Diverse

Sugardating og den moderne gentleman

0

Sugardating er et relativt nyt begreb, men fænomenet er langt ældre end nogen af os. Der er en masse almene fordomme og misforståelse forbundet med denne dating form, og i det følgende vil vi kigge lidt nærmere på, hvad sugardating i sin reneste form er.

Ligestilling og feminisme

I denne fjerde bølge feminisme tid vi lever i, kan det være svært for både mænd og kvinder at finde balance i ligestilling og de mere traditionelle og romantiske kønsroller.

Vi kvinder vil have ligestilling – ingen kompromis her! Men vi vil også gerne have den romantiske gentleman, der forfører os og forkæler os. Mændene vil gerne have stærke kvinder, der kan selv, men de vil også gerne have en kvinde, der har brug for dem. Dette er et urinstink hos begge køn – vi forelsker os, når vi møder balancen mellem det maskuline og det feminine.

Sugardating og traditionelle værdier

Sugardating kan være en fin og smuk måde at fremme disse traditionstro kønsroller. Denne dating form handler ikke om at gå på kompromis med ligestillingen – den handler om at søge det feminine og det maskuline, og lade disse vægte lige. Det er også ligestilling.

Sugardating er med andre ord en ligeværdig dating stil, hvor både det maskuline og det feminine får plads og ikke udviskes i en gråzone af intetkøn.

Feminin og maskulin – yin og yang

En datingside for sugardaters er ikke et sted, hvor mænd køber kvinder, hvilket er en populær misforståelse. Det er et sted, hvor mænd får lov til at være det maskuline indspark i forholdet; hvor manden forsøger og forkæler. Og det er et sted, hvor kvinder har mulighed for at sit mest feminine “jeg” og tage imod denne forkælelse. Det er ikke en transaktion – det er romantik i sin reneste form.

Husk at passe på sig selv, når du sugardater

Når konceptet i dag er underlagt alskens fordomme, så har det sine årsager. Der findes brodne kar alle vegne – også i datingmiljøet.

Når du sugerdater, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du søger, og hvad du ønsker at opnå. Er det en romantisk chat, er det er eventyr eller er det den helt store kærlighed, du håber at finde?

Uanset hvilke af de ovenstående, du går til oplevelsen med, så er det afgørende for den gode oplevelse, at du – mand som kvinde – værner om dine egne grænser og siger til og fra. Dette gælder i øvrigt i alle dating former og på alle platforme.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde kærligheden.

Test af den nye Wildenburg Nordic El-ladcykel-serie

Previous article

Lækkert og mørt kød hver gang

Next article

Comments