Diverse

Hvilke virksomheder kan drage nytte af tidsregistrering?

0

Driver man en forretning, hvor man lever af at sælge sin tid, er det vigtigt, at man registrerer den. Hvis man ikke gør det, er der nemlig en risiko for, at man ikke får faktureret alle timer. Til trods for dette, er der mange, der ikke har et system til tidsregistrering.

Hvis du ikke har et system, der kan bruges til registrering af din tid, er det på tide at få det. Da der er mange forretninger, der lever af at sælge tid, er det også system, der er vigtigt for mange. Herunder vil du blive præsenteret for en række eksempler på disse.

Freelancere

Arbejder du som freelancer, er det meget vigtigt at have et system til tidsregistrering. Her er det nemlig din egen tid, du sælger, hvorfor hvert minut, der bruges, skal faktureres. Det er dog ikke let at sikre, hvis du ikke har et system, der kan klare det for dig.

Hvis du leder efter et sådant system, er der heldigvis rigtig mange at vælge mellem. Blandt andet kan du nemt klare tidsregistrering med Projectum, som er et system, der også har meget andet at byde på. Derfor er det naturligvis oplagt at tage et nærmere kig på.

Håndværkere

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mange håndværkere, der sælger deres tid. Det er naturligvis ikke alle, der gør dette, da mange også giver faste priser pr. projekt. Sælger man timer, er det dog vigtigt, at man har system, der kan registrere timerne.

Dette gør sig gældende, hvad enten du blot er dig selv eller om du driver et firma med 40 ansatte. Faktisk er det særligt vigtigt, hvis du har en del ansatte. Hvis de hver især glemmer et par timer her og der, kan det nemlig ende med at være mange penge i sidste ende.

Programmører

Arbejder du som programmør, er du i de fleste tilfælde også freelancer. Det er dog ikke altid, at det er tilfældet. Det kan også være, at du er projektansat e.l. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du sørger for at registrere de timer, du bruger.

Hvis du ikke ved, hvor lang tid, der er brugt på et givent projekt, er det nemlig svært at fakturere for det. Derfor vil penge til et system til registrering af dine timer være godt givet ud. Af denne grund skal du ikke tøve med at investere i et sådant system.

Lider du af gigt i fingre og hænder? Prøv disse hjælpemidler

Previous article

God antivirus behøver ikke at være dyrt

Next article

Comments