Hus og have

Plakater til stuen

0

Der findes mange former for vægdekorationer. Det er ikke længere noget, der er begrænset til malerier, men omfatter i dag også plakater, wallstickers mv. Særligt plakater er blevet et populært alternativ til malerier på væggene i de danske hjem. Der er mange forskellige årsager til, at folk har fået øjnene op for plakaterne.

Uanset din årsag, så er du i hvert fald kommet til det rette sted, hvis du leder efter nye plakater til stuen. Du bliver nemlig præsenteret for et stort udvalg af forskellige plakater, der egner sig til stuen herunder. Derfor er der – med stor sandsynlighed – også én eller flere af disse, der falder i din smag.

Plakat “Blinkende Lygter” Colors

Forhandler Pris Information
Fra 249 DKK Se produkt

Blinkende Lygter er en dansk film, som de fleste danskere kender. Ikke nok med, at de fleste kender filmen, så er den også værdsat af rigtig mange. Er du én af dem, der har set filmen gentagende gange, men ikke kan få nok? I så fald er det oplagt med en plakat til stuevæggen, der kan minde dig om filmen.

I og med, at det er en meget populær film, så findes der også mange plakater, der handler om den. Et rigtig godt bud er dog denne plakat, der byder på en lang række citater fra filmen. Citaterne er skrevet i forskellige skriftstørrelser og med forskellige farver. Det er selvfølgelig med til at give den lidt liv og spil.

Størrelser:

 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.

Plakat – Creating yourself – Sort/hvid

 

Forhandler Pris Information
Fra 249 DKK Se produkt

Plakater med citater også meget populære. I dag er der efterhånden lavet en plakat med hvert et velkendt citat. I dette tilfælde er der tale om citatet fra George Shaw, der handler om man skal skabe sig selv, og ikke finde sig selv. Det er en meget simpel plakat, da den er blevet holdt i sorte og hvide farver.

Derfor er det selvfølgelig også en plakat, der passer ind i de fleste danske hjem. Der er dog leget lidt med valg af skrifttype m.m. Det er med til at give plakaten lidt mere liv, nu når der ikke er brugt nogle farver. Det er dog ikke blot en plakat, der kan være flot at have hængende på væggen, da den også har en dybere mening.

Størrelser:

 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.

Verdenskort Explore Hvid

Forhandler Pris Information
Fra 950 DKK Se produkt

Her er der faktisk ikke blot tale om én plakat, men derimod en samlet pakke, der indeholder tre plakater. Det er tre plakater, der skal hænges ved siden af hinanden, da de dermed skaber et samlet look. Derfor er det også med til at skabe et helt unikt look med de tre plakater, som er blevet populært i løbet af de seneste år.

Som navnet også antyder, så er der tale om et verdenskort, som udgøres af de tre plakater. Det er dog ikke kun et verdenskort, du finder på plakaterne. På den midterste plakat står der også: ’Explore the world. The adventure awaits’. Endvidere er der selvfølgelig også mulighed for at få plakaterne i forskellige størrelser.

Størrelser:

 • 50 cm. x 70 cm.
 • 70 cm. x 100 cm.

Pæon No. 4

Forhandler Pris Information
Fra 79 DKK Se produkt

Plakater behøver ikke at være motiverende citater eller grafisk kunst. Det kan også være flotte billeder. Det ser du et rigtig godt eksempel på her. Her er der nemlig tale om en plakat med et billede af en flot pæon. Det er ikke en plakat, der falder i alles smag, men det kan dog sagtens være, at det er noget lige for dig.

Det er desuden en plakat, der er en del af en hel serie af plakater, hvor det er pæoner, der er i fokus. Derfor er det også ideelt at kombinere flere af disse plakater med hinanden. Det vil nemlig være med til at skabe et gennemført udseende. Du kan få plakater i mange forskellige størrelser, hvorfor der er noget for de fleste.

Størrelser:

 • 21 cm. x 30 cm. (A4)
 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.
 • 70 cm. x 100 cm.

Hvid Løve Plakat

Forhandler Pris Information
Fra 99 DKK Se produkt

Som der også er givet udtryk for herover, så er der også mange muligheder for at finde plakater, hvis motiv er et flot billede. Denne plakat med et billede af en løve er et godt eksempel på dette. Det er et billede i fine, hvidlige nuancer. Billedet er taget af en professionel fotograf, og er ikke behandlet i Photoshop efterfølgende.

Det er kun fotografens evner med kameraet, der har været med til at skabe dette billede af den majestætiske løve. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at der er tale om sand fotokunst. Plakanten bliver produceret her i Danmark, på et papir af højeste kvalitet. Derfor er du også sikker på, at den tager sig rigtig godt ud.

Størrelser:

 • 21 cm. x 30 cm. (A4)
 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.
 • 70 cm. x 100 cm.

Keep Fighting Plakat

Forhandler Pris Information
Fra 99 DKK Se produkt

En plakat, der ikke blot er simpel og stilren, men som også har en dybere mening. Det er en plakat, der minder folk om, at de skal blive ved med at kæmpe. Teksten på plakaten motiverer folk til at blive ved med at yde sit maksimale, kæmpe mod sin sygdom el.lign. I begge tilfælde handler det om at blive ved med at kæmpe.

Hvis det også er noget, du gerne vil mindes om hver dag, så er dette en plakat for dig. Hvis du også godt kan lide en plakat, der er simpel, stilren og fri for alt for mange farver, så er dette også en sang for dig. Den bliver desuden produceret her i landet på et stykke papir fra Canon, der byder på den absolut bedste kvalitet.

Størrelser:

 • 21 cm. x 30 cm. (A4)
 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.
 • 70 cm. x 100 cm.

Ro På Plakat

Forhandler Pris Information
Fra 100 DKK Se produkt

En simpel og stilren grafisk plakat, der både byder på en frisk farve og et godt budskab. Du får derfor en rigtig fin plakat, der er iøjnefaldende, men som også har et godt og dybere budskab. Der er nemlig mange, der har fart på gennem deres liv. For dem er det vigtigt, at man i ny og næ også sørger for at tage det lidt med ro.

Det er dog også en rigtig fin plakat til dig, der gerne vil have lidt flere farver og mere liv ind i stuen. Det kan du nemlig få med denne plakat, da baggrunden er lavet i en kraftig turkisblå. Derfor er du sikret, at det er en plakat, der kan være et friskt pust til en hvid væg. Du kan desuden få den i flere forskellige størrelser.

Størrelser:

 • 21 cm. x 30 cm. (A4)
 • 30 cm. x 42 cm. (A3)
 • 50 cm. x 70 cm.

Be Your Own Hero

Forhandler Pris Information
Fra 100 DKK Se produkt

Det er ikke alle, der har lyst til at hænge en plakat op, blot fordi den er pæn. De vil gerne have, at den har et budskab eller der er noget symbolik forbundet med det. Hvis det også er noget, du kender til, så er en plakat som denne et godt bud. Her får du nemlig en stilren og relativt neutral grafisk plakat med et godt budskab.

Det er en plakat, der fortæller dig, at du skal være din egen helt. Du skal ikke gøre dig selv afhængig af andre, men i stedet skal du gøre dit for, at du får det liv du gerne vil have. Det kan du blive mindet om hver dag, hvis du hænger denne plakat op i stuen. Den fås i mange størrelser, hvorfor der også er én, der appellerer til dig.

Størrelser:

 • 21 cm. x 30 cm. (A4)
 • 30 cm. x 42 cm. (A3)
 • 50 cm. x 70 cm.

Danmarkskort Plakat (Grå)

Forhandler Pris Information
Fra 249 DKK Se produkt

Vil du gerne hylde dit hjemland på stuen væggen? I så fald kan du gøre det med et Danmarkskort som dette. Før i tiden var det kun muligt at finde Danmarkskort, der var meget virkelighedstro. I dette tilfælde har der været mere fokus på at holde det stilrent og nedtonet, hvorfor det er lavet i hhv. hvide og grå nuancer.

Hvis du har afholdt dig fra at hænge et Danmarkskort op på væggen, fordi det har været for farverigt, så er dette en ideel løsning. Den er dog selvfølgelig fortsat geografisk korrekt, og der er også et væld af bynavne, der er nævnt på kortet. Endvidere har du selvfølgelig mulighed for at købe plakaten i flere størrelser.

Størrelser:

 • 30 cm. x 40 cm.
 • 50 cm. x 70 cm.

Plakater findes i mange størrelser

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde plakater i mange størrelser. Det er med til at gøre udvalget af plakater ekstraordinært stort. Det er dog ikke noget, du skal anse som værende en ulempe. I stedet skal du anse det for, hvad det er; en klar fordel. Det sikrer nemlig, at du kan finde plakater i den rette størrelse.

Vær dog opmærksom på, at det også betyder, at det kræver lidt omtanke at vælge din nye plakater. Hvis du gerne vil have, at den skal fungere som blinkfang og optage en masse plads på væggen, så skal den være så stor som muligt. Skal den kombineres med en masse andre plakater, så skal den ikke være helt så stor.

Derfor er det også vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med omhu. Gør du ikke det, så kan du risikere at du ender med at købe en plakat, der er for lille eller stor. Det skal du selvfølgelig gerne undgå. På trods af, at det næppe er det sværeste køb, du kommer til at gøre i dit liv, så kræver det dog alligevel en smule omtanke.

Der er forskel på kvaliteten af plakaterne

Med dette menes ikke, at der er forskel på det visuelle aspekt. Det er en smagssag, hvorfor det blot handler om at finde en plakat, der tiltaler dig. Det skal dog gøres klart, at der er stor forskel på kvaliteten af det papir, der bruges til plakaterne. Derfor er det også noget, du skal være opmærksom på, når du vælger plakat.

Der er mange, der tror, at det ikke er noget, der har relevans, da de alligevel bare skal hænge på en væg. Det er dog ikke helt tilfældet. Der er både forskel på, hvor modstandsdygtige de er overfor sollys, om de har en mat eller blank overflade mv. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilket papir, der er brugt til at lave den.

Når du skal købe en plakat, så er det derfor essentielt, at du har fokus på at finde en plakat, der både tiltaler dig ift. det visuelle, men som også byder på en høj kvalitet. I de fleste tilfælde skal du betale lidt ekstra, hvis du gerne vil have en højere kvalitet. Der bør dog ikke herske tvivl om, at det er den ekstra pris værd.

Plakater er en smagssag

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til plakater. Det hele er en smagssag. Derfor er det vigtigst også blot, at du finder en eller flere plakater, der falder i din smag. Du skal ikke tænke på, om der er andre, der kan lide det, eller om det er noget, der er blevet godkendt af de danske boligmagasiner.

Hvis du godt kan lide, at der er godt med knald på farverne, så skal du selvfølgelig bare vælg en plakat, der understøtter dette. Er du mere til det neutrale og nedtonede, så vil en plakat i sort/hvid måske være mere dig. Det vigtigste er blot, at du har fokus på at vælge en plakat, som passer til din stil og din indretning.

På trods af, at der hele tiden er noget, der ændrer sig, når det kommer til indretning, så er du ikke tvunget til at følge med. Uanset hvad, der skrives om i boligmagasiner m.m., så skal du blot fokusere på at vælge den eller de plakater, der fanger din interesse. Det får du selvfølgelig den største tilfredshed ud af.

Som der tidligere er givet udtryk for, så er udvalget af plakater i dag så stort, at du nærmest ikke kan undgå at finde en plakat, der stemmer overens med dine præferencer. Derfor kan du også godt tillade dig at være lidt kræsen, når du går på jagt blandt det store udvalg, i håbet om at finde den helt rette plakat for dig.

Kombiner flere plakater ved siden af hinanden

Noget der er blevet populært i løbet af de seneste år, er at kombinere flere plakater ved siden af hinanden. Derfor er det også muligt at købe deciderede plakatpakker, som typisk består af tre eller fire plakater, der sammen danner ét motiv. Derfor er pointen naturligvis også, at de skal hænge ved siden af hinanden.

Det er selvfølgelig ikke alle, der tiltales af dette. Det er dog et faktum, at det er noget, der er blevet populært i løbet af de seneste år. Det tager ikke blot mere plads på væggen, hvorfor du både undgår de kedelige, hvide vægge, men samtidig giver det også en anderledes liv, da der ikke blot er tale om en enkelt plakat.

Flere af de forhandlere, der er linket til herover, har også et stort udvalg af plakatpakker, hvis det er noget, der falder i din smag.

Øjenvippe Serum Test

Previous article

Træningsudstyr til hjemmet

Next article

Comments