Diverse

Stop snorken

0

Snorken er ikke skadeligt for dit helbred. Sover du sammen med en partner, kan det dog være til gene. Hvis du ofte snorker, er det en god idé at gå til lægen. Det er især gældende, hvis du også oplever længerevarende vejrtrækningspauser. Det kan være et tegn på, at du lider af søvnapnø, som kan mindske din livskvalitet.

Er der blot tale om sporadisk snorken, så findes der flere midler, der kan hjælpe dig. Hvis du gerne vil skåne din partner, så bør du ikke tøve med at gøre noget ved det. Vil du gerne gøre noget ved det, så kan du bruge ét af de midler, der er beskrevet herunder. De er nemlig udviklet til at kunne nedsætte snorken.

Snorkeskinne fra Znore

Forhandler Pris Information
249 DKK Se produkt

Der findes flere produkter og midler, der kan hjælpe med at nedsætte snorken. En snorkeskinne er dog én af de mest effektive løsninger. Det er et meget simpelt produkt, som tilmed er nemt at anvende. Du kan fx købe en snorkeskinne fra Znore. Det er nemlig en snorkeskinne, der er blevet fremstillet i CE-godkendt EVA-plast.

Sørger du for at placere en sådan skinne i munden, så vil din kæbe blive tvunget ind i en bestemt position. I denne forbindelse vil det bløde væv i svælget blive åbnet bedre op. Det vil selvfølgelig sikre, at du efterlades uden snorken. I sidste ende er det med til at sikre, at du får en bedre nattesøvn – og det gør din partner også.

Er blevet testet af OUH

OUH (Odense Universitetshospital) har udført et forskningsprojekt, der havde til formål at dokumentere den egentlige effekt af en snorkeskinne. I denne forbindelse blev snorkeskinner angivet som værende et overset produkt i behandlingen af søvnapnø. Derfor er der også en god chance for, at det kan hjælpe på din snorken.

Det er ikke kun dig selv, der kan blive forstyrret af din snorken. Ofte er det din partner eller din familie, der vil opleve gene af din snorken. Hvis du snorker så højt, at det tilmed kan vække dig selv, så er det på tide at gøre noget ved det. Som det også er nævnt herover, så kan det være en god løsning at købe en snorkeskinne.

Kan tilpasses til netop din mund

Her er der ikke tale om en hvilken som helst form for snorkeskinne. Faktisk er der tale om den mest solgte af sin slags på det danske marked. Det er ikke uden grund, for det handler nemlig om, at den kan afhjælpe din snorken på kort tid. Hvad det betyder er, at du både kan få din nattesøvn tilbage, og skåne din sengepartner.

Som der også er givet udtryk for tidligere, så er dette en snorkeskinne, der er produceret i EVA-plast. Det er en klar fordel, da det tillader en individuel tilpasning ved opvarmning i kogende vand. Ikke nok med det, så er den både CE- og FDA-godkend. Hvad det betyder er, at den tilmed er fri for indhold af BPA og silikone.

Der ydes en tilfredshedsgaranti

Der er ikke nogen risiko forbundet ved at købe denne snorkeskinne fra danske Znore. De yder nemlig en 100 % tilfredshedsgaranti på deres produkt inden for 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med resultat, så kan du blot returnere skinnen igen. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke tøve med at prøve kræfter med snorkeskinnen.

Detaljer:

  • Materiale: CE-godkendt EVA-plast
  • BPA-fri: Ja
  • Individuel tilpasning: Ja

Asonor Anti Snoring Solution – 30 ml

Forhandler Pris Information
199 DKK Se produkt

Her får du et snorkemiddel fra Asonor, der kan give dig en fredelig nattesøvn i helt op til en måned. Det er dog ikke kun dig, der kan nyde godt af, at du ikke længere snorker som følge af Asonor. Det er også gældende for din partner. Det er nemlig i højere grad ham eller hende, der bliver generet af, at du snorker for højt.

Du kan finde rigtig mange forskellige snorkemidler på det danske marked. Dette er dog ikke et hvilket som helst snorkemiddel. Tværtimod, så er der tale om et prisvindende og klinisk dokumenteret snorkemiddel, der faktisk betragtes som værende én af de bedste snorkemidler. Derfor er du sikret, at det har en god effekt.

Fjerner din snorken på effektiv vis

På denne måde kan du nemt og effektivt fjerne årsagen til, at du snorker. Det er nemlig en enkel og effektiv behandling, som alle kan gøre brug af. Derfor skal du ikke tøve med at vælge Asonor, da det er et middel, du kan få succes med at bruge. Det er nemlig ikke uden grund, at det er blevet et prisvindende snorkemiddel.

På trods af, at der er tale om medicin, så er der faktisk ikke noget behov for en recept fra din læge. Enten kan du bestille det via linket her på siden, eller du kan købe det på et apotek. I og med, at du kan købe det på et apotek, så er der ikke noget at være bekymret for. Det indeholder ikke noget, du skal være bekymret for.

Det er nemt at bruge dette middel

Det er ikke svært for dig at gøre brug af dette middel. Du skal dog bruge det hver aften, før du går i seng. Det er også vigtigt, at du sørger for ikke at spise, drikke eller børste tænder efter at have gjort brug af Asonor. Hvis du gør dette, så vil det nemlig reducere effekten af produktet. Derfor bør du sørge for at undgå det.

Når du skal bruge det, så skal du blot bruge den som en næsespray. Du skal bøje hovedet bagover og pumpe ind i begge næsebor, indtil du kan mærke opløsningen i svælget. Ofte er det nok med 4-6 pump i begge dine næsebor. Opløsningen skal ikke blive i næsen, da selve effekten skal finde sted helt nede i halsen.

Virker natten over

Hvis du bruger mellem 4 – 6 pump i hvert næsebor, før du går i seng, vil virkningen af behandlingen som regel aftage efter 7 – 8 timer. Hvis du ikke synes, det virker natten over, så kan du forlænge virkningen ved at gøre brug af et par pump yderligere i hvert næsebor. Du skal dog ikke blot pumpe løs, for at forlænge virkningen.

Detaljer:

  • Mængde: 30 ml
  • Næsespray: Ja
  • Indeholder: Natriumklorid, Glycerol, Polysorbat, Kaliumsorbat, Edetatesodium

Hvorfor snorker jeg om natten?

Der kan være flere årsager til, at du snorker. Det kan være som et resultat af en blød gane og andre dele af de øvre luftveje. De kan nemlig klappe sammen og frembringe lyde. Man ender med at snorke, hvis du lader musklerne i svælget slappe af under søvnen. Det vil få din tunge til at falde bagud, hvis musklerne slapper af.

Hvad det vil resultere i er, at din tunge ender med at vibrere mod den bløde gane og drøbelen. Typisk snorker du mest i en dyb søvn, da alle dine muskler dermed er afslappede. Derfor ender du også med at snorke mest midt eller sidst på natten. Det er dog noget, der varierer meget fra person til person og fra nat til nat.

Derfor er der også nogle mennesker, der snorker mere, hvis de har haft en hård dag og derfor er helt udkørte. Det vil nemlig resultere i, at al muskulatur slapper ekstra meget af. Det er dog sjældent personen, der snorker, der vil opleve et problem ved det. Man får nemlig ikke ødelagt sin søvnkvalitet ved almindelig snorken.

Typisk er snorken blot til gene for ham eller hende, der sover ved siden af dig. Derfor er det ofte også hende eller ham, du har sovende ved siden af dig, der fortæller dig, at du er nødt til at gøre noget ved din snorken.

Sådan kan du undgå at snorke

Der findes op til flere operative indgreb. Det er dog ikke dem alle, der altid har en positiv effekt hos samtlige patienter. Du kan også finde en del forskellige produkter, der kan hjælpe dig. Det er dog ikke altid, at der er behov for at bruge et produkt. Faktisk kan det gøre underværker, hvis du sørger for at tabe et par kilo.

Faktisk hjælper de langt de fleste, at de går lidt ned i vægt. I mange tilfælde er der blot tale om ganske få kilo, hvis man gerne vil undgå at snorke. Vær også opmærksom på, at dine muskler bliver mere afslappede, hvis du har indtaget alkohol, nervemedicin eller sovetabletter. Derfor er det også en god idé at undgå dette.

Det gør ikke den store forskel, at du tager et par glas vin til aftensmaden, men du bør dog holde dig fra alkohol et par timer, før du skal i seng. Gør du det, så er der også en lavere risiko for at genere din sengepartner. Hvis du lider af søvnapnø, så opnår du det bedste resultat ved at bruge en CPAP-maskine, som giver dig luft.

I denne forbindelse skal det dog nævnes, at det er en behandling, der skal fortsætte i mange år. Det er nemlig ikke en maskine, der kan helbrede søvnapnø. En anden løsning kan være at sy en tennisbold på ryggen af din nattrøje. Hvis du gør det, så undgår du at ligge på ryggen, hvilket kan ende med at forværre din snorken.

Både snorkespray og tandskinner kan gøre underværker

Hvis det ikke hjælper på din snorken, at du fx undergår at sove på ryggen eller at du taber dig et par kilo, så er der også andre midler, du kan prøve. Du kan fx vælge at prøve næseplaster eller snorkespray med olie, da de kan smøre svælget. I denne sammenhæng har du faktisk også et væld af forskellige valgmuligheder.

Du skal dog være opmærksom på, at det er noget, der kun er blevet foretaget ganske få undersøgelser af, og der er ingen af dem, der viser, at de har en god effekt på alle dem, der bruger det. Når det er sagt, så skal det dog gøres klart, at det ikke kan skade at prøve. Det kan sagtens tænkes, at det hjælper for netop dig.

Mange har succes med at bruge en snorkeskinne

Der er også mange, der har god succes med at bruge en tandskinne. En sådan skinne vil få din underkæbe til at blive ført lidt frem, hvilket kan hjælpe på at de snorker. Du kan købe dem mange steder, hvilket bl.a. tæller den variant fra Znore, der er beskrevet herover. Det er nemlig én af de billigere modeller på markedet.

Sådanne tandskinner skal varmes op og dernæst formes efter dine tænder. Det er meget vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Hvis det ikke gør det, så kan det vise sig at blive ubehageligt om natten, og det kan endda også ende med at skade dine tænder. Faktisk kan det både resultere i løse tænder og tilmed kæbeledsproblemer.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at de kan være til stor hjælp, hvis du har problemer med, at du snorker om natten. De koster derfor ikke mere end, at du kan prøve dem af i et par uger, for at se, om det er noget, der hjælper dig. Hvis det ikke er tilfældet, så kan du i stedet få speciallavet en skinne hos din tandlæge.

Vær dog opmærksom på, at en sådan skinne vil være en del dyrere. De er dog både behagelige og holder en del længere. Du skal regne med en udgift, der befinder sig på mellem 4.000 kr. og 6.000 kr. Det er ikke billigt, men det er dog billigt, da du undgår smerter. Samtidig kan den også hjælpe dig, hvis du skærer tænder.

Er du bekymret for om du har søvnapnø?

Hvis du er bekymret for om du har søvnapnø, så er det ikke nok, at du blot prøver noget af det, der er blevet beskrevet herover. I stedet skal du søge læge med det samme. Søvnapnø kan nemlig ikke løses ved hjælp af en snorkeskinne eller en snorkespray. Tværtimod, så skal du have hjælp af en læge til dette formål.

Har du søvnapnø, så kan der være behov for en maskine, der kan hjælpe dig med at trække vejret, uden at du ender med at snorke. Det kræver dog, at du først og fremmest har været i kontakt med en læge, så du er sikker på, at du har søvnapnø.

Træningsudstyr til hjemmet

Previous article

Campingudstyr

Next article

Comments