Diverse

Derfor kan du forlænge din båds levetid væsentligt med vokspolering

0

Det giver god mening at vedligeholde sin båd. Og en måde er at polere det med voks regelmæssigt. På den måde kan du udskyde tidspunktet, hvor du skal forny malingen, og altså spare både tid og penge.

Giver flot resultat

Det kan være et tidskrævende og omfattende arbejde at polere sin båd. Men det rette udstyr, lidt knofedt og en god arbejdsindsats, kan der gøres en stor forskel. Og det kan virkelig godt betale sig.

Guide: Sådan gør du

Der er en række trin du skal igennem, når du vil polere din båd. Det hele skal foregå på land, både af hensyn til at opnå det bedste resultat, men også for at skåne miljøet. Se hvordan man polerer en båd rigtigt her. Først og fremmest skal din båd på land, og det bedste er at det foregår i sollys. Første skridt er at du får renset overfladen på din båd for gammel voks, salt og andet. Dette evt. med en børste og rengøringsmiddel.

Derefter sal overfladen tørre. Det kan i nogen tilfælde være nødvendigt at polere med flydende polermiddel, der indeholder slibekorn. Ellers er det tid til a give en grundpolering eller en såkaldt polish, der gøres med en ganske fin slibemiddel og lidt voks. Derefter kan du give din overflade et godt lag voks og til sidst en polering, der gør det hele blankt og i øvrigt lettere at gøre rent i fremtiden.

Kan gøre på flere måder

Du har flere måder du kan vælge at gøre tingene ved en polering af din båd. Du kan vælge det klassiske håndarbejde eller du kan benytte en polermaskine. Det er klart, hvis det er hele skroget, der skal have en omgang, så kan det blive trættende, og derfor er en polermaskine et oplagt valg.

Den sidste finish

Vil du lige gøre lidt ekstra for at få din båd til at se helt optimalt godt ud. Så er det en god ide, også få gjort noget ved din vinduer på båden. Vinduer af akryl kan få en række småridser, hvilket ikke pynter. Det kan nemt poleres væk, så du helt generelt får en båd, der frem står flot efter en polering.

Find din bedre halvdel online

Previous article

Find alle produkter kåret bedst i test

Next article

Comments