Sundhed og fitness

Kom i form hjemmefra

0

Er du stadig ikke kommet helt i mål med dit nytårsforsæt om træning, slankekur, sundhed og flad mave? Mange af os drømmer om en flad mave, og vi tror, at vejen dertil er et fitnessmedlemskab. Så går der en måneds tid, og så gider vi ikke tage afsted alligevel. Heldigvis kan du sagtens få en lige så god træning hjemmefra! Læs med her for at få meget mere at vide om hjemmetræning.

Hvorfor træne hjemmefra?

Mange har svært ved at komme afsted i fitnesscenteret, og derfor får de slet ikke trænet i løbet af ugen, fordi der er undskyldninger nok for ikke at komme ud ad døren. Det kan derfor være nemmere for nogle mennesker blot at skulle hive lidt udstyr frem hjemme i stuen. Og man kan altså sagtens få en mindst lige så god træning derhjemme, som ligeledes kan være vejen til flad mave og en erstatning for en slankekur. Husk på, at mange af de øvelser, som du alligevel plejer at lave i fitness, er præcis den samme øvelse i andre omgivelser. Om du laver mave øvelser centeret eller i din stue kan nu være det samme i sidste ende. Typisk kan det dog give lidt ekstra motivation til at presse kroppen til det yderste, når man er i centeret, fordi der er andre mennesker. Her handler du om, at du selvfølgelig skal lære at presse din krop til det yderste for din egen skyld – og altså ikke for andres.

Hvor får man udstyr fra?

Principielt kan du sagtens få en god hjemmetræning uden en masse forskellige udstyr, men noget professionelt udstyr kan selvfølgelig være til gavn, mens det også kan give en følelse af at have udøvet en træning, der minder en smule om den i fitness. En af de bedste typer af træningsudstyr er elastikken, som både kan bruges til eksempelvis squats og maveøvelser. Træning med elastik egner sig til alle, og du er næsten sikret en flad mave, hvis du først lærer at bruge den ordentligt, og bliver glad for at træne med den på.

Du kan finde en elastik til squats og maveøvelser samt en masse andet træningsudstyr på Plusshop, hvor du via et medlemskab kan få en masse træningsudstyr i god kvalitet til fordelagtige medlemspriser.

Træning med elastik

En flad mave kræver hårdt arbejde, men en flad mave er bestemt også det værd. Hvis du er gået i gang med at kæmpe for den flade mave via hjemmetræning, skal du huske, at vejen dertil ikke kun består af stribevis af forskellige maveøvelser. Det er ikke særlig frugtbart eller godt for din krop. Hele din krop skal trænes. Det bedste udstyr at investere i er derfor for mange en elastik, som kan bruges til øvelser på hele kroppen. Elastikken kan bruges på et utal af forskellige måder, mange flere end du overhovedet tør drømme om. Du kan yderligere koble træning med elastikken med et par vægte, fx når du laver squats, og så er du faktisk rimelig godt kørende med din hjemmetræning.

Sådan finder du den rette hundeseng

Previous article

Bliv klar til bikinisæsonen med disse to råd

Next article

Comments