Hus og have

Derfor er det en god ide at købe en god kontinentalseng 

0

Dette indlæg er sponsoreret

Søvn er afgørende for, at man trives i sin hverdag. Uden en god nattesøvn er man tilbøjelig til at blive mere irriteret, føle mindre overskud og generelt bare føle sig mindre tilpas. Omvendt er man med en god nattesøvn i godt humør, man føler god energi, og man føler sig udrustet til at klare de udfordringer, som hverdagen kan byde på. Det er altså vigtigt, at man overholder sin søvn. For at opnå en generel god søvnkvalitet, er det dog helt afgørende, at man vælger en god seng, således at man får den optimale liggekomfort. Ved at vælge en god seng, sikrer du altså, at det ikke er de praktiske omstændigheder, der kan ligge til grund for, at du måske ikke har en god søvnkvalitet. Der findes mange gode senge på markedet, men en seng, som du med fordel kan overveje at købe, er en god Kontinentalseng

Få god liggekomfort 

En god kontinentalseng er en seng, som består af hele tre lag. Sengen består af henholdsvis en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Disse tre lag gør sengen dyb, og de sikrer, at du opnår en særlig høj liggekomfort. I kraft af at en kontinentalseng består af hele tre lag, vil sengen naturligvis fylde mere sammenlignet med eksempelvis en boxmadras. En boxmadras består nemlig af kun to lag. Dette gør kontinentalsengen mere luksuriøs end boxmadrassen, og derfor vil en kontinentalseng naturligvis også koste lidt mere. 

Tre madrasser, der gør forskellen

En kontinentalseng består som sagt blandt andet af en boxmadras. Denne madras kan siges at være basen, idet den er placeret nederst i sengen. Vælger man en boxmadras med komfortskum, får man en mere fast liggekomfort sammenlignet med en boxmadras med fjedre. Det er op til dine individuelle præferencer, hvilken type du foretrækker. Ovenover boxmadrassen ligger springmadrassen, som er den madras, der afgør fastheden i sengen. Når du skal undersøge, hvilken grad af fasthed du ønsker, er det en god ide at søge hjælp hos en sengeekspert. På den måde kan du også prøve forskellige madrasser af. 

Prikken over i’et

Øverst i en kontinentalseng finder du topmadrassen. Dette er den afsluttende madras, som siges at være prikken over i’et. Denne madras sikrer den sidste liggekomfort, og den kan fås i flere forskellige udgaver. Er du på udkig efter en ny seng, kan du altså med fordel overveje at investere i en kontinentalseng, som er en yderst god seng med en særlig høj liggekomfort. Klik ind på sengekompagniet.dk og lad dig inspirere af deres store udvalg. 

Vil du gerne prøve en måltidskasse?

Previous article

Lykken vil ingen ende tage 

Next article

Comments