Diverse

Øjenvippe Serum Test

0

Hvis du går med en drøm om længere og kraftigere øjenvipper, kan et serum hjælpe dig på vej. Ved at påføre et øjenvippeserum et par gange om dagen, er det muligt at opnå både fyldigere og længere øjenvipper. Det kan derfor give dig lige præcis de vipper, du altid har drømt om.

Et serum er nemt at påføre og indeholder diverse ingredienser, der resulterer i øget vækst af øjnevipperne. Når du skal købe et serum til dine øjenvippe, så skal du garanteret, at det er et effektivt serum. Det kan du få hjælpe til at sikre herunder, hvor du finder et udpluk af markedets mest populære øjenvippeserummer.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum – 5 ml

Forhandler Pris Information
527 DKK Se produkt
528 DKK Se produkt
535 DKK Se produkt
649,96 DKK Se produkt

Du kan finde mange typer af øjenvippeserum på det danske marked. Noget af det er dog mere populært. Ét af de mest populære serummer på markedet, er Beauté Eyelash Activating Serum fra M2. Det er ikke uden grund, at det er tilfældet, for det er et vidundermiddel, der kan udrette nogle helt formidable resultater.

Det er et serum, der kan hjælpe dig, hvis du har et ønske om at få stærkere, længere og mere fyldige vipper. Én af de ting, der er med til at gøre det til et effektiv middel er, at det indeholder det meget aktive stof MDN, som stimulerer vippernes naturlige vækst. Det er dog ikke kun MDN, som du finder et indhold af i serummet.

Har et indhold af Biotin

Det er dog også et serum, der har et indhold af Biotin (Vitamin B7), som er et stof, der har en styrkende effekt på dine vipper. Derfor er det også med til at forlænge vippernes levetid. Du vil dog ikke blot opleve, at du ved brugen af Beauté Eyelash Activating Serum fra M2 får både længere, tættere og stærkere øjenvipper.

I nogle tilfælde vil du endda også opleve, at det giver dig mørkere vipper med en mere harmonisk bue. Efter blot 6-8 uger begynder du at kunne se resultater. Efter at have brugt serummet i 16 uger, vil du have opnået det mest optimale resultat. Du skal påføre det én gang dagligt – og helst om aftenen på helt afrenset hud.

Fordele:

 • Giver dig stærkere, længere og mere fyldige vipper
 • Du kan se resultater allerede efter 6-8 uger
 • Kan i nogle tilfælde også give dig mørkere øjenvipper
 • Er udviklet til at stimulere vippernes naturlige vækst

Anvendelse:

 • Skal påføres ligesom en flydende eyeliner
 • Du skal påføre serummet langs den øverste vippekant
 • Skal påføres én gang om dagen, og helst om aftenen på afrenset hud

Xlash PRO Eyelash Serum – 6 ml

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt
386 DKK Se produkt
399 DKK Se produkt
428 DKK Se produkt

Her får du et helt formidabelt vippeserum, der er udviklet til at kunne dig længere vipper, som du i lang tid har drømt om. Xlash PRO Eyelash Serum er et serum, der er baseret på en helt unik formel, som ikke bruges af andre producenter. Det er en formel, der kan øge vippernes vækst, hvilket tæller både volume og længde.

Det er et produkt, der har et indhold af en lang række vigtige mineraler. De har alle det tilfælles, at de har en fremmende effekt på cellefornyelse. Derfor er det også et serum, der er med til at fremme væksten, samtidig med at dine øjnevipper også kan nyde godt af et næringstilskud. Det giver dig endda også tættere vipper.

Er testet af op til flere øjenlæger

Det er langt fra alle, der tror på, at et serum som dette har nogen effekt. Det er heldigvis blev bevist af flere omgange, da det er blevet testet af et stort antal øjenlæger. Der er kliniske resultater, der har vist efter blot 28 dage, at det har givet 45 % mere længde, 40 % mere volume og 20 % mere tykkelse til dine øjenvipper.

Endvidere er det også en klar fordel, at det er et serum, der kun skal bruges én gang om dagen. Derfor er der ikke lige så stort risiko for, at du glemmer at få det påført. Xlash er ét af de mest dominerende producenter af serum til øjenvipperne. Derfor er det også et effektivt serum, du roligt kan vælge at påføre dine øjenvipper.

Fordele:

 • Øger vippernes vækst med naturlige ingredienser og urter
 • Giver dine øjenvipper mere volume, længde og tykkelse
 • Er blevet testet af øjenlæger og bakkes op af kliniske resultater
 • Efterlader dine øjenvipper flottere og tættere

Anvendelse:

 • Skal altid bruges på rene vipper
 • Du skal påføre en tynd linje langs vipperoden på de øvre vipper
 • Skal påføres én gang daglig – helst om aftenen, så det kan få lov til at virke natten over
 • Efter to måneder har du opnået maksimal effekt, hvorfor du kan nøjes med at bruge det 1-3 gange om ugen
 • Du bør desuden holde en pause á en måned hvert halve år

MoreBeauty Eyelash – 5 ml

Forhandler Pris Information
299 DKK Se produkt

Har du i lang tid haft en drøm om at opnå både længere og mere fyldige vipper? I så fald kan du udleve din drøm ved hjælp af Eyelash Activating & Brow Enhancer fra MoreBeauty. Det er et serum, der er udviklet til netop dette formål. Derfor kan det også hjælpe dig med at forlænge dine øjenvipper og gøre dem kraftigere.

Der er desuden tale om et øjenvippeserum, der er produceret med naturlige ingredienser. Disse ingredienser er i stand til at fremme hårvækst omkring dine øjne. Ikke nok med det, så får du hele 5 ml serum med i købet. Derfor har du serum nok til en lang periode, før der er behov for at fylde op i dit arsenal med nyt serum.

Giver dig smukkere øjenvipper

Med Eyelash Activating & Brow Enhancer fra MoreBeauty er du sikret, at du får smukkere øjenvipper. Det er nemlig et serum, der er lanceret med et ønske om at give dig et serum, der er udover det sædvanlige. Det er et meget effektivt serum, da du efter blot 6-8 ugers brug kan se synlige resultater i form af længere vipper.

Det er dog ikke kun længden, der forøges, da du ved brug af dette serum også kan forvente kraftigere, mere fyldige øjenvipper. Hvis du har en lav hårvækst, så anbefales det at påføre serummet to gange dagligt, frem for blot én gang. Der gives tilmed tilfredshedsgaranti på produktet, hvis du ikke får de ønskede resultater.

Fordele:

 • Du vil opleve synlige resultater efter blot 6-8 ugers brug
 • Du skal kun påføre et enkelt strøg af serummet dagligt
 • Det er et simpelt serum, der er nem at gå resultater med
 • Der ydes tilfredshedsgaranti, hvis ikke du har fået resultater efter 8 ugers brug

Anvendelse:

 • Du skal starte med at rense huden godt, så der ikke er spor af make-up eller creme
 • Dernæst skal du påføre et enkelt strøg af serum på dine vipper ved hårroden
 • Du kan også påføre et enkelt strøg ved roden af dine bryn, hvis det ønskes
 • Lad serummet tørre i cirka et minut, før du fx lægger make-up

Nanolash Eyelash Serum – 3 ml

Forhandler Pris Information
269 DKK Se produkt

Her er der tale om et rigtig effektivt vippeserum, der er udviklet til at kunne give dig både længere, stærkere, fyldigere såvel som mørkere vipper. Det skyldes især, at det er et serum, der er blevet lavet med afsæt i en både innovativ og naturlig formel. Samtidig medfølger der også en meget præcis applikator til købet af det.

Det er en fordel, da den præcise applikator gør det nemt for dig at påføre produktet helt nede ved kanten af dine vipper. Når den bliver påført her, så bliver den også hurtigere absorberet, da den går direkte ned til dets follikler, som er der hvor selve hårstrået. Derfor får du også et effektivt resultat med Nanolash Eyelash Serum.

Plejer vipperne helt nede ved hårsækkene

Hvad det betyder er, at der er tale om et vippeserum, der er i stand til at pleje dine vipper helt nede ved hårsækkene. Det giver de bedste forudsætninger for, at dine vipper ender med at vokse sig stærke, tykke og lange. Derfor er du selvfølgelig sikret, at det også er et serum, der kan give dig de resultater, du søger efter.

Det er selvfølgelig også derfor, at Nanolash Eyelash Serum er blevet så populært et vippeserum. Det er nemlig meget nærende, og når tilmed helt ind til kilden, hvor det forbedrer og beskytter dine vipper. Dertil kan det også give dig synlige resultater på blot 4 uger. Efter blot en måneds brug kan du derfor have et helt nyt udtryk.

Det er ikke alle, der husker på, at man også skal pleje sine vipper, hvis man vil bibeholde sine definerede og smukke vipper. Det er en pleje, der skal ske med det rette produkt, da vipperne over tid vil blive svagere og svagere. Derfor er Nanolash Eyelash Serum selvfølgelig også i stand til at pleje dine vipper ved brug af det.

Fordele:

 • Giver synligt længere, stærkere, fyldigere og mørkere vipper på blot 4 uger
 • Er beriget med en innovativ formel med naturlige ingredienser
 • Plejer helt nede ved folliklerne og er derfor også hurtigt absorberende
 • Beskytter dine øjenvipper med en usynlige barriere efter påførelse
 • Plejer dine vipper helt nede ved hårsækkene, så de holdes sunde

Anvendelse:

 • Du skal starte med at fjerne alt make-up, og sørge for at huden omkring øjnene er helt tør
 • Herefter skal du blot påføre serummet, hvilket skal ske ved vippekanten på både øvre og nedre vipper
 • Efter påførelse skal du lade serummet absorbere og tørre helt

RevitaLash Eyelash Conditioner – 1 ml

Forhandler Pris Information
249 DKK Se produkt
259 DKK Se produkt
272DKK Se produkt
359 DKK Se produkt

Her er der ikke tale om et hvilket som helst serum. Tværtimod, så kan RevitaLash Eyelash Conditioner bryste sig af at være et prisbelønnet serum til øjenvipperne. Det er baseret på en unik formel, der plejer og styrker dine vipper. Det er selvfølgelig med til at sikre, at dine øjenvipper både bliver stærkere og mere fyldige.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er nogen underdrivelse at kalde det for et vidundermiddel. Det er nemlig i stand til at give dig resultater på blot 3-8 uger. Hvad det betyder er, at du i løbet af kort tid kan se en betydelig forskel. Derfor er det også et oplagt valg for dig, der ikke ligefrem er den tålmodige type.

Giver også dine vipper et løft

Det er ikke blot et serum, der er i stand til at give dine vipper mere styrke og fylde. Det er også et serum, der vil give dine vipper et lille løft, så de dermed får en mere buet form. Det byder tilmed på mange naturlige ingredienser, hvilket bl.a. tæller hvedeprotein, morgenfrue og grøn te, som både plejer, styrker og beskytter.

Hvad det betyder er, at det er et serum, der gør dine vipper mere smidige, så de ikke knækker. Endvidere er det også med til at fremme væksten samt forlænge hårenes livscyklus. Hvis du i lang tid har gået og drømt om stærkere vipper med mere volume og længde, så er RevitaLash Eyelash Conditioner det rette valg for dig.

Fordele:

 • Det er et prisbelønnet vippeserum, der har en dokumenteret virkning
 • Det giver de første synlige resultater efter blot 3-8 uger
 • Serummet plejer og styrker dine vipper, mens de også får et lille løft
 • Din øjenvipper bliver stærkere og mere smidige, så de får en længere levetid

Anvendelse:

 • Det er vigtigt, at det bliver påført på helt rene øjne, som derfor også er fri for make-up
 • Du skal påføre serummet langs den øver vippekant
 • Du får det bedste resultat, hvis du påfører det om aftenen og lader det virke natten over

GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes – 6 ml

Forhandler Pris Information
200 DKK Se produkt
229 DKK Se produkt

GOSH er også et brand, der er yderst velkendt. Det er blevet et velrenommeret brand, fordi de laver effektive serummer til øjenvipper, som kan give gode resultater på kort tid. Deres Growth Serum The Secret Of Longer Lashes er et serum, der ved hjælp af aktive ingredienser går ind og plejer samt styrker dine øjenvipper.

Derfor er du garanteret, at dine øjenvipper vil efterlades stærkere og mere fyldige, efter at have gjort brug af dette serum fra GOSH. Det skyldes blandt andet, at det byder på et indhold af den vækstaktive SymPeptide XLash. Det er et stof, der har vist sig at have en synlig effekt på både dine øjenvippers længde og tykkelse.

Skal bruges dagligt

Hvis du vil have det bedste resultat ved brug af dette serum, så skal det bruges dagligt, da det førnævnte stof ellers ikke vil give de ønskede resultater. Growth Serum The Secret Of Longer Lashes fra GOSH har dog også et indhold af Follicusan. Det er et stof, der giver tykke vipper, bedre hårvækst og øger procentdelen af hår.

Har du i lang tid gået med en drøm om at få smukke dådyrvipper, så kan du realisere din drøm ved hjælp af dette aktive øjenvippeserum. Du skal endda blot påføre det én gang om dagen, hvorfor det ikke er svært at huske at få det påført. Du får det bedste resultat ved brugen af dette serum, hvis du påfører det om aftenen.

Fordele:

 • Byder på flere aktive ingredienser såsom SymPeptide XLash og Follicusan
 • Kan give dig smukke dådyrvipper på ganske kort tid
 • Giver dig både stærkere og fyldigere vipper, men øger også procentdelen af hår

Anvendelse:

 • Inden du påfører serummet, skal du sikre, at huden ved dine øjne er helt ren og fri for make-up
 • Når du har sikret dette, så skal du påføre serummet langs den øvre vippekant
 • Det anbefales at påføre det om aftenen, da det så kan få lov til at virke natten over

Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner – 9 g

Forhandler Pris Information
148 DKK Se produkt
159 DKK Se produkt
159 DKK Se produkt
166,50 DKK Se produkt

Det er vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er alle typer af vippeserum, der også plejer dine vipper. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, når du skal investere i et øjenvippeserum. Hvis dit serum ikke kan pleje dine vipper, så skal du bruge et andet middel til det, hvilket der – desværre – er mange, der glemmer at gøre.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du køber et øjenvippeserum, der også kan pleje dine øjenvipper, så er det oplagt at tage et kig på Jane Iredale PureLash Extender & Conditioner. Her er der nemlig tale om et plejende produkt til dine vipper, som ikke blot styrker dine øjenvipper, men også giver dem den nødvendige pleje.

Kan bruges alene eller under mascara

Du kan enten bruge produktet alene, for at kunne pleje og styrke dine vipper, eller du kan i stedet bruge den under en mascara. Hvis du vælger at bruge dit serum under en mascara, så vil det få dine vipper til at se både tykkere og længere ud. Derfor er der også mange, der vælger at bruge serummet sammen med en mascara.

Det er desuden et serum, der har et indhold af algeekstrakt, som har en plejende og beskyttende effekt på dine øjenvipper. Derfor er det også et serum, der er med til at minimere risikoen for at de enten knækker eller tørrer ud. Endvidere giver det også dine vipper en bedre forudsætning for at vokse ud i fuld længde.

Fordele:

 • Har både en plejende og styrkende effekt på dine øjenvipper
 • Den kan enten bruges alene eller sammen med en mascara
 • Det er et serum, der ikke har noget indhold af parabener

Anvendelse:

 • Du skal påføre det i et tyndt lag på ren hud
 • Du skal sørge for, at det meste af serummet påføres ved roden af vipperne
 • Vil du bruge det sammen med mascara, skal det påføres mens vipperne stadig er fugtige

Hvad er et øjenvippeserum?

Et øjenvippeserum er en klar og lugtfri væske. Du skal påføre den på dine øjenvipper, som var det en eyeliner. Der er dog forskel på, hvor ofte de skal påføres, da nogle af dem er stærkere end andre. Nogle skal påføres to gange om dagens, mens du med andre serummer kan nøjes med at påføre det en enkelt gang dagligt.

Det er selvfølgelig et serum, der indeholder en række stoffer, der stimulerer væksten af dine øjenvipper. Det er dét, der er med til at gøre dem både tykkere og længere. Der er dog også nogle serummer, der indeholder stoffer, der giver dine vipper en længere levetid. Derved vil det også tage længere tid, før de falder af.

Ikke alle serummer bruger de samme ingredienser

Der er forskel på de forskellige serummer på mange punkter. De bruger bl.a. ikke alle de samme ingredienser. Derfor er det også noget, du er nødt til at holde øje med, når du skal vælge dit serum. Der bør dog ikke herske tvivl om, at der er nogle ingredienser, der bruges hyppigere end andre, hvilket er beskrevet længere nede.

Det er nemt for dig at opføre serummet på dine øjenvipper. Der medfølger nemlig altid en lille pensel, som du kan bruge til at pensle det på med. Faktisk skal det blot opføres, som en flydende eyeliner på det øverste af dine øjenlåg. Vær dog meget varsom med, at du ikke kommer til at ramme dit øje, da det kan svie en del.

Sådan virker et øjenvippeserum

Det er ikke alle, der er helt overbeviste om, hvorvidt et serum til øjenvipperne rent faktisk virker. Derfor er der også mange, der har set nærmere på dette. Du kan dog finde et væld af billeder og videoer, der viser dig både før- og efter-billeder. Derfor får man også en fornemmelse af, at det faktisk er noget, der virker.

Flere større medier, herunder DR, har blandt andet også lavet undersøgelser af dette. I alle sammenhænge har det vist positive resultater. Men er det direkte ensbetydende med, at det vil fungere for alle? Det er ikke alle, der vil opleve lige store resultater, men ikke desto mindre kan et øjenvippeserum gøre underværker.

Der findes en række stoffer i serummet, der kan hjælpe dit hår med at vokse. Det er også gældende, selvom du har meget tynde og fine øjenvipper. Derfor er du også sikret, at du kan se en forskel, hvis blot du bruger det hver dag i en længere periode. Du kommer nemlig ikke til at opleve resultater fra dag ét, som mange tror.

Du skal være tålmodig

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får de bedste resultater, så er du nødt til at være tålmodig. Er du ikke det, så vil du give op, inden du ser resultater. I de fleste tilfælde kan der godt gå mellem 8 og 16 uger, før du kan se, at der sker noget. I forhold til dette er det også vigtigt, at du er klar over, at der er forskel på hår.

Serum er et fantastisk middel, men det kan dog ikke udrette mirakler. Det skal du også være indstillet på. Har du meget små og tynde øjenvipper, så må du endelig ikke tro, at du pludselig kan få vipper, der er på størrelse med Bambis. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at du kan se, at det har en effekt efter en vis rum tid.

Det bør dog gøres klart, at det også er gældende, selvom du har både lange og kraftige øjenvipper. Er du så heldig, at du er blevet tildelt kraftige og lange øjenvipper fra naturens side, så kan du heller ikke forvente, at du med et serum kan gøre dem meget længere ofte. Ofte vil de dog få et sundere udseende ved brug af det.

Kan alle bruge et øjenvippeserum?

Det er ikke nogen, der ikke kan bruge et serum til øjenvipperne. Det er nemt at påføre, og du skal blot gøre det en eller to gange om dagen. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at du er nødt til at være forsigtig med brugen af det. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du tidligere har oplevet at du er sart ved øjnene.

I et sådant tilfælde er det en god idé, at du går efter et serum, der ikke har et indehold af hverken parabener eller parfume. Det er også vigtigt, at du er klar over, at der kan være stoffer i serummet, der kan irritere dine øjne. Det kan resultere i, at de ender med at løbe i vand, eller at øjenomgivelserne ender med at blive røde.

Derfor er det også meget vigtigt, at du er forsigtig, når du gør brug af dit serum. Du skal undgå at få det ind i selve øjet, da det kan være til store gene og tilmed smerte. Hvis det skulle ske, at du får serum ind i øjnene, så skal du skylle dem grundigt med vand. Det skal du blive ved med, indtil du har fået det hele vasket ud.

Vær opmærksom ved graviditet og medicin

Hvis du er gravid eller tager medicin mod grøn står, så skal du være særligt forsigtig med køb og brug af serum til øjenvipperne. Det er især gældende, hvis du overvejer at købe det i udlandet. I USA er det tilladt at bruge nogle helt andre stoffer, end hvad det er tilladt herhjemme. Det skal du derfor også være opmærksom på.

Op til flere af de ingredienser og stoffer, der er at finde i serum, der kan købes i USA, kan ende med at skabe en uheldig forbindelse, hvis du tager medicin mod grøn stær. Er du gravid, så kan stofferne i sjældne tilfælde få din krop til at sætte fødslen for tidligt i gang. Det kan nemlig ske, at dine muskler påvirkes til dette.

Når du skal købe et serum, så er det vigtigt, at du sørger for at gøre det med stor omhu. Det er fx vigtigt, at du er klar over, at det kun er stoffer, der ikke er tilladt i det serum, der kan købes her i landet, der kan have indflydelse på førnævnte. Derfor står du også klart bedst, hvis du sørger for at købe dit serum herhjemme.

Hvordan skal jeg bruge et øjenvippeserum?

Der kan ikke gives et konkret svar på, hvordan du skal bruge et øjenvippeserum. Der er forskel på de enkelte serummer, hvilket du skal være opmærksom på. Der er nogle af dem, der skal lægges på morgen og aften. I andre tilfælde skal du blot lægge den på om aftenen. Det afhænger af, hvilket serum du har valgt at købe.

Når du har gjort brug af et serum i flere måneder i streg, så vil du typisk kunne gå ned til kun at bruge det en gang hver tredje eller fjerde dag. Du vil selvfølgelig stadig få den samme effekt, selvom du ikke bruger det en eller to gange om dagen. Derfor er det kun den første rum tid, at du skal huske at lægge serum på vipperne.

Vigtigt at øjenområdet er helt rent

Når du skal gøre brug af et serum, så er det meget vigtigt, at øjenområdet er helt rent. Derfor bør du rense området før brug, så der ikke er rester af hverken creme eller make-up. Har du en creme på, kan det forhindre serummet i at trænge ned i huden. Trænger den ikke ned i huden, så vil du ikke få nogen effekt af den.

Hvis du skal påføre et serum om aftenen, efter at have renset make-up af, så er det vigtigt, at du ikke bruger en fjerner med olie. Det skyldes, at olien vil trænge ned i huden og gøre det umuligt for serummet at trænge ned i huden. Det vil ligeledes medføre, at du ikke får nogen effekt af dit serum, selvom du ikke make-up på.

Du må gerne lægge make-up efterfølgende

Der er mange, der tror, at ovenstående betyder, at de ikke kan lægge make-up, efter at have gjort brug af et serum. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det ikke er tilfældet. Du må gerne lægge make-up, når du har påført et serum. Det er blot vigtigt, at du husker at serummet skal påføres, før din make-up – ikke omvendt.

Inden du går i gang med at lægge make-up, skal du dog sørge for at serummet er tørret. Heldigvis er det ikke noget, der tager mere end fem minutter. Når det er tørret helt ind, så er der ikke noget i vejen for, at du går i gang med at lægge make-up. Det er dog yderst vigtigt, at du sørger for at lade dit serum tørre helt ind først.

Hvorfor bør jeg bruge et øjenvippeserum?

Føler du ikke, at dine øjenvipper er helt så lange og fyldige, som du gerne så, at de var, så kan du bruge et øjenvippeserum til at gøre dem længere. Ved at gøre brug af et sådant serum kan du opnå nogle flotte og naturlige vipper. Du kan tilmed vælge at male dem op med mascara, hvilket vil give endnu bedre effekt.

Ovenstående kan du også opnå ved brug af falske øjenvipper. Det giver dog ikke et lige så naturligt look, som hvis du gør brug af et serum. Ikke nok med det, så er det også en fordel ved serummet, at det er nemmere og hurtigere at påføre, end at skulle sætte falske vipper. Derfor sparer du dig selv for både tid og besvær.

Endvidere er der også mange, der synes, det er for nemt at forskel på falske og ægte øjenvipper. Det er ikke alle, der går op i dette, men er du én af dem, der gør, så bør der ikke herske tvivl om, at et serum er bedst. Dertil vil dine øjenvipper også virke mere imponerende, hvis de er lange og kraftige – og 100 % naturlige.

Er det dyrt at bruge serum til øjenvipperne?

Det er svært at give et konkret svar på, hvorvidt det er dyrt at bruge serum. Der findes serum i flere forskellige prisklasser. Det er du selvfølgelig nødt til at være indstillet på. På trods af, at du kan finde mange billige typer af serum, så er det sjældent det værd. Det er bedre at betale en højere pris for et serum af højere kvalitet.

Som det også er gældende for mange andre typer af kosmetik, så er der en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet, når du skal købe et serum til dine øjenvipper. Derfor skal du altså forvente, at hvis du vil have det bedste af det bedste, så er du nødt til at betale for det. Som angivet herover, så er det dog det værd.

Hvis du fx vælger et serum fra M2, så skal du ofte betale en høj pris for det. Det er dog ikke uden grund, at det er ét af de mest respektable brands, når det kommer til serum til vipperne. Det skyldes, at du er sikret, at du får en høj kvalitet og et godt resultat, hvorfor du får det resultat, du betaler for, når du køber et serum.

Forsøg ikke at spare penge ved at bestille serum fra USA

Der er mange, der har fundet ud af, at der kan være penge at spare ved at bestille et serum til øjenvipperne fra USA. Det kan også være fristende, hvis du ved, at du kan spare penge ved at gøre dette. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er en god idé. Faktisk kan det meget vel vise sig at forholde sig stikmodsat.

Det kan godt være, at du har læst om, at den har en god effekt på dine øjenvippe. Hvad du dog skal være opmærksom på er, at det i USA er tilladt at bruge nogle helt andre stoffer i deres serum, end hvad der tillades i Danmark og i resten af EU. I USA tillader de bl.a. brug af stoffer, som inden for EU betragtes som medicin.

Dertil er det dog også værd at tænke over, at du skal betale told og moms, når du køber noget hjem fra USA. Derfor er det slet ikke sikkert, at det er muligt for dig at spare penge ved at bruge dette trick. Det betyder, at det sjældent er værd at købe dit serum fra USA, da det ganske enkelt er for stor en risiko at løbe.

Babynest Test

Previous article

Plakater til stuen

Next article

Comments