Hus og have

Dette skal være i fokus, når du vælger løvsuger

0

Hvis du har planer om at købe en løvsuger, er du næppe i tvivl om, at du har mange muligheder. Derfor kan det også være svært at finde frem til den helt rette. Det er især tilfældet, hvis man ikke er sikker på, hvilke parametre, man egentlig skal vælge ud fra.

Er det første gang, du skal købe en løvsuger, er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med omhu. Ligeledes er det også vigtigt, at du træffer din beslutning ud fra de rette faktorer. Her er det særligt nedenstående, der skal være i fokus.

#1: Drivkraft

Det er ikke alle løvsugere, der har den samme drivkraft. Der findes en lang række modeller, der er drevet af et batteri, hvilket er det mest populære valg. Har du brug for en mere kraftfuld maskine, kan du dog også få løvsugere, der er strøm- eller benzindrevet.

En benzindrevet løvsuger giver dog sjældent mening at investere i, medmindre du har et stort behov. Det er nemlig yderst kraftfulde maskiner, som primært bliver brugt i professionelt regi, hvilket du også vil kunne læse mere om i denne løvsuger test.

#2: Kapacitet

I og med, at det er en løvsuger, og ikke en løvblæser, du er på jagt efter, ser du tilsyneladende gerne, at den kan suge blade og andet skidt op. Derfor er det selvsagt også vigtigt, at du holder øje med, hvor stor en kapacitet, den har.

Skal du bruge den på et stort areal, er det en god idé at købe en model med en stor kapacitet. Gør du ikke det, risikerer du at skulle tømme den for ofte. Dog skal du ikke vælge en større kapacitet, end højst nødvendigt, da det er med til at gøre maskinen tungere.

#3: Luftstrømshastighed

Som der også tidligere er givet udtryk for, er det ikke alle modeller, der er lige kraftfulde. Af denne grund er det heller ikke alle løvsugere, der kan præstere den samme luftstrømshastighed. Det betyder, at det er noget, du skal sørge for at holde øje med.

Vil du være sikker på, at din nye løvsuger ikke efterlader blade, små grene m.m., kræver det, at den har tilstrækkeligt med luftstrømshastighed til at suge det hele op. Igen er det dog vigtigt, at du husker, at det er dine egne behov, du skal vælge ud fra.

#4: Vægt

Der skal ikke herske tvivl om, at der er stor forskel på, hvor meget de enkelte maskiner vejer. Hvis du gerne vil have, at det er let for dig at slæbe rundt på den, skal du naturligvis sørge for at vælge en model, der ikke er for tung.

Her skal det dog gøres klart, at en let model som regel vil være drevet af strøm. Det vil sige, at du skal trække en ledning efter dig, når du bruger den. Vil du have en meget kraftfuld motor, skal den være udstyret med en benzinmotor, hvilket ikke kun gør den dyrere, men bestemt også tungere.

Valg af skægtrimmer: Dette skal være i fokus

Previous article

Se, hvordan du kan oprette et ApS

Next article

Comments