Hus og have

Lykken vil ingen ende tage 

0

Når graviditetstesten viser positiv, er det for de fleste en glædelig nyhed. For nogle par har det endda taget længere tid at få det glædelige resultat. Vi lever i en tid, hvor mange endda deler den glædelige nyhed på de sociale medier, fordi man gerne vil dele sin lykke. 

9 måneders forberedelse 

Ventetiden kan forekomme lang og kort på samme tid. Planerne om forberedelserne til den lille ny kommer til verden er mange, og følelsen af at være 100% klar får man måske aldrig. Men klar eller ej, den lille ny melder sin ankomst, om man er klar eller ej. 

Men hvad er det så man skal forberede sig på? Graviditeten går med at gøre klar til en hverdag med en baby i huset. Om det er første gang, eller om der allerede er børn i huset, vil der som regel altid være nogle ting, man skal ud at have. Men det er ikke kun de praktiske ting, der skal være på plads. 

Barnets køn 

Her er der forskellige holdninger, om man ønsker at kende barnets køn inden fødslen, eller om man gerne vil overraskes på selve dagen for fødslen. Med den teknologi der er i dag, kan man allerede kende barnets køn fra 14. graviditetsuge, en såkaldt  tidlig kønsscanning. Ved at kende barnets køn kan man være mere køns rettet i sine forberedelser – hvis det altså er det man ønsker. Der er jo ikke en facitliste, for hvad der er det rigtige at gøre. 

Afsløring af barnets køn 

Det er meget individuelt, om man ønsker at afsløre barnets køn inden fødslen. Nogen ønsker ikke at dele barnets køn, før barnet er født, mens andre ikke kan vente med at dele nyheden med familie og venner. Her skal man selvfølgelig gøre det der føles rigtigt. Dog er der en ny trend, der spreder sig med lynets hast, nemlig gender reveals. Hvor barnets køn afsløres på en morsom måde med venner og familie. 

Hvad skal den lille ny hedde 

Uanset om det er en pige eller dreng man skal byde velkommen til verden, så skal navnet findes. Her skal man som par, blive enige om barnets navn. Som om det ikke er svært nok i sig selv, så er der helt sikkert nogen familiemedlemmer eller venner, der har en holdning til navnet til den lille ny. Men der er masser af inspiration at hente. På alttilbarnet.dk kan man finde en masse inspitation til baby navne. 

Derfor er det en god ide at købe en god kontinentalseng 

Previous article

Børn med diagnoser og søvnbesvær 

Next article

Comments