Diverse

Spar penge på kontorartiklerne

0

Uanset om du har et stort eller lille kontor med mange eller få medarbejdere, kommer man ikke udenom, at der løbende skal indkøbes nogle produkter til kontoret. Det kan være alt lige fra kopipapir, kuglepenne, kaffe, te og meget mere til. Du får her også nogle generelle råd til, hvordan du kan nedsætte priserne på produkter, der bruges på kontoret.

Blæk, toner og papir

De fleste kontorer har en printer, der skal bruge både papir, blæk og toner. Netop kopipapiret, blæk og toner er et af de steder, hvor der virkelig kan spares nogle penge på den lange bane. Først og fremmest kan du hos de fleste leverandører spare penge, hvis du køber ind i større mængder. Har du løbende brug for toner, kan det være en god idé at bede om tilbud fra forskellige leverandører for at se, om du har mulighed for at få en endnu bedre pris, end du får nu.

Hygiejneprodukter

Et andet sted hvor det er oplagt at gå priserne efter i sømmene er i forhold til hygiejneprodukter – altså alt lige fra køkkenruller, desinfektion, toiletpapir, sæbe med mere. Det er produkter, som alle har brug for og som mange også har et stort forbrug af. Derfor kan det også her være en god idé at indhente tilbud fra forskellige leverandører og eventuelt købe ind i større mængder. Ved at fylde depotet godt op, skal der heller ikke købes ind så ofte.

Saml indkøbene hos en leverandør

Et godt råd for at reducere både omkostningerne til kontorartiklerne men også for at gøre det lettere at købe ind. Har du kun en leverandør af kontorartikler skal der kun bestilles fra et enkelt sted, og der er kun en regning der skal betales. Vælger du at samle alle indkøbene hos en leverandør, kan det være en god idé løbende at få priser fra andre leverandører for at se, om du stadig får de bedste priser.

Står du og skal have ny sofa?

Previous article

Find de rette produkter der forbedrer din skønhed på skoenhedsguiden.dk

Next article

Comments