Diverse

Danmark er et af de lande i verden med den hurtigste internethastighed

0

Det overrasker nok ikke mange at Danmark er et af de lande i verden med suverænt hurtigst gennemsnitlig internethastighed, da vi er et velfungerende I land hvor langt de fleste af borgerne har adgang til og brug for internettet for at kunne arbejde osv. Hastigheden er i gennemsnittet lige knap 50 mbit/s. og tallet stiger år for år. Det høje gennemsnit får Danmark til at ligge på en femteplads over de lande med hurtigste internethastighed, ud af de i alt 207 lande som har været med i undersøgelsen. En god del af grunden til vores adgang til hurtigt internet er takket være vores meget udbredte fibernet.

Takket være fibernet har langt de fleste danskere adgang til lynhurtigt internet

Markedets hurtigste form for internet er fibernet, og den type internet har cirka 72% af danske boliger og virksomheder, hvilket jo svarer til over 2/3-dele af hele landet. Dette er ret imponerende, da fibernettet kun er procentvist mere udbredt i Letland. Den fantastiske fiberdækning skyldes også mange års målrettet arbejde fra regionale energiselskaber og lokale entusiaster. Der findes mange udbydere af fibernet og de kæmper selvfølgelig alle for at fange flest mulige kunder. For at gøre det nemmere at finde ud af hvilken typer fibernet og i hvilken hastighed der passer bedst, er det en god ide at tage en fibernet guide.

Er langsomt internet et luksusproblem, eller er det tilladt at klage?

Langsomt internet er helt klart en af de ting som flest mennesker i den vestlige verden klager flest gange over i deres hverdag. Der findes rent ud sagt næsten ikke noget mere irriterende. Vi bruger jo utallige timer på internettet og derfor kan langsomt internet være en træls stopklods for vores underholdning. Men burde vi ikke bare være glade for at vi overhovedet har internet? Jo selvfølgelig, men nu har internettet langt om længe også udbredt sig til resten af verden, og for mange er internettet en vigtig del af deres arbejde, så på den måde kan hurtigt internet være en nødvendighed for mange.

Det kan være svært at finde den bedste udbyder af fibernet

Som sagt er der super mange forskellige udbydere af fibernet på markedet, og det kan være svært at finde rundt i, hvad man skal vælge og hvorfor. Heldigvis findes der fibernet guide, og de kan stort set gøre alt arbejdet for en og vurdere, hvad der ville passe bedst til lige netop en selv.

Overvej dette, inden du leder efter ny spisebordslampe

Previous article

Lider du af gigt i fingre og hænder? Prøv disse hjælpemidler

Next article

Comments