Diverse

Lider du af gigt i fingre og hænder? Prøv disse hjælpemidler

0

Omtrent hver ottende dansker lider af gigt i mere eller mindre alvorlig grad. En del af disse danskere lider af gigt i fingre og hænder, og denne artikel er netop skrevet til disse danskere.

Det kan være en stor udfordring at klare hverdagens gøremål, når man har gigthænder og gigtfingre, men hjælpen er heldigvis nær. Gigten kan ikke trylles væk, men ved brug af hjælpemidler, særligt udviklet til personer med gigt, vil hverdagen blive en tand nemmere og sjovere. Hjælpemidlerne vil nemlig hjælpe dig til at blive mere selvhjulpen, hvilket kan give dig øget livsglæde.

Kropstørrer

Du har taget et langt og skønt bad og skal nu til at tørre din krop. De færreste danskere betragter dette som en udfordring, men lider du af gigt i fingre og hænder, så vil du formentlig kunne nikke genkendende til, at det kan være en svær opgave. Hvis det at tørre din krop med et håndklæde er vanskeligt og er forbundet med smerter for dig, så kan du med fordel købe en kropstørrer. Med dette redskab kan du nemt og hurtigt få tørret hele kroppen uden at skulle bruge unødvendige kræfter. Læs mere hos Gloria Mundi Care: gigt i fingrene hjælpemidler.

Sæbedispenser med sensor

Ved at købe en sæbedispenser med sensor skal du ikke bruge kræfter på at pumpe sæbe ud af dispenseren. Dette sker nemlig helt automatisk, når du holder hænderne under sensoren. Ikke nok med, at du sparer kræfter i hænder og fingre, så vil en sæbedispenser med sensor også have en positiv indvirkning på hygiejnen i hjemmet. Sådanne sæbedispensere kan i øvrigt bruges i både køkkenet og på badeværelset.

Skohorn

Gør din gigt i fingre og hænder det svært for dig at få dine sko på, når du skal ud, så skal du anskaffe dig et langt skohorn. Så bliver det fremadrettet en mere overkommelig opgave, og du behøver ikke hjælp.

Vippe-kedel

Mange ting kan være en udfordring, når man har gigt i hænder og fingre. Eksempelvis kan sådan noget som at hælde kogende vand op i en kop være en udfordring og forbundet med en stor risiko for at brænde sig. Risikoen kan heldigvis elimineres ved at bruge en vippe-kedel – med denne kedel kan du nemlig hælde kogende vand op i en kop uden at løfte kedlen.

Læsepude

Er du glad for at læse, men lægger du ofte din bog fra dig hurtigt, fordi du synes, at det er hårdt at holde den tunge bog? Så skal du forkæle dig selv med en læsepude. Du kan lægge alt vægten fra bogen over på læsepuden, så du får aflastet dine hænder og fingre. Sådanne læsepuder kan tilpasses alle bøger.

Danmark er et af de lande i verden med den hurtigste internethastighed

Previous article

Hvilke virksomheder kan drage nytte af tidsregistrering?

Next article

Comments