Diverse

Hvordan vælger man det bedste elselskab?

0

Har du gjort dig tanker om at skifte elselskab? I så fald er du næppe i tvivl om, at du kan vælge blandt en lang række danske elselskaber.

Af denne grund er der mange, der oplever, at det er svært at vælge det rette. Har man først besluttet sig for at skifte til et nyt selskab, skal man selvfølgelig sikre, at det er det bedste.

Faktum er dog, at der ikke findes ét selskab, der er bedst for alle. Det bedste valg afhænger både af din bopæl, dine egne præferencer samt de tilbud, der findes ved tidspunktet for skiftet.

1. Hav fokus på prisen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ofte er prisen, der får folk til at skifte elselskab. Derfor er det selvsagt også en faktor, der skal være i fokus.

Desværre begår mange den fejltagelse, at de udelukkende har fokus på kWh-prisen. Ganske vist er den vigtig, men der er også andre udgifter, der er nødvendige at tage højde for.

Eksempelvis skal du hos de fleste elselskaber betale en abonnementspris, hvorfor det også er vigtigt, at du er opmærksom på dette. Derudover kan der også være gebyrer, som du skal medregne i de samlede udgifter.

2. Ikke alle elselskaber er klimabevidste

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle elselskaber er lige klimabevidste. Er det af betydning for dig, skal du derfor være selektiv, når du vælger blandt selskaberne.

Her skal det selvfølgelig pointeres, at det ikke er alle, der vægter dette højt. Mange har udelukkende fokus på en lav pris, hvorfor kravet om klimabevidsthed ikke prioriteres helt så højt.

Andre ser det derimod som et vitalt kriterium, at deres elselskab har fokus på den grønne omstilling. Vægter du dette højt, vil antallet af elselskaber, du kan vælge mellem, være en del mindre.

3. Omdømme blandt forbrugerne

Der er naturligvis ingen grund til at skifte til et elselskab, der har mange utilfredse kunder. Inden du beslutter dig for, hvem der fremover skal levere strøm til din bolig, bør du undersøge selskabernes omdømme.

Dette kan du gribe an på mange måder, men det letteste er at finde anmeldelser på nettet. Ønsker du at gøre dette, er det oplagt, at du starter hos enten Trustpilot eller Facebook.

De fleste selskaber har naturligvis et mindre antal dårlige anmeldelser, men oplever, at du er en overflod af dem, bør du søge videre til et andet selskab.

Skab mere komfort på terrassen med udendørs sækkestole

Previous article

Alt du skal vide før du vælger den billigste toner til printeren

Next article

Comments