Sundhed og fitness

Derfor skal du vælge intervaltræning

0

Intervaltræning og intervalløb er træning ved høj intensitet. Her forsøger du at forbedre kroppens egne evne til at optage og transportere ilt rundt i kroppen. Ved at styrke kroppens iltoptagelseshastighed, kan du direkte påvirke din generelle kondition. Dette er en ud af mange grunde til, at du skal træne intervaltræning og intervalløb.

Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en guide over gode grunde til, at du skal vælge træningsformen intervaltræning.

Sådan påvirker det kroppen

Når du udfører intervaltraening, sætter kroppen gang i en masse forskellige processer, fordi den skal vænne sig til, at du træner og løber i et højere tempo. Kroppen tilpasser sig diverse fysiske aktiviteter, og den tilpasser sig dermed også den intensitet, vi dyrker disse aktiviteter i.

Der er aldrig et dårligt tidspunkt at komme i form på, og ønsker du at tone din krop og forbrænde en masse kalorier, kan intervaltræning være den rette måde for dig at gøre det på. Intervaltræning kan foretages både derhjemme og i et fitnesscenter. Det er helt op til dig at vælge, hvor du ønsker at dyrke intervaltræning og intervalløb.

Dét sker der i kroppen

Der sker flere forskellige ting i din krop, når du dyrker intervaltræning. Lungerne er et af de organer, der har ekstra gavn af intervaltræning. Når du kommer i god form, vil din krop kunne transportere mere ilt fra lungerne gennem blandt andet åndedrætsmuskulatur. Du vil med sikkerhed opdage, at du kan have længere og mere effektive træninger for hver gang.

Hjertet er endnu et af de organer, der har gavn af intervaltræning. Træning styrker dit hjerte – dette betyder, at som veltrænet person skal du bruge færre slag på at pumpe den samme mængde blod ud i kroppen som en person, der ikke træner. Dette er også grunden til, at alle har forskellige hvilepulse.

Sådan finder du den bedste bed and breakfast

Previous article

Udvid din garderobe med smykker

Next article

Comments