Diverse

Mulighed for afbetaling får flere forbrugere til at handle på nettet

0

Du kan betale af på et køb foretaget på nettet hos en lang række danske webshops. Antallet af webshops, der tilbyder dette er steget markant i løbet af de seneste par år. Det har været muligt i mange år, men det er noget, der for alvor har taget fat på det seneste, hvor flere danske forbrugere har fået øjnene op for det.

Det er i høj grad, når der skal foretages dyre køb, at det er en mulighed, der bruges. Det er ikke ualmindeligt, at en ny sofa til stuen, en ny vaskemaskine til bryggerset eller derimod en ny PC bliver købt på afbetaling. Det er der en god grund til; det er alle store køb, der kan være svære at finde de nødvendige midler til.

Stort set alt kan afbetales på nettet

I dag er det meget få produkter, du ikke kan købe på afbetaling på nettet. Hvis du gerne vil handle på nettet, men ikke har lyst til eller ikke har mulighed for at betale det fulde beløb med det samme, så er det også noget, du har rig mulighed for. Det er dog endnu ikke en betalingsløsning, alle webshops har taget til sig.

Det er dog ikke kun dyre forbrugskøb, der kan foretages på afbetaling. Alt lige fra en ny skjorte til en pizza hos Just-eat kan købes på afbetaling. Det er derfor, det nærmest er umuligt at finde et produkt, du ikke kan købe på afbetaling online. Nogle produkter er dog sværere at finde på afbetaling end andre.

Har alle mulighed for at handle på afbetaling?

Langt de fleste har mulighed for at købe produkter på afbetaling på nettet. Det kræver dog, at du bliver godkendt af det respektive finansieringsselskab. Hvis du står i RKI, så er det ikke noget, du skal gøre dig for store forhåbninger om. Tværtimod, så er dine muligheder meget begrænsede, hvis du er registreret i RKI.

Det betyder dog ikke, du ikke kan få en kredit på nettet, hvis du står i RKI. Du kan finde op til flere lån, der kan optages af folk, der står i RKI, men det er dog ikke noget, der tilbydes i form af en afbetalingsordning. Det er derimod et decideret lån, som du derfor også skal ansøge om på långiverens egen hjemmeside.

Hvis du gerne låne penge, selvom du står i RKI, så du kan bruge de lånte penge til at finansiere et køb på nettet, så bør du klikke dig ind på https://xn--lntrods-exa.dk/ – her kan du nemlig finde et stort udvalg af lån, der også bevilges til folk, der står i RKI.

Blev nemmere at vælge afbetaling

Den hovedsagelige årsag til, at folk vælger afbetaling er, at det er blevet nemt. Det er et par enkelte klik og ganske få felter, der skal udfyldes med personlige oplysninger. Herefter kan du blot gennemføre dit køb. Selve betalingen foregår dog i små afdrag, der trækkes på din konto d. 1. i hver måned.

Håndstøvsuger Test

Previous article

Topmadras Test

Next article

Comments