fleste løbebånd i dag.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er et punkt, som der er mange, der undervurderer. Hvis du har svært ved at hold dig motiveret til at træne, så er data og tracking af din fremgang én rigtig god måde at ændre på dette på. Du kan nemlig sammenligne med tidligere data og dermed følge med i din fremgang.

Rig mulighed for at variere din træning

På trods af, at der er mange, der tror, det forholder sig modsat, så er der faktisk rig mulighed for at skabe noget variation i din træning, hvis du vælger at løbe på et løbebånd. Hvis du er ved at finde det kedeligt at løbe på en flad asfaltvej rundt i villakvarter eller byen, så kan det være, at et løbebånd er løsningen for dig.

Langt de fleste af de løbebånd, du i dag kan finde på det danske marked, kan bryste sig af at være udstyret med et udvalg af træningsprogrammer. Det er disse programmer, du kan bruge, hvis du har et ønske om at skabe en mere varieret løbetræning. Det er faktisk noget, der er efterspurgt af rigtige mange løbere.

Ikke nok med det, så er det også de færreste løbebånd, der ikke tillader dig selv at styre på hastighed og hældning. Det er ikke blot noget, der gør det muligt for dig eksempelvis at lave intervaltræning. Det er også noget, der medfører, at du har de bedste forudsætninger for en varieret træning, hvor du presser dig selv.

Du kommer til at løbe på et affjedrende underlag

Når du løber på asfalt eller andet hårdt underlag, så er det ikke just, der aflast dine muskler eller led. Derfor er det faktisk også noget, der kan vise sig at være usundt på længere sigt. Det er dog ikke noget, du skal være bekymret for, hvis du løber på et løbebånd. Selve båndet på et løbebånd er nemlig et affjedrende underlag.

Det er selvfølgelig noget, der er godt for alle løbere, men det er særligt ideelt, hvis du døjer med skader eller skavanker. Hvis du skal genoptræne, så er det også markant sundere for dig at løbe på et løbebånd end at løbe på asfalt. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er andre maskiner, der er bedre i dette tilfælde.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at hvis du oplever problemer med enten hofter, knæ eller skinneben, så vil du opleve, at det affjedrende og jævne underlag – uden tvivl – vise sig at komme dig rigtig meget til gode. Det mere skånsomme underlag er selvfølgelig også med til at forebygge at du tilegner dig flere skader.

Gode råd til valg af dit løbebånd

Du kan finde rigtig mange løbebånd på det danske marked. Det er dog ikke dem alle, der er lige gode. Det er også derfor, det er vigtigt, du vælger med stor omhu. Én ting er, at det skal være et løbebånd, der set ud fra dets specifikationer skal være godt, men det skal selvfølgelig også passe til de præferencer, du selv har.

Hvis du er på udkig efter et nyt løbebånd, så du kan løbetræne i rammerne af dit eget hjem, så bør der ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, du skal være opmærksom på. Skal du købe dit første løbebånd, og har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte? I så fald får du en række gode råd herunder:

Du bør ikke gå på kompromis med størrelsen

Der er mange, der tænker på, at de helst gerne ser at deres løbebånd ikke optager for meget plads i deres hjem. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er sådan, du skal tænke. Tværtimod, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med størrelsen af løbebåndet – og særligt ikke med selve løbefladens størrelse.

Det er i høj grad blandt folk, der ikke har så meget plads at gøre godt med i deres hjem, der har fokus på at finde et løbebånd, der har en relativt kompakt størrelse. Den fysiske størrelse af maskinen har ikke den store relevans. Du må dog ikke gå på kompromis med størrelsen af løbefladen, da det nedsætter din komfort.

Hvis pladsen på selve fladen er meget trang, så vil du heller ikke have en god nok bevægelsesfrihed til at kunne yde dit maksimale. Det er også derfor, du til hver en tid bør prioritere at vælge et løbebånd, der kan bryste sig af at være udstyret med en stor løbeflade, der byder på mere end nok plads til at løbe på den.

Brug hellere lidt mere, så du er sikret en høj kvalitet

Du kan finde løbebånd i stort set alle prisklasser. Du kan finde nogle, der er meget billige, men du kan også finde nogle, der er meget dyre. Det kan være hverken betale sig at købe nogle af de billigste eller nogle af de dyreste modeller. I stedet skal du sikre dig, at du finder et løbebånd, der kan købes til en fornuftig pris.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du skal betale for kvalitet, når du køber løbebånd. På trods af, at det kan virke tiltalende at vælge ét af de helt billige løbebånd, så kan det ikke betale sig. Du får ganske enkelt ikke noget for pengene, da kvaliteten ikke er god nok til, at det kan holde til synderligt meget.

Det er svært at give en indikation af, hvad du skal forvente at betale for et godt løbebånd. Det er nemlig noget, der i høj grad afhænger af, hvad du forventer af dit løbebånd. Hvis du stiller høje krav til dit kommende løbebånd, så er der heller ikke nogen vej udenom, at det er noget, du er nødt til at betale for.

Overvej at købe et løbebånd, der kan foldes sammen

I stedet for at gå på jagt efter et løbebånd, der ikke er særlig stort, fordi du helst ikke ser, at det fylder for meget i dit hjem, så er det en langt bedre idé, at du vælger at gå på jagt efter et løbebånd, der kan foldes sammen. Det er med til at sikre, at det ikke fylder for meget, når du ikke bruger det til at løbetræne på.

På det danske marked kan du finde frem til et stort udvalg af løbebånd, der kan foldes sammen, så du nemt kan stille det ind i et lokale, hvor det kan stå til opbevaring. Det er en klar fordel for dig, der ikke vil have, at det står fremme eller for dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med, så det kan stå udfoldet hele tiden.

I denne forbindelse bør det også gøres klart, at det er en rigtig god idé, at du vælger en model, der er blevet udstyret med transporthjul. Det er nemlig med til at sikre, at du har nemt ved at flytte rundt på dit løbebånd. Det er ikke alle, der har brug for dette, men hvis du ved, det ikke kommer til at stå stille, så er det en fordel.

Hvad kan jeg træne på et løbebånd?

Der kan være mange grunde til at man bruger tid på et løbebånd. Det er nemlig en træningsmaskine, du kan bruge til at træne mange forskellige ting. Derfor er det også en rigtig god idé, at du finder ud af, hvad du reelt set har af ønsker i forhold til din træning. Det skal du nemlig vide, når du skal vælge dit kommende løbebånd.

Det er dog ikke alle, der er klar over, hvad de reelt set kan bruge deres løbebånd til at træne. Hvis det ikke er noget, du er helt bekendt med, så kan du herunder læse en beskrivelse af de mest gængse formål, du kan bruge et løbebånd til. Det er sandsynligvis også én af dem, der er grunden til at du vil købe et løbebånd.

1. Bedre kondition

Løb kan ikke blot være en sjov måde at motionere på. Det kan også være en yderst effektiv måde for dig at styrke din kondition. Hvis du i længe har gået og drømt om at komme i bedre form, så du f.eks. kan deltage i et halvmaraton eller blot leve en sundere livsstil, så er et løbebånd bestemt en god måde at opnå dette på.

Hvis blot du sørger for kontinuerlig brug af dit løbebånd, så vil du også opleve, at du stille og roligt kan mærke, at din kondition forbedres. Det er noget, du kan mærke, når du begynder at kunne løbe i længere tid, inden du føler dig udfordret. Samtidig vil det også betyde, at du kan mærke, at du kan løbe hurtigere end før.

2. Vægttab

Det kan faktisk lade sig gøre at løbe sig slank. Det er selvfølgelig ikke det eneste, der skal til, for det er ikke nok, at du blot dyrker motion, hvis du gerne vil tabe dig. En mindst lige så stor del af et vægttab er, at du får styr på din kost. Har du ikke styr på din kost, så kan du løbe i uendeligt lang tid, uden at se de store resultater.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er muligt at forbrænde rigtig mange kalorier, når du løber. Det er derfor også muligt at hjælpe dit vægttab rigtig godt på vej, hvis du løber på et løbebånd et par gange om ugen. Som der også er givet udtryk for, så er det vigtigt, at du har lige så meget fokus på at spise sundt.

3. Intervaltræning

På trods af, at det ikke er noget, alle er bevidste om, så kan det sagtens lade sig gøre at lave intervaltræning på et løbebånd. Hvis du er typen, der ikke rigtigt har prøvet kræfter med det før, så kan du vælge ét af de mange løbebånd, der kommer med et intervalprogram, der styrer det hele for dig, så du blot skal løbe.

Hvis du er garvet og har stor erfaring med at løbe, så kan det være en rigtig god måde at skabe lidt en lidt mere varieret form for træning. I langt de fleste tilfælde bliver det nemlig en kende for ensformigt, hvis du blot skal løbe den samme rute eller træning hver dag – det kan intervaltræning hjælpe dig med at undgå.

I denne forbindelse bør det naturligvis også nævnes, at intervaltræning er noget, der kan hjælpe dig med at komme godt fra start med dit vægttab. Det er nemlig en meget intens form for træning, der for alvor kan få din puls op og dermed er det også noget, der kan give dig mulighed for at forøge mængden af kalorier.

Sådan får du størst mulig glæde af dit løbebånd

Hvis du køber et løbebånd, så er det vigtigt, at du sørger for at få størst mulig glæde ud af det. Det er dog ikke så svært. På trods af dette, så får du dog alligevel et par tips herunder, der kan hjælpe dig med at sikre, at du får den størst mulige glæde ud af dit nye løbebånd – uanset om du er nybegynder eller erfaren løber.

1. Løb mere end én gang om ugen

Første skridt mod at få mest mulig glæde ud af dit nye løbebånd er, at bruge det. Det giver sig selv, men med dette menes der ikke, at du blot skal bruge det én gang i ugen. I stedet skal du sørge for at tage det i brug op til flere gange om ugen. Det er dog vigtigt, at du stadig har fokus på din krop og dertil også din form.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er vigtigt, at du sørger for at løbe mere end én gang om ugen. Én ting er, at det vil hjælpe dig til at få brugt dit løbebånd og dermed vil du også blive gladere for det. Du kan dertil også glæde dig over, at det hjælper dig i retning af det mål, du har sat for din træning på dit løbebånd.

Hvis du eksempelvis løber på dit løbebånd mellem to og tre gange om ugen á 20-40 minutter pr. gang, så vil du være rigtig godt på vej mod dit mål – det gør sig gældende, uanset om du løber for at tabe dig, komme i bedre form eller du blot vil holde din kondition ved lige. Det hele kan lade sig gøre at opnå på et løbebånd.

2. Gør brug af dine træningsprogrammer

I dag kan langt de fleste løbebånd på det danske marked bryste sig af at være udstyret med enten ét eller flere træningsprogrammer. Hvis du sørger for at gøre brug af en række af de programmer, du har adgang til, så vil du også blive gladere for dit løbebånd, da du nemlig udnytter samtlige funktioner, det er udstyret med.

Når du skal bruge et træningsprogram, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge ét af de programmer, der kan bryste sig af at være tilpasset til netop dét, du har i sinde at opnå med din træning. Det er dog noget, der er lettere sagt end gjort, da der typisk er rigtig mange forskellige programmer, du kan vælge blandt.

Eneste løsning er, at du prøver en række af de programmer, du kan finde på dit løbebånd. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det kun er en fordel, at du har mange programmer at vælge mellem, da det giver dig rig mulighed for at variere din træning – og det gør det nemmere for dig at opretholde din motivation.

3. Hold dig selv underholdt

Der er mange, der kan genkende, at det ikke altid er sjovt at løbe. Det gør sig gældende, hvad end der er tale om løb på et løbebånd eller derimod i det fri. Derfor er det også en rigtig god idé, at du har fokus på at gøre brug af en form for underholdning, når du løber – og det er noget, du kan gøre på op til flere måder.

Når du løber i det fri, så er du relativt begrænset i denne sammenhæng. Du kan enten vælge at lytte til noget musik, en lydbog eller måske et podcasts. Det er dog ikke noget, du er begrænset til, hvis du i stedet vælger at løbe på et løbebånd. I denne sammenhæng har du nemlig typisk en lang række øvrige muligheder.

Du kan enten vælge at placere dit løbebånd foran et TV eller gøre brug af en tablet-pc, hvis du gerne vil se en film eller et afsnit af en tv-serie, mens du løber. På et løbebånd bliver du nemlig på ét sted og derfor kan du sagtens se enten film eller tv-serie. Det vil også betyde, at du får endnu mere glæde ud af dit løbebånd.

Hvor mange hestekræfter skal et løbebånd have?

Det kan være svært at give et specifikt svar på, hvor mange hestekræfter, dit løbebånd skal have. Det er nemlig noget, der afhænger af flere forskellige ting. Det er blandt andet noget, der afhænger af, hvem du vælger at spørge. Der er dog også en række øvrige faktorer, der spiller ind i denne forbindelse.

Der kan være visse fordele ved at vælge et løbebånd med en stor motor, men det er dog ikke altid, det er noget, du er nødt til. Det er noget, der afhænger af dit behov. Størrelsen på motoren har blandt andet indflydelse på, hvor meget kraft, dit løbebånd er i stand til at levere uden besvær og dertil også uden larm.

Dertil er det også vigtigt, at du er klar over, at størrelsen af dit løbebånds motor kan have en indflydelse på. Den primære årsag til dette er, at en stor og kraftig motor som udgangspunkt vil have en længere levetid end en lille motor. Dog er det også noget, du er nødt til at betale ekstra for, da en større motor også er dyrere.

Hvis du skal købe et nyt løbebånd, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er vigtigt, at du har fokus på dets motor. Hvis det er et løbebånd, der skal bruges af flere personer eller til massiv brug, så er det særligt vigtigt, at du har fokus på at vælge en model med en stor motor. På denne måde er du sikret en stabilitet.

Hvor stor skal løbefladen være?

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er det uhyre vigtigt, at du har fokus på at vælge et løbebånd, der er udstyret med en løbeflade, der har en god størrelse. Det er nemlig med til at sikre, at du kan løbe frit og ikke skal bekymre dig om, at du f.eks. kommer til at træde ved siden af eller løber tør for plads.

Du kan få løbebånd med en løbeflade i mange forskellige størrelser. Det er dog vigtigt, at du ikke vælger en løbeflade, der er for lille, blot fordi du kan spare penge ved at gøre det. Omvendt er der heller ikke behov for en flade, der er lige så stor som den, du kan løbe på, når du besøger et fitnesscenter, da mindre kan gøre det.

Det er dog en god idé, at du sørger for at vælge en flade, der måler min. 50 cm. i bredden og min 150 cm. i længden. Hvis du vælger en større flade, så skal du være opmærksom på, at det også vil få den fysiske størrelse af dit løbebånd til at vokse – og det er ikke alle, der kan finde plads til dette i deres bolig.

Testkilder

Vi har ikke selv testet de løbebånd, du kan finde i denne test. Vi har derimod indsamlet relevant information på nettet. Det inkluderer blandt andet testresultater, ekspertvurderinger og produktanmeldelser. Hvis du gerne vil have et indblik i vores udvalg af testkilder, så finder du herunder et mindre udpluk af dem:

Runner’s World

Runner’s World er et magasin dedikeret til alt, der handler om løb. Det er dog ikke kun noget, der inkluderer løb i det fri. Det er faktisk også noget, der gør sig gældende for løb på løbebånd, hvorfor de naturligvis også har lavet en test af løbebånd. Det har de gjort med henblik på at finde frem til det bedste løbebånd.

I stedet for blot at fremhæve ét løbebånd som værende testens vinder, har de valgt at lave en længere liste, der indeholder de 13 bedste løbebånd på markedet. Det er gjort med henblik på at sikre, at du kan finde et løbebånd, der passer til en hvilken som helst løber – uanset præferencer, løbestil og mål for træningen.

På deres liste kan du finde en lang række forskellige modeller, der ligeledes også kommer fra et stort antal forskellige producenter. Der er dog et lille udpluk af producenter, der er blevet særligt fremhævet; Woodway, NordicTrack, Landice og Precor. Hvis du ønsker at læse hele testen, så kan det gøres ved at klikke her.

Reviews.com

Reviews.com er ét af de største forbrugermagasiner på hele nettet. Derfor er du sikret, at det også er en god og autoritær testkilde. Hos Reviews.com har de også lavet en test af løbebånd. På lige fod med Runner’s Wordl herover har fokus dog været at skabe en oversigt over de bedste modeller på markedet.

I deres test har de taget et kig på ni forskellige løbebånd. Det er med afsæt i disse ni modeller, at de udvalgt fire forskellige løbebånd, som de mener er de bedste på markedet. De har nemlig inddelt deres test i en række kategorier, hvorefter de har forsøgt at finde frem til det absolut bedste løbebånd til hver kategori.

De fire kategorier i testen hos Reviews.comer som følgende: Best for Walking, Best for Running, Best for Training og Best Entertainment. Det er i høj grad løbebånd, der kommer fra ProForm og NordicTrack, der dominerer deres test. Dog er Horizon også blandt ét af de bedste løbebånd, du kan finde på markedet.

Health

Der er ikke mange medier om sundhed og træning, der er større end Health. Hos Health har de lavet en test af løbebånd, der er udført med et særligt fokus på at finde frem til en række forskellige løbebånd, du reelt set har lyst til at bruge derhjemme, så du ikke ender med at købe et løbebånd, der blot står stille.

De har valgt at lave en god inddeling af løbebånd, der er opdelt efter budget, så det er muligt for dig at finde en model, der passer godt til det budget, du har sat dig. Der er fire forskellige prisklasser, der tæller $3.500, $2.000, $1.000 og $500. Derfor er der naturligvis også en prisklasse, der passer godt til lige netop dit budget.

Også i Healths test er det producenter som NordicTrack og ProForm, der er med helt i front. Hvis du gerne vil læse hele deres test, så er den gratis tilgængelig på deres hjemmeside. Som følge af deres opdeling ift. prisklasse, så er der – med garanti – også ét eller flere løbebånd på denne liste, der er noget for dig.

Produkterne i artiklen er ikke testet af Forbruger-guide.dk, men vi har derimod set på andre tests på internettet og derved samlet produkter.

4.7/5 - (20 votes)

Topmadras Test

Previous article

Hækkeklipper Test

Next article

Comments