Sundhed og fitness

Bedste ansigtscreme

0

Der kan være mange grunde til at investere i en ansigtscreme. Uanset årsagen, så bør du dog ikke vælge en hvilken som helst ansigtscreme. Derfor er det vigtigt, at du vælger din creme med stor omhu. Det er dog ikke helt så nemt, som det lyder, hvorfor der er flere aspekter, der skal inddrages i dine nøje overvejelser.

Hvis du er på udkig efter en ny ansigtscreme, så kan du heldigvis få hjælp her på siden. Her på siden bliver du præsenteret for et udvalg af de bedste ansigtscremer på det danske marked. Derfor kan du naturligvis også finde en creme herunder, der harmonerer med dine ønsker og præferencer.

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Forhandler Pris Information
183,75 DKK Se produkt

Her er der tale om en oliefri creme, der er lige velegnet til at hudtyper. Denne creme er i stand til at lave en indvendig vandkilde. Det er med til at gøre, at din hud kan fugte sig selv indefra. Samtidig sørger det også for at fugten låses inde, så du dermed kan opnå en rigtig flot hud med en sund glød, når denne creme bruges.

Endvidere er det også en creme, der har et stort indhold af hyaluronsyre. Det er ikke uden grund, at cremen har et stort indhold af netop dette, da det er en helt sublim fugtmagnet. Det betyder, at det er en creme, der virker i helt op til 72 timer. Det bliver endda siddende, selvom du vasker dit ansigt gentagende gange.

Du er garanteret, at du med Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator kan holde din hud både blød, fugtet og sund. Det er selvfølgelig en klar fordel, at den kan bruges til alle hudtyper. Dertil er den også parfumefri og allergitestet. Det er blot med til at understrege, at alle kan bruge denne ansigtscreme.

Fordele:

 • Olie- og parfumefri
 • Allergitestet
 • Stort indhold af hyaluronsyre
 • Lader din hud fugte sig selv indefra
 • Virker i op til 72 timer
 • Passer til alle hudtyper

Dermalogica Skin Smoothing Cream

Forhandler Pris Information
429 DKK Se produkt
459,95 DKK Se produkt
479 DKK Se produkt
481,50 DKK Se produkt
482 DKK Se produkt

Dermalogica Skin Smoothing Cream er en både forbedret og opdateret udgave af den kendte creme. Det er en helt ny udgave, der er blevet forsynet med et særligt kompleks, der er med til at tilføre fugt til hud i op til 48 timer. På denne måde er den altid tilført fugt, hvilket er med til at sikre, at du undgår et tab af fugt i huden.

Ikke nok med det, så er det også med til at beskytte din huds naturlige lipidbarriere. Det er en creme, der har en let til medium konsistens. Dertil har den også et indhold af lindrende planteekstrakter og vitaminer, der er med til at holde hudens fugtbalance ved lige. Derfor er der mange fordele ved denne ansigtscreme.

Den er også med et hyaluronsyre-kompleks, der også tilfører huden mere fugt. Samtidig er det også med til at binde fugten i huden sammen. Hvis du bruger denne ansigstcreme, så er du sikret, at du vil få en hud, der er helt i balance. Endvidere er Dermalogica Skin Smoothing Cream også med til at forebyggede de fine linjer.

Fordele:

 • Kan bruges som både dag- og natcreme
 • Tilfører fugt i helt op til 48 timer
 • Passer til normal og tør hud
 • Er både glutenfri og veganvenlig
 • Indeholder ikke parabener eller farve- og duftstoffer
 • Holder hudens fugtbalance ved lige

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day

Forhandler Pris Information
390 DKK Se produkt

Formålet med denne ansigtscreme er, at den skal have an antiage-effekt. Det er en dagscreme, der både kan bruges til ansigt, hals og kavalergang. Uanset hvor cremen bruges, så er du sikret, at den har både styrkende og revitaliserende egenskaber. Derfor er den god til dig, der vil mindske rynker og have mere glød i din hud.

Det er en dagcreme, der har et indhold af en unik alge, der kaldes for Amber Algae. Dertil byder det også på en blanding af styrkende ingredienser, hvilket bl.a. tæller Biotherms regenererende signaturingrediens, Life Plankton. Derfor er det en creme, der mindsker synlige alderstegn og huden styrkes, fugtes og glattes.

Dertil er det også en creme, der er blevet beriget med gyldne mikroperler. De kan tilføre huden en strålende og øjeblikkelig sund glød. Ved brug af denne creme, bliver din hud dag for dag mere behagelig og revitaliseret. Der findes også en variant af Blue Therapy Amber Algae Revitalize, der skal bruges om natten i stedet for.

Fordele:

 • Dagcreme til pleje af ansigt, hals og kavalergang
 • Anti-age, der mindsker rynker og giver glød
 • Passer til alle hudtyper
 • Styrker din hud og tilfører den mere fugt
 • Indeholder regenererende Life Plankton
 • Har en revitaliserende effekt

Badeanstalten Ansigtscreme Mandelolie

Forhandler Pris Information
99 DKK Se produkt
135 DKK Se produkt

Her får du en rigtig lækker ansigtscreme med et indhold af mandelolie. Derfor er det også en creme, der er i stand til at tilføre fugt og næring til din hud, når du bruger den. Mandelolie er en ingrediens, der er populær i hudpleje. Det er ikke uden grund, at det er en ingrediens, der er populær og bruges i mange typer hudpleje.

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det er en olie, der er både nærende, fugtgivende og byder på et højt indhold af gode fedstyrer. Ikke nok med det, så byder denne ansigtscreme fra Badeanstalten også på et naturligt indhold af både A- og E-vitamin. Begge dele er stærke antioxidanter, der gør godt for din hud.

Badeanstalten har også valgt at tilføre æteriske olier i form af både appelsin, lavendel og palmarosa. Alle dele er kendt for deres evne til at regulere hudens talgproduktion. Men de kan dog også stimulerer dannelsen af nye celler. Du skal bruge denne creme på ren hud hver morgen og aften, hvis du ønsker det bedste resultat.

Fordele:

 • Er produceret her i Danmark
 • Har kun et indhold af æteriske olier
 • Er velegnet til veganere
 • Kan bruges til normal og kombineret hud

Clarins Super Restorative Day All Skin Types

Forhandler Pris Information
615 DKK Se produkt
657,75 DKK Se produkt
699 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil have en ansigtscreme, der er fugtgivende, og som er udviklet specifikt til moden hud, så er Super Restorative Day All Skin Types fra Clarins et godt bud. Din hud kan ende med at blive svækket af flere typer af hormonelle forandringer. For at bearbejde disse forandringer bedst, skal du bruge en god creme.

Til dette formål er denne ansigtscreme et godt bud, da den er i stand til at give dig en fyldig og glat hud. Ved at gøre brug af denne creme fra Clarins, vil du hurtigt opleve at både linjer og rynker mindskes. Dertil er det også en creme, der arbejder på slap hud, hvorfor det vil resultere i en mere spændstig og strålende hud.

Samtidig byder den også på et indhold af hyaluronsyre og sheasmør. Begge dele er noget, der er med til at give din hud en masse fugt. Det er selvfølgelig en fordel, da huden med alderen bliver mere tør. Du er sikret, at du kan undgå dette med denne creme, da du ved brug af denne får en ensartet, fugtet og strålende hud.

Fordele:

 • En fugtgivende dagcreme til moden hud
 • Er særligt god til hormonelle forandringer
 • Giver en mere glat og fyldig hud
 • Vil mindske både linjer og rynker
 • Få en mere spændstig og strålende hud

Ole Henriksen Express The Truth Moisturizing Créme

Forhandler Pris Information
535 DKK Se produkt
535,50 DKK Se produkt

Express The Truth Moisturizing Créme fra Ole Henriksen er en ansigtscreme, der er udviklet med særligt fokus på at forhindre dannelsen af nye rynker. Det er dog ikke det eneste, den kan byde på. Denne fugtighedscreme reparerer også allerede eksisterende rynker. Det skyldes den unikke sammensætning af ingredienser.

Cremen er nemlig blevet beriget med både C-vitamin og afrikansk rød te. Begge dele er med til at lindre og berolige din hud. Dertil modvirker det også miljømæssige påvirkninger såvel som skader fra frie radikaler. Du får dertil også et indhold af olie fra jojoba frø, som tilmed også byder på en antiinflammatorisk virkning.

Denne olie er også sund for huden, da den minder en del om den ud, som huden selv producerer. Cremen kan både gennemfugte, løfte og beskytte din hud, som følge af de ingredienser, der er i den. Det tæller bl.a. olie fra macadamianødder og polylysin, der tilsammen både reparer huden og forhindre dannelsen af rynker.

Fordele:

 • Indeholder hverken parabener eller sulfater
 • Har en antiinflammatorisk virkning
 • Modvirker diverse miljømæssige påvirkninger
 • Arbejder på både linjer og rynker
 • Giver fugt, beroliger samt lindrer
 • Forbedrer hudens elasticitet

Origins Make A Difference™ Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer

Forhandler Pris Information
288,75 DKK Se produkt

Med Make A Difference™ Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Moisturizer fra Origins får du en både rig og nærende creme, der især egner sig godt til brug på en enten tør eller meget tør hud. Hvis du kæmper meget med tør hud, så kan denne fine creme fra Origins hjælpe dig med at få gjort noget ved det og afhjælpe din tørre hud.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er tale om en uhyre fugtgivende creme. Det er dog også en creme, der får alle sine forstærkende egenskaber direkte fra naturen, da de kommer fra naturens mirakelblomst, Jerikos rose. Derfor er den også uden parabener, phthalater, propylene glycol, mineralske olier, parafin m.m.

Kombineret med et helt unikt lychee- og vandmelonkompleks, er den i stand til at slukke hudens tørst. Ikke nok med det, så er den tilmed også i stand til at trænge dybere ned end nogensinde før. Ved at gøre brug af denne creme, er du sikret at den naturlige fugtbarriere repareret og derved genskabes en gennemfugtet hud.

Fordele:

 • Kan reparere den naturlige fugtbarriere
 • Genskaber en mere gennemfugtet hud
 • Er egnet til både tør og meget tør hud
 • Er ultra-fugtgivende og slukker hudens tørst
 • Klinisk bevist til at booste hudens fugtreserver

Decléor Hydra Floral Everfresh Hydrating Light Cream

Forhandler Pris Information
198 DKK Se produkt
229,95 DKK Se produkt
349 DKK Se produkt
384 DKK Se produkt

Her er der tale om en både let og forfriskende creme. Det er en creme, der er blevet udviklet med et særligt fokus på dehydreret hud. Den byder på en meget let konsistens, hvilket medfører, at den hurtigt kan trænge ind i huden. Når den er trængt ind i huden, og har fået lov til at arbejde, vil huden få smuk og frisk glød.

Decléor Hydra Floral Everfresh Hydrating Light Cream har tilmed et indhold, der er bestående af hele 98 % naturlige ingredienser. Det er blandt andet noget, der inkluderer neroliolie, der er en helt særlig olie, der er i stand til at give en masse fugt til huden. Derfor er du garanteret, at denne creme er rigtig god for din hud.

Endvidere er der også tale om en let creme, der kan give en større fylde til din hud. Den er oven i købet også med til at beskytte mod forurening. Er du ofte i lokaler med aircondition eller bor i en storby, kan det faktisk have stor indvirkning på din hud. Det kan Hydra Floral Everfresh Hydrating Light Cream heldigvis afhjælpe.

Fordele:

 • Kan både bruges dom dag- og natcreme
 • Har en let konsistens, der nemt trænger ind i huden
 • Giver din hud en frisk og smuk glød
 • Giver mere fylde til huden
 • Består af 98 % naturlige ingredienser
 • Helt fri for parabener

Hvorfor skal jeg bruge en ansigtscreme?

Der kan være mange gode grunde til at bruge en ansigtscreme. De fleste vælger dog at bruge en sådan creme, fordi de gerne vil tilføre deres hud mere fugt. Det er faktisk et behov, der kan opstå, hvis blot du bruger for meget varmt vand og sæbe i ansigtet. Derfor er det også en creme, som de fleste har brug for at bruge.

Det behøver dog ikke nødvendigvis at være, fordi du tager lange bade. Der kan også være helt andre grunde til det. Det kan fx være, at du er en hyppig sportsudøver, hvilket vil medføre, at du helt automatisk går mere i bad, end andre. Derfor vil du også have behov for en ansigtscreme, der beskytter det øverste lag af din hud.

Du kan nærmest sammenligne det øverste lag af din hud med lakken på en bil. Hvis lakken begynder at revne, så vil metallet nedenunder også ende med at være ubeskyttet. Derfor vil det være mere modtageligt mod fx rust. Når du beskytter din hud med en creme, så er det faktisk ikke kun det øverste lag, du beskytter.

Hvornår skal jeg bruge min ansigtscreme?

Der er mange, der har brug for at bruge en ansigtscreme, som ikke får det brugt. På den anden side er der også mange, der reelt set ikke har behov for det, som bruger det alligevel. For de fleste opstår der et behov for at bruge en ansigtscreme, når de begynder at få en tør hud, som de gerne vil have gjort noget ved.

Tør hud er noget, der helt naturligt forekommer, hvis huden mangler fugt. For nogle (primært kvinder) er et tegn på aldring af huden også årsagen til, at man gerne vil bruge lidt mere tid og energi på at pleje sin hud i ansigtet. I et sådant tilfælde kan en god ansigtscreme faktisk vise sig at gøre underværker for din hud.

For mange er det derfor også de begyndende rynker, der er en normal årsag til, at de tager et initiativ til at dykke ned i, hvad de skal gøre for deres hud. Det er dog svært at give et konkret svar på dette, da det er individuelt, hvilken creme, der er bedst. Derfor skal fokus være på at finde en creme, der passer til din hud.

Hvis man ikke kæmper med tør hud, så giver det ikke meget mening at købe en ansigtscreme, der er udviklet specifikt til tør hud. De første rynker begynder ofte at dukke op omkring øjnene. Derfor kan det også være en god idé at supplere din ansigtscreme med en øjencreme, der kan give god fugt og pleje ved dine øjne.

Er de dyre ansigtscremer altid bedst?

Det er svært spørgsmål at svare på. Umiddelbart er de ikke, da der ikke er nogle studier, der beviser dette. Derfor skal dit fokus også være på at finde en creme, der passer godt til din hud. Hvis den passer godt til din hud og giver dig det resultat, du ønsker, så har det ikke den store relevans, om den er dyr eller billig.

En ansigtscreme kan være dyr, fordi den fx kun indeholder naturlige ingredienser eller er veganervenlig. Det er i sådanne tilfælde, at det godt kan være en god idé at købe en dyrere creme. Det er dog helt op til dig selv at vurdere, da der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert. Overvej derfor dit køb nøje, inden du vælger.

Det absolut vigtigste er, at læse op på, hvilken hudtype cremen passer til, inden du køber. Du skal nemlig være sikker på, at den passer til netop din hudtype.

Løbevogn Test

Previous article

Yogamåtte Test

Next article

Comments