Diverse

Træningsudstyr til hjemmet

0

Du behøver faktisk ikke at lægge vejen forbi et fitnesscenter, hvis du ønsker at motionere, styrketræne eller på anden vis træne. Der findes adskillige typer af træningsudstyr, der sagtens kan benyttes i hjemmet – endda uden at det behøver at optage unødigt meget plads i hjemmet.

Der er intet behov for at investere i store maskiner eller avancerede multistationer. I de fleste sammenhænge kan du sagtens nøjes med simple redskaber, og samtidig få en god træning. Hvis du er på udkig efter udstyr og redskaber, der kan bruges til træning i hjemmet, så kan du finde en række muligheder herunder.

cPro9 Pull Up Bar Dørribbe

Forhandler Pris Information
199 DKK Se produkt

Med en dørribbe kan du få en effektiv træning i hjemmet. Den har en udformning, der gør det let at montere den i en døråbning. Dertil giver den dig mulighed for flere forskellige håndstillinger. Den har en total bredde, der lyder på 93 cm., hvilket er inklusiv det stykke, der stikker ind over selve dørkarmen.

Fordelen ved en dørribbe som denne er, at den kan monteres på 99,9 % af alle dørkarme. Hvis den ikke passer til din dørkarm, så kan du blot returnere den igen. Dørribben, som også kaldes for en Pull Up-bar, byder på en række forskellige grebsområder. De byder alle på komfortabelt mosgummi, som gør det komfortabelt.

Den kan også bruges som Push Up-bar

Du kan ikke blot bruge den som Pull Up-bar, men også som en Push Up-bar, hvis det ønskes. Det gør det nemt for dig at tage dybere armbøjninger, uden andre hjælpemidler. De udadgående greb måler 11,5 cm., mens de sidegående greb hver især har en længde på 26 cm. Det giver en god frihed, når du bruger dørribben.

Selve samlingen af dørribben er meget overkommelig, da den er let overstået. På alle områder, hvor den har kontakt til din dørkarm, er der monteret mosgummi. Derfor skal du ikke tænke på, om den kommer til at lave skrammer på din karm. Hvad du dog skal være opmærksom på er, at den har en max. brugervægt på 113 kg.

Detaljer:

 • Påkrævet bredde på døråbning: 47 – 87 cm.
 • Materiale på håndtag: Mosgummi
 • Vægt: 1,8 kg.
 • brugervægt: 113 kg.
 • Mål: 94,3 cm. x 31,5 cm. x 23,5 cm.

Abilica Step Up Pro

Forhandler Pris Information
519 DKK Se produkt
794 DKK Se produkt
795 DKK Se produkt

En stepbænk kan hjælpe dig med rigtig mange ting. Bruges den korrekt, så kan den båd stramme op i bagdel, lår og læg. Det giver ikke blot en god kondition og en hurtig kalorieforbrænding, men træner samtidig også din koordination. Derfor er der faktisk mange fordele ved at bruge en stepbænk til din hjemmetræning.

Den har et stort overflademål på hele 90 cm. x 32 cm. Derfor er der også god plads at træde op på, hvilket er vigtigt, når det for alvor går stærkt. Ikke nok med det, så kan du også vælge mellem to forskellige højder, da der medfølger ekstra klodser. Derfor er det muligt at vælge en højde på 13 cm. eller en højde på 18 cm.

Gummibelagt og skridsikker overflade

Overfladen er selvfølgelig belagt med gummi, hvilket er med til at garantere et godt fodfæste. Dertil er den produceret i en plastform, der dæmper stødet. Det gør, at det er mere skånsomt for dine knæ. Samtidig er den også udformet på en sådan vis, at den til hver en tid vil ligge stabilt på gulvet, så den ikke glider rundt.

Til købet af denne stepbænk medfølger der en række træningsprogrammer. Disse kan du tage i brug, hvis du ikke selv har en idé om, hvad du ønsker at bruge stepbænken til. Har du brug for lidt ekstra højde, så kan du blot tilkøbe nogle ekstra klodser. Hver sæt klodser giver yderligere 5 cm. i højden og koster dig 200 kr.

Detaljer:

 • Materiale: Plast
 • Længde: 90 cm.
 • Bredde: 32 cm.
 • Højde: 13 – 18 cm.
 • Overflade: Gummi
 • Farver: Grå og lilla

Abilica PowerBox – Sæt med håndvægte

Forhandler Pris Information
499 DKK Se produkt

Hvis du gerne vil kunne styrketræne derhjemme, så kan du faktisk gøre det udelukkende ved hjælp af din egen kropsvægt. Det er dog ikke alle, der synes det er lige spændende. Hvis du er én af dem, der ikke har lyst til at træne med egen kropsvægt, så er håndvægte en god løsning. Det kan fx være dette sæt med håndvægte.

I denne kuffert får du et sæt vægtskiver, der totalt set har en vægt på 15 kg. men du kan selv styre antallet af kg. på vægtstangen. Derfor er det også et sæt, der indeholder alt, hvad du har brug for. Som følge af det kraftige samlestykke, kan du få en lige stang på 70 cm. Det understreger, at du ikke vil mangle noget.

Medfølger to forkromede vægtstænger

Hvis du beslutter dog for at købe en Abilica PowerBox, så får du – som tidligere nævnt – et sæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge, for at kunne styrketræne med håndvægte. Du medfølger blandt andet to forkromede vægtstænger på 35 cm. og 2,5 kg. hver. Hertil hører der desuden også en gevindlås til hver af de to sider.

Endvidere medfølger der også 8 stk. forkromede vægtskiver á 1 kg., 4 stk. forkromede vægtskiver á 0,5 kg., samt et kraftigt samlestykke, der giver dig mulighed for at samle de to vægtstænger, såfremt det ønskes. Både stænger og skiver har en hulstørrelse på 25 mm., hvilket skal bruges, hvis du skal købe flere vægtskiver.

Detaljer:

 • Vægtskiver á 1 kg.: 8 stk.
 • Vægtskiver á 0,5 kg. 4 stk.
 • Vægtstænger á 2,5 kg. 2 stk.
 • Materiale: Forkromet metal

ODIN Hulahopring – 1,5 kg.

Forhandler Pris Information
89 DKK Se produkt

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der har en tendens til at undervurdere en hulahopring som træningsredskab. Det er en skam, for det er nemlig et formidabelt træningsredskab, der kan bruges til at styrke muskler i både mave, hofte, ryg, ben og talje. Dertil er det også et godt redskab til hjemmebrug.

Hvis du leder efter en god hulahopring, som du kan bruge til at træne med derhjemme, så bør du tage et kig på denne model fra ODIN. Det er en hulahopring, der har to farver, og som nemt kan skilles ad. Den er nemlig forsynet med en brugervenlig klikfunktion, der gør det nemt at samle eller skille den ad, hvis det behøves.

Har en bølget form på indersiden

På indersiden af selve ringen byder den på en bølget form. Det er ikke tilfældigt, at det er tilfældet. Det er nemlig som følge af denne form, at den er i stand til at trimme dine muskler omkring både mave, ryg, hofte og talje. Det er også et godt bevis på, at det faktisk er muligt at skabe gode resultater med en hulahopring.

Én af de helt særlige fordele ved en hulahopring fra ODIN er, at den kan bruges overalt. Du kan træne med den foran fjernsynet i stuen eller tage den med ud i haven, hvis vejret er godt nok til det. Derfor er det altid muligt at få en god og effektiv træning. Hulahopringen har en diameter på 103 cm. og vejer cirka 1,5 kg.

Detaljer:

 • Ydre diameter: 103 cm.
 • Materiale: Skumgummi
 • Antal vægtdele: 6 stk.
 • Samling: Kliksystem
 • Vægt: 1,5 kg.

cPro9 Ab Wheel Mavehjul

Forhandler Pris Information
119 DKK Se produkt

Her får du et mavehjul, der er et ideelt redskab til træning af både mave og ryg. cPro9 Ab Wheel er også et lille redskab, der er nemt at finde plads til. Det er så lille, at du endda kan have det med på farten, hvis du er ude at rejse relativt ofte. Det er en fordel, da det ikke altid er nemt at finde tid til at træne, når du rejser.

Der medfølger også en kasse, som du kan bruge til opbevaring af dit Ab Wheel fra cPro9. Det er ikke blot et stykke praktisk træningsudstyr, men er også et redskab, der har et relativt stilrent og simpelt udseende. Det er derfor ikke problematisk, hvis det skal ligge fremme. Det kan det sagtens, uden at være forstyrrende.

Formstøbte håndtag til fingrene

Hvert af de to håndtag er udført med en formstøbning til fingrene. Derfor passer de også rigtig godt til dine hænder. De har en god skridsikring på overfladen, så dine hænder ikke glider af. Begge håndtag måler 10 cm. og passer derfor til de fleste hænder. Det gør dog ikke noget, hvis din håndflade går lidt ud over kanten.

Håndtagene er fremstillet i kraftigt plast, mens de forstærkes med en aluminiumssamling. Denne samling går hele vejen gennem begge håndtag og selve hjulet. Derfor er der tale om et Ab Wheel, der har en både stærk og robust konstruktion. Det er en fordel, da det medfører, at det kan klare stor belastning og dagligt brug.

Detaljer:

 • Diamater på hjul: 18 cm.
 • Bredde på hjul: 45 mm.
 • Håndtag: 10 cm.

cPro9 Speed Rope Sjippetov Sort

Forhandler Pris Information
19 DKK Se produkt

Et sjippetorv kan være en god måde at motionere i eget hjem. Hvis du gerne vil sjippe for at motionere, så er det vigtigt, at du køber et optimalt sjippetorv. Det kan fx være Speed Rope fra cPro9. Her er der nemlig tale om et sjippetorv, der byder på en lav vægt og en kraftig holdbarhed. Derfor får du god værdi for pengene.

Det vejer ikke mere end 80 gram, hvilket er med til at sikre, at det ligger godt i hånden. Det har også en god længde, da det måler 300 cm. Det er dog let at justere i længden, så du kan få det til at passe til din højde. Håndtagene har en samlet længde på 12 cm., men selve håndstykket har dog en længde på cirka 10,5 cm.

Giver dig et perfekte greb

For enden af Speed Rope fra cPro9 er er der monteret en stop, der gør, at du får et perfekt greb. Det er en stop, der har en længde på 1,5 cm. Det er også med til at sikre, at der er tale om et rigtig godt sjippetorv. Det ligger nemlig godt i hånden, er let at kontrollere, og så er du også garanteret, at det har en høj slidstyrke.

Et sjippetorv som dette giver dig rig mulighed for en effektiv fedtforbrændende træning. Derfor vil du hurtigt kunne se effekten af denne træning. Dette er en model, der er særligt ideel til begynderen, der har et ønske om at sjippe ved en hastighed, der er let at kontrollere. Derved vil du have fokus på din fedtforbrænding.

Detaljer:

 • Længde: 300 cm.
 • Materiale: Gummi
 • Snortykkelse: 5 mm.
 • Materiale (Håndtag): Plast
 • Længde (Håndtag) 12 cm.
 • Vægt: 80 gram

Abilica PowerSling

Forhandler Pris Information
399 DKK Se produkt

Med en PowerSling fra Abilica kan du træne indefra og ud. Det er et redskab, der gør det muligt at sætte et helt særligt fokus på neuromuskulær træning af de små støttemuskler. Det er en klar fordel, at du giver dig i kast med denne type af træning. Det er med til at gøre dig stærk, udholdende og giver en øget kropskontrol.

Det er også værd at pointere, at der er tale om en slynge, der er justerbar. Derfor er det også både hurtigt og nemt at tilpasse den til enhver øvelse. Der er endda blevet påsyet en række målelinjer, der hjælper dig med at justere slyngen ens på begge sider. Det er blot med til at understrege, at den er nem for dig at indstille.

Udstyret med to justerbare håndtag

Abilica har også valgt at udstyre deres PowerSling med to justerbare håndtag. Det gør det muligt at tilpasse dem til både arme og ben, så du derved kan udføre alle tænkelige øvelser med din PowerSling. Du får alt, du skal bruge med i købet af denne PowerSling. Det inkluderer både karabinhage til krog samt et dørfæste.

Derfor er det muligt for dig at vælge, hvilket ophæng, der passer dig bedst. Det betyder også, at din Abilica PowerSling kan fastgøres til både en dør, en ribbevæg eller tilmed en gren. Det er også en solid og slidstærk slyngetræner. Det bevidner den maksimale brugervægt på 150 kg. også om, hvorfor kvaliteten er helt i top.

Detaljer:

 • brugervægt: 150 kg.
 • Farver: Sort og blå

Abilica Træningsmåtte (100 x 190 x 1,5 cm.)

Forhandler Pris Information
799 DKK Se produkt

Hvis du har en træningsmåtte derhjemme, kan du udføre en lang række træningsøvelser i hjemmet. Det skal dog være en god måtte, der er komfortabel at bruge. I dette tilfælde får du en træningsmåtte, der kan bryste sig af en god tæthed i skummet. Det er med til at sikre dig en god friktion, mens den ligger godt fast på gulvet.

Derfor er der også tale om en træningsmåtte, der er ideel til både mave- og rygøvelser. Du ligger nemlig godt og rart på træningsmåtte. En anden fordel ved denne måtte er, at den kan vaskes for sved og snavs fra din træning. Derfor skal du ikke være bekymret for, at du skal træne i de samme bakterier gang på gang.

Kan tages med i et svømmebassin

Det er endda muligt for dig at tage den med et i svømmebassin. Du kan også bruge den i en sø, hvis du ønsker dette. Når du køber denne træningsmåtte fra Abilica, så medfølger der også elastikker, som du kan bruge til at holde den sammen. Det er en klar fordel i forbindelse med opbevaring, da du nemt kan rulle den sammen.

Når du køber en træningsmåtte, så skal du selvfølgelig sikre, at den ikke har et indhold af giftstoffer. Hvis du også gerne vil sikre dig dette, så er denne måtte fra Abilica et ideelt valg. Den har nemlig ikke et indhold af hverken giftstoffer, ftalater eller latex. Træningsmåtten er nemlig blevet produceret i et rart NBR-materiale.

Detaljer:

 • Materiale: NBR
 • Længde: 100 cm.
 • Bredde: 190 cm.
 • Højde: 1,5 cm.

Der er mange muligheder for at træne derhjemme

Det er vigtigt, at du ikke tror, at det ikke er muligt at træne derhjemme. Faktisk er der rig mulighed for dette. I mange tilfælde er der end ikke et behov for træningsredskaber. Det er dog en kende nemmere at opnå et godt resultat med din træning, hvis du har redskaber og udstyr, der kan hjælpe dig med din hjemmetræning.

Hvis du ikke har lyst til at træne i et center, så er der rig mulighed for at træne derhjemme. Derfor skal det også gøres klart, at det er noget, der er værd at overveje, hvis du ønsker at motionere eller træne mere, end hvad du gør i forvejen. Derfor er der også mange, der vælger at droppe fitnesscenteret og træne i hjemmet.

Det er bedre at træne med redskaber og udstyr

Har du et ønske om at få mest muligt ud af din træning i dit eget hjem? I så fald skal der ikke være nogen tvivl om, at det er markant nemmere at opnå de resultater, du gerne vil, hvis du har udstyr og redskaber. Der er dog mange, der tror, at du er nødt til at købe dyre maskiner, men sådan behøver det dog ikke at være.

Som du også kan se herover, så kan du se et godt udvalg af udstyr og redskaber, du kan bruge til din træning derhjemme. Derfor behøver det ikke at være dyrt, at komme i gang med at træne derhjemme. Det kan du nemt gøre med fx en Pull Up-bar, et sjippetorv eller en tredje type af udstyr, der er nævnt herover.

Plakater til stuen

Previous article

Stop snorken

Next article

Comments