Diverse

Sådan passer du godt på dit tag

0

Taget er noget af det vigtigste, som vi skal passe på i vores hjem. Især hvis du bor i et gammelt hus, så kan der opstå skader og utætheder omkring taget, hvilket risikerer grimme fugt- og vandskader inde i dit hus. Samtidig så er det også vigtig, at der er isoleret godt oppe under taget, da varme naturligt stiger til vejrs, og siver ud gennem taget. Så hvis ikke isoleringen er ordentlig, så fyrer du bare for fuglene. 

Gennemgå dit tag en gang om året 

Hvornår er sidste gang, at du har tjekket dit tag? Gør det til en vane, at du en gang om året lige giver taget et ekstra tjek. Er der lukket af i alle kanter? Sidder isoleringen som den skal? Er der revner, sprækker eller skader på taget? 

Måske har du brug for at lappe huller i taget, og i nogle tilfælde skal hele dele af taget udskiftes.

Vedligehold dit tag

Det kan være taget har brug for at blive repareret eller måske have erstattet murkronen. En murkrone fungerer ved at beskytte tagkonstruktionen og murværket fra vind og vejr.

Det ser tilmed også flot ud, når man har en murkrone på sit hus. Murkronens fineste opgave er dog at beskytte afdækningen af din tagkonstruktion mod fugt, så du ikke får vandskader oppe under taget. 

Tag kontakt til en professionel 

Med mindre du selv har god erfaring med at isolere, lappe og vedligeholde tage og husmure, så er det bedst at række ud efter de professionelle. Der er meget, der kan gå galt, når man går i krig med at lappe sit eget tag, og det skulle nødigt gøre ondt værre. 

Hvis dit tag har brug for en kærlig hånd, så spørg hellere en professionel om assistance, så du er garanteret at opgaven bliver klaret til UG. 

 

Sådan laver du god reklame

Previous article

Sådan vælger du den bedste plakat til dit hjem

Next article

Comments