Diverse

Lækkert og mørt kød hver gang

0

Er du også ved at være dødtræt af, at du gerne vil lave en lækker middag, men kødet vil bare ikke lykkedes? Du har købt et lækkert stykke kød ved slagteren, og forventningerne er skyhøje. Men et eller andet sted under tilberedningen, går der et eller andet galt, endda uden at du opdager det. Men når alt er anrettet, kan du allerede mærke at noget er helt forkert, som du skærer et stykke. Igen er kødet mislykkes. 

Slut med fiasko i køkkenet 

Hvordan undgår du så at kødet mislykkes? Faktisk er ganske enkelt med en sous vide stav. Det franske ord sous vide betyder ”under tomhed”, med andre ord vakuum. I Danmark kaldes sous vide madlavning princippet også for vakuum kogning. I sin helhed består madlavning princippet i, at du varmebehandler kødet i vandbad ved en lav temperatur over længere tid. Kødet tilberedes i specielle vakuumposer, hvor du trækker al luften ud. 

Der findes en sous vide stav til ethvert behov. Der er forskellige modeller med forskellig kapacitet. Hvis du er er ny i sous vide universet, og kun ønsker at bruge staven hjemme, er en fornuftig start en sous vide stav, der er beregnet til omkring 20 liter. 

Sous vide oplevelsen og resultat

En uundværlig del at sous vide oplevelsen er sous vide staven, den er med til at holde temperaturen på vandet i karret eller gryden helt stabil. Sous vide staven er en varme cirkulator som sættes ned i vandet og sikrer at vandet holder den ønskede temperatur stabilt. 

Da sous vide staven holder en ensartet temperatur i dit kar eller gryde, er det en genial måde at tilberede dit kød på. Du har den fulde kontrol over tilberedning processen. Det er denne kontrol, som sikrer at din tilberedning af kødet er ensartet hver gang. Du har tilberedt kødet til perfektion. 

Fleksibel kapacitet og brugervenlighed 

Sous vide staven har en fleksibel kapacitet, og opbevares nemt i dit køkken, uden at opdage for meget plads. Der er flere fordele når du investerer i en sous vide stav. Kapaciteten er fleksibel, og du kan let tilpasse den, den mængde kød du skal tilberede. Så uanset mængde, får du den fulde kontrol under tilberedningen – uden at resultatet er påvirket. 

Brugervenligheden er i top, da den er nem at anvende. Den skal blot sænkes ned i din gryde eller kar, herefter varmes vandet op til den indstillede temperatur, du ønsker. 

Sugardating og den moderne gentleman

Previous article

Comments